Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Black swan wrote:znam samo da žene od sebe mogu napraviti mučenicima i kad ostavljaju isto kao kad bivaju ostavljene
budi ti napet ko puška
spremaj se kao da ćete sad prekinuti a uživaj kao da ćete biti zajedno 100 godina
elem ne daj da se to oduži... koliko traje već?
10-ak dana od kako mi je rekla sta je muci. Ma ni ja vise nezz sta sad da radim dal da joj se ponekad javim ili da se usutim i cekam sta ce se desiti! kao sto je rekao respo ako se usutim moze biti bas to da naleti na nekog ko ce je ajmo reci vratii medju zive! ono bas fucked up situacija!
Previše si posesivan. Ozbiljno imaš problem ali sa sobom. Ako se ne riješiš te posesivnosti i ljubomore uništićeš sebi život.
Upravo. Kaze reko joj dat prostora a govori neću dopustiti da veza pukne, ti samo moja... Jarane pomisliće djevojka da si manijak
Ja mislim da je cura shvatila da ne zeli vise biti s tobom iz samo njoj poznatih razloga, ne postoji neko treci. Jeste joj tesko zbog smrti amidjica, ali to nema veze s tobom i vama kao parom. I ja sam takva da kad mi je tesko treba mi podrska, ljubav, njeznost i paznja partnera, mislim da je to prirodna reakcija, a ne vrijeme kao da bude sama itd...
U vezi kad god neko trazi vrijeme da razmisli o svemu, vama, sta zeli itd to ti je prvi znak za alarm, nesto ne stima. Sta nije uredu to samo ona zna, ali s jedne strane i ona se boji raskida poslije duge veze, pa te zbog toga zvala dva dana poslije i rekla da te treba i voli...
I ti si sam kroz postove priznao da se vec pripremas na raskid, na neki nacin si naslutio, ali posto ti je previse stalo do nje momentalno postajes paranoican misleci da postoji neko treci...
Moj ti je savjet pusti je neka ona tebe potrazi, a budi uz nju kad te zove, treba te i sl. Sve ce ti se samo reci, ali djevojka je shvatila da nije to to izmedu vas i jednostavno boji se i sama sebi to priznati.
@bajadera7 tvoja prica mi je skroz poznata! Al kako neko nakon 4 godine tek da shvatiti da nije to to izmedju nas? Nakon svih nasih planova za buducnost i nakon toga sto je znala da cu je zaprositi 28-og iduceg mjesec odnosno tad bi nam bilo tacno 4 godine veze!
BaDa wrote:@bajadera7 tvoja prica mi je skroz poznata! Al kako neko nakon 4 godine tek da shvatiti da nije to to izmedju nas? Nakon svih nasih planova za buducnost i nakon toga sto je znala da cu je zaprositi 28-og iduceg mjesec odnosno tad bi nam bilo tacno 4 godine veze!
Kako???? Pa desava se da iljudi u braku poslije par mjeseci ili gdina braka shvate da nisu jedno za drugo, a ne u vezi. Normalno je sto ste planirali buducnost, pricali o njoj, mastali itd..
Ovo nisam bas najbolje shvatila znala je da ces je zaprositi 28 ? Pa eto onda ti je sve jasno.
BaDa wrote:@bajadera7 tvoja prica mi je skroz poznata! Al kako neko nakon 4 godine tek da shvatiti da nije to to izmedju nas? Nakon svih nasih planova za buducnost i nakon toga sto je znala da cu je zaprositi 28-og iduceg mjesec odnosno tad bi nam bilo tacno 4 godine veze!
Kako???? Pa desava se da iljudi u braku poslije par mjeseci ili gdina braka shvate da nisu jedno za drugo, a ne u vezi. Normalno je sto ste planirali buducnost, pricali o njoj, mastali itd..
Ovo nisam bas najbolje shvatila znala je da ces je zaprositi 28 ? Pa eto onda ti je sve jasno.
28.11 sam je trebao zaprositi! necu na ostalo sto si napisala komentarisati! ali hvala!
bajadera7 wrote:
28.11 sam je trebao zaprositi! necu na ostalo sto si napisala komentarisati! ali hvala!
pa ključnu stvar nisi na forumu rekao
sve ti je jasno eto ti odgovora
osim što želi drugovačije oblike penisa sumnja u budućnost s tobom
možda je i uplašena
možda joj nisi trebao reći datum
BaDa wrote:evo sad sam bio s njom i smijala se po malo i veselija nego sto je bila! nadam se da ce sve biti ok i da je samo to u pitanju da nije drugi neki u pitanju!
Ti odmah pomislio da nije neki drugi u pitanju, e pa ne valja ti to, ne valja biti toliko nesiguran u samog sebe
@satch ti je dao pravi savjet, djevojka ti je sada u stanju emotivnog rastrojstva, treba joj vremena da se "sabere" a to će učiniti mnogo brže ako joj se da sloboda da slobodno iživi emocije koje su kod nje trenutno vrlo jake.
Tuga je reakcija na odvajanje od nekoga/nečega, ili gubitak nekoga/nečega za što smo bili jako vezani, a to da tvoja djevojka jako žali za izgubljenim amidžićem nam govori da je ona bila jako vezana za njega, da joj je bio jako drag, pa zbog toga su i njene emotivne reakcije tako jake.
Ima tu kod nje i straha od vlastite smrti, koji se aktivirao nakon što joj je umrla jako draga i bliska osoba, i zato joj ti trebaš biti podrška, ti trebaš biti miran, hrabar i staložen, jer sad je ona u stanju u kojem joj treba i sloboda a i neko sigurno "utočište" u koje se može uvijek skloniti kad strah postane toliko jak da se sa njim ne može izboriti sama, pa zato joj ti uvijek budi u blizini da joj pružiš to utočište, jer ipak si ti "muško", a muškarci bi trebali biti hrabriji od žena.
BaDa, šta to bi jarane? Jel' u redu sve? Jeste li nepovratno prekinuli, ono, srušili sve mostove za sobom, ili ste ostavili neke niti po kojima ćete naći put nazad, ako bude nafake???
whitelegend07 wrote:BaDa, šta to bi jarane? Jel' u redu sve? Jeste li nepovratno prekinuli, ono, srušili sve mostove za sobom, ili ste ostavili neke niti po kojima ćete naći put nazad, ako bude nafake???
Bilo bi mi žao čuti da je sve propalo.
sto se mene tice ima ta neka nit koja nas moze spojiti ponovo odnosno gajim tu neku nadu da moze biti sve ok ali....
vidim većina ovdje previđa činjenicu da si ostavljen iz razloga koji nikakve veze sa tobom nemaju a to nije ni normalno ni logično, što naravno implicira da ti nije saopštena istina
možda razlog nije neka druga osoba ali cura je očigledno sigurna da tebe neće, posebno što je u situaciji porodične tragedije
žene vole da imaju nekog na koga se mogu osloniti u trenutcima krize, makar im ne trebao, a distancom prema tebi jasno ti je poručeno da nisi pouzdan za te situacije
lijepo trebaš pogledati u sebe i vidjeti koliko si ti uopšte curi bio oslonac u životu ili je ona bila na usluzi tvojim potrebama
kako god, mislim da je to gotovo, vrijeme može samo poslužiti njoj prvenstveno da postane sigurnija u svoju odluku i da se navikne da tvoje odsustvo, vrijeme ti sigurno neće pomoći