izgubljena djevojka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
gnjev

#126 Re: izgubljena djevojka

Post by gnjev »

Ramzess Veliki wrote:
BaDa wrote:
Black swan wrote:znam samo da žene od sebe mogu napraviti mučenicima i kad ostavljaju isto kao kad bivaju ostavljene

budi ti napet ko puška
spremaj se kao da ćete sad prekinuti a uživaj kao da ćete biti zajedno 100 godina

elem ne daj da se to oduži... koliko traje već?
10-ak dana od kako mi je rekla sta je muci. Ma ni ja vise nezz sta sad da radim dal da joj se ponekad javim ili da se usutim i cekam sta ce se desiti! kao sto je rekao respo ako se usutim moze biti bas to da naleti na nekog ko ce je ajmo reci vratii medju zive! :| ono bas fucked up situacija!
Previše si posesivan. Ozbiljno imaš problem ali sa sobom. Ako se ne riješiš te posesivnosti i ljubomore uništićeš sebi život.
Upravo. Kaze reko joj dat prostora a govori neću dopustiti da veza pukne, ti samo moja... Jarane pomisliće djevojka da si manijak

Sent from my ST21i using Tapatalk 4
respo

#127 Re: izgubljena djevojka

Post by respo »

Dok se bada na forumu pati izgubljena djevojka se u krilu drugog klati :)
huremka

#128 Re: izgubljena djevojka

Post by huremka »

BaDa wrote:
moda56 wrote:
BaDa wrote:

da se slucaaaajno ne zove meliha :D
NE!!! al imaš PP.
nešto mi se sve čini da je moa moda ubola u sridu :run:
Last edited by huremka on 20/10/2013 12:29, edited 1 time in total.
huremka

#129 Re: izgubljena djevojka

Post by huremka »

mene samo zanima sada ako i ja priupitam da nije neka recimo danijela, hoće li i ja dobiti ovo kategorično ne i pp hahahahahahahha
huremka

#130 Re: izgubljena djevojka

Post by huremka »

moda56 wrote:
huremka wrote:mene samo zanima sada ako i ja priupitam da nije neka recimo danijela, hoće li i ja dobiti ovo kategorično ne i pp hahahahahahahha

sto si danas zla :lol:
it's a long story : :evil: imaš pp -.-
hahahahahhahahahahahahahahaha
bajadera7

#131 Re: izgubljena djevojka

Post by bajadera7 »

Ja mislim da je cura shvatila da ne zeli vise biti s tobom iz samo njoj poznatih razloga, ne postoji neko treci. Jeste joj tesko zbog smrti amidjica, ali to nema veze s tobom i vama kao parom. I ja sam takva da kad mi je tesko treba mi podrska, ljubav, njeznost i paznja partnera, mislim da je to prirodna reakcija, a ne vrijeme kao da bude sama itd...

U vezi kad god neko trazi vrijeme da razmisli o svemu, vama, sta zeli itd to ti je prvi znak za alarm, nesto ne stima. Sta nije uredu to samo ona zna, ali s jedne strane i ona se boji raskida poslije duge veze, pa te zbog toga zvala dva dana poslije i rekla da te treba i voli...

I ti si sam kroz postove priznao da se vec pripremas na raskid, na neki nacin si naslutio, ali posto ti je previse stalo do nje momentalno postajes paranoican misleci da postoji neko treci...

Moj ti je savjet pusti je neka ona tebe potrazi, a budi uz nju kad te zove, treba te i sl. Sve ce ti se samo reci, ali djevojka je shvatila da nije to to izmedu vas i jednostavno boji se i sama sebi to priznati.
BaDa

#132 Re: izgubljena djevojka

Post by BaDa »

@bajadera7 tvoja prica mi je skroz poznata! Al kako neko nakon 4 godine tek da shvatiti da nije to to izmedju nas? Nakon svih nasih planova za buducnost i nakon toga sto je znala da cu je zaprositi 28-og iduceg mjesec odnosno tad bi nam bilo tacno 4 godine veze!
bajadera7

#133 Re: izgubljena djevojka

Post by bajadera7 »

BaDa wrote:@bajadera7 tvoja prica mi je skroz poznata! Al kako neko nakon 4 godine tek da shvatiti da nije to to izmedju nas? Nakon svih nasih planova za buducnost i nakon toga sto je znala da cu je zaprositi 28-og iduceg mjesec odnosno tad bi nam bilo tacno 4 godine veze!
Kako???? Pa desava se da iljudi u braku poslije par mjeseci ili gdina braka shvate da nisu jedno za drugo, a ne u vezi. Normalno je sto ste planirali buducnost, pricali o njoj, mastali itd..
Ovo nisam bas najbolje shvatila znala je da ces je zaprositi 28 ? Pa eto onda ti je sve jasno.
BaDa

#134 Re: izgubljena djevojka

Post by BaDa »

bajadera7 wrote:
BaDa wrote:@bajadera7 tvoja prica mi je skroz poznata! Al kako neko nakon 4 godine tek da shvatiti da nije to to izmedju nas? Nakon svih nasih planova za buducnost i nakon toga sto je znala da cu je zaprositi 28-og iduceg mjesec odnosno tad bi nam bilo tacno 4 godine veze!
Kako???? Pa desava se da iljudi u braku poslije par mjeseci ili gdina braka shvate da nisu jedno za drugo, a ne u vezi. Normalno je sto ste planirali buducnost, pricali o njoj, mastali itd..
Ovo nisam bas najbolje shvatila znala je da ces je zaprositi 28 ? Pa eto onda ti je sve jasno.
28.11 sam je trebao zaprositi! necu na ostalo sto si napisala komentarisati! ali hvala!
eeee'

#135 Re: izgubljena djevojka

Post by eeee' »

laze ba i meni je jedna istu pricu pricala,mozda je ista :lol: :izet:
sour cherry

#136 Re: izgubljena djevojka

Post by sour cherry »

Al kako neko nakon 4 godine tek da shvatiti da nije to to izmedju nas?
Moraš shvatiti da se ljudi mijenjaju.Nemaš garanciju ni za šta.Dešava se.
alijagoro

#137 Re: izgubljena djevojka

Post by alijagoro »

sour cherry wrote:
To ono jednog jutra se zenska probudi I skonta da ne voli vise svog momka :oops:.
Capajebo

#138 Re: izgubljena djevojka

Post by Capajebo »

alijagoro wrote:
sour cherry wrote:
To ono jednog jutra se zenska probudi I skonta da ne voli vise svog momka :oops:.
To i ono nije do tebe, do mene je, je najjace :mrgreen:
lavorpunvode

#139 Re: izgubljena djevojka

Post by lavorpunvode »

purifier wrote:
alijagoro wrote:
sour cherry wrote:
To i ono nije do tebe, do mene je, je najjace :mrgreen:
al nek ne brine puno, sigurno ce mu ponuditi da ostanu prijatelji :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#140 Re: izgubljena djevojka

Post by Truba »

alijagoro wrote:
sour cherry wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: klasika :sax: :run:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#141 Re: izgubljena djevojka

Post by Truba »

BaDa wrote:
bajadera7 wrote: 28.11 sam je trebao zaprositi! necu na ostalo sto si napisala komentarisati! ali hvala!
pa ključnu stvar nisi na forumu rekao
sve ti je jasno eto ti odgovora
osim što želi drugovačije oblike penisa sumnja u budućnost s tobom
možda je i uplašena
možda joj nisi trebao reći datum :D
kapučino

#142 Re: izgubljena djevojka

Post by kapučino »

Great Cornholio wrote:
BaDa wrote:evo sad sam bio s njom i smijala se po malo i veselija nego sto je bila! nadam se da ce sve biti ok i da je samo to u pitanju da nije drugi neki u pitanju!
Ti odmah pomislio da nije neki drugi u pitanju, e pa ne valja ti to, ne valja biti toliko nesiguran u samog sebe :)

@satch ti je dao pravi savjet, djevojka ti je sada u stanju emotivnog rastrojstva, treba joj vremena da se "sabere" a to će učiniti mnogo brže ako joj se da sloboda da slobodno iživi emocije koje su kod nje trenutno vrlo jake.
Tuga je reakcija na odvajanje od nekoga/nečega, ili gubitak nekoga/nečega za što smo bili jako vezani, a to da tvoja djevojka jako žali za izgubljenim amidžićem nam govori da je ona bila jako vezana za njega, da joj je bio jako drag, pa zbog toga su i njene emotivne reakcije tako jake.

Ima tu kod nje i straha od vlastite smrti, koji se aktivirao nakon što joj je umrla jako draga i bliska osoba, i zato joj ti trebaš biti podrška, ti trebaš biti miran, hrabar i staložen, jer sad je ona u stanju u kojem joj treba i sloboda a i neko sigurno "utočište" u koje se može uvijek skloniti kad strah postane toliko jak da se sa njim ne može izboriti sama, pa zato joj ti uvijek budi u blizini da joj pružiš to utočište, jer ipak si ti "muško", a muškarci bi trebali biti hrabriji od žena.
:thumbup:
BaDa

#144 Re: izgubljena djevojka

Post by BaDa »

kapučino

#145 Re: izgubljena djevojka

Post by kapučino »

slucajno naletih na ovo. de ba ne vjeruj u gluposti. jeste li zajedno? jel vam lijepo? jeste li sretni? to je vazno. :namigusa:
zippoo87

#146 Re: izgubljena djevojka

Post by zippoo87 »

BaDa
ne rece ti nama sta bi dalje,jeste li jos u vezi,pricate li...kakva je "klima" kada pricate ?
BaDa

#147 Re: izgubljena djevojka

Post by BaDa »

zippoo87 wrote:BaDa
ne rece ti nama sta bi dalje,jeste li jos u vezi,pricate li...kakva je "klima" kada pricate ?
nismo vise u vezi, ne pricamo, ne vidjamo se! kako i sta ce dalje biti to Bog sami zna ustvari znam i ja al eto uvijek ima neka nada :roll:
whitelegend07

#148 Re: izgubljena djevojka

Post by whitelegend07 »

BaDa, šta to bi jarane? :shock: Jel' u redu sve? Jeste li nepovratno prekinuli, ono, srušili sve mostove za sobom, ili ste ostavili neke niti po kojima ćete naći put nazad, ako bude nafake???

Bilo bi mi žao čuti da je sve propalo. :)
BaDa

#149 Re: izgubljena djevojka

Post by BaDa »

whitelegend07 wrote:BaDa, šta to bi jarane? :shock: Jel' u redu sve? Jeste li nepovratno prekinuli, ono, srušili sve mostove za sobom, ili ste ostavili neke niti po kojima ćete naći put nazad, ako bude nafake???

Bilo bi mi žao čuti da je sve propalo. :)
sto se mene tice ima ta neka nit koja nas moze spojiti ponovo odnosno gajim tu neku nadu da moze biti sve ok ali....
DaysleepeR

#150 Re: izgubljena djevojka

Post by DaysleepeR »

nije ti lako burazeru to je sigurno

vidim većina ovdje previđa činjenicu da si ostavljen iz razloga koji nikakve veze sa tobom nemaju a to nije ni normalno ni logično, što naravno implicira da ti nije saopštena istina

možda razlog nije neka druga osoba ali cura je očigledno sigurna da tebe neće, posebno što je u situaciji porodične tragedije

žene vole da imaju nekog na koga se mogu osloniti u trenutcima krize, makar im ne trebao, a distancom prema tebi jasno ti je poručeno da nisi pouzdan za te situacije

lijepo trebaš pogledati u sebe i vidjeti koliko si ti uopšte curi bio oslonac u životu ili je ona bila na usluzi tvojim potrebama

kako god, mislim da je to gotovo, vrijeme može samo poslužiti njoj prvenstveno da postane sigurnija u svoju odluku i da se navikne da tvoje odsustvo, vrijeme ti sigurno neće pomoći
Post Reply