I sta bi? Jesu li vas popisali?

Locked
muzicar_iz_parka

#126 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by muzicar_iz_parka »

KOJEIBRO wrote:Meni dolazila popisivacica veceras. Neka FINA lijepa zenska, sexy tip. Usla u spavacu sobu. I tako....
U jednom trenutku iznenada spade jorgan, ti se probodi a noge ozeble.
P308

#127 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by P308 »

Bila i kod mene oko 19 sati, fina mlada djevojka, eto svrsih i ja s tim konacno.
Hercegoviina

#128 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by Hercegoviina »

mene su izgleda preskocili. Šta mi je raditi?
Dozer

#129 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by Dozer »

Hercegovce ne popisuju, samo Bosance :D
mayab

#130 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by mayab »

Vec jucer oko podne bila popisivacica, ali je "usmjerena" da dodje navece iza 17h.I bila onda navece i fino smo svi popisani!
Nema primjedbe, sve korektno!

Nego, evo jedan prigodni video :lol: :lol: :lol:
theTruePath

#131 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by theTruePath »

Hercegoviina wrote:mene su izgleda preskocili. Šta mi je raditi?
ti ne postojis :lol: :shock:
theTruePath

#132 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by theTruePath »

Hercegoviina wrote:mene su izgleda preskocili. Šta mi je raditi?
ti ne postojis :lol: :shock:
O'zone
Globalni moderator

#133 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by O'zone »

mayab wrote:Vec jucer oko podne bila popisivacica, ali je "usmjerena" da dodje navece iza 17h.I bila onda navece i fino smo svi popisani!
Nema primjedbe, sve korektno!

Nego, evo jedan prigodni video :lol: :lol: :lol:
Sad znamo odakle nam je kopirana popisnica :lol:
bebeSa

#134 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by bebeSa »

drugi profil wrote:
cyprus wrote:
Alfons Kauders wrote:naravno da nije jer na to pitanje kao i sljedecih par pitanja odgovara samo ako si nezaposlen...
Mislim da griješiš... To je prvo pitanje u grupi ekonomskih pitanja... Moguće da ti je popisivač to pitanje skratio i pito te samo: jesil zaposlen? :mrgreen:
Ako odgovris sa DA na pitanje 32 ides drito na 37.
Da, i onda si automatizmom "zaposlen" iako si "samo u zadnjih deset dana radio samo jedan sat", ne postoji opcija "povremeno" ili "privremeno" a traze odmah i tvoje zvanje i djelatnost i naziv preduzeca !!!!! Tako moja kcer studentica cuvala dijete dva sata prosle sedmice i sad treba navesti da je dadilja i ime obitelji.... ma nemoj mi reci!!! A pred kraj ankete i ona "izdrzavana osoba"!!! Bas smo komentarisali kako ce statisticki naglo porasti stopa zaposlenosi nakon ove ankete ! Primjer: Koliko je popisivaca koji moraju na pitanje 32 odgovoriti DA, a nakon 15.10. su ponovo nezaposleni?!

Ima jos gluposti ali vecinom je receno pa da ne ponavljam. Btw popisati smo i mi danas :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#135 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by plain vanilla »

Joj raja da vidite šta mi je danas bilo, sjedim kući dole kad neka cura pozvoni na vrata. Rekoh hajde bujrum bujrum, uđe ona u kuću a ja nam odmah razmutih sok od breskve. Poče ona mene ispitivati, te ko sam šta sam odakle sam, sve je zanima, čak i kakvu vodu pijem, vidim ja baš se zagrijala za mene. Ispričasmo se mi kad hoće da ide. Rekoh neka te još malo bona znaš me sad bolje nego mater moja. Al jok kaže mora da ide. Očito da se baš zanima za mene al nije mi htjela dati svoj broj telefona... Šta vi mislite, al ozbiljno, ako joj se ne sviđam što se tolko raspitivala za mene?!
:mrgreen:
theTruePath

#136 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by theTruePath »

cyprus

#137 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by cyprus »

Meni ni danas ne dođoše...
Lakat Jebić

#138 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by Lakat Jebić »

cyprus wrote:Meni ni danas ne dođoše...
jesil i ti tuzan? :D
semirizsvemira

#139 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by semirizsvemira »

O'zone wrote:
Mujkić: Taljav, neorganiziran i protivrječan popis stanovništva
Kako je počeo, proces popisa stanovništva u BiH provodi se u pravom duhu dejtonske Bosne - traljavo, neorganizirano i protivrječno, ocijenio je za Agenciju Fena profesor na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu Asim Mujkić.

Naglašava da ima nekoliko zamjerki na popis stanovništva, posebno kada je riječ o tehničkim detaljima, izdvajajući tu činjenicu da popisivači nose popisni materijal svojim kućama.

"To da popisivači nose kući povjerljive lične podatke građana svjedoči ne samo o tome da je kod nas politička kultura takva da se ono što pripada sferi individuuma naprosto ne prepoznaje kao nešto značajno, nego nam to govori općenito kako dejtonska Bosna opterećena etničkim identitetom gleda na svog građanina kao individuuma - kao potpuno nevažnog", smatra Mujkić.

Ocjenjuje da se već potvrđuju njegova ranija strahovanja da je jedino značajno u popisu stanovništva u BiH etničko prebrojavanje.

"Mogli su biti pošteni pa jednostavno s kratkim anketnim listićima doći u naše domove i pitati nas koje smo etničke pripadnosti, koja nam je vjera i kojim jezikom govorimo", ističe.

Mujkić nije siguran šta će se popisom značajno saznati o građanima i njihovom stanju, naglašavajući da nema elementarnih pokazatelja kojima bi se utvrdilo kakva je socijalna struktura u BiH i slično.

"Nebitni su lični podaci građana i gdje će sve to biti odloženo, najvažnije je samo da se očita etnička pripadnost. Ovo je, dakle, jedan etnopolitički spektakl kao i izbori, i ništa lijepo ne mogu reći za popis", zaključio je Asim Mujkić.
Bilo bi jeftinije a mogli su kakvu agenciju angažovati pa da zovu telefonom
Ja neka agencija iz Izraela , da i oni nesto zarade na telefonima ko i na ovom popisu sa svojimaparatima koji grijese 30 posto . Nego ova popisnica za stan ne mogu nikako da je uvecam . Ima li iko da je postavi
cyprus

#140 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by cyprus »

Lakat Jebić wrote:
Ma ushićen... Sve čekam da ispunim svu životnu smisao, brojim minute, da onda mogu rahat umrijet... Ali popisivača još nema :sad:
DuckZz

#141 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by DuckZz »

Nije mi još nitko bio.

Svaki drugi dan imam treninge tako da skoro cijeli dan nisam u kući, drugih dana imam školu, druga smjena. Šta ako dođu a mene nema ? Kako će me obavijestiti za neki drugi dolazak ?
Last edited by DuckZz on 03/10/2013 00:24, edited 1 time in total.
fantom slobode

#142 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by fantom slobode »

cyprus wrote:
Lakat Jebić wrote:
Ma ushićen... Sve čekam da ispunim svu životnu smisao, brojim minute, da onda mogu rahat umrijet... Ali popisivača još nema :sad:
Jesi li ti siguran da si na teritoriji Bosne i Hercegovine...mozda ih cekas na pogresnom mjestu...
cyprus

#143 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by cyprus »

fantom slobode wrote:
cyprus wrote:
Lakat Jebić wrote:jesil i ti tuzan? :D
Jesi li ti siguran da si na teritoriji Bosne i Hercegovine...mozda ih cekas na pogresnom mjestu...
Koliko znam, Alipašino se još nije otcjepilo :mrgreen:
gnjev

#144 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by gnjev »

Meni došla gola ženska

Sent from my ST21i using Tapatalk 4
CungaLunga

#145 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by CungaLunga »

cyprus wrote:
Čuj AP, možda popisivači čekaju policijsku pratnju :D
nasa

#146 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by nasa »

Black swan wrote:ovo sve skupa je toliko neregularno i s mnoštvom falinki da ništa od ovog nema

vjerujem da će se opet mrtvi popisivati
Ma I ja to nesto kontam, vidjecemo!
fantom slobode

#147 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by fantom slobode »

cyprus wrote:
fantom slobode wrote:
cyprus wrote:
Onda ih je strah da udju u naselje...zbog pasa lutalica i nezgodnih isfrustriranih srednjovjecnih komsinica....hoce iz cista mira napast... :lol: :lol: :lol:
Mister Yes

#148 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by Mister Yes »

Ja sam odmah ujutro prvog dana. Nešto sam bolestan pa sam na bolovanju tako da samo bio kući u tim prijepodnevnim satima. Popisivač ne zna je li došao ili pošao. Svo vrijeme sam mu objašnjavao da mora čitati jer mu fino piše da preskače neka pitanja ako je odgovor odgovarajući. Ne znam na kakvu je obuku taj išao i kakve je kriterije zadovoljio. Mislim da su trebali mjeriti IQ i da uslov bude barem IQ 100. Ali šta je tu je.
Bodkin

#149 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by Bodkin »

CungaLunga wrote:
cyprus wrote:
Čuj AP, možda popisivači čekaju policijsku pratnju :D
prije sipinu :D
Almaz

#150 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?

Post by Almaz »

KOJEIBRO wrote:Meni dolazila popisivacica veceras. Neka FINA lijepa zenska, sexy tip. Usla u spavacu sobu. I tako....

I sta bi? Popisala te :D
Locked