Sasvim je dovoljna Zorica MarkovićNeradnik wrote:I ja slicno ocekujem ima dosta kandidata za tako nesto
Farma 5
Moderator: anex
- LEDA
#126 Re: Farma 5
- Neradnik
#127 Re: Farma 5
Trazi trofrtaljka mljeko u tetrapaku od zadruge 
- m@gm@
#128 Re: Farma 5
Ko je gledao farmu sinoc, kao vec neka svadja bila 
- amiliana
#129 Re: Farma 5
Na onu Anastaziju skacu sad isto kao sto su i na Staniju oni muski skakali.
- LEDA
#131 Re: Farma 5
Sovove će praviti Trofrtaljka .....ona k'o izgubljeni u Svemiru ili......malićak senilna 
- Neradnik
#132 Re: Farma 5
Kao posvađali se radi pjevanja dok su neki spavali...tako sam shvatio.m@gm@ wrote:Ko je gledao farmu sinoc, kao vec neka svadja bila
- Neradnik
#133 Re: Farma 5
Kakav eki trofrtaljka je za njega institucijaamiliana wrote:Ma nema sovova bez Ekija![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#134 Re: Farma 5
Mislim da je iz Hrasnice. Krajem osamdesetih je radio kao konobar na Vrelu Bosne. Nazif Gljiva mu je vjenčani kum.BegA_ wrote:Ceto iz Vojkovica, Lepi Mica.
- Partijaner
#135 Re: Farma 5
Je li to ovaj ?KatarinaKosaca wrote:Mislim da je iz Hrasnice. Krajem osamdesetih je radio kao konobar na Vrelu Bosne. Nazif Gljiva mu je vjenčani kum.BegA_ wrote:Ceto iz Vojkovica, Lepi Mica.
- m@gm@
#136 Re: Farma 5
Mica je neko selo kod Kalinovika, pjevo po Ilidji a bio je i taksista.
- LEDA
#137 Re: Farma 5
Vi svašta znate o učesnicima
za Lepog Miću sam sinoć prvi put čula ........on mi je za 
- m@gm@
#138 Re: Farma 5
LEDA wrote:Vi svašta znate o učesnicimaza Lepog Miću sam sinoć prvi put čula ........on mi je za
Naravnno da si prvi put cula jer si mlada
- LEDA
#139 Re: Farma 5
Jah .....k'o rosa u predvečerjem@gm@ wrote:LEDA wrote:Vi svašta znate o učesnicimaza Lepog Miću sam sinoć prvi put čula ........on mi je za
Naravnno da si prvi put cula jer si mlada
-
adapter
#141 Re: Farma 5
Hitno se mora reagovati!!! Pogledajte stavove Miroslava Pržulja - Lepog Miće:
http://www.youtube.com/watch?v=1-Alb8eqtlY
http://www.youtube.com/watch?v=U4PepeSs_oo
http://www.youtube.com/watch?v=Fe_Y5TvO_8g
http://www.youtube.com/watch?v=1-Alb8eqtlY
http://www.youtube.com/watch?v=U4PepeSs_oo
http://www.youtube.com/watch?v=Fe_Y5TvO_8g
- golfiista
#143 Re: Farma 5
Miroslav Przulj-Lepi Mica. Pola svog zivota proveo u Hrasnici u porodicnoj kuci svog djeda Mitra koji nikada nije imao problema sa nacionalizmom i super se slagao sa svojim komsijama koji su svi odreda islamske vjeroispovjesti. Nikad nista nije radio, vecinom klosario i vjecito hodao u trenerci, crnim cipelama i bijelim carapama. Tesko je prezivljavao. Vise gladan nego sit.
Negdje krajem osamdesetih na nagovor Nazifa Gljive ( papka kao sto je i sam Mica) koji je u to vrijeme jedan od prvih Micinh komsija, Mica se pocinje baviti pjevanjem i nerijetko u njegovu kucu dolazi Halid Beslic kako bi mu pomogao u karijeri ( ali seljober nije dobacio dalje od Hrasnickog djerdana)
Pred sami rat devedesete godine Mica i brat Radoslav dobijaju nov novcat stan u Hrasnici od 90 m2 ( iako imaju kucu P+1 ) i naravno prodaju kucu za tada nevjerovatnih 100.000 DM ( Tasov Golf je tad bio manje od 20.000 DM ), dok, kasnije za medije izjavljuje da je morao otici iz te kuce zbog pritiska komsija. Stan koji je dobio je 50 metara zracne linje od kuce ( valjda je tamo pritisak bio podnosljiviji).
Dakle,rodio se, rastao, zivio i druzio se sa muslimanima i nikada ni na koji nacin nije se cinilo da u njemu cuci takva mrznja i da covjek nicim izazvan moze na takav nacin govoriti o ljudima kod kojih se bukvalno hljeba najeo.
Papak klasicni. Valjda mu je ta uloga velikog Srbina bila podloga za to malo karijere ako se tako moze nazvati.
Pink cu izbrisati za sva vremena sa liste kanala.
Negdje krajem osamdesetih na nagovor Nazifa Gljive ( papka kao sto je i sam Mica) koji je u to vrijeme jedan od prvih Micinh komsija, Mica se pocinje baviti pjevanjem i nerijetko u njegovu kucu dolazi Halid Beslic kako bi mu pomogao u karijeri ( ali seljober nije dobacio dalje od Hrasnickog djerdana)
Pred sami rat devedesete godine Mica i brat Radoslav dobijaju nov novcat stan u Hrasnici od 90 m2 ( iako imaju kucu P+1 ) i naravno prodaju kucu za tada nevjerovatnih 100.000 DM ( Tasov Golf je tad bio manje od 20.000 DM ), dok, kasnije za medije izjavljuje da je morao otici iz te kuce zbog pritiska komsija. Stan koji je dobio je 50 metara zracne linje od kuce ( valjda je tamo pritisak bio podnosljiviji).
Dakle,rodio se, rastao, zivio i druzio se sa muslimanima i nikada ni na koji nacin nije se cinilo da u njemu cuci takva mrznja i da covjek nicim izazvan moze na takav nacin govoriti o ljudima kod kojih se bukvalno hljeba najeo.
Papak klasicni. Valjda mu je ta uloga velikog Srbina bila podloga za to malo karijere ako se tako moze nazvati.
Pink cu izbrisati za sva vremena sa liste kanala.
- lijan
#144 Re: Farma 5
Sinoc je Mica napao Jelenu Golubovic .... rekao joj je "nabijem te na Ku*ac" ona se na to samo nasmesila 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#146 Re: Farma 5
Nije baš klasično klošario. Radio je kao konobar na Vrelu Bosne, u muziku je ušao što je nešto kao menadžerisao neke polupjevače, družio se sa fudbalerima Želje, izlazio puno, svugdje ga je bilo. Uvijek gnjida, poltron, uvlačio se fudbalerima, kafedžijama, ljudima sa lovom. Nije davao naznake nacionalizma, ako netko misli da je to tad bilo nemoguće, nije, na primjer Perica Đorđević bivši fudbaler Želje, a kasnije nekog švicarskog kluba je bio teški šovinista koji to nije ni krio. Sa Mićom to nije bio slučaj. Kao što se uvlačio ljudima sa lovom, uopće me nije iznenadilo da je za potrebe spota obukao uniformu još 1992 ranog proljeća, a onda brisao u Beograd odmah nakon snimanja spota. Uzeo je tada lovu, i po četničkim klubovima Australije, Kanade i Europe, ali je sve prokockao, jer je u svemu sklon extremima. Ljudi koji su sa njim išli u ugostiteljsku školu u Sarajevu kažu da je uvijek bio živa p****a.golfiista wrote:Miroslav Przulj-Lepi Mica. Pola svog zivota proveo u Hrasnici u porodicnoj kuci svog djeda Mitra koji nikada nije imao problema sa nacionalizmom i super se slagao sa svojim komsijama koji su svi odreda islamske vjeroispovjesti. Nikad nista nije radio, vecinom klosario i vjecito hodao u trenerci, crnim cipelama i bijelim carapama. Tesko je prezivljavao. Vise gladan nego sit.
-
kakavdanakneiskustvu
#148 Re: Farma 5
i romana panić na farmi?
- Tiger 033
#149 Re: Farma 5
takođerkakavdanakneiskustvu wrote:pratim

-
kakavdanakneiskustvu
#150 Re: Farma 5
i onaj miki sa velikog brata?