hmm smisao?!Pro wrote:Koji je to osnovni smisao života?
Da radiš samo da prehraniš svoju porodicu. Ako je tako, što bi osnovao porodicu?
Učiš radi posla, a šta je sa onima hiljadama koji su i dalje nezaposleni i pored diplome?
Imati dijete u ovakvim trenucima je za mene besmisleno. Ako ga imaš gledaš da se neko sažali na tebe. Radiš, gineš, samo da nahraniš sve.
Koja je svrha samog pisanja po forumu? Ako je u pitanju neka diskusija onda skoro niko sa foruma ne radi. Možda su to upravo oni sa diplomom ali bez posla.
Da li je smisao da radiš da bi imao što više para, da napraviš veću kuću od komšije, da imaš bolje auto od njega, da se jednostavno foliraš u društvu kako si uspio u nečemu?
Smisao života bez uplitanja religije. Bio vjernik ili nevjernik, šta god, opet ste razmišljali o samom smislu i shvatanju života. Ono vjersko ostavite sa strane na ovoj temi, da sam to htio pokrenuo bi temu na podforumu "Religija"
Edit: Promijenjen naslov.
...ja sam klasno deklasiran sirovi tip...ja sam svjesno revoltiran urbani kit!
Brinem svoju nevolju, to me veseli!
Ja sam važan činilac ,to je moja trajna orjentacija...i hoću da znam da li me voliš i onda kad ti ne trebam...
...brutalna i uvijek u spidu...ti uživaš da vodiš ljubav sa mnom dan i noć, a koliko treba sna da te zaboravim?!
...a znam za svaki jebeni razlog da ne budem fina, nemoj da mi zviždiš u usta da me ne učiniš zlim!