Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti država

Post Reply
LBVIEW

#126 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by LBVIEW »

exliberal-ex wrote:
zavrzlama wrote:[
A odakle ti dolazi taj optimizam da ce ameri dovjeka podrzavat cjelovitu bosnu...podrzavali su bivsu jugu pa se raspade ko kula od karata..pa su rekli nesmje biti rat pa se rat dogodi, narod se raseli sto milom sto silom...i sta sad...
ps
sad vidim drugu opciju da se pocne podjela pravit po stanju iz 91...znaci srbi bi treballi da se vrate masovno sarajevo..da im pripadne ilidja ponovo :)...jel tako i za hrvate iz srednje bosne... :)
optimizam dolazi zbog nikad uskladjenih srpsko-ruskih interesa i zapadnih interesa....optimizam dolazi od turskog interesa i njihovog geostrateskog polozaja na Balkanu....optimizam dolazi jer srbi znaju kad i rucnu povuc...
Vidis tu pravis pocetnicku gresku jer srbi su uvijek otvoreno naginjali prema rusij radi religije ali su radili ono sta britanci i francuzi misle i planiraju, zato da sam na tvome mjestu gledao bih kakvi su stavovi engelza i francuza ne rusa..
sto se tice tog turskog uticaja..kojeg uticaja, srbi imaju bolje ekonomske odnose sa truskom nego turska sa bosnom..ako dodje do necega sta ce turska da uradi prekine ekonomske veze sa srbijom radi sacice bosnjaka sa kojima nemogu ekonomski nista uradit...opet pocetnicka greska u koracima
treca greska je sto mislite da je turska stabilna kao demokratija i ekonomska sila...kurdsko pitanje nije rijeseno sad sa sirijskim ratom postoji sansa da ce kurdi u sirij da stanu na stranu asada i time dobiju jaku automoniju sto je vec imaju u iraku...ostala je turska..sto se tice ekonomije...realno su ko grcka...prdimahovina :)
a sto se tice rucne kocnice...znaju srbi povuc ali kad popusti...[/quote]

Tad uglavnom ratuju protiv slabo ili nikako naoruzanog protivnika i "okite" se titulom jedinog naroda nakon II Svjetskog rata cije kompletno politicko rukovodstvo sjedi na optuzenickoj klupi za genocid, medu njima i tvoja omiljena genocidna baba koja je Bosnjake nekoc nazivala "genetskim otpadom".Medutim, kad se zrtva koliko toliko naoruza slijedi 'rabro povlacenje na traktorima uz kuknjavu i pozivanje na svekoliku urotu protiv naroda naj'rabrijeg i najpravednijeg.Jednom ste "popustili" tu rucnu i one s kojima ste do jucer drugovali na prevaru odveli u logore i na stratista i nikad vise, danas nit ima naivnih i merhametli Bosnja nit nenoruzanih.
Sto se tice ove tvoje "politicke analize" sto "je babi milo to joj se i snilo". :D Pretpostavljas nekakvu paraliziranost protivnika, nedostatak bilo kakve podrske jacih "igraca" a svojoj strani sve sto neprijatelj po tvome ne posjeduje istovremeno pripisujes. Nadasve zrelo i optimisticno(za tvoju stranu) promisljanje moguceg raspleta politicke krize na ovim prostorima, ne znam samo kako nisi potegao onaj vas dobro poznati scenarij o "mirnom razdruzivanju" gdje ce se vama na pladnju dati ono sto ni u ratu niste mogli dobiti a Bosnjake ionako niko nista pitati nece jer nikakvog uticaja ni nemaju :-) .Samo bojim se kako bi ovaj put moglo biti neprijatnih iznenadenja, prosla su vremena kad su Bosnjaci bili nijemi posmatraci desavanja a vi vedrili i oblacili od MZ do SIV-a.
veljaca

#127 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by veljaca »

LBVIEW wrote:[.Samo bojim se kako bi ovaj put moglo biti neprijatnih iznenadenja, prosla su vremena kad su Bosnjaci bili nijemi posmatraci desavanja a vi vedrili i oblacili od MZ do SIV-a.
:kiss:
tesanj

#128 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by tesanj »

exliberal-ex wrote:
tesanj wrote: Nelupaj. Trazis razlog zasto srbi nisu prosli katarzu. Njemci svoju katarzu i dan danas placaju sto financijski sto politicki a bogami i u vojnoj tehnologiji. Glavna katarza kod njemaca je skolski program, uporedi ga malo sa programo Srbije i r. sumske. Kod srba su ratni zlocinci heroji bez obzira na presude u tribunalu, jer oni priznaju samo svoj sud i svoju istoriju, za druge ih zaboli cosak. Sa takvom Srbijom i srbima koji ih slijede ko telad nema buducnosti. Kroz cijelu istoriju otimaju, pljackaju,lazu, falsifikuju i na kraju svi su krivi osim njih. Zlo koje su napravili nemogu saprat za 100000000 god.
Bolan kakvu su srbi katarzu trebali da prodju...njemci su prosli kroz katarzu ( kad bi se lagali) jer su izgubili WWII, zato sto su im saveznici pisali knjige ne zato sto im se prolazilo....srbi su bili na pobjednickoj strani koliko god neki ovdje pokusavaju da to negiraju....eh da zaboravljas jednu stvar,njemackoj je oprostena vecina tog ratnog duga...prelistaj malo pa ces vidjet kad se prestalo placat ne samo bivsoj jugi nego I ostalim drzavama
Sto se tice zadnjeg rata srbi su pocini ogroman zlocin...I to je cinjenica ali ako pogledamo sta se desava po svijetu sta je bosanski rat...100 000 poginulih za 4 godine...nemoj da me krivo shvatis I jedan izgubljen zovit je jedan previse ali na svjetskoj pozornici sta je bosanski rat....koliko je mrtvih u godinu dana bilo u sirij...koliko je mrtvih u iraku.cecenij..jel se amerikanci ili rusi stide zbog toga ..nope
Kad si spomenuo tribunal u hagu...prelistaj ovaj forum...sta se pise kad se srbi osude a sta se pise kad se oslobode...
Sto se tice zadnjeg rata srbi su pocinili ogroman zlocin I GENOCID. Pretpostavlja da ti se omakla ova rijec GENOCID.
semirizsvemira

#129 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by semirizsvemira »

Pa neki dan je Trump rekao da je Grcka mala maca sta ce se desiti sa Americkom ekonomijom . Ako Bog da i hoce
Aethaercyn

#130 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by Aethaercyn »

Jeste li zakupili karte? TRAKTORIJADA vol.2 - 2025. godine :mrgreen:
theTruePath

#131 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by theTruePath »

Onda ce neki bosnjaci(aka bosanci) govoriti "sta je bilo bilo je,RS je drzava i mi je postujemo" :D
dudlov

#132 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by dudlov »

Američki portal nek smatra šta hoće. Nego mene zanima jedno, dal'bi to dovelo do talasanja a onda do oružanih sukoba. Ako je ova tema mjerilo, prdež se ne bi čuo a evo zašto. Kad je tema postavljena, mislio sam da će postovi da pljušte a ono razočarenje. Gdje se izgubiše silni forumski patrioti?

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
muzicar_iz_parka

#133 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by muzicar_iz_parka »

dudlov wrote:Američki portal nek smatra šta hoće. Nego mene zanima jedno, dal'bi to dovelo do talasanja a onda do oružanih sukoba. Ako je ova tema mjerilo, prdež se ne bi čuo a evo zašto. Kad je tema postavljena, mislio sam da će postovi da pljušte a ono razočarenje. Gdje se izgubiše silni forumski patrioti?

Dobili poziv od švedske socijalne službe da se jave na biro.
dudlov

#134 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by dudlov »

muzicar_iz_parka wrote:
dudlov wrote:Američki portal nek smatra šta hoće. Nego mene zanima jedno, dal'bi to dovelo do talasanja a onda do oružanih sukoba. Ako je ova tema mjerilo, prdež se ne bi čuo a evo zašto. Kad je tema postavljena, mislio sam da će postovi da pljušte a ono razočarenje. Gdje se izgubiše silni forumski patrioti?

:mrgreen:

Hajvan

#135 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by Hajvan »

semirizsvemira wrote:Pa neki dan je Trump rekao da je Grcka mala maca sta ce se desiti sa Americkom ekonomijom . Ako Bog da i hoce
Evo ja priznajem da nisam vjernik i iz istih razloga ne uzimam Boga u usta (veliko B iz respekta prema vjernicima).
Uz pretpostavku da si vjernik jer se Bogom kuneš, zašt želiš nesreću velikom broju ljudi?!? Ćini mi se da se to kosi s božjim objavama!
Gospodče

#136 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by Gospodče »

Aethaercyn wrote:Jeste li zakupili karte? TRAKTORIJADA vol.2 - 2025. godine :mrgreen:
redovno oni podmazuju i mijenjaju ulje
ako slučajno zaškripi tu je tenkovski bataljon u Tuzli da ih "pogura"...ostatak slika :oops:

Image
LBVIEW wrote:
.... danas nit ima naivnih i merhametli Bosnja .....
.... prosla su vremena kad su Bosnjaci bili nijemi posmatraci desavanja ......
dabogda, nije se tu puno odmaklo do mentalieteta matorog retarda alje: do podne se misli da za rat treba dvoje, a od podne da neće biti rata
Basvod

#137 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by Basvod »

hAZNADAR wrote:
Govoris i kontas kao da je reakcija na odcjepljenje neki isfurani princip, kurcenje, nabusani patriotizam,....

Pogledaj malo kartu BiH i kako bi izgledala teritorija ostavljena Bosnjacima nakon odcjepljenja, pa skontaj kakop bi to moglo funkcionisati kao drzava ili opcenito prostor za prezivljavanje. Tada ces znati da je opiranje cijepanju BiH cista nuznost i stvar bioloskog opstanka. Osim ako nisi jedan od separatista koji smatra da Bosnjaci trebaju pocrkati u ostatku BiH kada postanu getoizirani.
Naravno da je u pitanju princip, tačnije inat. Samo to održava BiH i ovu multietničku patnju u životu. Ne postoji ni jedan razuman razlog za suživot tri naroda koja generalno ne mogu očima da se gledaju. Stranci su već odavno svjesni da im je projekt propao i drage volje bi prihvatili bilo šta što se tri naroda u BiH dogovore. Bošnjake ne može niko getoizirati, ostaviti im dio BiH ili podjeliti BiH bez pristanka sve njih odnosno sve tri strane. To su nebuloze. Ukoliko se otvori taboo tema razdruživanja, Bošnjaci mogu postaviti svoje uslove za razdruživanje tipa 50% BiH i 10 milijardi maraka. Bolje je 12 godina pregovarati o razdruživanju nego se i narednih 12 godina vrtiti u mjestu i rješavati gluposti tipa Sejdić-Finci, JMB i sl.
tesanj

#138 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by tesanj »

Basvod wrote:
hAZNADAR wrote:
Govoris i kontas kao da je reakcija na odcjepljenje neki isfurani princip, kurcenje, nabusani patriotizam,....

Pogledaj malo kartu BiH i kako bi izgledala teritorija ostavljena Bosnjacima nakon odcjepljenja, pa skontaj kakop bi to moglo funkcionisati kao drzava ili opcenito prostor za prezivljavanje. Tada ces znati da je opiranje cijepanju BiH cista nuznost i stvar bioloskog opstanka. Osim ako nisi jedan od separatista koji smatra da Bosnjaci trebaju pocrkati u ostatku BiH kada postanu getoizirani.
Naravno da je u pitanju princip, tačnije inat. Samo to održava BiH i ovu multietničku patnju u životu. Ne postoji ni jedan razuman razlog za suživot tri naroda koja generalno ne mogu očima da se gledaju. Stranci su već odavno svjesni da im je projekt propao i drage volje bi prihvatili bilo šta što se tri naroda u BiH dogovore. Bošnjake ne može niko getoizirati, ostaviti im dio BiH ili podjeliti BiH bez pristanka sve njih odnosno sve tri strane. To su nebuloze. Ukoliko se otvori taboo tema razdruživanja, Bošnjaci mogu postaviti svoje uslove za razdruživanje tipa 50% BiH i 10 milijardi maraka. Bolje je 12 godina pregovarati o razdruživanju nego se i narednih 12 godina vrtiti u mjestu i rješavati gluposti tipa Sejdić-Finci, JMB i sl.
:lol: Poceli smo se cjenkat, dakle 10 milijardi da se sumska otkaci. Umjesto da se zalazes da nam se plati ratna odsteta, ti se poceo cjenkati koliko kosta samostalnost sumske. Dakle ponuda je 10 milijardi maraka, sad su Bosnjaci na redu :lol:
TheMule

#139 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by TheMule »

muzicar_iz_parka wrote:

Vjerovatno su ih takvi kao ti otjerali
TheMule

#140 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by TheMule »

Hajvan wrote:
semirizsvemira wrote:Pa neki dan je Trump rekao da je Grcka mala maca sta ce se desiti sa Americkom ekonomijom . Ako Bog da i hoce
Evo ja priznajem da nisam vjernik i iz istih razloga ne uzimam Boga u usta (veliko B iz respekta prema vjernicima).
Uz pretpostavku da si vjernik jer se Bogom kuneš, zašt želiš nesreću velikom broju ljudi?!? Ćini mi se da se to kosi s božjim objavama!
Koji faktor je taj idiot Trump? Nikakav. A ovo za propast ekonomije jednog od rijetkih BH prijatelja...fakat se stidim nasih ljudi ponekad :oops:
TheMule

#141 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by TheMule »

Gospodče wrote:
Aethaercyn wrote:Jeste li zakupili karte? TRAKTORIJADA vol.2 - 2025. godine :mrgreen:
redovno oni podmazuju i mijenjaju ulje
ako slučajno zaškripi tu je tenkovski bataljon u Tuzli da ih "pogura"...ostatak slika :oops:

Image
LBVIEW wrote:
.... danas nit ima naivnih i merhametli Bosnja .....
.... prosla su vremena kad su Bosnjaci bili nijemi posmatraci desavanja ......
dabogda, nije se tu puno odmaklo do mentalieteta matorog retarda alje: do podne se misli da za rat treba dvoje, a od podne da neće biti rata
Ma u Tuzli se moze sastaviti citava mehanizovana divizija, kad bi se uracunalo par tenkovskih bataljona, bar jedan mehanizovani, i par motorizovanih. Ali nesto mi to ne ulijeva povjerenje, mislim da bi se sve svelo na 1992 godinu vrlo brzo. Pjesadijske borbe sa teskim gubicima na obje strane. Ipak, kao sto neko rece, to bi bila borba za bioloski opstanak Bosnjaka na ovim prostorima...nema druge.
muzicar_iz_parka

#142 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by muzicar_iz_parka »

TheMule wrote:
Mene si zamjenio sa nekim.
Inače najveći "ratnici" na forumu jesu oni koji rata nisu ni vidjeli a sad žive negdje u dijaspori, pozivaju na 2. poluvrijeme, vraćanje ustava iz 1992, a kad bi kojim slučajem došlo do novog belaja 99,999% istih bi iz udobne fotelje poručilo braći u domovini da izdrže u borbi sa mrskim neprijateljom bez sopstvenog zalaganja.

Ono je uopšte neozbiljno shvaćati neku objavu amer. portala X kao istinitu činjenicu, a još veća budaliještina paliti se na to.
Ustavno uređenje kakvo sada imamo je takvo kakvo je, svima poznato, zacementirano, jedino se mogu tražiti rupe u sistemu i iskoristiti u svoju korist, naravno ako političari imaju sluha za to, sve ostalo je mlaćenje prazne slame.

Što se tiče OS BiH, sramotan je odnos države prema istima, vojni budžet mizeran, skoro sve ode na plate, slabo se šta ulaže na ostale stvari, koliko se sjećam i platno za nove uniforme je donirala Amerika, nemamo šta dalje pričati.
Grover

#143 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by Grover »

Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti država

Ko što će Amerika do 2025. biti država, tol`ko će i RS.
Šveđanin

#144 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by Šveđanin »

Ova tema još aktuelna? :-) Vlast manjeg entiteta nema para za neko agresivnije lobiranje i poticanje otcjepljenja, sve ih je manje i iz dana u dan su u goroj situaciji, kako ekonomskoj, tako i populacionoj. Da oni sami nešto organizuju i određuju granice = nije moguće. A šta misle velike sile, to je stvar za drugu temu.

A sve i da se odvoje, šta onda? Pola države će raditi kao graničari? :lol:

A pazite vi komentara, kako se ljudi pale na ovakve vijesti. Ja sam konto, kad se lobira, ide malo perfidnije i zamotanije u bolju foliju.. kad ono jok, i ovakva šrot vijest je dovoljna da se narod napali:

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/AM ... 04722.html

Sad kad ste pomenuli pare i otcjepljenje.. bila je skoro vijest, neki tip iz Hrvatske u kolumni govori koliko je para bilo potrebno Kosovu za otcjepljenje, za lobiranje i sve ostalo. Neću sad da bubam cifru, ali ali bilo je poprilično novca (više od milijarde)..
TheMule

#145 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by TheMule »

muzicar_iz_parka wrote:
TheMule wrote:
Mene si zamjenio sa nekim.
Inače najveći "ratnici" na forumu jesu oni koji rata nisu ni vidjeli a sad žive negdje u dijaspori, pozivaju na 2. poluvrijeme, vraćanje ustava iz 1992, a kad bi kojim slučajem došlo do novog belaja 99,999
% istih bi iz udobne fotelje poručilo braći u domovini da izdrže u borbi sa mrskim neprijateljom bez sopstvenog zalaganja.

Ono je uopšte neozbiljno shvaćati neku objavu amer. portala X kao istinitu činjenicu, a još veća budaliještina paliti se na to.
Ustavno uređenje kakvo sada imamo je takvo kakvo je, svima poznato, zacementirano, jedino se mogu tražiti rupe u sistemu i iskoristiti u svoju korist, naravno ako političari imaju sluha za to, sve ostalo je mlaćenje prazne slame.

Što se tiče OS BiH, sramotan je odnos države prema istima, vojni budžet mizeran, skoro sve ode na plate, slabo se šta ulaže na ostale stvari, koliko se sjećam i platno za nove uniforme je donirala Amerika, nemamo šta dalje pričati.
Ma te standardne gluposti i "naucne" obzervacije mudrih forumasa mozete objesiti macku o rep. Vecina dijasporaca koji su pobjegli ne pricaju vise bosanski ako su mladji, a ne znaju ni sta je internet niti komentarisu ako su stariji. Ljudi koji se javljaju na ovakve teme su bivsi borci ili iz porodice nekoliko bivsih boraca koji su morali trbuhom za kruhom kad ih drzava tako fino pazi :) ili bivsi borci i mlade patriote koji i danas zive u Sarajevu/Bosni. Evo ja imam 6 clanova 2. mtr. brigade koji bi sutra opet u rat da zatreba, samo planu kad im se pomene status quo i sta je napravljeno od drzave.

Ja ne znam gdje vi pojedini forumasi zivite kad samo znate za podrumase i beskicmenjake. A ta prica o zacementiranom ustavu i 'rata nece biti' zvuci mi nesto naivno-poznato :?:
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#146 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by Zviz »

Kad citam kometare tacno vidim brdo brdjana... mila majko... :roll: vama je jos do rata ne toliko zbog BiH, ko nju jebe, nego bi onda imali legalan razlog da zbrisete iz nje, jer na drugim temama mastate o iseljenju u inostranstvo... Nebo u dubini duse skoro svih zaboli njih briga o BiH, jer citajuci teme covjek moze samo jedno zakljuciti a to je da vecina HOCE pod svaku cijenu da zivi vani a da BiH postane ono sto se kaze ljetni vrt za malo cavrkljanja. Ako je tako onda koja je razlika hoce li je podjeliti kad je i onako de jure podjeljena jos samo nedostaje de facto...

Ovo ga dodje ko oni hoce da se odcjepljuju a mi kao nedamo, kad pitas za suzivot izmedju bosanaca muslimama i bosanaca pravoslavaca (srba) onda ce i taj isti musliman reci nema teorije, a kad je prica o podjeli BiH onda ce taj isti muslim reci nema stanse o podjeli... mali je kontradiktivno jer ako nema podjele onda znaci suzivot, da se druzite da pijate kafe, kahve, kave, coffees, da se zenite, da igrate skupa klikera, saha, da heklate dempere skupa et cetera!

Odlucite se vec jednom A suzivot ili B podjela nema treceg.

Trece su neki ideali koji samo vode do novih ratova.
TheMule

#147 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by TheMule »

Dodji malo u Bosnu pa popricaj sa ljudima, nema nista od foruma.
tesanj

#148 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by tesanj »

Zviz wrote:Kad citam kometare tacno vidim brdo brdjana... mila majko... :roll: vama je jos do rata ne toliko zbog BiH, ko nju jebe, nego bi onda imali legalan razlog da zbrisete iz nje, jer na drugim temama mastate o iseljenju u inostranstvo... Nebo u dubini duse skoro svih zaboli njih briga o BiH, jer citajuci teme covjek moze samo jedno zakljuciti a to je da vecina HOCE pod svaku cijenu da zivi vani a da BiH postane ono sto se kaze ljetni vrt za malo cavrkljanja. Ako je tako onda koja je razlika hoce li je podjeliti kad je i onako de jure podjeljena jos samo nedostaje de facto...

Ovo ga dodje ko oni hoce da se odcjepljuju a mi kao nedamo, kad pitas za suzivot izmedju bosanaca muslimama i bosanaca pravoslavaca (srba) onda ce i taj isti musliman reci nema teorije, a kad je prica o podjeli BiH onda ce taj isti muslim reci nema stanse o podjeli... mali je kontradiktivno jer ako nema podjele onda znaci suzivot, da se druzite da pijate kafe, kahve, kave, coffees, da se zenite, da igrate skupa klikera, saha, da heklate dempere skupa et cetera!

Odlucite se vec jednom A suzivot ili B podjela nema treceg.

Trece su neki ideali koji samo vode do novih ratova.
Ja se odluco, pod A- ukidanj r. sumke i B- suzivot. Mislim da nije previse :mrgreen:
Hajvan

#149 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by Hajvan »

stipu kontraša, da mu je fino tamo koliko tvrdi da jest ne bi ovdje visio i defetizam, te vlastitu mizeriju i "sivilo" prosipao.
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#150 Re: Američki portal smatra da će RS do 2025. godine biti drž

Post by Zviz »

TheMule wrote:Dodji malo u Bosnu pa popricaj sa ljudima, nema nista od foruma.
Sta imam slusati meni je to sve presmejsno, ja mogu sva svima na svijetu se druzti, ja ne razlikujem ljude po nekim imenima, vjerama i tim glupostima. Zaboli mene neka stvar kako ce neka dzava, pa i ta ista BiH izgledati mene samo iteresuje licni dobit i to je to. Ja samo nako kazem sta je realno - a kako ce na kraju ispasti ma ni 1.000 na rnak listi mi nije o razmisljanju. Vise volim pogledati porno film ili otic u kurvanje nego trosit vrijeme na glupe price kao sto je ova, jer meni je to glupo, a nebi mi bilo glupo kad bi ja imao masnu proviziju, da sad mene neko hoce da plati dva ti miliona dollara da drzim predavanja nema veze ja cu drzati o bilo cemu, ali baz znam za sta ih drzaim.
Post Reply