zato ti imas 3 profila ? da si primjetniji ?leet wrote:Dakle ne postojiš?kockica_kockica wrote:ja nemam facebook profil
Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- WildRedRose
#126 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#127 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Ja sam amoniman.
- WildRedRose
- elma89_
#129 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Moxze zasto da ne?? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#130 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Povedi me u Švedskuelma89_ wrote:Moxze zasto da ne??
- ultima_palabra
#131 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
A kako se uopšte upoznavate preko FB-a? Stalkate random ribe/frajere ili pretražujete prijatelje prijatelja pa im se uvaljujete... ili nešto treće?
Ozbiljno pitam, nisam upućen.
- elma89_
#132 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Sad je net sve bitniji,prilagodi se,ne budi divljak 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#133 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
dodaš ko ti se svidi i započneš komunikaciju u pogodnom momentuultima_palabra wrote:A kako se uopšte upoznavate preko FB-a? Stalkate random ribe/frajere ili pretražujete prijatelje prijatelja pa im se uvaljujete... ili nešto treće?
-
radostan dan
#134 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
kreneš sa dna prehrambenog lanca, u svim smjerovima.ultima_palabra wrote:A kako se uopšte upoznavate preko FB-a? Stalkate random ribe/frajere ili pretražujete prijatelje prijatelja pa im se uvaljujete... ili nešto treće?
kad te luzerka/ke prihvate za frenda, roviš joj/im po frendicama.
prvu lovinu ne gutaš, nju koristiš za mamac za pomenutu prijateljicu, koja je već drugi nivo.
znači, nešto kao super mario...
e sad, zavisno od vlastitog stupnja apstinencije, drugi nivo tašgu ili ideš na viši level.
dakle, ako nisi zagor te-nej, obje lajkuješ u svakoj prilici, a one ti pucaju marketing u okviru svog odeljenja afž-a.
u međuvremenu baciš kosku da se posvađaju zbog tebe, što ne bi trebalo biti teško, jer nisu ni one blesave, znaju priču o lovcu koji postaje lovina.
ako ovo uspiješ, automatski si na trećem nivou, gdje ćeš biti biran od strane rodice neke od ove prve dvije, ili njihove drugarice iz klupe.
treći nivo je već poluprofesionalan.
kad stigneš dotle, javi za dalje upute.
predlažem da kreneš sa darkerkama.
izbjegavaj ove što čitaju jesenjina.
sretno.
- ultima_palabra
#135 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Da ne znam kako si lud, pomislio bih da si ovo kopirao sa tarzanije
-
shin
#136 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Kod mene se haver zaljubio u nepostojeću žensku na FB, ustvari ta ženska je bila drugi jaran. Jedva ga poslije ubijedili da nije prava.
- MOSALJOZE
#137 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
shin wrote:Kod mene se haver zaljubio u nepostojeću žensku na FB, ustvari ta ženska je bila drugi jaran. Jedva ga poslije ubijedili da nije prava.
Inače u fAMALIJI sam imao taj slučaj i nije dobro završilo.Najkraće objašnjeno:BILA 2 MJESECA NAPRAVIO JOJ DIJETE OTIŠLA OD NJEGA KRAJ PRIČE
-
radostan dan
#138 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
čitaš li jesenjina?Sa_dy wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aj lajK radosnog
-
Zoya
#139 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Je li to onaj sto se skidao? Mislim da si negdje o tome pisaoshin wrote:Kod mene se haver zaljubio u nepostojeću žensku na FB, ustvari ta ženska je bila drugi jaran. Jedva ga poslije ubijedili da nije prava.
- Muhamed Đakmić
#140 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Ima ih i na ovom forumu, možda ne toliko bolesnih, ali svakako svega imasherbett wrote:al ajde, bar je bila dobra zezancijashin wrote:Kod mene se haver zaljubio u nepostojeću žensku na FB, ustvari ta ženska je bila drugi jaran. Jedva ga poslije ubijedili da nije prava.![]()
ja znam za puno bolesniju priču...
znači radi se o curi sa ne baš kristaliziranim seksualnim sklonostima, koja je napravila muški profil, koji je lafo bio njen brat.
Našla je nekog dečka na fejsu, fakat zgodan lik, skinula njegove slike i ubacila ih u profil. priča je bila njena, samo u muškom rodu. znači ona radi kao medicinska sestra, on je med. tehničar, samo je pretopila svoj život u izmišljenog lika.
par najbližih prijateljica su znale za to i stavljale komentare na slike, zid i to, da profil izgleda pravi i "živ"
ona je preko tog profila muškog hvatala klinke. sve mahom nestabilne, turbo naivne srednjoškolke. nije stalo na fejsu, prešlo je i na sms, čak se sa jednom našla, "on" nije mogao da dođe, ali kao ona, njegova sestra je svratila u drugi grad. Znači, ta klinka i ona sjede skupa za stolom u kafiću klinka se lafo dopisuje sa svojim dragim, ova pored nje odgovara na sms-ove, jer ona je taj "dragi"
to je otišlo tako daleko da su neke pri spomenu prekida "veze", prijetile samoubojstvom i padale u žešće depresije. Ona je non stop visila na fejsu i sms-u i glumila fatalnog dragana.
B O L E S N O
ne znam kako se sve završilo jer kad sam joj se isprijetila da ću joj prijavit profil i pisat tim jadnicama više mi se nije javljala
- Saian
#141 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
sjo, mislio sam da mi je vakat da se i ja ofejsbuchim, al dodjoh na ovu temu, nesh majci
-
Zoya
#142 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Napravi fejk profil Sajo.... Tako sam jaSaian wrote:sjo, mislio sam da mi je vakat da se i ja ofejsbuchim, al dodjoh na ovu temu, nesh majci
- Muhamed Đakmić
#143 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Pa vi sa fejk profilima ste još gori 
-
legenda reala
#144 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Alijasherbett wrote:imali smo mi na jednom forumu slučaj di je frajer kao poginuo...ekipa se spremala na sahranu negdje vani ovo ono, sve neke žalopoljke po forumu, oplakuju ga, kad ono, na fejsu njemu zeleno na chatuMuhamed Đakmić wrote: Ima ih i na ovom forumu, možda ne toliko bolesnih, ali svakako svega ima![]()
na svašta se ljudi uzbuđuju
Đakmiću
-
shandrprcSA
#145 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
neka sajo, neka...Saian wrote:sjo, mislio sam da mi je vakat da se i ja ofejsbuchim, al dodjoh na ovu temu, nesh majci
- BarbaDue
#146 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Ramzess Veliki wrote:Pfff ... ja već ubad.... ovaj, upoznao neke ...BarbaDue wrote:vala baš ste začatali![]()
haj da vidimo, ko bi od vas imao hrabrosti da se upozna preko fb ili sl.?
evo ja imam
koju ti taktiku koristiš?
- WildRedRose
#147 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
citam i ne vjerujem... Pa ispade ona gora jadnica od tih 'jadnica koje je levatila'sherbett wrote:al ajde, bar je bila dobra zezancijashin wrote:Kod mene se haver zaljubio u nepostojeću žensku na FB, ustvari ta ženska je bila drugi jaran. Jedva ga poslije ubijedili da nije prava.![]()
ja znam za puno bolesniju priču...
znači radi se o curi sa ne baš kristaliziranim seksualnim sklonostima, koja je napravila muški profil, koji je lafo bio njen brat.
Našla je nekog dečka na fejsu, fakat zgodan lik, skinula njegove slike i ubacila ih u profil. priča je bila njena, samo u muškom rodu. znači ona radi kao medicinska sestra, on je med. tehničar, samo je pretopila svoj život u izmišljenog lika.
par najbližih prijateljica su znale za to i stavljale komentare na slike, zid i to, da profil izgleda pravi i "živ"
ona je preko tog profila muškog hvatala klinke. sve mahom nestabilne, turbo naivne srednjoškolke. nije stalo na fejsu, prešlo je i na sms, čak se sa jednom našla, "on" nije mogao da dođe, ali kao ona, njegova sestra je svratila u drugi grad. Znači, ta klinka i ona sjede skupa za stolom u kafiću klinka se lafo dopisuje sa svojim dragim, ova pored nje odgovara na sms-ove, jer ona je taj "dragi"
to je otišlo tako daleko da su neke pri spomenu prekida "veze", prijetile samoubojstvom i padale u žešće depresije. Ona je non stop visila na fejsu i sms-u i glumila fatalnog dragana.
B O L E S N O
ne znam kako se sve završilo jer kad sam joj se isprijetila da ću joj prijavit profil i pisat tim jadnicama više mi se nije javljala
- Muhamed Đakmić
#148 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Raule legendolegenda reala wrote:Alijasherbett wrote:imali smo mi na jednom forumu slučaj di je frajer kao poginuo...ekipa se spremala na sahranu negdje vani ovo ono, sve neke žalopoljke po forumu, oplakuju ga, kad ono, na fejsu njemu zeleno na chatuMuhamed Đakmić wrote: Ima ih i na ovom forumu, možda ne toliko bolesnih, ali svakako svega ima![]()
na svašta se ljudi uzbuđuju![]()
![]()
![]()
Đakmiću
- žuta lala
#149 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Preporučujem muškarcima da paze šta pišu na fb i kome pišu. Ja znam slučajeva da djevojke naprave lažni profil, stave slike neke zgodne djevojke i upucavaju se svom momku da vide hoće li on "zagristi". Ako zagrize, teško mu se.
A i da kažem da je jako ružno kad idete redom i "bockate" sve žene, uglavnom ih nađete u nečijim prijateljima, a ne razmišljate da se mi sve znamo, pa na kraju bude da je isti momak "bocnuo" 10 prijateljica. Naravno, ne treba ni da govorim da nema hajra za njega, ne samo za tih 10, već i više.
A i da kažem da je jako ružno kad idete redom i "bockate" sve žene, uglavnom ih nađete u nečijim prijateljima, a ne razmišljate da se mi sve znamo, pa na kraju bude da je isti momak "bocnuo" 10 prijateljica. Naravno, ne treba ni da govorim da nema hajra za njega, ne samo za tih 10, već i više.
- Ramzess Veliki
#150 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Prvo ih upoznam, pa kad sve završimo pitam ih možemo li biti prijatelji i na fejsu.BarbaDue wrote:Ramzess Veliki wrote:Pfff ... ja već ubad.... ovaj, upoznao neke ...BarbaDue wrote:vala baš ste začatali![]()
haj da vidimo, ko bi od vas imao hrabrosti da se upozna preko fb ili sl.?
evo ja imam![]()
koju ti taktiku koristiš?
Ma ne koristim fejs ...