Pa budućnost je puno blistavija od one kakvu ste planirali početkom devedesetih. Šta osta od one čuvene "jednog naroda u nestanak" ili od one još čuvenije "malo zemljice Bosne"?cyprus wrote:Kako ovo samo ulijeva optimizam u blistavu budućnost bošnjačke nacijehercegovac_pravi wrote:I ono što je najbitnije. Ove godine je skoro 54% studenata iz genocidne tvorevine "o'šlo" studirat u "majčicu Srbiju"
A svi znamo da je povratak studentske populacije "enorman", taman ko po srednjoj Bosni..![]()
Za Bošnje se nemojte sekirat. Kao što neko već ranije reče, brojeve prirodnog priraštaja pogledati na kraju godine. Iz tog isključiti dva tzv. "hrvatska kantona" (ZHK i Kanton 10). kao i brojeve iz 42% HNK-a koje kontrolišu ĆetniĆki guzolizi.
Onda sve to lijepo na papir pa sabrati..
Do tada rahat patnja pa ko izdura..
Ali kao što neko reče ranije, ne vidim da su i oni žalili dok su Bošnjake žive spaljivali po Višegradu, klali po Zvorniku, iživljavali se po Omarskoj, Karatermu, Brčkom, Dretelju, Heliodromu, Gabeli, Vojnom, Prijedoru, Ahmićima...itd..itd...Mogao bih ovako listat do sutra izutra.
E vidiš zato je i meni svejedno što njih nestaje. Jer ako neko želi moj nestanak i nestanak mog naroda, ja mu onda želim milion puta gore i to od srca i bez bilo kakve grižnje savjesti. Čak šta više, dobrovoljno se nudim da pomognem ako im šta treba..