Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
didžej wrote:zena se ne zapusti samom udajom, nego tek kad dobije dijete jer je tad ostvarila svoj cilj.
ali cim nadje ljubavnika opet se pocne dotjerivati.
nije u potpunosti točno!
doduse, ima i onih koje se ne dotjeruju kad nadju ljubavnika.
Ma meni je zapuštena ono kad je salasta, sa % tjelesne masnoće preko 30, masne kose i to, pere zube jednom dnevno.. .
Nije mi zapuštena ona koja se ne šminka ili ona koja ne nosi kožne helanke
Ma meni je zapuštena ono kad je salasta, sa % tjelesne masnoće preko 30, masne kose i to, pere zube jednom dnevno.. .
Nije mi zapuštena ona koja se ne šminka ili ona koja ne nosi kožne helanke
ja nemam aparat za mjerenje tjelesne masnoce, niti znam koliko je puta oprala zube, pogotovo ako zvace zvaku, ali postujem tvoje kriterije.
Vidi se na zubima ako se ne peru kako treba, nemaju sjaj jer se ostaci sazvakane hrane tzv meke naslage skupe na plohi zuba
Zato treba biti oprezan s kim se saliva razmjenjuje
naravno da pazim ali ti si izgleda ekstremno pedantna ili si sitnicava.
sta fali ako ostane koji komadic zeljanice za zbubima pa joj ga, efetkno, jezikom iscackas...
Ima ovdje puno osoba koje zapustenost zamisljaju kao: debljinu, ne pranje zuba i kose. To je povrsnost. Ja mislim da ovi vanjski vidljivi znakovi zapustenosti mogu biti odstranjeni, ali je veca zabrinutost za osobama koje su zapustene iznutra. Kad kazu ljudi propala ko zeton, nije to fizicki izgled, ne moraju svi biti manekeni i manekenke, vec ono nesto sto je osoba prije braka posjedovala, iskrice u ocima, osmijeh na licu, stav o zivotu i desavanjima oko te osobe.
Meni je zao kad vidim osobu koja izvana ima sve, liniju, sminku, parfem sve zvoni na njemu/njoj, a zapravo nema nista, jer im je dusa totalno prazna i izgubljena.
ladyblue18 wrote:Da, da a ljubavnika je inace nafatala na tu zapustenost
hoces da kazes da samo sredjene zene mogu uhvatiti ljubavnika?
pa te zapustene ih najlakse uhvate, ono "komsija dodji da mi popravis ves masinu", komsija uleti a ona u slafruku, udamfala se ispod pazuha...
al' komsiji to ne smeta, svaki bod u gostima je zlata vrijedan a njoj potvrda da je i dalje pozeljna i eto seksa dok si rek'o centrifuga.