Stariji muskarac

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
tendzera

#126 Re: Stariji muskarac

Post by tendzera »

Pamet pršti na sve strane. :zoka:
Sijalica koja gori

#127 Re: Stariji muskarac

Post by Sijalica koja gori »

Pa moj tata je stariji od mame 10 godina, ipak se na neki način slažu tako da zavisi od veze i ozbiljnosti.
pirmin

#128 Re: Stariji muskarac

Post by pirmin »

miki.ba wrote:Sve funkcioniše kad ima dovoljno interesa, a da li je poželjno, nije.
Neki napisu jednu recenicu i njome sve kazu.
Taj rad! :thumbup:
amra67

#129 Re: Stariji muskarac

Post by amra67 »

Smajic.smajo wrote::?
Smajoooo sta se zacudio? Jel ovo u vezi mog posta ili ?? Ako znas engleski evo malo raspoloznog teksta a ne ovaj sto kmeci ne mogu da spavam blalbla bla... :-)

Go a place where you belong
Give you strength to carry on
Open your heart, set your mind at ease
Live your life and you'll be free

And rise..keep on rising

I just rise cos my spirit so colourful
I never let a lover put me down
Live your life and you'll be free...

Pusti crnjak trazi pozitivu :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#130 Re: Stariji muskarac

Post by Velkoski »

amra67 wrote:
Smajic.smajo wrote::?
Smajoooo sta se zacudio? Jel ovo u vezi mog posta ili ?? Ako znas engleski evo malo raspoloznog teksta a ne ovaj sto kmeci ne mogu da spavam blalbla bla... :-)

Go a place where you belong
Give you strength to carry on
Open your heart, set your mind at ease
Live your life and you'll be free

And rise..keep on rising

I just rise cos my spirit so colourful
I never let a lover put me down
Live your life and you'll be free...

Pusti crnjak trazi pozitivu :)
insomnia78

#131 Re: Stariji muskarac

Post by insomnia78 »

amra67 wrote:
p206 wrote:
WildRedRose wrote:hoce li mi neko rezime neki napisati ? :zoka:
Jos jedna zalopoljka u kojoj se NIKAD ne mogu naci niti sam se nalazila.. Ja mislila neka pjesma :run: odmah nakon prvih par rijeci zaustavila da ne slusam kako neko sere kroz wc solju a ima zatvor.Ko moze bez mene mogu i ja bez njega..simple like that.. Koliki je dunjaluk i niko nije ne zamjenjiv.. Ko ovo slusa i sebe nadje u ovim rijecima on stvarno slijep pored ociju ili je u totoalnom mraku..Ako ne znas gdje se pali svjetlo nek ti neko pokaze ..
Il sto bi u mene nena rahmetli sazeto u jednu recenicu rekla: "jedna se otegla, druga se protegla"

s' moje sokoćalo
dudlov

#132 Re: Stariji muskarac

Post by dudlov »

amra67 wrote:
RATM56 wrote:Može dok muškarac ne prevali 50. Nakon toga mora okrenut glavu i tolerisat ženina švrljanja. To će mu jedino spasit brak.
Zena koja svrlja ce svrljati imao ti 50 ili 20 godina..
Jeste, al kad ti je 20 možeš i ti u lov al kad ti je 50, nigdje nisi prispio, osim u Dom zdravlja. Po meni neka gornja granica bi bila 10 godina razlike. Znam lika koji je od žene stariji oko 20 godina. Dok su hodali on se trudio da u krevetu da sve od sebe i brzo se potrošio. Radi se o muškarcu koji nije puno prešao, tako da je bio i gladan i žedan one stvari al mladoj to nije bilo dovoljno jer od njegove želje ona hajra nema. I jednog dana pokaza on meni sms poruku koju mu je ona poslala a glasi...ako ne možeš ti dedo, drugi će. Ja sam mu rekao da se ne sekira jer maca neće mlijeka, nego mesa. Ako nema mesa, nek pod hitno odustane. Hebi ga, to je priroda i protiv toga se ne može.
Zatamnjena stakla

#133 Re: Stariji muskarac

Post by Zatamnjena stakla »

Prepusti se sex-u.
lavorpunvode

#134 Re: Stariji muskarac

Post by lavorpunvode »

dudlov wrote:
amra67 wrote:
RATM56 wrote:Može dok muškarac ne prevali 50. Nakon toga mora okrenut glavu i tolerisat ženina švrljanja. To će mu jedino spasit brak.
Jeste, al kad ti je 20 možeš i ti u lov al kad ti je 50, nigdje nisi prispio, osim u Dom zdravlja. Po meni neka gornja granica bi bila 10 godina razlike. Znam lika koji je od žene stariji oko 20 godina. Dok su hodali on se trudio da u krevetu da sve od sebe i brzo se potrošio. Radi se o muškarcu koji nije puno prešao, tako da je bio i gladan i žedan one stvari al mladoj to nije bilo dovoljno jer od njegove želje ona hajra nema. I jednog dana pokaza on meni sms poruku koju mu je ona poslala a glasi...ako ne možeš ti dedo, drugi će. Ja sam mu rekao da se ne sekira jer maca neće mlijeka, nego mesa. Ako nema mesa, nek pod hitno odustane. Hebi ga, to je priroda i protiv toga se ne može.
ali zar nisu obicno muskarci ti koji se zale kako im zene "ne daju", kako nisu zainteresovane za odnose kao nekad na pocetku braka ili prije.. i to bez obzira je li rijec o velikoj razlici u godinama ili iste nema.. onda vodeci se tom logikom, a i svakako ako racunamo da nije sve u tome, i da se izmedju dvoje normalnih ljudi, normalan odnos moze zasnovati na nekim drugim stvarima koje ne bih da nabrajam, ovakav brak svakako moze uspjeti... bitno je da se ljudi "nadju" i slazu u mnogo cemu, krevet je samo jedna od tih stavki..
dudlov

#135 Re: Stariji muskarac

Post by dudlov »

Da dodam, nisam protiv takvih veza jer slučajeva ima more koji super funkcionišu. Mene je zapalo da sam od žene stariji dvije godine a moglo je biti i više. Život ti donese situaciju kad upoznaš pripadnicu nježnijeg spola i na prvom susretu sve se poklopi.
Uostalom, postavljačici teme nek je sretno :thumbup:
4m3l

#136 Re: Stariji muskarac

Post by 4m3l »

a 17g vs 22g, znaci 5g razlika?
amra67

#137 Re: Stariji muskarac

Post by amra67 »

dudlov wrote:
amra67 wrote:
Ima jedna strana covijeka koja se zove prokletsvo.Ako si proklet u dusi nikad u zivotu neces uzivati uvijek ces zaliti i traziti nesto bolje..najlakse je birati kratku krivinu jer iz nje se izlazi lako i brzo. Za duge krivine treba biti majstor i treba znati..ta o kojoj pricas vidi problem i misli da je to samo njegov problem a ne zna i ne pokusva rijest ili zajednicki rjesavati nego postavlja ultimatume :shock: najlakse je naci, otkriti problem treba znati rijesiti problem. A svaki problem se rijesi gdje je dobra volja.meni kad bi neko tako postupio ili rekao dobio bi dzon u guzicu pa nikad u zivotu sex imala..nego ona se osilila i vjerovatno ga je koristila za neke druge stvari i pomocu sexa ucjenivala..a on glup kako samo muskarac moze dozvolio da mu neko postavlja ultimatume.. To nije musko to je cuko.. U svakom slucaju sam sebi dozvolio pa nije ni cudo sto ga vrti oko malog prsta..vi koliko god pricate starijim muskarcima je lakse nego starijim zenama. Vise ima starijih muskaraca sa mladjim djevojkama nego vica versa..ko ne vjeruje nek ode na thajland :D
Sunrise00

#138 Re: Stariji muskarac

Post by Sunrise00 »

ja ovu amru nista ne kontam :(
WildRedRose

#139 Re: Stariji muskarac

Post by WildRedRose »

Sunrise00 wrote:ja ovu amru nista ne kontam :(
:lol: :lol: :lol: ja sam htjela da joj komentarisem u 2-3 navrata, pa izbrisem ... :mrgreen:
dudlov

#140 Re: Stariji muskarac

Post by dudlov »

4m3l wrote:a 17g vs 22g, znaci 5g razlika?
Samo naprijed. Mladi ste oboje pa vam sve pod kapu ide. :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#141 Re: Stariji muskarac

Post by Muhamed Đakmić »

Nije isto 35 na 45 godina i 22 na 32. Čime se Emina koja je otvorila temu bavi, čime se bavi taj njen momak? Eto recimo, i po tom se može štošta vidjeti.
defeated

#142 Re: Stariji muskarac

Post by defeated »

nije sve u ljubavi nesto je i u parama :D
Emina2333

#143 Re: Stariji muskarac

Post by Emina2333 »

Sarajevo1946 wrote:Nije isto 35 na 45 godina i 22 na 32. Čime se Emina koja je otvorila temu bavi, čime se bavi taj njen momak? Eto recimo, i po tom se može štošta vidjeti.
On je zavrsio fax, radi. Ja zavrsavam fax uskoro, radim. Ma slazemo se mi, sto se tice para, to nije problem ni za jednu stranu, to mi nije bitno. Ono cisto sam postavila ovu temu da vidim da li ima jos parova sa ovakvom razlikom u godinama, jer eto kad je covjek mlad, nesiguran je cesto a pogotovo kad se prvi put susrece sa takvom vezom.
Muhamed Đakmić

#144 Re: Stariji muskarac

Post by Muhamed Đakmić »

Ma ja niti bih sudio konkretno vama, niti mislim da se na osnovu jedne veze može izvući neki zaključak, samo govorim da mi je malo neobično u vašim godinama. Mislim, ta se razlika stapa polako sa godinama, ali meni je nekako još uvijek izražena kad je tebi 22, a njemu 22 + 10 :D
Emina2333

#145 Re: Stariji muskarac

Post by Emina2333 »

Sarajevo1946 wrote:Ma ja niti bih sudio konkretno vama, niti mislim da se na osnovu jedne veze može izvući neki zaključak, samo govorim da mi je malo neobično u vašim godinama. Mislim, ta se razlika stapa polako sa godinama, ali meni je nekako još uvijek izražena kad je tebi 22, a njemu 22 + 10 :D

Ma znam ja to sve, zbog toga se i pitam...a sta cu kad mi je stalo do njega :-)
dudlov

#146 Re: Stariji muskarac

Post by dudlov »

Emina2333 wrote:
Sarajevo1946 wrote:Ma ja niti bih sudio konkretno vama, niti mislim da se na osnovu jedne veze može izvući neki zaključak, samo govorim da mi je malo neobično u vašim godinama. Mislim, ta se razlika stapa polako sa godinama, ali meni je nekako još uvijek izražena kad je tebi 22, a njemu 22 + 10 :D

Ma znam ja to sve, zbog toga se i pitam...a sta cu kad mi je stalo do njega :-)
Eto dala si odgovor i savjet ti nije potreban. Stalo ti je do njega i tu sva prica zavsava.

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
kritichar

#147 Re: Stariji muskarac

Post by kritichar »

jaca36-sa wrote:samo kratko,ja sam za starije i to 10 do 15 godina,naravno moraju biti imucni i galantni kao moj sef jole :thumbup:
ja s joletom svaki vikend pijem kafu, da ti sredim šta?
miki.ba

#148 Re: Stariji muskarac

Post by miki.ba »

http://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks/ ... /130705076
Evo koliko je bitan sex, pa vi cekajte do tridesete. :D
kritichar

#149 Re: Stariji muskarac

Post by kritichar »

miki.ba wrote:http://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks/ ... /130705076
Evo koliko je bitan sex, pa vi cekajte do tridesete. :D
pa zato i treba početi kad se počne stariti :skoljka:
miki.ba