NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kemal Malovčić
#126 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
rekli im: puštićemo vas da podapišete adindas dresove ako vi nas pustite da malo poigramo lopte zbraćom u bandžaluci
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#127 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Ja sam odlučio da vjerujem da Begić radi dobre stvari.
- Arteta
#128 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Romanista 101% wrote:a znaju li oni da igraju fudbal?!?
- Sheriff
#129 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
ma dajte ba, kako ce ovo uticati na nase igrace? i da se utakmica odigra, sta dzeko,pjanic,ibisevic imaju sa tim....svi igraci koji igraju za repku su profesionalci, sumnjam da ce ih ovo omesti i cak da im kojim slucajem dodje kakav poziv..nigdje veze
- Edin H.
#130 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Ne mislim da je imao izbora, ja sam ocekivao da ce odobriti cim sam procitao vijest danas.Slo Burner wrote:Ja sam odlučio da vjerujem da Begić radi dobre stvari.
- Paranoid
#131 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Nekima ovde je Alija kriv i kad obuku obuću naopako...a što se tiče tekme, to je odgovor šumske vlasti na proteste "jmbg" i "1. mart"Arteta wrote:Alija je priznao genocidnu tvorevinu, realno on je najvise kriv, nas to ne zanima ovdje, nas zanima ko je kriv za ovu utakmicu.
Politikom protiv sporta, beba i suljagica.. Kampanja je počela!
-
cindrlimindrli
#132 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Ofiran pokusaj da se narusi pozitivna atmosfera u, i oko reprezentacije. Govna crkaju od muke i kad nisu u stanju nista napraviti od svoje kanalizacija reprezentacije onda daj ovo. Ima tu jos mocnijih i priznatijih od saveza koji mogu kod fife i uefe isposlovati da ovo zavrsi u kanti za smece.
-
todd_smith
#133 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Zabiljeziti ovaj datum kao dan zalosti. Pocetak kraja, debile koji su pristali na ovo jednim potezom i pljunuli na sve zrtve genocidne tvorevine.
- Altair_SA
#134 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
palermo wrote:Samo dobiti Slovake.....i onda smo jebali mater svima, mada ja i dalje mislim da ova utakmica nosi sa sobom mnoge opasnosti....kao da gledam tražit će da selektor bude Borče Sredojević ili Vlado Jagodić.....a onda sve to postaje problem reprezentacije BiH
Repka nam je sada na vrhuncu i sigurno zele ovim malo to da poljuljaju. Ali samo sto kazes da dobijemo Slovake i pokazemo da smo stabilni ko beton i da nas njihove spletke ne mogu poljuljati. Nek im cir radi jos vise poslje
Brasil here we come

- Arteta
#135 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Jel potpisao genocidnu tvorevinu?Paranoid wrote: Nekima ovde je Alija kriv i kad obuku obuću naopako.
-
smijesni_ste
#136 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Jbg...može im se....neki su im to omogućili još davno...a mi možemo samo pjeniti
- So What!
#137 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Jooooooooj, kraljeva sa Index.hr.
Nebitno, pored FIFA-e postoji jos jedna asocijacija NFB ili ti ga Nouvelle Fédération-Board sa sjedižtem u Liježu u Belgiji. Ima 27 članica uglavnom nepriznatih regija, poludržava ili samo nekih naroda. Ovo su zemlje članice:
Stalne članice
Aramejska (Asirijska) reprezentacija
Reprezentacija Kaskadije (Cascadia - Zapadna Kanada)
Reprezentacija otočja Chagos (Chagos Islands - Indijski okean)
Reprezentacija Gozoa (Gozo - Malteški otok)
Reprezentacija Greenlanda (Greenland ima nezavisnost od Danske poput Farskih ostrva, ali nije članica FIFA-e)
Reprezentacija Padovske oblasti (Padania - sjeverna Italija)
Reprezentacija Provanse (Provence - južna Francuska)
Reprezentacija Kurdistana (Iračkog dijela)
Reprezentacija Monaka
Reprezentacija Sjevernog (Turskog) Kipra
Reprezentacija Akvitanije (Occitania - pokrajina u jugozapadnoj Francuskoj)
Reprezentacija Roma (kapiten Tofko Dedić Toti - naš čo'ek
)
Reprezentacija Sama (ili Laponaca (ali to je pogrdan naziv isto kao i Cigani) - narod na sjeveru Finske i Švedske)
Reprezentacija Sardinije (Sardinia - Italijanski otok)
- Reprezentacija Južnog Kameruna (Southern Cameroons - regija u Kamerunu, nekadašnji britanski dio Kameruna)
- Reprezentacija Tamilske zemlje (Tamil Eelam - sjeverna Šri Lanka, dio koji se decenijama bori za nezavisnost)
Reprezentacija Tibeta
Povremene članice
Reprezentacija Saugeais (Mikronacija u istočnoj Francuskoj)
Reprezentacija Sealanda (neka vrsta sregija na području istočne Engleske)
Reprezentacija Sjeverne Somalije (Somaliland - dio Somalije pod kontrolom mudžahedina i raznih paravojski)
Privremene članice
Reprezentacija Cilenta (Cilento - nacionalni park u Italiji)
Reprezentacija Uskršnjeg ostrva (Rapa Nui - ostrva pod čileanskom upravom poznata po onim kamenim glavama)
Reprezentacija Kiribata (Kiribati - samostalna polinezijska država, neznam zašto nisu članovi FIFA-e)
Reprezentacija Nagornog Karabaha (Nagorno-Karabakh - nešto poput armenskog RS-a u Azerbejdžanu)
Reprezentacija Raetije (Raetia - drevna rimska pokrajina na području Švicarske)
Reprezentacija Zapadne Sahare (područje koje se godinama bori za nezavisnost od Maroka)
Rprezentacija Skånelanda (Skandinavska provincija)
Reprezentacija Kraljevina Dvije Sicilije (nekadašnja kraljevina na području SIcilije i južne Italije)
Reprezentacija Darfura (Darfur - pokrajina u kojoj je počinjen genocid u zapadnom Sudanu)
Reprezentacija Zanzibara
Ove reprezentacija održavaju famozni VIVA World Cup, a koji se odigrava ne teritoriji neke od ovih "zemalja". RS ne bi mogao biti člana jer je FSRS već član NFSBIH pa je samim time protuzkaonito biti član durge asocijacije, ali eto da vidit samo ko sve na ovom Svijetu ima reprezentaciju.
Nebitno, pored FIFA-e postoji jos jedna asocijacija NFB ili ti ga Nouvelle Fédération-Board sa sjedižtem u Liježu u Belgiji. Ima 27 članica uglavnom nepriznatih regija, poludržava ili samo nekih naroda. Ovo su zemlje članice:
Stalne članice
Povremene članice
Privremene članice
Reprezentacija Cilenta (Cilento - nacionalni park u Italiji)
Ove reprezentacija održavaju famozni VIVA World Cup, a koji se odigrava ne teritoriji neke od ovih "zemalja". RS ne bi mogao biti člana jer je FSRS već član NFSBIH pa je samim time protuzkaonito biti član durge asocijacije, ali eto da vidit samo ko sve na ovom Svijetu ima reprezentaciju.
- Maharadza
#138 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Naravno da je potpisao ali prvo se upoznaj sa UZROCIMA POTPISIVANJA I ZAŠTO je to MORAO učiniti i koji su ga od naših domaćih izdajnika najviše nagovarali na isto (slučajni prolaznik) i ko mu je prijetio da će biti bombardovanja položaja Armije RBiH pa i BH gradova (civilnog stanovništva) ako isto ne učini, pa onda baljezgaj!Arteta wrote:Jel potpisao genocidnu tvorevinu?Paranoid wrote: Nekima ovde je Alija kriv i kad obuku obuću naopako.
Last edited by Maharadza on 25/06/2013 21:28, edited 1 time in total.
-
palermo
#139 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Ja isto mislim da je ovdje nefer na savez ( ili makar samo na savez) prebacivati krivnju, nisu oni imali previše izbora. Igranke se prave na drugim mjestima.Edin H. wrote:Ne mislim da je imao izbora, ja sam ocekivao da ce odobriti cim sam procitao vijest danas.Slo Burner wrote:Ja sam odlučio da vjerujem da Begić radi dobre stvari.
da smo mi izgubili kvalifikacije, ja bih rekao, ova utakmica bi bila šansa da im se odgovori prkosom, patriotizmom.....recimo u isto vrijeme dovedeš neku veliku reprezentaciju na koševo a igrači izađu sa transparentom, samo je jedna domovina i slično (ih, šta bi tu moglo biti ideja). Ovako, mislim da je ovo naprosto smišljeno sa ciljem destabilizacije reprezentacije, pokazivanja svim onim koji nekad požele da zaigraju za BiH da im tu nije mjesto, i u krajnjoj liniji da nas ometu da odemo na svjetsko prvenstvo.Mislim dasi baš ti u nekoj davnoj raspravi jednom napisao daje ova reprezentacija postala preveliki brand da ne bi bila opasnost za ove republikosrpšćane.
Zato ja mislim da je najbolji odgovor Slovacima uvaliti peticu. A igrači koji budu pozvani da igraju za RS (mislim na Stevanovića, Vranješa, Misimovića) ha...nek se nose sa tim u skladu sasvojom savješću i pamti.
- House
#140 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Najjaci naslov Index.hr
BIH ide na SP u Brazil , a Srbija "gostuje" u Banja Luci kod Republike Srpske

BIH ide na SP u Brazil , a Srbija "gostuje" u Banja Luci kod Republike Srpske
- Baltazar_khan
#141 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
ma obični uvlačiguz. ne kontam po kakvom je on kriteriju uletio u savez sa aerodroma.. pa braco gumena glava ima više doticaja s fudbalom od begića.Slo Burner wrote:Ja sam odlučio da vjerujem da Begić radi dobre stvari.
- Kemal Malovčić
#142 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
jebo im ja mater svima
usta
usta
- Platformas
#143 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Hljeba i igara.
- cyprus
#144 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Lično me boli qrac za ovo... Postoje veći problemi i u državi i u fudbalu...
- Arteta
#145 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Ovo je kljucno.smijesni_ste wrote:Jbg...može im se....neki su im to omogućili još davno...a mi možemo samo pjeniti
- Arteta
#146 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
E upravo.Maharadza wrote:Naravno da je potpisao ali prvo se upoznaj sa UZROCIMA POTPISIVANJA I ZAŠTO je to MORAO učiniti i koji su ga od naših domaćih izdajnika najviše nagovarali na isto (slučajni prolaznik) i ko mu je prijetio da će biti bombardovanja položaja Armije RBiH pa i BH gradova (civilnog stanovništva) ako isto ne učini, pa onda baljezgaj!Arteta wrote:Jel potpisao genocidnu tvorevinu?Paranoid wrote: Nekima ovde je Alija kriv i kad obuku obuću naopako.
Jadnog Aliju su nagovorili, ni slucajno on nije kriv.
- Havatar
#147 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Znaci i za ovo kriv Alija 
- House
#148 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Sad i Alju rahmetli krivite za ovu odluku 
daj ba prestanite sa glupostima , nije Alija iz mezara potpisao odigravanje utakmice Šumska - Srbija
daj ba prestanite sa glupostima , nije Alija iz mezara potpisao odigravanje utakmice Šumska - Srbija
Last edited by House on 25/06/2013 21:38, edited 1 time in total.
- Maverick78
#149 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Nek repka BiH dodje u Sandzak na gostovanje
. Ugovore odigravanje tekme sa Novim Pazarom recimo. Posto Sandzak nema FS, onda moze sa nekim klubom. Mislim ako se ovo ovima zaista dozvoli, zasto ne bi mogla onda i tako jedna prijateljska tekma?
- Jack Be Nimble
#150 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Nadam se da ce biti prenosa na internetu.