ja to ne vidim tako...BHF_Manijak wrote:Ma ovi ce se medjusobno pojebati do finala, Srbijanac uzima glat. Ko god ode onog trojca udje u finale, na nosilima ce ga donijeti.![]()

...radostan dan, vaš dežurni prognozer.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
ja to ne vidim tako...BHF_Manijak wrote:Ma ovi ce se medjusobno pojebati do finala, Srbijanac uzima glat. Ko god ode onog trojca udje u finale, na nosilima ce ga donijeti.![]()

Kad su bili izbori ?? Zadnji nas guru je bio Radosni , vidim narod izabrao novog! Ne znam ko je taj Dobrica al ako navija za Djokovica onda je sigurno dobar covjek! Nego, tacno je da nas je zrijeb pripazio, al ljudi, rec da mu je put do finala otvoren je malo djetinjasto ili sto bi reko vas narod "bacanje sihira"... Treba polako , mec za mecom igrat i u konacnom skoru bit bolji od protivnika... i tako sedam - osam puta ,e onda mozemo govoriti i zakljucke donositi !BHF_Manijak wrote:Ma ovi ce se medjusobno pojebati do finala, Srbijanac uzima glat. Ko god ode onog trojca udje u finale, na nosilima ce ga donijeti.![]()
Eto kol'ko su Cosicevci zakukali za zrijeb, kont'o sam da ce biti i Sampras aktiviran, samo da ga zajebe.
Tome se i nadamo!!!necko_hz wrote:Ne smijem ni da zamislim koliko će Nadal gristi ovdje, jer ako bi osvojio 3.Channel slam, definitivno bi ušao u TOP 3 OE, sa dobrom mogućnošću da skine Feđu sa prvog mjesta do kraja karijere.
Inače, Channel slam su osvajali 4 igrača: Borg, Nadal, Laver i Federer.
Borg je naravno tu bez premca sa 3 osvojena CS-a, a isti ujedno imaju i najveću težinu, zbog kontrasta u podlogama i načina kojim je dominirao na šljaci (Baseline Top spin) i na travi (C&C, S&V tenis).
Daće Rafa sve od sebe ovdje da dođe do titule, bez sumnje.

Ja sam prije za da je Endi favirit a da je Srbin odmah iza njegaBHF_Manijak wrote:Nemoj da opklade bacamo!Vjerujte Novak uzima, ocekujem da Rafa izbaci Rogera, pa onda u onog malog klempavog Skota, a zatim da njega Djok u finalu karne.
Da bi došao u situaciju da te mazi žrijeb moraš biti svjetski broj 1shake69 wrote:Da je Rogera pomazio zrijeb kao Djoku, bio bih uvjeren da ce do finala, ovako ceka ga preteska misija. Treba znati da Rafu na jednom GS nije pobijedio vec sest godina (!), od 2007 g., Djoku dvije godine a Murraya vec manje je statistika na koju treba obratiti paznju. No, ne ocekujem da ce se toliko potrositi jer napori na travi nisu ni blizu poput onih na drugim podlogama, posebno na zemlji. Rafa ce se morati dobro oznojiti da jos jedan Carobnjakov skalp. Ipa, motiv koji Roger moze imati u 1/4 finalu protiv Majorcanina ce biti presudan da dodje bar u semifinal a tada je lakse igrati protiv napetog Skota kome ce publika ,s nezaobilaznim Sue Barker i John Lloyd iz kabina BBC-a, ponovo nabaciti samar pod kojim ce tesko izdrzati drugu nedjelju popodne na Centre Court..
Sta mislite o finalu Federer-Berdych?![]()
Dobro, salim se, ali kako god, donji dio zrijeba ce zgrabiti trofej, uvjeren sam. A to nece biti bratic Toni Nadala.
Samo mala ispravka da je Djokovica dobio prosle godine na njihovom zadnjem GS susretu upravo na SF Wimb.shake69 wrote:Da je Rogera pomazio zrijeb kao Djoku, bio bih uvjeren da ce do finala, ovako ceka ga preteska misija. Treba znati da Rafu na jednom GS nije pobijedio vec sest godina (!), od 2007 g., Djoku dvije godine a Murraya vec manje je statistika na koju treba obratiti paznju. No, ne ocekujem da ce se toliko potrositi jer napori na travi nisu ni blizu poput onih na drugim podlogama, posebno na zemlji. Rafa ce se morati dobro oznojiti da jos jedan Carobnjakov skalp. Ipa, motiv koji Roger moze imati u 1/4 finalu protiv Majorcanina ce biti presudan da dodje bar u semifinal a tada je lakse igrati protiv napetog Skota kome ce publika ,s nezaobilaznim Sue Barker i John Lloyd iz kabina BBC-a, ponovo nabaciti samar pod kojim ce tesko izdrzati drugu nedjelju popodne na Centre Court..
Dobro, salim se, ali kako god, donji dio zrijeba ce zgrabiti trofej, uvjeren sam. A to nece biti bratic Toni Nadala.
Ma ko zna ,svašta se može desiti ako se Florijan dobro potrudi...Leopold_IV wrote:Samo mala ispravka da je Djokovica dobio prosle godine na njihovom zadnjem GS susretu upravo na SF Wimb.shake69 wrote:Da je Rogera pomazio zrijeb kao Djoku, bio bih uvjeren da ce do finala, ovako ceka ga preteska misija. Treba znati da Rafu na jednom GS nije pobijedio vec sest godina (!), od 2007 g., Djoku dvije godine a Murraya vec manje je statistika na koju treba obratiti paznju. No, ne ocekujem da ce se toliko potrositi jer napori na travi nisu ni blizu poput onih na drugim podlogama, posebno na zemlji. Rafa ce se morati dobro oznojiti da jos jedan Carobnjakov skalp. Ipa, motiv koji Roger moze imati u 1/4 finalu protiv Majorcanina ce biti presudan da dodje bar u semifinal a tada je lakse igrati protiv napetog Skota kome ce publika ,s nezaobilaznim Sue Barker i John Lloyd iz kabina BBC-a, ponovo nabaciti samar pod kojim ce tesko izdrzati drugu nedjelju popodne na Centre Court..
Ove godine biti ce izuzetno tesko i kada bi Rog nekim cudom naredao svu trojicu to bi bilo krasno...
Neka igre pocnu i Floriane zapni ko coek
(T)ko kaze? Pogledaj samo malo tvog Djoku kako ga je znao pripaziti na GS zrijeb a nije bio ni No.1 ni No.2. Mislim da je All England Club pogrijesio sto Rafu nisu prebacili u Top.4 jer on ipak nije bio Muster koji i kao No.1 nije bio nikakva prijetnja ni za 1/4 finale tada puno brze trave nego danas. Ovako su nepotrebno dopustili da u polufinale ponovo zaluta neko 'nicim izazvan'.area51 wrote:Da bi došao u situaciju da te mazi žrijeb moraš biti svjetski broj 1shake69 wrote:Da je Rogera pomazio zrijeb kao Djoku, bio bih uvjeren da ce do finala, ovako ceka ga preteska misija. Treba znati da Rafu na jednom GS nije pobijedio vec sest godina (!), od 2007 g., Djoku dvije godine a Murraya vec manje je statistika na koju treba obratiti paznju. No, ne ocekujem da ce se toliko potrositi jer napori na travi nisu ni blizu poput onih na drugim podlogama, posebno na zemlji. Rafa ce se morati dobro oznojiti da jos jedan Carobnjakov skalp. Ipa, motiv koji Roger moze imati u 1/4 finalu protiv Majorcanina ce biti presudan da dodje bar u semifinal a tada je lakse igrati protiv napetog Skota kome ce publika ,s nezaobilaznim Sue Barker i John Lloyd iz kabina BBC-a, ponovo nabaciti samar pod kojim ce tesko izdrzati drugu nedjelju popodne na Centre Court..
I Rodžera je "mazio" žrijeb dok je bio sv.broj 1,mazio ga je na RnG pa Jo silova ko zadnju kuravu
E jbga shake,bi da pauzira pola godine,da landara bi da mu je zagarantovano mjesto u top 4...shake69 wrote:(T)ko kaze? Pogledaj samo malo tvog Djoku kako ga je znao pripaziti na GS zrijeb a nije bio ni No.1 ni No.2. Mislim da je All England Club pogrijesio sto Rafu nisu prebacili u Top.4 jer on ipak nije bio Muster koji i kao No.1 nije bio nikakva prijetnja ni za 1/4 finale tada puno brze trave nego danas. Ovako su nepotrebno dopustili da u polufinale ponovo zaluta neko 'nicim izazvan'.area51 wrote:Da bi došao u situaciju da te mazi žrijeb moraš biti svjetski broj 1shake69 wrote:Da je Rogera pomazio zrijeb kao Djoku, bio bih uvjeren da ce do finala, ovako ceka ga preteska misija. Treba znati da Rafu na jednom GS nije pobijedio vec sest godina (!), od 2007 g., Djoku dvije godine a Murraya vec manje je statistika na koju treba obratiti paznju. No, ne ocekujem da ce se toliko potrositi jer napori na travi nisu ni blizu poput onih na drugim podlogama, posebno na zemlji. Rafa ce se morati dobro oznojiti da jos jedan Carobnjakov skalp. Ipa, motiv koji Roger moze imati u 1/4 finalu protiv Majorcanina ce biti presudan da dodje bar u semifinal a tada je lakse igrati protiv napetog Skota kome ce publika ,s nezaobilaznim Sue Barker i John Lloyd iz kabina BBC-a, ponovo nabaciti samar pod kojim ce tesko izdrzati drugu nedjelju popodne na Centre Court..
I Rodžera je "mazio" žrijeb dok je bio sv.broj 1,mazio ga je na RnG pa Jo silova ko zadnju kuravu
Leo, pogledaj samo zelene trave, koja milina za oci!Leopold_IV wrote:idemo Rogere, sa stilom otvori početak Wimbledona na Centralnom terenu kako i prilici braniocu titule.
To je carolija prvog dana i prvog meca na centralnom terenu.shake69 wrote:Leo, pogledaj samo zelene trave, koja milina za oci!Leopold_IV wrote:idemo Rogere, sa stilom otvori početak Wimbledona na Centralnom terenu kako i prilici braniocu titule.