HITNO! Recite mi vasa misljenja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

cvijetici

#126 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by cvijetici »

Hvala na odgovoru.Da,nista od toga,ali zaista nemogu da razumijem cemu onda sjediti sa nekim par sati,sve super a onda se nejavlja...Jos nesto,on je mladji od mene 5 godina,na sto sam pokusala da ga izvucem,tj.opravdam njegovo ponasanje
soe4

#127 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by soe4 »

Uzalud provodis vrijeme u nekakva analiziranja koja ne vode nicemu. Pici dalje ;-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#128 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Velkoski »

cvijetici wrote:Evo ovako: izasla sam sa jednim likom na pice,sjedili smo par sati,pricali o zivotu,smijali se,flertovali na nacin da ja u njega gledam,smeskam se,on isto ucini...(neverbalna komunikacija)...sam je rekao kako nikada nije toliko dugo ostao u kaficu.Inace,on rijetko izlazi,povucen je i to dosta.Poslje tog pica on se meni vise nije javio pa sam ja njemu poslala poruku na fb,nesto tipa ''sta ima''?na sta je on odgovorio nekako ljutito: ''Nema nista,pozdrav''! Zasto,ima li iko odgovor zasto?Sve je bilo u najboljem redu dok smo bili u kaficu a poslje...nemogu da razumijem razlog,pa ako neko moze da mi objasni sta bi moglo biti u pitanju?
Trebala si mu odmah dat', Pozdrav!
KPNCTNJAH

#129 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by KPNCTNJAH »

Uzivo nema fotosopa
cvijetici

#130 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by cvijetici »

Da sam znala da je toliko nesmotren,nebi gubila vrijeme sjediti par sati na picu...ma sto kaze soe,picim ja dalje!
Mutivoda

#131 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Mutivoda »

cvijetici wrote:.....Poslje tog pica on se meni vise nije javio pa sam ja njemu poslala poruku na fb,nesto tipa ''sta ima''?na sta je on odgovorio nekako ljutito: ''Nema nista,pozdrav''! Zasto,ima li iko odgovor zasto?Sve je bilo u najboljem redu dok smo bili u kaficu a poslje...nemogu da razumijem razlog,pa ako neko moze da mi objasni sta bi moglo biti u pitanju?
Je l' napis'o pozdrav ili pozz? Ako je "pozz" onda možda i mi znamo o kome je riječ (odnosno možemo smanjiti broj na nekoliko njih) :mrgreen: :lol:

Haj' bona, nije jedini :D Pusti to, i haj' dalje :D
McMoy

#132 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by McMoy »

cvijetici wrote:Evo ovako: izasla sam sa jednim likom na pice,sjedili smo par sati,pricali o zivotu,smijali se,flertovali na nacin da ja u njega gledam,smeskam se,on isto ucini...(neverbalna komunikacija)...sam je rekao kako nikada nije toliko dugo ostao u kaficu.Inace,on rijetko izlazi,povucen je i to dosta.Poslje tog pica on se meni vise nije javio pa sam ja njemu poslala poruku na fb,nesto tipa ''sta ima''?na sta je on odgovorio nekako ljutito: ''Nema nista,pozdrav''! Zasto,ima li iko odgovor zasto?Sve je bilo u najboljem redu dok smo bili u kaficu a poslje...nemogu da razumijem razlog,pa ako neko moze da mi objasni sta bi moglo biti u pitanju?
cvijetici wrote:Hvala na odgovoru.Da,nista od toga,ali zaista nemogu da razumijem cemu onda sjediti sa nekim par sati,sve super a onda se nejavlja...Jos nesto,on je mladji od mene 5 godina,na sto sam pokusala da ga izvucem,tj.opravdam njegovo ponasanje

Vrlo moguće da je zbog tog neobično dugog izlaska s tobom dečko dobio zabranu igranja igrica na comp. mjesec dana,
pa jezbog toga bio malo neurozan na FB.

Obzirom da je tebi verovatno nekih 18-19 godina, moraćeš se još malkice strpiti dok dečku ne produže izlazak, pa ćete
moći da se smeškate celu noć.

Pozz! ;-)
cvijetici

#133 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by cvijetici »

McMoy wrote:
cvijetici wrote:Hvala na odgovoru.Da,nista od toga,ali zaista nemogu da razumijem cemu onda sjediti sa nekim par sati,sve super a onda se nejavlja...Jos nesto,on je mladji od mene 5 godina,na sto sam pokusala da ga izvucem,tj.opravdam njegovo ponasanje

Vrlo moguće da je zbog tog neobično dugog izlaska s tobom dečko dobio zabranu igranja igrica na comp. mjesec dana,
pa jezbog toga bio malo neurozan na
Obzirom da je tebi verovatno nekih 18-19 godina, moraćeš se još malkice strpiti dok dečku ne produže izlazak, pa ćete
moći da se smeškate celu noć.

Pozz! ;-)
Davno smo imali 18 god.Problem je sto mozes biti i stariji a da nekada neshvatas zasto je neko nesto uradio,kao sto je ovaj lik npr.
jahhjer

#134 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by jahhjer »

Ovo sve jedna te ista osoba pravi ove profile i otvara ovakve teme :D nakav fetis nesto
cvijetici

#135 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by cvijetici »

jahhjer wrote:Ovo sve jedna te ista osoba pravi ove profile i otvara ovakve teme :D nakav fetis nesto
Na koga tacno mislis?
bang and blame

#136 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by bang and blame »

Papane!
L u c i f e r

#137 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by L u c i f e r »

Samo u bulju rokaj. I sutra se udaš nevina za nekog hadalja... :thumbup:
Dozer

#138 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Dozer »

Odgovor je u boldu. Takvi tipovi su cesto ugladjeni, ali i tesko konzervativni, zatvoreni i sujetni. Naravno, nerijetko i pod velikim pritiskom predrasuda, a u svemu tome ti si po njegovoj percepciji preslobodna, a vjerovatno i laka.
avetinja

#139 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by avetinja »

mini123 wrote:Dakle,ja imam 17 god u vezi sam vec 2godine(nesto malo vise) i zelim da imam odnos s momkom. Mi se volimo,ja osjecam da je to to, on mi je to pokazao i vise puta.Meni je 17 god,a njemu 19.Zelim vase misljenje.
Samo se rokajte šta ste čekali do sad.
cvijetici

#140 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by cvijetici »

Dozer wrote:
Odgovor je u boldu. Takvi tipovi su cesto ugladjeni, ali i tesko konzervativni, zatvoreni i sujetni. Naravno, nerijetko i pod velikim pritiskom predrasuda, a u svemu tome ti si po njegovoj percepciji preslobodna, a vjerovatno i laka.
Preslobodna a vjerovatno i laka?Po cemu to zakljucujes?
seln

#141 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by seln »

Draga Savjeta, imam 15 godina i dvije godine starijeg djecka...je li tacno da se moze zatrudniti ako se ljubi za vrijeme menstruacije.
Post Reply