Haris Medunjanin

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#126 Re: Haris Medunjanin

Post by Logovan »

Fudo387 wrote:
Logovan wrote:
Artest wrote:Djuric i Medo su dobili kredit s grace periodom od najmanje godinu dana.
Realno kredit Medunjanin nikad ne bi trebao dobiti.
Za Đurića je druga stvar, tek došao u reprezentaciju, zabio dva gola, naravno da će biti pozvan. Osim ako do Eura ne provede haman sve utakmice na klupi, a u međuvremenu pojavi se novi golgeter.
Da, sta ce on, pojma nema. :D
Jebo te, frajer ti sam rijesi odlucujucu utakmicu kvalifikacija i ne bi trebao dobiti kredit?
Hare je poslije Dzeke i Pjanica nas daleko najbolji fudbaler. Tacka!
Riješio utakmicu, divno baš, lijepo, ali neka se do Eura potrudi da nešto uradi, a ne da sjedi po klupi i na tribini i da očekuje poziv. Europsko prvenstvo je ozbiljno takmičenje, a ne neki bezvezni termin na kojem se okupi raja pa se zajebava.

Kažeš najbolji poslije Džeke i Pjanića. :-) I to još daleko najbolji. :lol: A šta je s Bešićem, Begovićem, Kolašincem, itd?

I kredit se ne može zaraditi tako što u zadnjoj utakmici uradiš nešto korisno, a u prethodnim utakmicama više odmažeš, nego što pomažeš ekipi.
Thorgerson

#127 Re: Haris Medunjanin

Post by Thorgerson »

Artest wrote:A Tino i Hadzija? Oni su nas najvise zaduzili. :)

Ti ne kontas mentalitet nasih sadaka-trenera. Djuric i Medo su dobili kredit s grace periodom od najmanje godinu dana.
Ja ne bih u isti kos stavljao Djurica i Medunjanina.

Djuric nije imao ni 1% vremena da se pokaze koliko ga je imao Medunjanin. I nece ga sigurno ni imati. Dzeko je tu i bit ce sigurno jos 2-3 godine. Djuricu ostaje da se trudi i bori i eventualno izbaci Ibisevica i da igra u tandemu sa Dzeksonom kad igramo sa dva spica.

Medunjanin mora poceti igrati, ili barem biti na klupi i ulaziti u igru. Pa druga liga, druga. Ali samo da igra.
Point.

#128 Re: Haris Medunjanin

Post by Point. »

Haris mora da je zasro motiku u Deportivu, jer toliko los nije za ovaj prosjecni tim.
Laertes

#129 Re: Haris Medunjanin

Post by Laertes »

Jebemumiša, zar u ovoj zemlji nema imalo česitog sportskog novinara, pa da proba istražiti zašto Medunjanin ne igra u tom Deportivu? Danas barem ne moraš ići u Lafakingkorunju zbog toga. Pošalješ zvaničan mail i pitaš za razloge neigranja igrača koji je haman pa prvotimac u repki svoje zemlje. Evo ja ću započeti:
Senor XXX
Per que ....
:D
Idemedosumom

#130 Re: Haris Medunjanin

Post by Idemedosumom »

Ma neće čoek da trči, a danas je to u modernom fudbalu kobno :run:
todd_smith

#131 Re: Haris Medunjanin

Post by todd_smith »

Idemedosumom wrote:Ma neće čoek da trči, a danas je to u modernom fudbalu kobno :run:
Pa vrlo moguce, Jose je prodao Matu jer nije dovoljno radio u defanzivi

SAF nije potpisao Silvu jer je rekao da ne trci dovoljno
Artest

#132 Re: Haris Medunjanin

Post by Artest »

Thorgerson wrote:
Artest wrote:A Tino i Hadzija? Oni su nas najvise zaduzili. :)

Ti ne kontas mentalitet nasih sadaka-trenera. Djuric i Medo su dobili kredit s grace periodom od najmanje godinu dana.
Ja ne bih u isti kos stavljao Djurica i Medunjanina.

Djuric nije imao ni 1% vremena da se pokaze koliko ga je imao Medunjanin. I nece ga sigurno ni imati. Dzeko je tu i bit ce sigurno jos 2-3 godine. Djuricu ostaje da se trudi i bori i eventualno izbaci Ibisevica i da igra u tandemu sa Dzeksonom kad igramo sa dva spica.

Medunjanin mora poceti igrati, ili barem biti na klupi i ulaziti u igru. Pa druga liga, druga. Ali samo da igra.
Shvatam ja tebe, ali ovdje se govori o Medunjaninu u kontekstu poziva na Euro; medju 23 igraca ili koliko vec ide. Ako bi poostrili kriterije, drzali se nekih principa, onda bi tamo isli s 16 igraca.

Mesa ce vjerovatno obavit razgovor s Harisom i savjetovat mu da nadje klub gdje ce igrat. Sve kad bi presao u Velez, Mesa ce ga zvati. Zvao je mrtvog Ibisevica kad je bio po tribinama Sttutgarta i nije mogao meda protiv Andore, a da ne zove Medunjanina koji mu je spasio glavu? (Ibisevic kod Mese licno nije stvorio nikakav kredit, pa ga je svejedno zvao i trpio) To mozete slobodno zaboravit. Ima dosta kriticnijih kandidata. Brada u odredjenim uslovima, moze biti od koristi. Dokazano. Jest on nepokretan, spor i td., sve to znamo, ali nas je uz dva bljeska individualne kvalitete odveo u baraz.

Kad sazriju Gojak, Hadziahmetovic, i jos neki, za ocekivat je da igraci poput Harisa izgube mjesto.

P.S. Ako se ne plasiramo na Euro, onda zaboravite na sve ovo :D
todd_smith

#133 Re: Haris Medunjanin

Post by todd_smith »

Medunjanin taman u FK Sarajevo da dodje, ionako nemamo nikoga u veznom redu, da se dotjera u formu igrati ce za citav vezni red.
SkyLimit

#134 Re: Haris Medunjanin

Post by SkyLimit »

Nije to losa ideja. On bi u nasoj ligi izgledao kao Iniesta :D Kad kazemo da je on prosjecan igrac uzasnog kretanja to vazi samo na nivou vrhunskog fudbala gdje su njegove mane vidljive, nasu ligu bi izdominirao ne mora ni trcati, sjetite se utakmice Zeljeznicar -Maccabi na Kosevu kako je vrtio igrace Zeljeznicara ko malu djecu.
Arteta

#135 Re: Haris Medunjanin

Post by Arteta »

Medunjanin je los u defanzivi, da ne kazem katastrofalan, a u manjim klubovima Primere je jako tesko igrati kao takav ako nisi napadac.
aCme

#136 Re: Haris Medunjanin

Post by aCme »

Jeste gledali intervju sa gospodinom Medunjaninom? Simpatičano djeluje u situacijama kada se snalazi šta i kako da kaže, malo je kritičan. Na neka pitanja se prvo dobro nasmije, pa onda odgovori, ili ne zna šta da odgovori, a najjači je kad priča o svojim trenerima tamo negdje na pola intervjua kad kaže ''...kako se zove, trenirao me Van Gal, i kako se zove, on je imao, kako se zove, autoritet...'' :lol:

:bih:
Fudo387

#137 Re: Haris Medunjanin

Post by Fudo387 »

Gledam ovaj intervju, znam da je mahalska al' ne mogu da izdrzim a da ne pitam,

Sto starog ne spominje?
FreakyStyley

#138 Re: Haris Medunjanin

Post by FreakyStyley »

Fudo387 wrote:Gledam ovaj intervju, znam da je mahalska al' ne mogu da izdrzim a da ne pitam,

Sto starog ne spominje?
Nisam pogledao intervju, pa ne znam na sta mislis, ali znam da mu je stari umro kad je bio dijete.
Fudo387

#139 Re: Haris Medunjanin

Post by Fudo387 »

Aha, ok.
todd_smith

#140 Re: Haris Medunjanin

Post by todd_smith »

Nigdje veze lik u Holandiji citav zivot proveo normalno da nece znati nas jezik kako treba
Edin H.

#141 Re: Haris Medunjanin

Post by Edin H. »

todd_smith wrote:Nigdje veze lik u Holandiji citav zivot proveo normalno da nece znati nas jezik kako treba
Neka upise kurs :oops:
todd_smith

#142 Re: Haris Medunjanin

Post by todd_smith »

Doduse i to sto kazes. Ali da ima u glavi ne bi dzaba fudbaler bio. :mrgreen:
Edin H.

#143 Re: Haris Medunjanin

Post by Edin H. »

todd_smith wrote:Doduse i to sto kazes. Ali da ima u glavi ne bi dzaba fudbaler bio. :mrgreen:
Sto rece vrli selektor Sliskovic svojevremeno dok je zego Cecu Kitic - "Ja da nisam fudbaleeer, ja bi bio manekeeen". :izet:

Neka Hareta, objasnio je Pjanicu kako se suta, a i forumasima par stvari na zadnjoj utakmici. :D
super_bayern

#144 Re: Haris Medunjanin

Post by super_bayern »

Edin H. wrote:
todd_smith wrote:Doduse i to sto kazes. Ali da ima u glavi ne bi dzaba fudbaler bio. :mrgreen:
Sto rece vrli selektor Sliskovic svojevremeno dok je zego Cecu Kitic - "Ja da nisam fudbaleeer, ja bi bio manekeeen". :izet:

Neka Hareta, objasnio je Pjanicu kako se suta, a i forumasima par stvari na zadnjoj utakmici. :D
.
aCme

#145 Re: Haris Medunjanin

Post by aCme »

todd_smith wrote:Nigdje veze lik u Holandiji citav zivot proveo normalno da nece znati nas jezik kako treba
Nisam ni mislio ništa loše. Napisao sam da je malo kritičan, ono pozitiva :mrgreen:
todd_smith

#146 Re: Haris Medunjanin

Post by todd_smith »

aCme wrote:
Nisam ni mislio ništa loše. Napisao sam da je malo kritičan, ono pozitiva :mrgreen:
mah, pricamo o liku koji je trebi rekao "kakva je ta zgrada Sebilj koju svi spominju u Sarajevu?", sta dalje imas pricati :mrgreen:
insomnia78

#147 Re: Haris Medunjanin

Post by insomnia78 »

Pa , e
Opste je poznato da ako nemas sliku kraj sebilja ko da nisi ni zivio
Kazu da Mesi onomad u Brazilu raspitivo kod DzekA o istom
todd_smith

#148 Re: Haris Medunjanin

Post by todd_smith »

naravno, ali samo ako napises ispod slike "jel` sarajevo gdje je nekad bilo"
aCme

#149 Re: Haris Medunjanin