Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
zlo zlo

#126 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by zlo zlo »

crni_86 wrote:
mleetavi wrote:
AlicS wrote:Ja imam 3 kolegice slobodne..Al ne znaju kako da nađu normalnog momka..a sve tri imaju kriterije ovakve kao i postavljac teme...A da malo spustite kriterije ..cuj vidi upaljac,opsuje itd..
Mislim da jedna djevojka koja je pojam za suptilnost i zenstvenost ne bi sebi trebala dopustiti da psuje bogove.
Uredu ono iz zezancije hebo misa i te stvari.

A sto se tice upaljaca/pusenja to je vec privatna stvar. Neke zene npr. ne vole niske momke. Ja ne volim da vidim djevojku da pusi pa tako i da osjecam to kad sam blizu nje ali bih mogao preci i preko toga ako bi se slagali u nekim stvarima. Imaju one elektircne samo da je ne rokne struja :D
kako bogati moš usporedit niske dečki i pušenje?? :-) Fizicki izgled je stvar ukusa ok.. al pušenje, kad neko zaudara ko tvor, i sve oko njega nema puno veze s tim :lol:
Realno nama nepušacima u 98% slucaja se gadi kad neko zaudara, a smrad cigareta je jedan od najgorih, pušacima je lako, njihov osjecaj za miris je spaljen.. ne smrde samom sebi i ne smrde im drugi pušaci, nama ostalima smrdite :D
I sasvim je normal da ce cura nepušacica ili decko, nece htjet pušaca,..zašto... jer im se gadi smrd, nema veze to s osobom, smrad je smrad.
artime

#127 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by artime »

Ja sam slobodna a normalna haha
kritichar

#128 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by kritichar »

Not My Idea wrote:marš :mrgreen:
to nije normalna reakcija :skoljka:
Lily_Loly

#129 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Lily_Loly »

JA NISAM PUŠAČ, ALI MOJA DJEVOJKA JESTE, DODUŠE NIJE STRASTVENI, MAXIMALNO 5 DNEVNO. ALI, MENI JE DALEKO VAŽNIJE DA JE ONA POŠTENA, ODGOJENA, PAMETNA, DA MI S NJOM VRIJEME JAKO BRZO PROĐE, DA IMAMO MILION NEKIH ZAJEDNIČKIH TEMA, DA SE VOLIMO, DA MI JE IZUZETNO STALO DO NJE, NEGO DA DNEVNI ISPUŠI 10 KUTIJA DRINE!!! I NE, NE SMRDE SVI PUŠAČI, SAMO ONI KOJI NE DRŽE DO SEBE! AKO TI JE JARO TO UVJET, IDI ROKNI SE!
crni_86

#130 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by crni_86 »

Zlo zlo, nisam uporedjivao bukvalno nego navodio primjer ako mi konzumacija cigara ne odgovara nisu to visoki kriteriji :)

Cuj da se roknem :D Mislim da si pogrijesio temu. Ima negdje tamo veza iz snova pa tamo pisi svoja iskustava i drago mi je da si sretan
zlo zlo

#131 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by zlo zlo »

Lily_Loly wrote:JA NISAM PUŠAČ, ALI MOJA DJEVOJKA JESTE, DODUŠE NIJE STRASTVENI, MAXIMALNO 5 DNEVNO. ALI, MENI JE DALEKO VAŽNIJE DA JE ONA POŠTENA, ODGOJENA, PAMETNA, DA MI S NJOM VRIJEME JAKO BRZO PROĐE, DA IMAMO MILION NEKIH ZAJEDNIČKIH TEMA, DA SE VOLIMO, DA MI JE IZUZETNO STALO DO NJE, NEGO DA DNEVNI ISPUŠI 10 KUTIJA DRINE!!! I NE, NE SMRDE SVI PUŠAČI, SAMO ONI KOJI NE DRŽE DO SEBE! AKO TI JE JARO TO UVJET, IDI ROKNI SE!
ja sam nepušacica i nikad nisam srela mirisnog pušaca :lol: :D
Lily_Loly

#132 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Lily_Loly »

crni_86 wrote:Zlo zlo, nisam uporedjivao bukvalno nego navodio primjer ako mi konzumacija cigara ne odgovara nisu to visoki kriteriji :)

Cuj da se roknem :D Mislim da si pogrijesio temu. Ima negdje tamo veza iz snova pa tamo pisi svoja iskustava i drago mi je da si sretan
jaro, jaro, nije ni čudo što nemaš djevojku...
Lily_Loly

#133 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Lily_Loly »

zlo zlo wrote:
Lily_Loly wrote:JA NISAM PUŠAČ, ALI MOJA DJEVOJKA JESTE, DODUŠE NIJE STRASTVENI, MAXIMALNO 5 DNEVNO. ALI, MENI JE DALEKO VAŽNIJE DA JE ONA POŠTENA, ODGOJENA, PAMETNA, DA MI S NJOM VRIJEME JAKO BRZO PROĐE, DA IMAMO MILION NEKIH ZAJEDNIČKIH TEMA, DA SE VOLIMO, DA MI JE IZUZETNO STALO DO NJE, NEGO DA DNEVNI ISPUŠI 10 KUTIJA DRINE!!! I NE, NE SMRDE SVI PUŠAČI, SAMO ONI KOJI NE DRŽE DO SEBE! AKO TI JE JARO TO UVJET, IDI ROKNI SE!
Turi mu žvaku u usta i kupi mu dezodorans
Lily_Loly

#134 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Lily_Loly »

crni_86 wrote:Zlo zlo, nisam uporedjivao bukvalno nego navodio primjer ako mi konzumacija cigara ne odgovara nisu to visoki kriteriji :)

JESI POKUŠAO DA NAĐEŠ MOMKA??? :-) :-) :-) :-) :-) :-)
kritichar

#135 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by kritichar »

zlo zlo wrote:
a jesi normalna? :lol:
crni_86

#136 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by crni_86 »

Lily_Loly wrote:

JESI POKUŠAO DA NAĐEŠ MOMKA??? :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Uzivaj s djevojkom, nije ti nitko nista rekao cime bi te uvrijedio.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#137 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Velkoski »

Šta se dereš ba? :lol:
todd_smith

#138 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by todd_smith »

crni_86 wrote:
Ramzess Veliki wrote:Toliko je slobodnih djevojaka a ti ne možeš da nađeš niti jednu? :shock:
Nešto je do tebe. :|
Mozda je i do mene ali u cemu, - gdje traziti ?
Pa kao 90% muskaraca tvojih godina.

Traze po srednjim skolama.
ho oponopono

#139 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by ho oponopono »

...samo ću ti reći, teško tebi crni! :wink:

:mrgreen:
zlo zlo

#140 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by zlo zlo »

kritichar wrote:
zlo zlo wrote:
a jesi normalna? :lol:
normalna? :roll: svašta.. nedaj bože :mrgreen: ali imam fin nos :D
kritichar

#141 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by kritichar »

zlo zlo wrote: normalna? :roll: svašta.. nedaj bože :mrgreen: ali imam fin nos :D
jel šupalj ? :lol:
FreakyStyley

#142 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by FreakyStyley »

Ja ljude dijelim na pusace, nepusace i antipusace. Ovi prvi puse, drugi ne puse i ne isticu to previse, a ovi treci ne puse, vazda nesto zanovijetaju i svima idu na qrac.
zlo zlo

#143 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by zlo zlo »

jašta.. ima ljudi što trpe a ima ljudi koji za smrad vele da je smrad :D
FreakyStyley

#144 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by FreakyStyley »

zlo zlo wrote:jašta.. ima ljudi što trpe a ima ljudi koji za smrad vele da je smrad :D
^Antipusac.
zlo zlo

#145 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by zlo zlo »

FreakyStyley wrote:
zlo zlo wrote:jašta.. ima ljudi što trpe a ima ljudi koji za smrad vele da je smrad :D
^Antipusac.
vid ga ..nisam ti ja kriva što se cuješ i nalaziš u ovom.... :lol: to je cinjenica, eto ovakvi ko ti, smrde na sve strane, ne brinu ni malo dal kome smrde, ulaze nekom u kucu i odma zapale bez da pitaju dal im smeta, s nekim u društvo ko ne puši i odma pale ko da im zivot ovisi o tome bez da razmisle da je to smrad i tjeraju druge da pasivno puše njihovo govno :mrgreen: ..., .. a dok im veliš da smrde, dignu nos, fala bogu da sam antipušac :D :mrgreen:
FreakyStyley

#146 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by FreakyStyley »

Dobro.
FreakyStyley

#147 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by FreakyStyley »

Sto me podsjeti: "Znam te Drino kad si marka bila".

:wink:
zlo zlo

#148 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by zlo zlo »

bome ne znaš :mrgreen:
FreakyStyley

#149 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by FreakyStyley »

:kiss:
zlo zlo

#150 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by zlo zlo »