kako bogati moš usporedit niske dečki i pušenje??crni_86 wrote:Mislim da jedna djevojka koja je pojam za suptilnost i zenstvenost ne bi sebi trebala dopustiti da psuje bogove.mleetavi wrote:AlicS wrote:Ja imam 3 kolegice slobodne..Al ne znaju kako da nađu normalnog momka..a sve tri imaju kriterije ovakve kao i postavljac teme...A da malo spustite kriterije ..cuj vidi upaljac,opsuje itd..
Uredu ono iz zezancije hebo misa i te stvari.
A sto se tice upaljaca/pusenja to je vec privatna stvar. Neke zene npr. ne vole niske momke. Ja ne volim da vidim djevojku da pusi pa tako i da osjecam to kad sam blizu nje ali bih mogao preci i preko toga ako bi se slagali u nekim stvarima. Imaju one elektircne samo da je ne rokne struja
Realno nama nepušacima u 98% slucaja se gadi kad neko zaudara, a smrad cigareta je jedan od najgorih, pušacima je lako, njihov osjecaj za miris je spaljen.. ne smrde samom sebi i ne smrde im drugi pušaci, nama ostalima smrdite
I sasvim je normal da ce cura nepušacica ili decko, nece htjet pušaca,..zašto... jer im se gadi smrd, nema veze to s osobom, smrad je smrad.