Transferi i prelazni rok (sve lige)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rage_guy
#126 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Prema onom linku sto je 505 postavio, on se nije nista pitao u ovoj situaciji. 
- Partijaner
#127 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Ovaj Monaco ce da postane ko Manchester City, uzo ih tajkun, eh sad su usli u ligu, pokupovace par igraca, sad je do trenera kako ce to ukombinovati i mozda bljesnu koju godinu u ligi i onda ce ih snaci sudbina ko Citija.
-
salvatore paradise
#128 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Sto ovi Juznoamerikanci prave ove retardirane ugovore gdje vise ne znas ko koga placa...
- rage_guy
#129 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Da osiguraju egzistenciju, valjda.salvatore paradise wrote:Sto ovi Juznoamerikanci prave ove retardirane ugovore gdje vise ne znas ko koga placa...
-
gidra
#130 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
popravit će se posjećenost, oko 6 milja su prosječno imali u 2. ligi, uduplat će se taj broj vjerovatno.tendzera wrote:Ajde,bar ce imat' podrsku sa tribina,brat bratu pet-sest hiljada navijaca.
Prva liga, pa tolike zvijezde, ići će to do maksimuma od 18 milja ponekad.
-
gidra
#131 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Pare tj. stipandije i lakša i bolja promocija u Evropi. Pročitajte link od formumaša 505sCrtom...rage_guy wrote:Da osiguraju egzistenciju, valjda.salvatore paradise wrote:Sto ovi Juznoamerikanci prave ove retardirane ugovore gdje vise ne znas ko koga placa...
Last edited by gidra on 01/06/2013 13:26, edited 1 time in total.
-
salvatore paradise
#132 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Valjdarage_guy wrote:Da osiguraju egzistenciju, valjda.salvatore paradise wrote:Sto ovi Juznoamerikanci prave ove retardirane ugovore gdje vise ne znas ko koga placa...
- Logovan
#133 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Da bi bili k'o City moraju imati Mancinija. Još im samo on fali.Partijaner wrote:Ovaj Monaco ce da postane ko Manchester City, uzo ih tajkun, eh sad su usli u ligu, pokupovace par igraca, sad je do trenera kako ce to ukombinovati i mozda bljesnu koju godinu u ligi i onda ce ih snaci sudbina ko Citija.
- Zatamnjena stakla
#134 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Pa garant će i stadion popraviti ako bude trebalo 
-
todd_smith
#135 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
salvatore paradise wrote:Ne razumijem Falkaa...
Bubalo1 wrote:Ja ga Bogami razumijem .. I vise od togaIgrat ce u solidnoj ligi .. Nece Europu odmah ali dobro .. A zaradjivat ce ogromnu lovu
ja likova, nije imao izbora covjekPartijaner wrote:Otiso radi kesha ha ja.
-
salvatore paradise
#136 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Procitali smo to kasnije. Nisam odmah vidio.todd_smith wrote:salvatore paradise wrote:Ne razumijem Falkaa...Bubalo1 wrote:Ja ga Bogami razumijem .. I vise od togaIgrat ce u solidnoj ligi .. Nece Europu odmah ali dobro .. A zaradjivat ce ogromnu lovu
-
salle_eh1986
#137 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
o čemu se radi, ono u najkraćim crtama da ne čitam sve onosalvatore paradise wrote:Procitali smo to kasnije. Nisam odmah vidio.todd_smith wrote:salvatore paradise wrote:Ne razumijem Falkaa...Bubalo1 wrote:Ja ga Bogami razumijem .. I vise od togaIgrat ce u solidnoj ligi .. Nece Europu odmah ali dobro .. A zaradjivat ce ogromnu lovu
-
salle_eh1986
#138 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
imaju oni trenera istog kalibra ko Mancini_terminaš_ wrote:Da bi bili k'o City moraju imati Mancinija. Još im samo on fali.Partijaner wrote:Ovaj Monaco ce da postane ko Manchester City, uzo ih tajkun, eh sad su usli u ligu, pokupovace par igraca, sad je do trenera kako ce to ukombinovati i mozda bljesnu koju godinu u ligi i onda ce ih snaci sudbina ko Citija.
Ranijeri je ubleha samo takva koju je sa trona skinuo Mancini (ili još nije
- Logovan
#139 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
On se ne pika. Samo Mancini.salle_eh1986 wrote:imaju oni trenera istog kalibra ko Mancini_terminaš_ wrote:Da bi bili k'o City moraju imati Mancinija. Još im samo on fali.Partijaner wrote:Ovaj Monaco ce da postane ko Manchester City, uzo ih tajkun, eh sad su usli u ligu, pokupovace par igraca, sad je do trenera kako ce to ukombinovati i mozda bljesnu koju godinu u ligi i onda ce ih snaci sudbina ko Citija.
Ranijeri je ubleha samo takva koju je sa trona skinuo Mancini (ili još nije)
-
salvatore paradise
#140 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
o čemu se radi, ono u najkraćim crtama da ne čitam sve onosalle_eh1986 wrote:Procitali smo to kasnije. Nisam odmah vidio.salvatore paradise wrote:ja likova, nije imao izbora covjekPartijaner wrote:Otiso radi kesha ha ja.
Pare buraz, pare. Uglavnom ta poslovna grupa koja ima odredjena prava na Falcaov ugovor zeli da povrati novac a najjednostavniji nacin jeste da potpise za Monaco. Chelsea je isto dao ponudu ali zbog procedure koja je znatno jebenija u Engleskoj ovi su se odlucili na Monaco. Falcao se tu nista ne pita... I ja sam citao na preskoke pa eto
-
5 0 5
#141 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
lijeno ti citati. haha. probaj, zanimljivo je.salle_eh1986 wrote: o čemu se radi, ono u najkraćim crtama da ne čitam sve ono
ukratko, neki losi ljudi 'fataju djecu po africi i j.americi, daju im stipendije i nesto para. kasnije ih promovisu u bolje klubove i tako to. s druge strane, krv im popiju s ugovorima, tako da se ovi malo sta pitaju. u nekim zemljama ih nece, jer ne zele praviti business sa trecim licima (ili ti s "vlasnicima" igraca). recimo, engleski klubovi. pa njemacki.
nekad je to dobro za igraca, kao sto je falcao, pa se svi opare. a nekad i nije, pa posalju igraca u neku zlj ligu zlj zemlje, gdje lupaju po cjevanicama, a ti moras odraditi posao za gazdu.
procitaj, k'o sapunica je.
nas stevanovic je u istim kandzama kao i falcao.
-
salle_eh1986
#142 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
čitao sam negdje nedavno da naredne sezone može ići iz monaka za istu cifru za koju je stigao, ako neko ponudi
odma mi je to sumljivo bilo
odma mi je to sumljivo bilo
- Partijaner
#143 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Ja sam cuo da je Preporod prvi tu info objavio.KvaziExpert wrote:Ognjen Vranjes u Swansea, kaze fejzbuk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
- Sherlock_Holmes
#144 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Reports in Spain suggest that Real Madrid have opened talks regarding a move from Barcelona midfielder Thiago Alcantara. Manchester giants City and United are also said to be keen on the 22-year-old.
-
salvatore paradise
#145 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Prije 2 dana sam citao da su se kao vec dogovorili.Kao prelazi u Man utd za 18 milki.Sherlock_Holmes wrote:Reports in Spain suggest that Real Madrid have opened talks regarding a move from Barcelona midfielder Thiago Alcantara. Manchester giants City and United are also said to be keen on the 22-year-old.
- Sherlock_Holmes
#146 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Ma ja dok nekoga ne vidim da se slika na stadionu u dresu ne vjerujem u to.salvatore paradise wrote:Prije 2 dana sam citao da su se kao vec dogovorili.Kao prelazi u Man utd za 18 milki.Sherlock_Holmes wrote:Reports in Spain suggest that Real Madrid have opened talks regarding a move from Barcelona midfielder Thiago Alcantara. Manchester giants City and United are also said to be keen on the 22-year-old.
Ovo sve sada je na nivou špekulacija, ali eto da se i mi malo pozabavimo time.
Još 3 mjeseca je do kraja transfer roka, tako da će biti svega i lično mislim da će ovo biti najburnijia transfer sezona u posljednjih par godina.
-
salvatore paradise
#147 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Ma znam, zato sam i stavio ovajSherlock_Holmes wrote:Ma ja dok nekoga ne vidim da se slika na stadionu u dresu ne vjerujem u to.salvatore paradise wrote:Prije 2 dana sam citao da su se kao vec dogovorili.Kao prelazi u Man utd za 18 milki.Sherlock_Holmes wrote:Reports in Spain suggest that Real Madrid have opened talks regarding a move from Barcelona midfielder Thiago Alcantara. Manchester giants City and United are also said to be keen on the 22-year-old.
Ovo sve sada je na nivou špekulacija, ali eto da se i mi malo pozabavimo time.
Još 3 mjeseca je do kraja transfer roka, tako da će biti svega i lično mislim da će ovo biti najburnijia transfer sezona u posljednjih par godina.
-
todd_smith
#148 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Thiago i Dortmund kao budala i samar.
-
salvatore paradise
#149 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Bilo je nekih prica o Mandzi i Saqiriju. Ni to ne bilo bila losa opcija, mada malo vjerovatna...todd_smith wrote:Thiago i Dortmund kao budala i samar.
- Sherlock_Holmes
#150 Re: Transferi i prelazni rok (sve lige)
Ne malo vjerovatna, nego nemogućasalvatore paradise wrote:Bilo je nekih prica o Mandzi i Saqiriju. Ni to ne bilo bila losa opcija, mada malo vjerovatna...todd_smith wrote:Thiago i Dortmund kao budala i samar.
Yossi Benayoun zeli prelazak u MLS.
http://www.nypost.com/p/sports/soccer/i ... 0jUANHk9BM