Neki savjet? nesto?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- gnjev
#126 Re: Neki savjet? nesto?
Eto poslije iscitane teme sam sam sebi dao blagoslov na odluku da mi hanuma ne smije imati muske prijatelje .
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
- Muhamed Đakmić
#127 Re: Neki savjet? nesto?
gnjev wrote:Eto poslije iscitane teme sam sam sebi dao blagoslov na odluku da mi hanuma ne smije imati muske prijatelje .
Sad će ti reći da si muška svinja
- fatamorgana
#128 Re: Neki savjet? nesto?
publikum se nada hepiendu,babyline wrote:bila sam ja jednom u slicnoj situaciji, ja se prijatelju zalim bolje receno pricam o momku sve se kao hvalim, a on svoje zakljucke izvalci i kaze tip meni: uuu sto taj hoce da te mijenja i ee to vec nisi ti... i kako mozes to da duras... i nece to na dobro... ja nastaavim po svome, malo se zamislim... u medjuvremenu meni dodje iz "g u g" i skontam da nema opstanka sa momkom iz bas tih razloga, pokusam doduse ispraviti krivu drinu i vidim ne ide, izmaknem se malo i pogledam sve jos jednom sta i kako, tek tad skontam da nismo jedno za drugo (nazalost) i skontam jos na vrijeme da ce postati sta vise katastrofa zesca.... prekinem... e sad da li mi je osoba A izjavila ljubav ili znaci nesto vise.. to cu vam napisati u nekoj drugoj epizodi.. uglavnom sam joj/mu zahvalna na resetovanju koje bi neminovno
- fatamorgana
#129 Re: Neki savjet? nesto?
baby, imaš divan osmijeh,babyline wrote:
- fantom slobode
#130 Re: Neki savjet? nesto?
klasicna prica kako pridobiti djevojku otvaranjem ociju.babyline wrote:bila sam ja jednom u slicnoj situaciji, ja se prijatelju zalim bolje receno pricam o momku sve se kao hvalim, a on svoje zakljucke izvalci i kaze tip meni: uuu sto taj hoce da te mijenja i ee to vec nisi ti... i kako mozes to da duras... i nece to na dobro... ja nastaavim po svome, malo se zamislim... u medjuvremenu meni dodje iz "g u g" i skontam da nema opstanka sa momkom iz bas tih razloga, pokusam doduse ispraviti krivu drinu i vidim ne ide, izmaknem se malo i pogledam sve jos jednom sta i kako, tek tad skontam da nismo jedno za drugo (nazalost) i skontam jos na vrijeme da ce postati sta vise katastrofa zesca.... prekinem... e sad da li mi je osoba A izjavila ljubav ili znaci nesto vise.. to cu vam napisati u nekoj drugoj epizodi.. uglavnom sam joj/mu zahvalna na resetovanju koje bi neminovno
-
sustinca
#131 Re: Neki savjet? nesto?
Ti si joj samo rebound,nikad nije dobro ulaziti brzo s nekim u vezu ko je nedavno raskinuo ozbiljnu vezu,a u tom slucaju jos nije ni doslo do raskida 
99% sam sigurna da si joj rebound i dosadit ces u roku 2 mjeseca¨
znam,bila sam u njenim cipelama
99% sam sigurna da si joj rebound i dosadit ces u roku 2 mjeseca¨
znam,bila sam u njenim cipelama
- Edin H.
#132 Re: Neki savjet? nesto?
caros wrote:Napij je,pokupite se i eto.
- fatamorgana
#133 Re: Neki savjet? nesto?
Ja volim moderne žene samo me je malo stra' od onih hemancipovanih, 
- fantom slobode
#134 Re: Neki savjet? nesto?
garantovano i ovo kako si dosla do zakljuckababyline wrote:e pa vidis bivsem je receno sto sta al sta ces neki ne cujufantom slobode wrote:klasicna prica kako pridobiti djevojku otvaranjem ociju.babyline wrote:bila sam ja jednom u slicnoj situaciji, ja se prijatelju zalim bolje receno pricam o momku sve se kao hvalim, a on svoje zakljucke izvalci i kaze tip meni: uuu sto taj hoce da te mijenja i ee to vec nisi ti... i kako mozes to da duras... i nece to na dobro... ja nastaavim po svome, malo se zamislim... u medjuvremenu meni dodje iz "g u g" i skontam da nema opstanka sa momkom iz bas tih razloga, pokusam doduse ispraviti krivu drinu i vidim ne ide, izmaknem se malo i pogledam sve jos jednom sta i kako, tek tad skontam da nismo jedno za drugo (nazalost) i skontam jos na vrijeme da ce postati sta vise katastrofa zesca.... prekinem... e sad da li mi je osoba A izjavila ljubav ili znaci nesto vise.. to cu vam napisati u nekoj drugoj epizodi.. uglavnom sam joj/mu zahvalna na resetovanju koje bi neminovno![]()
Naravno da si sa tim svim posteno izasla pred tog bivseg i objasnila mu sve sta ti ne odgovara i na koji nacin nadodje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i uostalom sta znas sretan covo sto se rijesio emancipirane i moderne zene zar ne!
tako da svi sretni i ovce na broju, doduse ovo bi davno davno dok sam jos ganjala momke,a li me prica nesto podsjeti na situaciju
- fatamorgana
#135 Re: Neki savjet? nesto?
a ja se taman pretvorio u uho,babyline wrote:e pa sad posto ovdje ima mnogo voajera ne bih radije
salim se, nego da ne bude off, sta bi vi savjetovali mladicu
- fantom slobode
#136 Re: Neki savjet? nesto?
ja bi mu savjetovao da bjezi glavom bez obzira...babyline wrote:e pa sad posto ovdje ima mnogo voajera ne bih radije
salim se, nego da ne bude off, sta bi vi savjetovali mladicu
bjezi koliko te noge nose, bjezi glavom bez obzira i ne okreci se sine...dobro si pros'o, udji, izadji, tako nekoliko tisuca puta i svojim poslom.
-
NickZaBaciti
#137 Re: Neki savjet? nesto?
Moja savjest je cista sto se toga tice. Nikada nisam lose pricao protiv njega, niti joj sugerisao sta. I kada sam joj sve rekao rekao sam joj da necu o njemu da pricam vise sa njom jer sam previse subjektivan u situaciji. Tako da sto se mene tice ja mogu mirno spavati. A iskreno receno neko je vec napisao ovdje ranije ne mogu ja njega voljeti vise nego sam sebe, da je on nju pazio ovo se ne bi ni desilo sve.Sorel wrote:Dobro, ok. Osjecas nesto prema njoj. Jesi li svjestan koliko ces sjebati njenog momka. Nije bas najbolji savjet otici i reci joj. Najbolje bi ti bilo da nades si djevojku. To su ba trenutna osjecanja i bezveze ti je ulaziti izmedu nje i njega. Ne znam, kako god odlucis samo nemoj debil ispasti. Sretno.
- WildRedRose
#138 Re: Neki savjet? nesto?
de ti nama reci jesi joj rekao ? sta je bilo?NickZaBaciti wrote:Moja savjest je cista sto se toga tice. Nikada nisam lose pricao protiv njega, niti joj sugerisao sta. I kada sam joj sve rekao rekao sam joj da necu o njemu da pricam vise sa njom jer sam previse subjektivan u situaciji. Tako da sto se mene tice ja mogu mirno spavati. A iskreno receno neko je vec napisao ovdje ranije ne mogu ja njega voljeti vise nego sam sebe, da je on nju pazio ovo se ne bi ni desilo sve.Sorel wrote:Dobro, ok. Osjecas nesto prema njoj. Jesi li svjestan koliko ces sjebati njenog momka. Nije bas najbolji savjet otici i reci joj. Najbolje bi ti bilo da nades si djevojku. To su ba trenutna osjecanja i bezveze ti je ulaziti izmedu nje i njega. Ne znam, kako god odlucis samo nemoj debil ispasti. Sretno.
-
miki.ba
#139 Re: Neki savjet? nesto?
Reko je ima i hefta.
Sad cekaju momenat kad ce se zaljuljati kreveti.
Sad cekaju momenat kad ce se zaljuljati kreveti.
- WildRedRose
#140 Re: Neki savjet? nesto?
evo nasla sam...

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#141 Re: Neki savjet? nesto?
jahNickZaBaciti wrote:da je on nju pazio ovo se ne bi ni desilo sve.
- Pisistratus
#142 Re: Neki savjet? nesto?
Ja zanimljive priče.

- Muhamed Đakmić
#143 Re: Neki savjet? nesto?
kakvo si ti cinično đubremleetavi wrote:jahNickZaBaciti wrote:da je on nju pazio ovo se ne bi ni desilo sve.
Ne možeš se borit protiv druga, to je drama teško. Ispadneš mulac na kraju i to dva puta, prvi put kad te uvjeri da je drug drug, i drugi put kad shvatiš da drug nije drug
- burek_in_space
#144 Re: Neki savjet? nesto?
Ako je u tebi, onda nema preispitivanja, gotova je to stvar.Eurosa wrote:Kud ovo procitah, sad onog svog best havera nesto u sebi preispitujem
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#145 Re: Neki savjet? nesto?
ko bolan tebe probudi 'vako ranoburek_in_space wrote:Ako je u tebi, onda nema preispitivanja, gotova je to stvar.Eurosa wrote:Kud ovo procitah, sad onog svog best havera nesto u sebi preispitujem
- burek_in_space
#146 Re: Neki savjet? nesto?
Kad bih ti prich'o, ne bi mi vjerovalaplain vanilla wrote:
ko bolan tebe probudi 'vako rano![]()
- plain vanilla
#147 Re: Neki savjet? nesto?
s obzirom da te znam, mogu se kladiti da si na posluburek_in_space wrote:Kad bih ti prich'o, ne bi mi vjerovalaplain vanilla wrote:
![]()
- fatamorgana
#148 Re: Neki savjet? nesto?
ma nije ni spav'o,burek_in_space wrote:Kad bih ti prich'o, ne bi mi vjerovalaplain vanilla wrote:
![]()
- burek_in_space
#149 Re: Neki savjet? nesto?
Pa i ja imam dushuplain vanilla wrote:
s obzirom da te znam, mogu se kladiti da si na poslu
- plain vanilla
#150 Re: Neki savjet? nesto?
imas ti dusu, ali da te je neko probudio u nedjelju ujutro ti bi mu uzeo dusuburek_in_space wrote:Pa i ja imam dushuplain vanilla wrote:
s obzirom da te znam, mogu se kladiti da si na poslu![]()
dakle, na poslu si