Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Moderator: Benq
-
ug_lee
#126 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Ja sam imao G6 telefon je poprilično užasan. Sporiji je bio u odnosu na Galaxy S7 dosta... Nije mi se svidio nikako... Msm da LG ne bi trebao biti nikome prioritet u kupovini.
-
ljiljani_zlatni
#127 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Ovih dana planiram uzeti m20 samsung kod njih, 310km. Otisao u tz u radnju i pitam mogu li upaliti telefon jer sam zainteresovan, kazu samo ako si kupac onda mozes. Mislim u sebi pa ako ga kupim logicno da cu ga upaliti?
Dakle ne daju da se provjeri telefon prije kupovine.
Ovdje vidim da je otprilike 50-50 misljenje o njima, ne znam da li bi uzeo tu ili negdje drugo, meni su svi isti.
Ovdje vidim da je otprilike 50-50 misljenje o njima, ne znam da li bi uzeo tu ili negdje drugo, meni su svi isti.
-
tap3ah75
#128 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Ja da čujem za nekog da je 50:50 mišljenje i iskustvo o njima .... ja bih to naširoko zaobilazio.ljiljani_zlatni wrote:Ovih dana planiram uzeti m20 samsung kod njih, 310km. Otisao u tz u radnju i pitam mogu li upaliti telefon jer sam zainteresovan, kazu samo ako si kupac onda mozes. Mislim u sebi pa ako ga kupim logicno da cu ga upaliti?
Ali ako su zebi svi isti .... slobodno u ponedjeljak kod njih i pazari šta trebaš.
-
ljiljani_zlatni
#129 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Pa po onome sto sam cuo od drugih, svaka prodavnica mobitela i elektronike ispadne da je slicna drugoj, neko npr. bez problema godinama kupuje u jednoj, a u toj istoj nekoga izyebu bezveze.tap3ah75 wrote:Ja da čujem za nekog da je 50:50 mišljenje i iskustvo o njima .... ja bih to naširoko zaobilazio.ljiljani_zlatni wrote:Ovih dana planiram uzeti m20 samsung kod njih, 310km. Otisao u tz u radnju i pitam mogu li upaliti telefon jer sam zainteresovan, kazu samo ako si kupac onda mozes. Mislim u sebi pa ako ga kupim logicno da cu ga upaliti?
Ali ako su zebi svi isti .... slobodno u ponedjeljak kod njih i pazari šta trebaš.
-
probook
#130 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Bolji redmi note 7 3/32 za te pare. Vidim ima i 4/64 za te pareljiljani_zlatni wrote:Ovih dana planiram uzeti m20 samsung kod njih, 310km. Otisao u tz u radnju i pitam mogu li upaliti telefon jer sam zainteresovan, kazu samo ako si kupac onda mozes. Mislim u sebi pa ako ga kupim logicno da cu ga upaliti?
- Tesla Edison
#131 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Uzmeš u Imtecu, oficijelna garancija 2 godine, ovlašteni servis i sl.ljiljani_zlatni wrote:Pa po onome sto sam cuo od drugih, svaka prodavnica mobitela i elektronike ispadne da je slicna drugoj, neko npr. bez problema godinama kupuje u jednoj, a u toj istoj nekoga izyebu bezveze.tap3ah75 wrote:Ja da čujem za nekog da je 50:50 mišljenje i iskustvo o njima .... ja bih to naširoko zaobilazio.ljiljani_zlatni wrote:Ovih dana planiram uzeti m20 samsung kod njih, 310km. Otisao u tz u radnju i pitam mogu li upaliti telefon jer sam zainteresovan, kazu samo ako si kupac onda mozes. Mislim u sebi pa ako ga kupim logicno da cu ga upaliti?
Nisu svi isti.
-
ljiljani_zlatni
#132 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Ljubitelj sam samsunga, ne bih nista drugo za ove pare uzimaoprobook wrote:Bolji redmi note 7 3/32 za te pare. Vidim ima i 4/64 za te pareljiljani_zlatni wrote:Ovih dana planiram uzeti m20 samsung kod njih, 310km. Otisao u tz u radnju i pitam mogu li upaliti telefon jer sam zainteresovan, kazu samo ako si kupac onda mozes. Mislim u sebi pa ako ga kupim logicno da cu ga upaliti?
- xoklix
#133 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Uzimao 2 telefona kod njih, nema problema.
Kamconnecting također 2 ili 3 telefona uzeo, evo jedan još uvijek koristim(p20 pro).
Koji k. će mi ovlašteni ako su ovi 500-600 KM jeftiniji.
Jednom mi se HTC m7 pokvario, tačnije mikrofon otišao.
Univerzalno zamijenio u garanciji bez ikakve riječi.
Kamconnecting također 2 ili 3 telefona uzeo, evo jedan još uvijek koristim(p20 pro).
Koji k. će mi ovlašteni ako su ovi 500-600 KM jeftiniji.
Jednom mi se HTC m7 pokvario, tačnije mikrofon otišao.
Univerzalno zamijenio u garanciji bez ikakve riječi.
- Tesla Edison
- fortaleza
#135 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Čak vjerujem da jest, jer nije skup kvar, zvučnik, mikrofon, neke tipke, softverski nešto i slično...TESLA_EDISON wrote:How yes no
Matična ili displej je već druga priča.
-
probook
#136 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Zbog ljubitelja i dizu cijene u nebesa, posto narod gleda sta pise na telefonu, a ne sta je ispod haube.ljiljani_zlatni wrote:Ljubitelj sam samsunga, ne bih nista drugo za ove pare uzimaoprobook wrote:Bolji redmi note 7 3/32 za te pare. Vidim ima i 4/64 za te pareljiljani_zlatni wrote:Ovih dana planiram uzeti m20 samsung kod njih, 310km. Otisao u tz u radnju i pitam mogu li upaliti telefon jer sam zainteresovan, kazu samo ako si kupac onda mozes. Mislim u sebi pa ako ga kupim logicno da cu ga upaliti?
-
vojopd
#137 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Bas za te pare i trebas uzimati xiaomi, jer je bolji 100x od Samsunga u tom cjenovnom rangu.
-
ljiljani_zlatni
#138 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Pa zar je redmi note 7 3/32 toliko bolji od samsunga m20?vojopd wrote:Bas za te pare i trebas uzimati xiaomi, jer je bolji 100x od Samsunga u tom cjenovnom rangu.
- diablobih
#139 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Da.ljiljani_zlatni wrote:Pa zar je redmi note 7 3/32 toliko bolji od samsunga m20?vojopd wrote:Bas za te pare i trebas uzimati xiaomi, jer je bolji 100x od Samsunga u tom cjenovnom rangu.
-
vojopd
#140 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Snap 660, ovamo exynos smece. Baterija jeste slabija na xiaomi. Lijepo na yt i uporedi pa vidi.
-
Sakazulu
#141 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Krenuo post sa kradu iz Danske, šverc iz Srbije... Kakvo je danas stanje nakon ovoliko godina po pokretanju ovog posta?
- diablobih
#142 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Isto.Sakazulu wrote:Krenuo post sa kradu iz Danske, šverc iz Srbije... Kakvo je danas stanje nakon ovoliko godina po pokretanju ovog posta?
- MTV
#143 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
"Spalo sa kamiona".
-
Demonijak
#144 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Ja ne znam kakve "probleme" imaju ljudi sa univerzalno.com, ja sam svoj prvi telefon kod njih uzeo neke 2013-te cca 500-600KM i od tada i ja i moji ukucani svi kod njih pazarimo telefone, niti se kad desio kvar niti bilo kakav drugi problem. Sto se cijena tice garantujem da su jedni od najpovoljnijih u BiH i svaka im cast na tome, a ove price "spalo s kamiona" i ostalo zaboli me vala s marsa da je pao ako ja taj telefon platim 200KM jeftinije, nov, a imam i garanciju godinu dana, tacno da ih kradu na ulici nebi me bilo briga. Ne smeta mi uopste sto je garancija samo godinu dana jer svakako telefon nikad ne koristim duze od godinu, eventualno godinu i pol, dok recimo moja stara koristi po 2, 3 godine isti telefon i opet nije imala problema evo cini mi se treci vec telefon uzela i prezadovoljna. Ako neko ima neku radnju i preporuku gdje su cijene slicne/bolje neka napise, rado cu razmotriti, ali sve dok ne nadjem sebi povoljnije ostajem u univerzalnom.
- diablobih
#145 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Nije toliki ni problem to padanje s kamiona, i mobiteli iz saudijske arabije i tako tih zemalja. Problem je sto garancija ne postoji.
- MTV
#146 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Kakva bolan garancija od godinu dana na sta?!
Software ali samo dok si u radnji kad izadjes i instaliras viber ti si prekrsio uvijete garancije.

Software ali samo dok si u radnji kad izadjes i instaliras viber ti si prekrsio uvijete garancije.

-
Demonijak
#147 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
ja tacno ili sam slijep kod ociju ili ne vidim problem na ovom garantnom listu? Sve sto inace krsi garanciju krsi i kod njih, nema logike da ti uzmes telefon, root-ujes, instaliras kojekakve gluposti i android sisteme i onda kao trazis garanciju? Brate koristis telefon ko normalan insan, poziv, poruke, slike, igre ili sta vec i neces imati problema, opremu koju si dobio uz telefon smatra se da treba da je koristis i to je to. Daj nam jos neki primjer garancije kod nekog drugog? Pa da vidimo da je 95% teksta isto
- diablobih
#148 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Ne znam je li se sprdas ili si uposlenik univerzalnog? Ne vidis problem kod updateovanja sistema, ne vidis problem ako ti se ista pokvari da te mogu odbiti itd. ?Demonijak wrote: ↑23/01/2020 23:56 ja tacno ili sam slijep kod ociju ili ne vidim problem na ovom garantnom listu? Sve sto inace krsi garanciju krsi i kod njih, nema logike da ti uzmes telefon, root-ujes, instaliras kojekakve gluposti i android sisteme i onda kao trazis garanciju? Brate koristis telefon ko normalan insan, poziv, poruke, slike, igre ili sta vec i neces imati problema, opremu koju si dobio uz telefon smatra se da treba da je koristis i to je to. Daj nam jos neki primjer garancije kod nekog drugog? Pa da vidimo da je 95% teksta isto
-
tap3ah75
#149 Re: Zasto je UNIVERZALNO.com prodavnica tako jeftina?
Čuj donesi njima kad izađe nešto za update.

-
djama