Sex, problem ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ludzak
#126 Re: Sex, problem ili ne?
Sex? Šta vam je to?
- alijagoro
#127 Re: Sex, problem ili ne?
Dadni i njemu onda malo vise vremena,mozda se i on stresira oko necega.no_sikiriki wrote: ↑06/10/2021 20:42ne znam, ali pretpostavljam da ima veze sa tim da sam prevazisla neke stresne situacije/događaje pa sam sad u "dobrom" raspoloženju![]()
-
foxlife
#128 Re: Sex, problem ili ne?
pa to sam i pitao imas li zelju nisam rekao da si neka kurva da bi pristala na to kao sto zoya navlacino_sikiriki wrote: ↑06/10/2021 19:40haha hvala na dijagnozi.
ne kazem da ne bih "pozelila" da vidim nekog zgodnog frajera, sto naravno ne znaci da bih se "poseksala" s njim, jer zelje su jedno a realnost drugo
jednostavno bih htjela/zeljela da mogu skoro svaki dan, a u realnosti se to desi mozda jednom sedmicno ili jednom u deset dana, sto znaci da sam ostatak vremena malo isfrustrirana i da me suprug pomalo pocinje nervirati
razgovarali smo na tu temu i on uvijek kaze da ce nesto "inicirati", ali do sada šipak(ovo traje neka 3-4 mjeseca)
iniciraj ti nesto sa nekim halterima ili sta ja znam sta ga pali
lisice one pink i sl
ako bude i dalje sipak onda ti ja prodam mr mandingo
ozbiljno onda jbg ne znam sta da ti kazem ili da varas ili razvod ili nesto trece sto ce te zadovoljiti
-
zijancer
#129 Re: Sex, problem ili ne?
04:00, nemoj ga ni buditi (šššš) 
-
oruzana_pobuna
-
foxlife
#131 Re: Sex, problem ili ne?
kakve to veze imaoruzana_pobuna wrote: ↑06/10/2021 21:41jebote, kakav savjet - jesi ti imo mater oca bog te jebo pa tako olako savjetujes ljudima da skrse zivote jedni drugima i trecima jadnicima najmanjim....
ona zna sta je najbolje za nju i sta je zadovoljava
ako je nesretna bolje je da se razvede nego da zivi u losem braku
posto ne znamo kakva je kod nje situacija zato sam i rekao jedno drugo ili trece
-
no_sikiriki
#132 Re: Sex, problem ili ne?
relax ljudi, nece biti nikakvog razvoda ni varanja. vjerovali ili ne maloprije mi covjek ponudio masazu
idemo dalje...sve do medalje
idemo dalje...sve do medalje
- alijagoro
#133 Re: Sex, problem ili ne?
Da nije poceo da cita 50 nijansi,pa se napalio,ovom jednom na poslu zena pocela da cita 50 nijansi i odmah mu pocela redovno davati a prije toga skroz susa bila.no_sikiriki wrote: ↑06/10/2021 21:51 relax ljudi, nece biti nikakvog razvoda ni varanja. vjerovali ili ne maloprije mi covjek ponudio masazu![]()
![]()
idemo dalje...sve do medalje![]()
- SaraFina
#134 Re: Sex, problem ili ne?
Fakat pokaži mužu temu. Čim vidi ove “ dušebrižnike” spremne da pomognu i posavjetuju, upaliće mu se alarm. Masiraće te svakodnevno. Umoran ili ne.no_sikiriki wrote: ↑06/10/2021 21:51 relax ljudi, nece biti nikakvog razvoda ni varanja. vjerovali ili ne maloprije mi covjek ponudio masazu![]()
![]()
Sretno!
- alijagoro
#135 Re: Sex, problem ili ne?
Sretno i od mene i da bude sto cesce.SaraFina wrote: ↑06/10/2021 21:59Fakat pokaži mužu temu. Čim vidi ove “ dušebrižnike” spremne da pomognu i posavjetuju, upaliće mu se alarm. Masiraće te svakodnevno. Umoran ili ne.no_sikiriki wrote: ↑06/10/2021 21:51 relax ljudi, nece biti nikakvog razvoda ni varanja. vjerovali ili ne maloprije mi covjek ponudio masazu![]()
![]()
Sretno!
-
AtillaS
#136 Re: Sex, problem ili ne?
To s masažom nije dobar znak. Tebi masaža a negdje drugo ga zadaje.
-
foxlife
#137 Re: Sex, problem ili ne?
mi ovdje mozemo samo nagadjati
posto niko od nas ne zna no sikiriki zato joj i ne mozemo reci muz ti je u kurcu i nece s tobom seks zato sto ga svaki vikend jebe celzi i borusija dortmund
to zasto je takva situacija moze biti milijardu razloga
koji najbolji nacin da bude zadovoljena isto ne znamo jer je ne znamo licno sta joj je zelja kakav je brak itd itb
zato ona najbolje zna sta zeli koje su granice do kojih zeli ici i sl
posto niko od nas ne zna no sikiriki zato joj i ne mozemo reci muz ti je u kurcu i nece s tobom seks zato sto ga svaki vikend jebe celzi i borusija dortmund
to zasto je takva situacija moze biti milijardu razloga
koji najbolji nacin da bude zadovoljena isto ne znamo jer je ne znamo licno sta joj je zelja kakav je brak itd itb
zato ona najbolje zna sta zeli koje su granice do kojih zeli ici i sl
-
foxlife
#138 Re: Sex, problem ili ne?
sto rece forumasno_sikiriki wrote: ↑06/10/2021 21:51 relax ljudi, nece biti nikakvog razvoda ni varanja. vjerovali ili ne maloprije mi covjek ponudio masazu![]()
![]()
jebo to to moze biti i znak da negdje drugo dijeli medalje a ti ostajes na masazama
-
snijeg_led
#139 Re: Sex, problem ili ne?
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#140 Re: Sex, problem ili ne?
Jeste li vi možda pomislili da je ovo trola???
Pa ko bi ozbiljan došao ovdje i čitao savjete respice?!

Pa ko bi ozbiljan došao ovdje i čitao savjete respice?!
-
no_sikiriki
#141 Re: Sex, problem ili ne?
SaraFina wrote: ↑06/10/2021 21:59Fakat pokaži mužu temu. Čim vidi ove “ dušebrižnike” spremne da pomognu i posavjetuju, upaliće mu se alarm. Masiraće te svakodnevno. Umoran ili ne.no_sikiriki wrote: ↑06/10/2021 21:51 relax ljudi, nece biti nikakvog razvoda ni varanja. vjerovali ili ne maloprije mi covjek ponudio masazu![]()
![]()
Sretno!
hahah evo sad se i brinu jer sam kao dobila samo masazu
hvala pozitivnim/simpaticnim ljudima sto me nasmijaste i posavjetovaste.
fakat ako prigusti cu pokazati muzu temu, bas me interesuje kakva bi bila reakcija ("omg sta ovo pises o nama po forumu, jesi li normalna")
-
Osmi Socrates
#142 Re: Sex, problem ili ne?
Ako je tako tolerantan, čuvaj ga k'o oči u glavi.
-
foxlife
#143 Re: Sex, problem ili ne?
sta ako se muzu svidi forum ostade no sikiriki i bez ono malo seksa vikendom 
-
no_sikiriki
#144 Re: Sex, problem ili ne?
E onda cemo se razvesti obavezno 
Tek sad sam skontala da mi nema vise pisanja po forumu u vezi bilo cega, jer cu uvijek biti "ona sto bi da seksa vise", a ja budala kontam "ma sve je to anonimno, ne moras se suzdrzavati online"
Tek sad sam skontala da mi nema vise pisanja po forumu u vezi bilo cega, jer cu uvijek biti "ona sto bi da seksa vise", a ja budala kontam "ma sve je to anonimno, ne moras se suzdrzavati online"
-
foxlife
#145 Re: Sex, problem ili ne?
mijenjaj nik u nimfomanka 
-
topss
#146 Re: Sex, problem ili ne?
Nista mi mrze nema nego kad zene pocnu sa pricom kako izgledaju mladje. Pa ja garantujem da vas 90% tako misli za sebe. Da vam kazem nesto. Ljudi vam daju taj kompliment jer znaju da vas mnogo obraduje, a ne jer zaista izgledate mladje.hadzinicasa wrote: ↑06/10/2021 16:10no_sikiriki wrote: ↑06/10/2021 16:03
Ne radim, i nemam neke posebne želje ni prema kome, ovako nesto basically![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=t6w6KTDWJDs
offtopic - Zoya i hadzinicasa plačem jer sam u tridesetim, a ljudi me redovno oslovljavaju sa "curice" u pekari i sl.
nedavno sam nešto komentarisala na nekom portalu pa me na FB htjede dodati neki tinejdžer srednjoškolac![]()
(sad tačno mogu da pomislim šta bi ovi muški na forumu rekli da sam trebala uraditi
![]()
aj hijr ju. mene za vikend u muzeju pitali je li studentsku ili kartu za odrasle.
doduse polumrak je bio.
Sto se tice teme. Masturbiraj.
Ovo sto ne radis nije dobra stvar. Ljudi najcesce varaju iz dosade i nadam se da do toga nece doci kod tebe. A svakako da radis negdje bila bi umornija i manje bi ti bilo do tih aktivnosti.
-
no_sikiriki
#147 Re: Sex, problem ili ne?
Topss, imas naravno pravo na svoje misljenje/vidjenje sto se tice ovoga oko zena i mladolikog izgleda.
U mom slucaju mi je tek nedavno postalo drago/simpaticno sto ljudi misle da sam mladja, a prije toga mi je uvijek smetalo i otkad znam za sebe ljudi mi to govore.
Sto se tice drugog komentara, slazem se s tobom da nije dobro sto ne radim i da bi vjerovatno bila fizicki umornija i manje zainteresovana za seks da radim. A varanje nije opcija, od onih sam “dosadnih” ljudi sto imaju karakter pa ne bih mogla sama sa sobom biti ok da takvo nesto napravim.
U mom slucaju mi je tek nedavno postalo drago/simpaticno sto ljudi misle da sam mladja, a prije toga mi je uvijek smetalo i otkad znam za sebe ljudi mi to govore.
Sto se tice drugog komentara, slazem se s tobom da nije dobro sto ne radim i da bi vjerovatno bila fizicki umornija i manje zainteresovana za seks da radim. A varanje nije opcija, od onih sam “dosadnih” ljudi sto imaju karakter pa ne bih mogla sama sa sobom biti ok da takvo nesto napravim.
-
topss
#148 Re: Sex, problem ili ne?
Smetalo ti je jer si tada svakako bila mlada. Moze biti da si ti jedna od onih sto zaista izgledaju mladje, ali ja ti kazem da to mnoge zene cuju i misle. Napisao sam i razlog. Ja sam siguran da ce se vise obradovati ako joj kazem da izgleda mladje nego da je pametna npr.no_sikiriki wrote: ↑07/10/2021 00:00 Topss, imas naravno pravo na svoje misljenje/vidjenje sto se tice ovoga oko zena i mladolikog izgleda.
Lijepo razmisljas. A sto se tice seksa pogresna je generalizacija kako muskarci samo na to misle i da je njima bitniji nego zenama. Individalna je stvar kao i mnoge druge. Samo sto su muskarci slobodniji u prici oko istoga pa se stvara pogresna slika.
-
foxlife
#149 Re: Sex, problem ili ne?
Sutra svi forumasi na dzumu i molimo boga da nam posalje jednu no sikiriki 
-
no_sikiriki
#150 Re: Sex, problem ili ne?
Svakako da zene vole komplimente vezane za izgled, ali mislim da i ti malo generaliziras. Ja bih radije da mi neko kaze da sam pametna i da to stvarno misli nego sto ce me oslovljavati sa “djevojcice” ili “curice”. Izgled mozes “dotjerati”, a pamet/intelekt ne bas.
A vec sam i napisala da je stereotip da muskarci samo misle o/cekaju seks, a da zene vjecito “boli glava”. Na osnovu nekih od komentara npr. Ispadne da ili me covjek vara ili nesto sa mnom nije u redu jer ne trci u krevet, Ali kao sto neko rece svi mi imamo svoj zivot/vezu i znamo kako stvari stoje valjda bolje od nepoznatih ljudi.
A vec sam i napisala da je stereotip da muskarci samo misle o/cekaju seks, a da zene vjecito “boli glava”. Na osnovu nekih od komentara npr. Ispadne da ili me covjek vara ili nesto sa mnom nije u redu jer ne trci u krevet, Ali kao sto neko rece svi mi imamo svoj zivot/vezu i znamo kako stvari stoje valjda bolje od nepoznatih ljudi.