"Bosnjak prije svega"
-
trola
#126 Re: "Bosnjak prije svega"
Jarane, u Afganistan s tom pričom, pa tamo zloupotrebljavaj religiju do mile volje, tamo ste većina, talibanstva je ovdje bilo i previše, samo nas je glava zaboljela od toga. Najsmješnije od svega je što uglavnom muškarci odlučuju šta je poželjno, šta obavezno, a šta nije, dok same žene nemaju pravo glasa. Kažem ti, u Afganistan s takvim stavovima, ovdje ti neće nikad proći.[/quote]
uh feministe...što se brine za prava žena. Feredžu su ukinuli komunisti, pa ako neko želi da je nosi, ko si ti da zabraniš?
Umrite od muke vi koji mrzite bilo šta od Islama.
uh feministe...što se brine za prava žena. Feredžu su ukinuli komunisti, pa ako neko želi da je nosi, ko si ti da zabraniš?
- Albert Heijn
#127 Re: "Bosnjak prije svega"
that they should draw their veils over their bosomsmehoxy wrote:Veil znaci feredza.A ja sam ovdje,i ovdje cu i ostati,svidjalo se to tebi ili ne.
Da te informišem... Bosom su njedra, grudi, naručje ili ti jednostavnim jezikom SISE. Dakle, misli se na dio između vrata i pasa, ali ti očigledno znaš prevesti samo jednu riječ u ovom citatu. Zbog takvih islamski svijet i jeste u kurcu, jer ih vodi gomila neobrazovanih, kao što i u Bosni pokušavaju.
I ja ću ostati, i uživati u polu-golim ženskim tijelima od aprila do oktobra, a znam da ćeš i ti, kao i svi vi lažni moralisti
- Albert Heijn
#128 Re: "Bosnjak prije svega"
Nećemo umrijeti, ne brini, vratićemo se na vlast kad - tadtrola wrote:uh feministe...što se brine za prava žena. Feredžu su ukinuli komunisti, pa ako neko želi da je nosi, ko si ti da zabraniš?
-
trola
#129 Re: "Bosnjak prije svega"
I ja ću ostati, i uživati u polu-golim ženskim tijelima od aprila do oktobra, a znam da ćeš i ti, kao i svi vi lažni moralisti
.[/quote]
al i dalje će ti problem biti Islam i "lažni moralisti". Sretno gledanje.
-
nickelson
#130 Re: "Bosnjak prije svega"
uh feministe...što se brine za prava žena. Feredžu su ukinuli komunisti, pa ako neko želi da je nosi, ko si ti da zabraniš?trola wrote:Jarane, u Afganistan s tom pričom, pa tamo zloupotrebljavaj religiju do mile volje, tamo ste većina, talibanstva je ovdje bilo i previše, samo nas je glava zaboljela od toga. Najsmješnije od svega je što uglavnom muškarci odlučuju šta je poželjno, šta obavezno, a šta nije, dok same žene nemaju pravo glasa. Kažem ti, u Afganistan s takvim stavovima, ovdje ti neće nikad proći.
Umrite od muke vi koji mrzite bilo šta od Islama.[/quote]
Svaka normalna drzava treba da je ukine. U danasnjem vremenu je glupo sakrivati lice.
- Albert Heijn
#131 Re: "Bosnjak prije svega"
I tebi isto, i drkanje dok prosipaš šuplju po džamijama.trola wrote:
-
mehoxy
#132 Re: "Bosnjak prije svega"
To samo znaci da i grudi moraju biti pokrivene,zajedno s ostatkom tijela.A ovaj dio govori o pokrivanju lica: not display their beauty except to their husbands, their fathers..Albert Heijn wrote:that they should draw their veils over their bosomsmehoxy wrote:Veil znaci feredza.A ja sam ovdje,i ovdje cu i ostati,svidjalo se to tebi ili ne.
Da te informišem... Bosom su njedra, grudi, naručje ili ti jednostavnim jezikom SISE. Dakle, misli se na dio između vrata i pasa, ali ti očigledno znaš prevesti samo jednu riječ u ovom citatu. Zbog takvih islamski svijet i jeste u kurcu, jer ih vodi gomila neobrazovanih, kao što i u Bosni pokušavaju.
I ja ću ostati, i uživati u polu-golim ženskim tijelima od aprila do oktobra, a znam da ćeš i ti, kao i svi vi lažni moralisti.
-
mehoxy
#133 Re: "Bosnjak prije svega"
Svaka normalna drzava treba da je ukine. U danasnjem vremenu je glupo sakrivati lice.[/quote]nickelson wrote:uh feministe...što se brine za prava žena. Feredžu su ukinuli komunisti, pa ako neko želi da je nosi, ko si ti da zabraniš?trola wrote:Jarane, u Afganistan s tom pričom, pa tamo zloupotrebljavaj religiju do mile volje, tamo ste većina, talibanstva je ovdje bilo i previše, samo nas je glava zaboljela od toga. Najsmješnije od svega je što uglavnom muškarci odlučuju šta je poželjno, šta obavezno, a šta nije, dok same žene nemaju pravo glasa. Kažem ti, u Afganistan s takvim stavovima, ovdje ti neće nikad proći.
Svaka osoba ima pravo da pokrije lice ako to zeli
- Albert Heijn
#134 Re: "Bosnjak prije svega"
Definiši mi ljepotumehoxy wrote: To samo znaci da i grudi moraju biti pokrivene,zajedno s ostatkom tijela.A ovaj dio govori o pokrivanju lica: not display their beauty except to their husbands, their fathers..
Kako vas nije stid da lažno tumačite sve što ima veze s vjerom, i okrećete onako kako vam odgovara. Čovječe, ja idem u džamiju preko 20 od svojih 30 godina života, i svaki put hoću da se posvađam s hodžom / imamom, zbog takvih glupih priča. U Sarajevu me jedino ne nerviraju u Čobaniji, i ponekad u Ferhadiji, ostalo sve ima istu priču kao ti, ili vrlo sličnu.
- Albert Heijn
#135 Re: "Bosnjak prije svega"
E pa vidiš, po bh. zakonu svaki policajac ima pravo da otkrije to pokriveno lice ukoliko želi. Hvala Allahu pa je tako, jer se zato ne moramo brinuti ko je ispod crne luđačke odore.mehoxy wrote:Svaka osoba ima pravo da pokrije lice ako to zeli
-
nickelson
#136 Re: "Bosnjak prije svega"
Svaka osoba ima pravo da pokrije lice ako to zeli[/quote]mehoxy wrote:Svaka normalna drzava treba da je ukine. U danasnjem vremenu je glupo sakrivati lice.nickelson wrote:uh feministe...što se brine za prava žena. Feredžu su ukinuli komunisti, pa ako neko želi da je nosi, ko si ti da zabraniš?trola wrote:Jarane, u Afganistan s tom pričom, pa tamo zloupotrebljavaj religiju do mile volje, tamo ste većina, talibanstva je ovdje bilo i previše, samo nas je glava zaboljela od toga. Najsmješnije od svega je što uglavnom muškarci odlučuju šta je poželjno, šta obavezno, a šta nije, dok same žene nemaju pravo glasa. Kažem ti, u Afganistan s takvim stavovima, ovdje ti neće nikad proći.
Nema jarane. Ne smijes lice pokrivati jer te po licu indetifikuju. A to sto bi ti htio , mozes u afganistan pa se pokrivaj do mile volje. Ali da ionako su pojedini 600 god u zaostatku, polako doce ce iz guzice u glavu.
-
mehoxy
#137 Re: "Bosnjak prije svega"
Mislim da je prilicno jasno da se ljepota odnosi na lice.Ali tumaci ti to kako god hoces,ne namjeravam se vise raspravljati s tobom.Albert Heijn wrote:Definiši mi ljepotumehoxy wrote: To samo znaci da i grudi moraju biti pokrivene,zajedno s ostatkom tijela.A ovaj dio govori o pokrivanju lica: not display their beauty except to their husbands, their fathers...
Kako vas nije stid da lažno tumačite sve što ima veze s vjerom, i okrećete onako kako vam odgovara. Čovječe, ja idem u džamiju preko 20 od svojih 30 godina života, i svaki put hoću da se posvađam s hodžom / imamom, zbog takvih glupih priča. U Sarajevu me jedino ne nerviraju u Čobaniji, i ponekad u Ferhadiji, ostalo sve ima istu priču kao ti, ili vrlo sličnu.
-
nickelson
#138 Re: "Bosnjak prije svega"
mehoxy wrote:Mislim da je prilicno jasno da se ljepota odnosi na lice.Ali tumaci ti to kako god hoces,ne namjeravam se vise raspravljati s tobom.Albert Heijn wrote:Definiši mi ljepotumehoxy wrote: To samo znaci da i grudi moraju biti pokrivene,zajedno s ostatkom tijela.A ovaj dio govori o pokrivanju lica: not display their beauty except to their husbands, their fathers...
A sta ako je cura ruzna do bola? Ona ne treba da se pokrije jer je ionako niko ne gleda.
- Albert Heijn
#139 Re: "Bosnjak prije svega"

Juče u Holandiji... ali gdje smo mi, a gdje oni...
- Albert Heijn
#140 Re: "Bosnjak prije svega"
Tumači ti to tako kad budeš kćerku svoju pokrivao od glave do pete, ali nemoj našim ženama prosipati šuplju i lažna tumačenja. Ne bih ni ja raspravljao kad bih ostao bez argumenata. Lijepo sad, u Zemzem, pa tamo vazi budalama, a ne ovdje ljudima koji znaju čitati, pa i engleski jezik.mehoxy wrote:Mislim da je prilicno jasno da se ljepota odnosi na lice.Ali tumaci ti to kako god hoces,ne namjeravam se vise raspravljati s tobom.Albert Heijn wrote:Definiši mi ljepotumehoxy wrote: To samo znaci da i grudi moraju biti pokrivene,zajedno s ostatkom tijela.A ovaj dio govori o pokrivanju lica: not display their beauty except to their husbands, their fathers...
-
mehoxy
#141 Re: "Bosnjak prije svega"
A mozes i ti u neku od bolesnih "razvijenih" drzava gdje i pedofili imaju prava a muslimani ne i tamo prosipati svoju supljunickelson wrote:
Nema jarane. Ne smijes lice pokrivati jer te po licu indetifikuju. A to sto bi ti htio , mozes u afganistan pa se pokrivaj do mile volje. Ali da ionako su pojedini 600 god u zaostatku, polako doce ce iz guzice u glavu.
-
bivsi_bosanac
#142 Re: "Bosnjak prije svega"
pa nemoze jarane da muslimani uzivaju u pravima demokratije a u isto vrijeme kad imaju mogucnost obesprave sve ostale pozivajuci se na serijat.mehoxy wrote:A mozes i ti u neku od bolesnih "razvijenih" drzava gdje i pedofili imaju prava a muslimani ne i tamo prosipati svoju supljunickelson wrote:
Zove te izetbegovic i trazi nazad svoju ideologiju. Kaze prevazidjena stvar.
-
theTruePath
#143 Re: "Bosnjak prije svega"
Idi na vrelo bosne,da vidis koje su,niko im nije zabranioNema jarane. Ne smijes lice pokrivati jer te po licu indetifikuju. A to sto bi ti htio , mozes u afganistan pa se pokrivaj do mile volje. Ali da ionako su pojedini 600 god u zaostatku, polako doce ce iz guzice u glavu.
-
furlan
#144 Re: "Bosnjak prije svega"
Dobro je, primila se definicija koja je toliko zeljena.Jadna ti Bosno moja.theTruePath wrote:Sta si ti? katolik,pravoslavac? dobro,onda to je drugoGospodin_bez_kravate wrote:Većinu Bošnjaka čine muslimani,
znaci nisam musliman a nisam ni ateista ni agnostik
- Cherry-Cherry
#145 Re: "Bosnjak prije svega"
od bosne je nemoguće napraviti afganistan i hvala Bogu pa je tako.

Albert Heijn wrote:I ja ću ostati, i uživati u polu-golim ženskim tijelima od aprila do oktobra, a znam da ćeš i ti, kao i svi vi lažni moralistimehoxy wrote:Veil znaci feredza.A ja sam ovdje,i ovdje cu i ostati,svidjalo se to tebi ili ne..
Albert Heijn wrote:I tebi isto, i drkanje dok prosipaš šuplju po džamijama.trola wrote:
-
theTruePath
#146 Re: "Bosnjak prije svega"
mozda tebi jadna,drugima nefurlan wrote:Dobro je, primila se definicija koja je toliko zeljena.Jadna ti Bosno moja.theTruePath wrote:Sta si ti? katolik,pravoslavac? dobro,onda to je drugoGospodin_bez_kravate wrote:Većinu Bošnjaka čine muslimani,
znaci nisam musliman a nisam ni ateista ni agnostik
- Nema Smisla
#147 Re: "Bosnjak prije svega"
ima se para kod tebe a ?theTruePath wrote: mozda tebi jadna,drugima ne
- Nema Smisla
#149 Re: "Bosnjak prije svega"
Nisam bio takvog srca da se obogatim u ratu.. Zato ti sad možeš da uživaš prinče, ima babo para ?
-
furlan
#150 Re: "Bosnjak prije svega"
Sta si ti? katolik,pravoslavac? dobro,onda to je drugo[/quote]
Dobro je, primila se definicija koja je toliko zeljena.Jadna ti Bosno moja.[/quote]
mozda tebi jadna,drugima ne[/quote]
25 % nije malo, sto jest , jest
Dobro je, primila se definicija koja je toliko zeljena.Jadna ti Bosno moja.[/quote]
mozda tebi jadna,drugima ne[/quote]
25 % nije malo, sto jest , jest