Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vrijeme objave: 26.04.2013 13:32
Posljednja izmjena: 26.04.2013 13:32
SARAJEVO - Prema nepotvrđenim informacijama policijski djelatnici Državne Agencije za Istrage i Zaštitu (SIPA) u ranim poslijepodnevnima satima lišili su slobode člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića u njegovom kabinetu u Sarajevu.
Raja se prima ko saucesce.
Evo FTV javlja da ministri ne mogu napustiti zgradu vlade... Racije u Sirokom itd.
karanana wrote:ovo je toliko smijesno i providno od strane fahre i zlaje da mi je cak i zao budimira.
ekzekli
Samo izgleda da je veliki brat tj MZ sve to aminovao. Nesta se desava, na globalnom iliti balkanskom nivou, prvo srbi se odrekose kosova, nikolic kleci, sad ovo, ocekujem za koji dan da se dogovore za sejdic i finci, da ce se covic usrati i prestati kokodakati o trecem enititetu a dodik ce mu okrenuti ledja, onda ce se sva to nekako zamotati u neke sporazume, donijet ce se novi zakoni, SDP i fahro gube na izborima ......
karanana wrote:ovo je toliko smijesno i providno od strane fahre i zlaje da mi je cak i zao budimira.
ekzekli
Samo izgleda da je veliki brat tj MZ sve to aminovao. Nesta se desava, na globalnom iliti balkanskom nivou, prvo srbi se odrekose kosova, nikolic kleci, sad ovo, ocekujem za koji dan da se dogovore za sejdic i finci, da ce se covic usrati i prestati kokodakati o trecem enititetu a dodik ce mu okrenuti ledja, onda ce se sva to nekako zamotati u neke sporazume, donijet ce se novi zakoni, SDP i fahro gube na izborima ......
Još da odemo u Brazil i uđemo u EU i eto ti ovozemaljskog dženeta.
ekzekli
Koja je ovo zajebancija od vijesti Čuj uhapsilo ga, a još je u predsjedništvu gdje policija još pretresa.
Zar nije kad te hapse, metnu lisice, pa u tvorza?
ekzekli
Još da odemo u Brazil i uđemo u EU i eto ti ovozemaljskog dženeta.
ovo i jeste put ka EU...hapsit redom svakog krimosa koji je omastio brke s budžeta...iz koje god da su stranke SDA, SBB, SDP ili TRLA LE sve hapsit
snaga_znanja wrote:Uhapsili ga zbog 47000 KM. Omg.
Ovo iz minute u minut farsa...
što farsa ...po tome vidiš na kako malim stvarima gangaci dinarski gube obraz....mnogima je draže klepit cenera nego zaraditi sto hiljada
ovaj barem na 50 tisuća pade..zukić na paketićima
Govorimo o pronevjerenim milijardama, a oni spektakl za 40-50 prave.
Kako god, ako je kriv ko ga jebe, ali generalno nista ne cini bolju situaciju!
Garant mu namjestili da nekom zavrsi pomilovanje, pa ga sklepali ko bekana na djelu, dok je primao lovu (otuda i akcija, i hapsenje, i pretres - moguce je da traze keshovinu u kabinetu... Tako je prosle godine onaj nacelnik opstine pao u RS, u B.Brodu cini mi se)