zena-muskarac a da nisu rodjaci

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
smackhead

Post by smackhead »

pitt wrote:Pa jekane ako joj je u glavi da te prevari...na tovm ce te krevetu prevariti ......nikakve to veze nema sa kahvenisanjem :?

ne zna jekan puno o zenama... ali zato bar cita kuran da vidi kako i sta treba s njima... :-?
smackhead

#127 Re: zena-muskarac a da nisu rodjaci

Post by smackhead »

jokeren wrote:
_MaYa_ wrote: jok trebaloa bi se zamotati od glave do pete, cistiti kuci i radjati djecu

i da udovaljati gospodinu savrsenom muzu

povracam!
Ne dramatizuj, jer nije u pitanju ili-ili.

Uostalom, upitaj se sta ti to nudis da bi mogla ocekivati savrsenog muza. Kako mozes ocekivati da te postuje tvoj muz, ako ti sama nemas respekta prema sebi. A da ni ne pominjem sto izlazeci nasamo sa drugim muskarcima pokazujes maksimalni disrespekt prema svom muzu (i djetetu ako ga imas). U tom slucaju ti ne zasluzujes tog covjeka, a ne on tebe. A oni koji imaju djecu trebaju da se upitaju kakvi su oni to ljudi ako ne postuju majku/oca svog djeteta.

p.s. kaze se udovoljavati.
a gdje to? u saudijskoj arabiji? i zasto disrespekt ako ima prijatelje? ...pazi mu logike... zapitas li se kakvo je to (ne)postovanje prema majci svoga djeteta ako joj ne das da zivi kao slobodno ljudsko bice jer pretpostavljas da ce te preverati, ili te treba biti sramota toga sto ima musko drustvo?

odakle vise dolaze ovi mutanti da degenskim pogledima na svijet :shock:
bosniak

Post by bosniak »

ja se bavim takvim zanimanjem da sam upozno stvarno puno ljudi.i vjerujte mi masa brakova je pocela upadati u probleme sa tim naizgled sitnim stvarima.kasnije se ti problemi sire sve vise i vise...

pa pogledajte zapadne brakove.ti brakovi pucaju ko ludi.ove curice sto se javljaju su vjerovatno mlade i jos neudate ili svjeze udate.al skontace one.

zena je covjekovo blago.pa zasto bi joj covjek nesto branio.oni treba o svemo da se dogovaraju ali trebaju po mom misljenju pokazati odredjeno postovanje jedno prema drugom

a hrvatu mogu dati masu primjera kako se krscani razvode zbog ong njegovog citata ali nije to tema.ovdje nije rijec o medjureligijskim raspravama i zato molim da kaze sta pametno ili da suti.
Fair Life

Post by Fair Life »

bosniak wrote:ne znate ljudi normalno raspravljati.ja sam fino objasnio svoje misljenje.
---
halo ba ljudi.diskutujno normalno bez uvreda.pa hoce li koga zabolit glava od covjeka koji ne ganja tudje zene ili obrnuto
Kazes "ne znamo normalno diskutovati." Zar se moze normalno diskutovati sa tobom koji ne znas normalno misliti. Tebi je ovo normalno:
bosniak wrote:ali u braku nista.drug je drug,rodjak je rodjak pa i brat je brat ali svi oni imaju stvarku medju nogama
Sumnjas u postenje svakog drugog osim u svoje sopstveno. Ti kao fin, a svi drugi bi pojebali svaku sa kojom kavu popiju. Svi drugi su opasni i po svoje rodice, ili cak i sestre kako pises, a ti opet nisi opasan ni po tudju zenu... Uh...

Svaka zena bi uz kavu rado se i naguzila drugom, jel'de ?

Od tebe stvarno zaboli glava...

Da ti 'bosniak' nisi dobio rogove pa provjeravas koliko na forumu ima "rogatih i sukatih" ?
Last edited by Fair Life on 07/02/2005 13:11, edited 1 time in total.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Da su rođaci , peto koljeno :oops: opasno je isto :oops:
Fair Life

Post by Fair Life »

manijak1 wrote::oops: Da su rođaci , peto koljeno :oops: opasno je isto :oops:
Rodjaci do koljena...
bug

Post by bug »

manijak1 wrote:
da li bi necija zena trebala s drugim muskarcem ici na kafu onako jaranski?
U čemu je problem ako ode :? :? i sve ostane 'nako jaranski :D :D
sta ima jaranski :D sve su to sheme :D
micika

Post by micika »

Zene nista nebi smjele,jer pobogu ona je zena :oops: sta ce mahala da prica :shock: sa druge strane muskima je sve dozvoljeno,oni idu na "pivu" sa jaranom,a zavrse u bordelima :oops:

Da mi zabrani da idem na kafu i sa ovo malo bosanaca sto znam u Finskoj :shock: ma dajjj :roll: Ko hoce da prevari,taj ce to i uraditi,prije ili kasnije :zzzz:

Zato zadrte muske glave,napravite svojoj zeni celicne gace,sa katancem,a vi zadrzite kljuc :D :D za svaki slucaj :D
manijak1

Post by manijak1 »

bug wrote:
manijak1 wrote:
da li bi necija zena trebala s drugim muskarcem ici na kafu onako jaranski?
U čemu je problem ako ode :? :? i sve ostane 'nako jaranski :D :D
sta ima jaranski :D sve su to sheme :D
.........i dileme :D :D nadjačaju :D situaciju :? :? :D :D
V

Post by V »

Zene i muskarci jarani? C, sto rekao jedan prijatelj mi u mene "po tom pitanju sam ateista " :D
micika

Post by micika »

E manijak,zato se ja bojim sa tobom na kafu :D :D ipak cemo povesti bug,da nekaze mahala da smo sami :D :D
havetinja

Post by havetinja »

micika wrote: Zato zadrte muske glave,napravite svojoj zeni celicne gace,sa katancem,a vi zadrzite kljuc :D :D za svaki slucaj :D
jok, bolje da me vara s ....politicarem..:D...nego li s bravarom :o
micika

Post by micika »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bosniak

Post by bosniak »

e moj fair da su svi posteni lahko bi bilo
ako je ovo moje misljenje uvreda za ljude onda ti ih na svakom koraku vrijedjas.kako te nije sramota.vrijedjas bez razloga.pa zar je lose da svako bude privatan sa svojim bracnim drugom.
pa zar sam ja neposten sto mislim da treba da se osamim samo sa svojom zenom.

ako si vec tako pametan probaj da nesto kazes bez vrijedjanja a ne tim seljackim metodama.
manijak1

Post by manijak1 »

micika wrote:E manijak,zato se ja bojim sa tobom na kafu :D :D ipak cemo povesti bug,da nekaze mahala da smo sami :D :D
Ne znam Mici :oops: da ne bude problema viška :D :D
micika

Post by micika »

Ma hajde :oops: ljudi smo,dogovorit cemo se :D :D
bug

Post by bug »

navikla je bug biti tehnoloski :( visak :D
manijak1

Post by manijak1 »

bug wrote:navikla je bug biti tehnoloski :( visak :D
I po navici :D :D pogrešnu tehnologiju :D usavršavati.
bug

Post by bug »

je l' mi ne stoji ova :D
flashco

Post by flashco »

Hehe,,,,,,,svasta,,,,,,,,pa sta ima veze ako je neki "okine"? nigdje bolje nego kod kuce,,,,,,,a steknuto iskustvo,,,,,,,mozda i ti bosniak nesto naucis,,,,,,,,novu pozu ili kako papat koku,,,,,,,, :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

bug wrote:je l' mi ne stoji ova :D
Nikako se ne slaže :oops: s tvojim aranžmanom. :D
bug

Post by bug »

mici preuzet ces ulogu tehnoloskom viska u tom slucaju :oops: :D
smackhead

Post by smackhead »

hananah wrote:bosniak, ja kad sam sa svojim dzuvegijom zbilja nemam potrebu ni za kakvom kafom sa nekim drugim, bilo da je muskog ili zenskog roda. 24 sata su mi previse dragocjena s njim da bih i minutu trosila s nekim drugim. A kad moj dzuvegija nije pored mene, onda mogu piti kafu i sa najljepsim momkom na svijetu, dzaba je kad njega volim.
tebe bi svako normalan ostavio.
micika

Post by micika »

Bug,na ovaj se tehnoloski visak ceka vec godinu dana :D :D a ti si vec dosadila i bogu i svijetu :D :D vrijeme ti je za penziju :D
nen-a

Post by nen-a »

bosniak wrote:
zena je covjekovo blago.pa zasto bi joj covjek nesto branio.oni treba o svemo da se dogovaraju ali trebaju po mom misljenju pokazati odredjeno postovanje jedno prema drugom
bosniak molim te, dali je muž ženino blago ? ili je žena samo muževo a muž može da odluči da bude čije hoće možda će ti ovo izgledati malo glupo ali da ti kažem da sam u potpunosti razumjela ovu tvoju temu i tvoje nastojanje u pozetivnom smislu diskusije, mislim da su muškarci u mnogome krivi za neka nedolična ponašanja žene i to baš ta vrsta muškaraca kojoj ti pripadaš ili ih zastupaš,
poznam lično parove gdje žene hidzab skidaju zbog nedločnosti da nekažem nemorala muškaraca, on je sebi dao zapravo neke stvari samim tim što je muškarac da može raditi svašta i još usput da je frajer a žena ako i kafu popije zdrugom treba je okarakterisati kao kurvu u najmanju ruku žena niskog morala
Post Reply