vijece ministara, parlament bih, ministarstva,predsjednistvo, zajednicke institucije....didžej wrote:sirok je pojam drzavne institucije.exliberal-ex wrote:Toga ima svugdje ali vjeruj mi da po drzavnim institucijama su drugacija pravila.....svasta sam vidio i doziviopetunija wrote:![]()
Sa tvoje tastature u božije uši![]()
Ne, na žalost, nisam tamo, no svejedno, hoću da kažem da ljudi svašta pričaju, ili da se pohvale (muškarci) ili da ponize kolegicu, na koju su obično ljubomorne (žene).
da li mislis na skole, bolnice, poste, telekome, javna preduzecaili na drzavne institucije tipa vijece ministara, parlament bih, ministarstva?
Afere na poslu.. mit ili istina?
- exliberal-ex
#126 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
- didžej
#127 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
sta si vidio i dozivio?exliberal-ex wrote:
vijece ministara, parlament bih, ministarstva,predsjednistvo, zajednicke institucije....
- shmizlica
#128 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
ma halali joj bolan šta si zapeodidžej wrote:sta si vidio i dozivio?exliberal-ex wrote:
vijece ministara, parlament bih, ministarstva,predsjednistvo, zajednicke institucije....zena mi radi u ministarstvu.
![]()
- rajvoSa0
#129 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Jel joj ispod 35?didžej wrote:sta si vidio i dozivio?exliberal-ex wrote:
vijece ministara, parlament bih, ministarstva,predsjednistvo, zajednicke institucije....zena mi radi u ministarstvu.
![]()
Neka jaka stela radila, a?
- didžej
#130 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
29.rajvoSa0 wrote:
Jel joj ispod 35?
nije stela, zvali je s biroa.
- rajvoSa0
#131 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Salim se ja malo, opusteno.didžej wrote:29.rajvoSa0 wrote:
Jel joj ispod 35?
nije stela, zvali je s biroa.
Cuo sam jos zanimljivih prica sta se desava po drzavnim institucijama, ali mi malo bezveze pisati, jer je to sve rekla kazala.
Ali opet gdje ima dima ima i vatre.. jer kad neko radi efektivno recimo 2 sata a na poslu treba biti 8 sati.. treba se i to vrijeme nekako prekratiti.
- exliberal-ex
#132 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Ajde bolan nije sapun....didžej wrote:sta si vidio i dozivio?exliberal-ex wrote:
![]()
Ma svasta sam vidio i dozivio...nemoj sad da pomislis da su svi takvi ali da ima slucajeva ima...sa druge strane jesi li ti sarmirao kolegice na poslu...nisi nikad pomislio da bi bilo dobro sa nekom malo prosvrljat...
-
muzicar_iz_parka
#133 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Kad vidim kakve dobre trebe rade u vijeću ministara, čudio bih se kad tamo nebi bila koja afera.
-
radostan dan
#134 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
nema seksa bez državne službe.
- didžej
#135 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
naravno da jesam ali to je onda tako svuda a ne samo u drzavnoj sluzbi.exliberal-ex wrote:Ajde bolan nije sapun....didžej wrote:sta si vidio i dozivio?exliberal-ex wrote:
![]()
Ma svasta sam vidio i dozivio...nemoj sad da pomislis da su svi takvi ali da ima slucajeva ima...sa druge strane jesi li ti sarmirao kolegice na poslu...nisi nikad pomislio da bi bilo dobro sa nekom malo prosvrljat...
a i ovo, svi sve znate ali kao dobri ste pa necete da pricate.
nemate vi pojma.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#136 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
jes' nemamo pojma. tako nas ubjeđivaše onomad kad smo znali šta Bajraga Golić radi. kad se znalo ko je sa Saltagom spavao da bi diplomu dobio.
pa onda bub, afera na Pravnom fakultetu.
kakva crna afera, sve se znalo već, samo je to tada dobijalo sudski epilog.
pa onda bub, afera na Pravnom fakultetu.
kakva crna afera, sve se znalo već, samo je to tada dobijalo sudski epilog.
- petunija
#137 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Ovo prihvatam: vidio ili doživio.exliberal-ex wrote:Toga ima svugdje ali vjeruj mi da po drzavnim institucijama su drugacija pravila.....svasta sam vidio i doziviopetunija wrote:![]()
Sa tvoje tastature u božije uši![]()
Ne, na žalost, nisam tamo, no svejedno, hoću da kažem da ljudi svašta pričaju, ili da se pohvale (muškarci) ili da ponize kolegicu, na koju su obično ljubomorne (žene).
Ali ne prihvatam ono "rek'o mi jaran koji tamo radi".
- _mufljuz_
#138 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
vise puta probao dobio dozivio
ima nesto slatko i napaljivo kad kucas s butrosom s kojim radis o tome gdje cete kako cete i sl
ima nesto slatko i napaljivo kad kucas s butrosom s kojim radis o tome gdje cete kako cete i sl
- alchak.ba
#139 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
ziva istina
-
saale
#140 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
U nedoumici sam dal krenut u akciju, vidim da se lozi
problem udata
problem udata
- Henry Chinaski
#141 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Malo sam preletio temu i nije mi jasno kakve veze ovo ima sa državnim institucijama.
Nikad nisam radio u državnoj instituciji, a radio sam puno. Poznajem nebrojeno slučajeva krkačine na poslu.
Nikad nisam radio u državnoj instituciji, a radio sam puno. Poznajem nebrojeno slučajeva krkačine na poslu.
- Norm
#142 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
To nije problem, to je prednost...saale wrote:U nedoumici sam dal krenut u akciju, vidim da se lozi![]()
problem udata
-
saale
#143 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Možda si upravu,:DNorm wrote:To nije problem, to je prednost...saale wrote:U nedoumici sam dal krenut u akciju, vidim da se lozi![]()
problem udata
cujem udala se pravo rano za nekog seljaka, samo ne znam kako da uletim? Da trazim br malo mi beze
kontam da odmah pucam u sridu pa sta bude
- KB9
#144 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
da si joj vrijedan spomena sama bi ti dala broj
-
drastic
#145 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
drugi jebu a ti se muzafere kupaj
- ho oponopono
#146 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
...ko fol mu problem to što je udata...jadničak...ispade frajer da mari za statuse iz MKV...
...ona se eto ko loži na njega...ma ja, jest kuji teško zaskočiti drugu kitu...sad broj eto problem...da li...pojebati, nepojebati...tratinčice, tratinčice dobro pazi...
...ne budeš li ti, neko će uskočiti drugi...pa ti dumaj...
...ona se eto ko loži na njega...ma ja, jest kuji teško zaskočiti drugu kitu...sad broj eto problem...da li...pojebati, nepojebati...tratinčice, tratinčice dobro pazi...
...ne budeš li ti, neko će uskočiti drugi...pa ti dumaj...
- fakat
#147 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Kad citas postove od muskih forumasha to izgleda kao sodoma i gomora, a kad citas zene to nesto tanko, rekla-kazala, pomalo.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#148 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
ima tih koketusa
onda ti sprde otkaz
ne seri gdje jedes
onda ti sprde otkaz
ne seri gdje jedes
-
radostan dan
#149 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Logicno...one se ne jebu, one jebuckaju.fakat wrote:Kad citas postove od muskih forumasha to izgleda kao sodoma i gomora, a kad citas zene to nesto tanko, rekla-kazala, pomalo.
- hamo22
#150 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?
Black swan wrote:ima tih koketusa
onda ti sprde otkaz
ne seri gdje jedes