Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote:
Ne znam za ostale, ali meni je to tako malo bitno.
Tebi je važna duša, zar ne?
Ova "vedra nebesa" je jedna teska kompleksacica. Vjerovatno visoka treba, ravna k'o daska pa eto da lijeci komplekse kako su nizi ljudi manje vrijedni, a eno Kinezi i Japanci vodeca sila u svijetu pored Amerike i Rusije.
Ne diraj mi malehne, bivsa mi je 165 i malo je reci da je bila savrsena.
btw. Kako to da mi vecinski muslimanska nacija toliko volimo da vrijedjamo druge, da imamo predrasude i da gledamo toliko fizicki izgled ? Jos jedan primjer licemjerstva nasih muslimana i jos jedan razlog zasto sam postao ateista i zasto sada ganjam ljeti iskljucivo Hrvatice, nema djevojki sa boljim mentalitetom.
Nisu niski ljudi manje vrijedni nego su visoki frajeri bolji. A niske žene nisam ni spomenula, one su sretnice jer im je izbor veći.
Kad pitaš djevojke kakve momke vole, većina će reći- visok i crn. Ne sjećam se da je ijedna rekla da voli niske i prirodno ćelave. Zašto da se pravimo da izgled nije važan kad je važan?
može pričati ko šta hoće al istina je samo jedna a ta istina je da je visina bolna tačka svakog muškarca, može imati love do krova izgledat kao neznam ko al ako je nizak sve mu to pada u vodu...džaba sve ako nemaš neku visinu bar od 180 mada je i to nisko za muškarca, nek priča ko šta hoće al tako je....
imala sam jednog momka nižeg od sebe, kompleksaš, a ima sve ali baš sve, iako je on mene povrijedio s ove distance meni je njega žao, jadnik, imaće sve al će uvijek patiti za tom visinom i to je nešto od Boga
a ima i ona u malim bočicama se otrov čuva, ne volim niske žene a pogotovo muškarce ......
Jah eto njega zene vole zato sto je frajer a ne zato jer je poznat i zove se dordz kluni...taman da izgleda ko shrek a da je tako poznat opet bi ga gotivile, pogotovo neafirmisane...
Jest, i tebe bi voljele da si Clooney, ali nisi
E nek si mi rekla. Nicim izazvana, i kaze svi muskarci kreteni
to sve zavisi od muskarca do muskarca
ja sam recimo neki prosjek 182
ja ih znam i visih od mene a imaju taj kompleks dok opet znam i manjih od 170 recimo i uopste nemaju tih problema
jedna tamo wrote:može pričati ko šta hoće al istina je samo jedna a ta istina je da je visina bolna tačka svakog muškarca, može imati love do krova izgledat kao neznam ko al ako je nizak sve mu to pada u vodu...džaba sve ako nemaš neku visinu bar od 180 mada je i to nisko za muškarca, nek priča ko šta hoće al tako je....
imala sam jednog momka nižeg od sebe, kompleksaš, a ima sve ali baš sve, iako je on mene povrijedio s ove distance meni je njega žao, jadnik, imaće sve al će uvijek patiti za tom visinom i to je nešto od Boga
a ima i ona u malim bočicama se otrov čuva, ne volim niske žene a pogotovo muškarce ......
Pa slazem se sa tobom da je visina bolna tacka dosta muskaraca i da je mnogima jako bitna. Ali ne mislim da mu pada u vodu sve ako je nizak. Ima previse ostvarenih muskaraca koju su prihvatili svoje tijelo onakvo kakvo jeste i uzivaju ljudi, zezaju se, raja su i sl i nemaju problema s djevojkama. A to sto tvoj bivsi pazi za tom visinom je cisto gubljenje vremena jbg neke stvari ne mozes promjeniti nego samo prihvatiti i umjesto trosenja enegrije na ta neka negativna razmisljanja bolje da se fokusira na stvari na koje moze promjeniti.
ma ta zezancija je za okolinu al oni non stop pate i to je tako, mogu oni biti uspješni sve to stoji al opet nikad ne mogu kupit visinu....
sad na kraju krajeva najbitnije je zdravlje al tema je visina pa u skladu s temom to je pored veličine spolnog organa najveći kompleks....
aj ja odo ručat a vi se i dalje ubjeđujte da visina nije bitna tutls
Visina muškarca je itekako bitna, poznajem jednog momka koji ima posao, lijep, normalan, no nije nešto visok, sam kaže da mu je to problem, djevojke za iole ozbiljniju vezu hoće nekog većeg. Mi jedno pišemo a drugo radimo, forum je očit primjer.