Dječak hoće da kaže da je dobra pita ključ za mnoga muška srca.eluna wrote:kakvog odgovora? ...odgovora na šta??dječak sa šibicama wrote:Sad smo na tragu odgovora!eluna wrote: ne znam praviti burekniti razvijati pitu ......... nisam ti ja baš neka domaćica
![]()
![]()
Kome dati novu šansu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dale cooper
#126 Re: Kome dati novu šansu
- eluna
#127 Re: Kome dati novu šansu
dobre pite ima kupiti na sve strane - ne pada mi na pamet da se bavim time kad ima pametnijih stvari o kojima treba voditi računadale cooper wrote:
Dječak hoće da kaže da je dobra pita ključ za mnoga muška srca.
- Eluveitie
#128 Re: Kome dati novu šansu
Onda u pitaru subotom i petkom navečer
Tu su najbolje upraxirane!
- dale cooper
#129 Re: Kome dati novu šansu
Muškarci vole domaće.eluna wrote:dale cooper wrote:
dobre pite ima kupiti na sve strane - ne pada mi na pamet da se bavim time kad ima pametnijih stvari o kojima treba voditi računa
- ho oponopono
#130 Re: Kome dati novu šansu
...nije svejedno, razlika je kad ti pitu napraviš od kupovne dečkima je to fetiš izgleda
..eh gušti su gušti! 
-
krater
#131 Re: Kome dati novu šansu
dale cooper wrote:Muškarci vole domaće.eluna wrote:dale cooper wrote:
dobre pite ima kupiti na sve strane - ne pada mi na pamet da se bavim time kad ima pametnijih stvari o kojima treba voditi računa
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#132 Re: Kome dati novu šansu
Pa i nema bas.eluna wrote:
dobre pite ima kupiti na sve strane
- Ramzess Veliki
#133 Re: Kome dati novu šansu
A pa ne mora biti pita, ako zna ispeći teleću plećku sa krompirićima ispod saća ... kakva pita ...ho oponopono wrote:...nije svejedno, razlika je kad ti pitu napraviš od kupovne dečkima je to fetiš izgleda..eh gušti su gušti!
- dale cooper
#134 Re: Kome dati novu šansu
ho oponopono wrote:...nije svejedno, razlika je kad ti pitu napraviš od kupovne dečkima je to fetiš izgleda..eh gušti su gušti!
Lutke moje.ladyblue18 wrote:Pa i nema bas.eluna wrote:
dobre pite ima kupiti na sve strane
- Ramzess Veliki
#135 Re: Kome dati novu šansu
Kako kome. Meni nije.dale cooper wrote:
Meni je ključ za srce 13-ka okasta kad mi donese u pravom trenutku.
- Ramzess Veliki
#136 Re: Kome dati novu šansu
Hajde dobro, ništa od pite, mogu to preboljeti ... ali daj malo reklame, čemu se šansoprimac može dobrom nadati?eluna wrote: ne znam praviti burekniti razvijati pitu ......... nisam ti ja baš neka domaćica
![]()
![]()
- burek_in_space
#137 Re: Kome dati novu šansu
A sad i upozorenje gospodi da malo manje chataju, a malo vishe koriste blagodeti pp-a.
- ho oponopono
#138 Re: Kome dati novu šansu
Ramzess Veliki wrote:A pa ne mora biti pita, ako zna ispeći teleću plećku sa krompirićima ispod saća ... kakva pita ...ho oponopono wrote:...nije svejedno, razlika je kad ti pitu napraviš od kupovne dečkima je to fetiš izgleda..eh gušti su gušti!
...no dobro, mi udarili po piti jer je spika išla u tom smjeru...
- Ramzess Veliki
#139 Re: Kome dati novu šansu
Da da da, slažem se ... i moram reći da mi nedostaje to kuvanje. Nekada sam radio kao student u pizzeriji, veoma dobroj, i naučio sam sa tijestom čuda raditi, od kiflica sa sirom do pizza svih vrsta. Ali, volio bih naučiti i stvarno kuvati, neke čorbe, grah, znaš ... makarone ne računam.ho oponopono wrote:...no dobro, mi udarili po piti jer je spika išla u tom smjeru...... misliš na domaću kuhinju...domaće je domaće još kad djeva s guštom za tebe sprema nema veće miline...meni je super kad se oboje dobro snalaze u kuhinji, pozli mi od života od narudžbi!
- dječak sa šibicama
#140 Re: Kome dati novu šansu
Pita je najvaznija.
I nije pitanje kome ce zena dati svoje srce, vec kojoj ce muskarac dati svoje... sukladno umjecu spravljanja pite.
I nije pitanje kome ce zena dati svoje srce, vec kojoj ce muskarac dati svoje... sukladno umjecu spravljanja pite.
- eluna
#141 Re: Kome dati novu šansu
dobro ljudi moji - nisam otvorila temu da bi našla nekoga
otvorila sam temu da bi raspravili situaciju koja se nekim ljudima dešava, da vidimo kako je tu situaciju svako od nas riješio, neke savjete, i slično ...........
za spajanje imamo vanillinu temu pa tamo o tome ............... mislim zeza je ok, ALI .....sve ima granice, za sve postoji i mjesto i vrijeme
otvorila sam temu da bi raspravili situaciju koja se nekim ljudima dešava, da vidimo kako je tu situaciju svako od nas riješio, neke savjete, i slično ...........
za spajanje imamo vanillinu temu pa tamo o tome ............... mislim zeza je ok, ALI .....sve ima granice, za sve postoji i mjesto i vrijeme
- Ramzess Veliki
#142 Re: Kome dati novu šansu
Imam prijatelja koji tako dobro kuha ...
Žena mu ima 200 kila, samo uništava hranu, ne može da odoli. Ali se vole.
Žena mu ima 200 kila, samo uništava hranu, ne može da odoli. Ali se vole.
- Ramzess Veliki
#143 Re: Kome dati novu šansu
Ma vjerujemo ti ... vidiš da nas zavadiše ove raskopuše. Ne smije se čo'ek pošteno ni zezati.eluna wrote:dobro ljudi moji - nisam otvorila temu da bi našla nekoga![]()
![]()
![]()
![]()
- ho oponopono
#144 Re: Kome dati novu šansu
...po dobrom starom običaju sve ode k vragu pa i zajebancija, no dobro...idemo dalje! 
- Ramzess Veliki
#145 Re: Kome dati novu šansu
OT:
Neka si Eluna vratila temu na njen smisao ... ovo sa pitama treba brisati.
Kome dati šansu nakon što si izašla - izašao iz veze u kojoj si ostavio veliki dio sebe ...
Vjerovatno zavisi sve od senzibiliteta povrijeđene osobe. Ja sam se recimo povukao prilično u sebe i ne želim dopustiti da napravim grešku. Imam dosta divnih kolegica sa posla koje su čim su saznale za to počele igre zavođenja, tako da mogu lako izvršiti zamjenu, ali ne želim biti samo predmet želje za udajom. Već sam to prošao.
OK, ja sam muškarac i drugačije razmišljam, tvrđi sam u duši kad treba i mogu izdržati mnogo toga tako da mogu ostati sam i bez potrebe da se tješim drugom ... samo da ugrije sunce i da počnem putovati. Lakše će biti sve.
Da li će biti neka druga ... nadam se da hoće, ali ne po svaku cijenu. Ako sam išta izvukao iz ove epizode to je da znam kakva me osoba može zainteresirati, i ako se takva ne desi, nikom ništa ... idem dalje svojim putem.
Kome dati šansu nakon što si izašla - izašao iz veze u kojoj si ostavio veliki dio sebe ...
Vjerovatno zavisi sve od senzibiliteta povrijeđene osobe. Ja sam se recimo povukao prilično u sebe i ne želim dopustiti da napravim grešku. Imam dosta divnih kolegica sa posla koje su čim su saznale za to počele igre zavođenja, tako da mogu lako izvršiti zamjenu, ali ne želim biti samo predmet želje za udajom. Već sam to prošao.
OK, ja sam muškarac i drugačije razmišljam, tvrđi sam u duši kad treba i mogu izdržati mnogo toga tako da mogu ostati sam i bez potrebe da se tješim drugom ... samo da ugrije sunce i da počnem putovati. Lakše će biti sve.
Da li će biti neka druga ... nadam se da hoće, ali ne po svaku cijenu. Ako sam išta izvukao iz ove epizode to je da znam kakva me osoba može zainteresirati, i ako se takva ne desi, nikom ništa ... idem dalje svojim putem.
- eluna
#146 Re: Kome dati novu šansu
da upravo tako ................. ja nažalost još moram da učim i saznajem ............. što znači da ako ne probam neću ni znati - no ova opcija za muškarca i nije toliki problem koliko za ženu jesteRamzess Veliki wrote:OT:
-
jabidapitam
#147 Re: Kome dati novu šansu
a jeste i otegli...pa kome, pa sta, pa gdje, pa kako...
polako coece
polako coece
- eluna
#148 Re: Kome dati novu šansu
to se zove konstruktivna raspravajabidapitam wrote:a jeste i otegli...pa kome, pa sta, pa gdje, pa kako...
polako coece
-
jabidapitam
#149 Re: Kome dati novu šansu
Konstruktivno pr.........eluna wrote:to se zove konstruktivna raspravajabidapitam wrote:a jeste i otegli...pa kome, pa sta, pa gdje, pa kako...
polako coece
Samo zivi i samo budi, svi odgovori doci ce sami
- Ramzess Veliki
#150 Re: Kome dati novu šansu
@offtopic:Kastanienallee wrote:@offtopic amid the topic
Ramize, ti mene pravo zbunjuješ. Imaš puno nekih života i ličnosti. Ponekad pomislim da je ovaj tvoj nick javno dobro nekog internet kluba.
Zaključak a nisam se ni dijelom otkrio?
I ... nisam Ramiz, ni blizu. Nego sam nekad radio na piramidama pa ... ali nije to tema.
Molim da se držimo teme ...