znala sam da ces to reci..ne moze dan bez seke..majke vam ga sasave, sto bi reko giga moravacAlfons Kauders wrote:![]()
Ubila se za Seke...
Vijesti iz Tuzle
-
sunday_morning
- Alfons Kauders
Ma i ja bi tako, al sta ces - narod ne volim, a prozivat volim...sunday_morning wrote:vidi se ko je ovdje najpametniji...fukara ko pravi press oficir..uredno informise narod..licno cu da se pobrinem da fuki dobije tuzlansku plaketu..zasluzio je bart bratu![]()
![]()
a vas dvojica samo gledate koji ce koga bolje zahebat...da mi se necete na kraju zaljubit pa i taj mi belaj..valjat ce mi vas deportovat u kanadu jadna mi maaajka![]()
- Alfons Kauders
Ev' sad sam gledo Gigu... Kralj...sunday_morning wrote:znala sam da ces to reci..ne moze dan bez seke..majke vam ga sasave, sto bi reko giga moravacAlfons Kauders wrote:![]()
Ubila se za Seke...
A za Seku si sama kriva... Romu da i ne pominjem... Losha si...
-
sunday_morning
pa sta sada da radim..da balansirampitt wrote:Ma mi smo oba vec zaljubljeni u tebe............to smo nedavno skontali:D
Last edited by sunday_morning on 05/07/2005 18:19, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
Govori u svoje ime... Ja se tesko zaljubim... Pogotovo u 10tak godina starije zene...pitt wrote:Ma mi smo oba vec zaljubljeni u tebe............to smo nedavno skontalisunday_morning wrote:vidi se ko je ovdje najpametniji...fukara ko pravi press oficir..uredno informise narod..licno cu da se pobrinem da fuki dobije tuzlansku plaketu..zasluzio je bart bratu![]()
![]()
a vas dvojica samo gledate koji ce koga bolje zahebat...da mi se necete na kraju zaljubit pa i taj mi belaj..valjat ce mi vas deportovat u kanadu jadna mi maaajka![]()
:D
- Alfons Kauders
sunday_morning wrote:pa sta sada da radim..da balansirampitt wrote:Ma mi smo oba vec zaljubljeni u tebe............to smo nedavno skontali:D
volim i ja vas obojicu..mozemo li uvesti kao za auta..par-ne par dane..ko bude vise slusao dobija dan vise
![]()
- Alfons Kauders
Politicari ?pitt wrote:Ko je jos fajde od naroda vidio:D
-
sunday_morning
djubre jedno
pa ti si mi rekao neki dan da izgledam ko curica..mladjahna..friska dosla s liposukcije i liftinga lica i vrata. OK od ovog casa, uvodim kaznene boodve i restrikcije
a ja cu da pevam:
''placi, moli, tu pomoci nema
drugi je kraj mene...sad sam srecna zeenaa''

a ja cu da pevam:
drugi je kraj mene...sad sam srecna zeenaa''
- pitt
Ojhaaaaaa.........vidim kod tinje se svratilo malosunday_morning wrote:djubre jednopa ti si mi rekao neki dan da izgledam ko curica..mladjahna..friska dosla s liposukcije i liftinga lica i vrata. OK od ovog casa, uvodim kaznene boodve i restrikcije
a ja cu da pevam:
drugi je kraj mene...sad sam srecna zeenaa''![]()
Imal mi gdje onog jarana.....jel skinuo gips?
- Alfons Kauders
Ma izgledas ko curica...sunday_morning wrote:djubre jednopa ti si mi rekao neki dan da izgledam ko curica..mladjahna..friska dosla s liposukcije i liftinga lica i vrata. OK od ovog casa, uvodim kaznene boodve i restrikcije
a ja cu da pevam:
drugi je kraj mene...sad sam srecna zeenaa''![]()
...na slikama iz '79...
Nemoj restrikcije i kaznene bodove, nemoj par-nepar, vec je gorivo poskupilo zbog ovih pittovih glupih Amerikanaca...
- Alfons Kauders
Nikad ne glasam...pitt wrote:Jes.....ti tvoji za koje glasasAlfons Kauders wrote:Politicari ?pitt wrote:Ko je jos fajde od naroda vidio:D
-
sunday_morning
hahaa..nije se bogami navracalo kod Tinje...ovo mi je svirao roCker Bobo (zna alfons koji - aj ges)
ne vidjam ti jarana, al skinuo je gips vec podavno. ni ja ne hodam plaho kako su ove poplave...bojim se..valja mu kicu cuvat one dolare sto mi saljes pod dusekom..ne moze sve stat u grudnjak

ne vidjam ti jarana, al skinuo je gips vec podavno. ni ja ne hodam plaho kako su ove poplave...bojim se..valja mu kicu cuvat one dolare sto mi saljes pod dusekom..ne moze sve stat u grudnjak
- pitt
Sta ces kad neme viska mjesta u grudnjakusunday_morning wrote:hahaa..nije se bogami navracalo kod Tinje...ovo mi je svirao roCker Bobo (zna alfons koji - aj ges)
ne vidjam ti jarana, al skinuo je gips vec podavno. ni ja ne hodam plaho kako su ove poplave...bojim se..valja mu kicu cuvat one dolare sto mi saljes pod dusekom..ne moze sve stat u grudnjak![]()
![]()
- Alfons Kauders
pitt wrote:Ne provociraj mi nedjeljku belaj cu ti svezat na vrat:D
- Alfons Kauders
Popela se,sunday_morning wrote:hahaa..nije se bogami navracalo kod Tinje...ovo mi je svirao roCker Bobo (zna alfons koji - aj ges)
ne vidjam ti jarana, al skinuo je gips vec podavno. ni ja ne hodam plaho kako su ove poplave...bojim se..valja mu kicu cuvat one dolare sto mi saljes pod dusekom..ne moze sve stat u grudnjak![]()
![]()
haj popela se,
baba na banderu,
baba na banderu,
haj baba suje,
haj baba suje,
nestalo joj struje,
nestalo joj struje...
- Alfons Kauders
A jel znas cija je to pjesma u originalu ?zmijaIzmaj wrote:a znate onu pjesmu od faith no more...
easy like sunday morning...
![]()
yeah yeahhh yeah yeah yeah
-
sunday_morning
ma salji, sta pitas..znas broj..onako odokativno...pipaO si brate
andervir mi je strast..tigrasti, manje tigrasti, sa cipkom, bez, samo nek je sexy nisam dzabe prava skorpija)
andervir mi je strast..tigrasti, manje tigrasti, sa cipkom, bez, samo nek je sexy nisam dzabe prava skorpija)