Eh, žene, kad bi one znale sebi reći šta žele ... naslušao sam se ja tih priča o romantičnom voljenom dečku ...htcxone wrote: ovakve sve pricaju kako su ovi dragi i lijepi a zalijepe se na suprotnost od ovakvih likova zato ostanu suhi uvijek
Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#126 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
- Ramzess Veliki
#127 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Evo šta žene hoće, a ti me ispravi ako nisam u pravu, a jesam pa me ne moraš ispravljati:sherbett wrote: žene će uvijek trčati za onim koji ju jače zgazi![]()
prosto zato što vole izazove..a muški će zgrabit prvu koja naiđe, šta to govori o njima, nama...reko bi đole, sve je otišlo u honduras!
ali opet s druge strane, neće dečko da oženi takvu koju je prešlo pola grada, ili koja ne zna da kuha, pere, i da je naravno bomba u krevetu, ali kad dođu djeca, drugačije gledaju na tu ženu i koje kvalitete ima..druge stvari postaju važne. isto je i sa ženama, traže muškarca koji im daje osjećaj sigurnosti, da je sposoban da čuva obitelj i kako se odnosi prema obitelji...ta zaljubljenost sex ovo ono sve je kratkog vjeka, to su kemijski procesi, hormonalne prirode..svi mi bi htjeli da ostarimo sa nekim koga ipak volimo i poštujemo, obostrano..
Žene hoće lava, alfa mužjaka od kojeg im gaće same spadnu, da ju zagrli muževnim rukama čvrsto da osjeti kako ju u njegovim rukama napušta snaga i da mu bude krotka i podatna, da bude svim srcem zaljubljena u njega i njegovu zaštitničku snagu, da se uda za njega i da joj bude podrška u životu, da sa njim ima djecu i da se on ponaša kao pravi otac, da ih vodi u kino, da im pomaže sa zadaćom, da njoj pomaže u kućanskim poslovima, da joj se sjeti rođendana ... da razumije kad joj nije do seksa i da joj vjeruje, da joj da slobodu ... da, kako joj odjednom život postaje monoton i bez uzbuđenja ... dobro je što joj vjeruje, jer on više nije onaj lav, sad je on njena marioneta jer ju voli i vjeruje joj, više nema onog alfa mužjaka, sad je ovca a njoj treba alfa mužjak od kojeg će joj gaće same spasti, a takvih ima uveče kad izađe sa prijateljicama dok onaj bivši lav čuva djecu.
- htcxone
#128 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
jes traze takvog muskarca a onda se udaraju sa strane, sto ne mogu supljesherbett wrote:
žene će uvijek trčati za onim koji ju jače zgazi![]()
prosto zato što vole izazove..a muški će zgrabit prvu koja naiđe, šta to govori o njima, nama...reko bi đole, sve je otišlo u honduras!
ali opet s druge strane, neće dečko da oženi takvu koju je prešlo pola grada, ili koja ne zna da kuha, pere, i da je naravno bomba u krevetu, ali kad dođu djeca, drugačije gledaju na tu ženu i koje kvalitete ima..druge stvari postaju važne. isto je i sa ženama, traže muškarca koji im daje osjećaj sigurnosti, da je sposoban da čuva obitelj i kako se odnosi prema obitelji...ta zaljubljenost sex ovo ono sve je kratkog vjeka, to su kemijski procesi, hormonalne prirode..svi mi bi htjeli da ostarimo sa nekim koga ipak volimo i poštujemo, obostrano..
budimo realni, vi same ne znate sta hocete a onda prvi koji vam obeca kule i gradove skinete se i hop u krevet po mogucnosti u brak, onda poslije JOJ BOLI GLAVA, on kreten, on vakav on nakav, ja necu da budem u kuci itd...
moja jaranica, lijepa, pametna a Bgm i bogata, prije 3 godine prica o svom "princu" kojeg zeli, i naidje lik, znaci nema dalje, voli je ko oci svoje, zgodan, sve postigao u zivotu sto se moglo... bas onako kako ga je opsala prije nego ga je upoznala... nakon godinu i pol veze puknu zaruke, dosla kod mene plače ko godina od srece ... i onda, preko FB upozna nekog lika... babin sin, tetovaže, jedva srednju zavrsio, ne radi, s kojom stigne se krpi i ona malo po malo i hop, sa ovim u kreveet a ovaj lijepo sve dokumentuje ovom njenom zarucniku, on je ostavi, ona nastavi sa ovim, uda se za njega... poslije nekog vremena RAZVOD...opet dosla, jao kako je ovakav onakav, neda mi iz kuce ovo ono... onaj je bio predobar, i tako dalje... kad joj tad samar nisam opalio necu nikad i tad sam shvatio da zene ne znaju sta zele, nije to nikakva zelja za izazovom, nego IDIOTLUK neslucenih visina, i zato sa zenama treba biti dobar sve dok ne pocnu da iskoristavaju dobrotu, a onda im udariti kontru da il odu il da postanu NORMALNE jer drugacije ne moze
Nisam mrzitelj zena, ja svoju djevojku volim i postujem, ne bih je nikad prevario ni udario, cak ni zagalamio, sve moze dogovorom, al prvi put kada bih vidio da iskorisatva tu dobrotu bi joj bio i zadnji put...
i na kraju tako bude, dobre curice zavrse sa idiotima, dobri momci sa kuravama uz neke iznimke ko je imao strpljenja i ko je nasao pravu.
iskreno nikad nisam pitao djevojku "koliko si ihimala" niti me interesuje, eto desilo se da moja djevojka nije imala ni jednoga, ali i da je imala ne bi mi to puno znacilo, jer sam ja tek usao u njen zivot mozda nebi imala nekoga prije da smo se poznavali... tako da na kraju ispada da ipak mi znamo sta zeelimo (tako si evo ti navela) al vi ocito i ako znate sta zelite, na kraju se predomislite
-
juice-
#129 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
RespectRamzess Veliki wrote:Evo šta žene hoće, a ti me ispravi ako nisam u pravu, a jesam pa me ne moraš ispravljati:sherbett wrote: žene će uvijek trčati za onim koji ju jače zgazi![]()
Žene hoće lava, alfa mužjaka od kojeg im gaće same spadnu, da ju zagrli muževnim rukama čvrsto da osjeti kako ju u njegovim rukama napušta snaga i da mu bude krotka i podatna, da bude svim srcem zaljubljena u njega i njegovu zaštitničku snagu, da se uda za njega i da joj bude podrška u životu, da sa njim ima djecu i da se on ponaša kao pravi otac, da ih vodi u kino, da im pomaže sa zadaćom, da njoj pomaže u kućanskim poslovima, da joj se sjeti rođendana ... da razumije kad joj nije do seksa i da joj vjeruje, da joj da slobodu ... da, kako joj odjednom život postaje monoton i bez uzbuđenja ... dobro je što joj vjeruje, jer on više nije onaj lav, sad je on njena marioneta jer ju voli i vjeruje joj, više nema onog alfa mužjaka, sad je ovca a njoj treba alfa mužjak od kojeg će joj gaće same spasti, a takvih ima uveče kad izađe sa prijateljicama dok onaj bivši lav čuva djecu.
-
juice-
#130 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
i Respect! ne kontam zašto je teško znati šta želiš. muškarcima je jednostavno.... hoću pivo, rakiju, colu ( ko šta voli), auto, komp, pecanje, igre, urakmicu itd... a žene su po mom mišljenju puno sebične... hoće sve, i kad to dobiju pitaju se što je to tako... treba napraviti problem... tipa... što ovo nije na mjestu, što ono nije na mjestu, što mjesto nije na mjestu... a kad nemaju ni dio toga što bar misle da žele kažu pa eto ovaj mi ne dopušta ovo, nemam ono itd...htcxone wrote:jes traze takvog muskarca a onda se udaraju sa strane, sto ne mogu supljesherbett wrote:
žene će uvijek trčati za onim koji ju jače zgazi![]()
ali opet s druge strane, neće dečko da oženi takvu koju je prešlo pola grada, ili koja ne zna da kuha, pere, i da je naravno bomba u krevetu, ali kad dođu djeca, drugačije gledaju na tu ženu i koje kvalitete ima..druge stvari postaju važne. isto je i sa ženama, traže muškarca koji im daje osjećaj sigurnosti, da je sposoban da čuva obitelj i kako se odnosi prema obitelji...ta zaljubljenost sex ovo ono sve je kratkog vjeka, to su kemijski procesi, hormonalne prirode..svi mi bi htjeli da ostarimo sa nekim koga ipak volimo i poštujemo, obostrano..![]()
budimo realni, vi same ne znate sta hocete a onda prvi koji vam obeca kule i gradove skinete se i hop u krevet po mogucnosti u brak, onda poslije JOJ BOLI GLAVA, on kreten, on vakav on nakav, ja necu da budem u kuci itd...
moja jaranica, lijepa, pametna a Bgm i bogata, prije 3 godine prica o svom "princu" kojeg zeli, i naidje lik, znaci nema dalje, voli je ko oci svoje, zgodan, sve postigao u zivotu sto se moglo... bas onako kako ga je opsala prije nego ga je upoznala... nakon godinu i pol veze puknu zaruke, dosla kod mene plače ko godina od srece ... i onda, preko FB upozna nekog lika... babin sin, tetovaže, jedva srednju zavrsio, ne radi, s kojom stigne se krpi i ona malo po malo i hop, sa ovim u kreveet a ovaj lijepo sve dokumentuje ovom njenom zarucniku, on je ostavi, ona nastavi sa ovim, uda se za njega... poslije nekog vremena RAZVOD...opet dosla, jao kako je ovakav onakav, neda mi iz kuce ovo ono... onaj je bio predobar, i tako dalje... kad joj tad samar nisam opalio necu nikad i tad sam shvatio da zene ne znaju sta zele, nije to nikakva zelja za izazovom, nego IDIOTLUK neslucenih visina, i zato sa zenama treba biti dobar sve dok ne pocnu da iskoristavaju dobrotu, a onda im udariti kontru da il odu il da postanu NORMALNE jer drugacije ne moze
Nisam mrzitelj zena, ja svoju djevojku volim i postujem, ne bih je nikad prevario ni udario, cak ni zagalamio, sve moze dogovorom, al prvi put kada bih vidio da iskorisatva tu dobrotu bi joj bio i zadnji put...
i na kraju tako bude, dobre curice zavrse sa idiotima, dobri momci sa kuravama uz neke iznimke ko je imao strpljenja i ko je nasao pravu.
iskreno nikad nisam pitao djevojku "koliko si ihimala" niti me interesuje, eto desilo se da moja djevojka nije imala ni jednoga, ali i da je imala ne bi mi to puno znacilo, jer sam ja tek usao u njen zivot mozda nebi imala nekoga prije da smo se poznavali... tako da na kraju ispada da ipak mi znamo sta zeelimo (tako si evo ti navela) al vi ocito i ako znate sta zelite, na kraju se predomislite
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#131 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Na ovom pf-u se vise ne moze otvoriti tema da nije zachatana pricama ogorcenih muskaraca za koje je svaka zena drolja.
-
Angel_24
#132 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Vjeruj da mi ovo nije bila namjeraladyblue18 wrote:Na ovom pf-u se vise ne moze otvoriti tema da nije zachatana pricama ogorcenih muskaraca za koje je svaka zena drolja.
Em skrenu s teme, em odu predaleko
Svako ima svoje misljenje ali svako od nas je i razlicit prijatelji
- Ramzess Veliki
#133 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ja volim žene ...ladyblue18 wrote:Na ovom pf-u se vise ne moze otvoriti tema da nije zachatana pricama ogorcenih muskaraca za koje je svaka zena drolja.
-
sha_ba
#134 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
mamasherbett wrote:ladyblue18 wrote:Na ovom pf-u se vise ne moze otvoriti tema da nije zachatana pricama ogorcenih muskaraca za koje je svaka zena drolja.
me je uvijek zanimalo šta je on koja ih je rodila
- WildRedRose
#135 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ladyblue18 wrote:Na ovom pf-u se vise ne moze otvoriti tema da nije zachatana pricama ogorcenih muskaraca za koje je svaka zena drolja.
htc, pusti me majke ti te price, ti za svaki slucaj imas primjer neke drugarice
- htcxone
#136 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ni tvoja ni konstatacija lady blue je bas bezveze jer nisam rekao sto se ne desava ... kad ti djevojka dodje i kaze raskinula sam s njim previse je fin bio...sherbett wrote:ladyblue18 wrote:Na ovom pf-u se vise ne moze otvoriti tema da nije zachatana pricama ogorcenih muskaraca za koje je svaka zena drolja.
me je uvijek zanimalo šta je on koja ih je rodila
ili sa masnicom ispod oka i kaze ZVEKNO ME JER MI JE NEKI LIK (kojeg skoro ne poznaje) POSLAO PORUKU I ON PROCITAO (a u poruci pise ponesi skripte iz matematike) i onda nakon par dana ja u grad a ona ga onako s masnicom ispod oka obgrlila koda joj je iz oka ispao...
ili zene koje znam da imaju super porodicu, super muza a krpe se sa nekim likovima 50+ koji joj muzu nisu ni do koljena... mogu jos ovako do jutra
naravno ima i djevojaka koje ovo ne rade, koje su direktne i znaju sta zele i kada to nadju nece dopustiti da to izgube...
@wrr eto kad je tako kao sto ti kazes i tvrdis da nije, bas me cudi ono sto vidim od svog radnog mjesta do kruga ljudi s kojima se druzim a da ne pricam o onome sto prica pola grada... aha, svi vi volite duse od momaka, romanticare i intelektualce , nemoj molim te meni te suplje prosipati
- WildRedRose
#137 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
joj, nemoj mi tih postotaka molim te. ma sta god da napisem ja, ili bilo koja druga zena, ti ces napisati nesh u fazonu sto je LB vec gore napisala..htcxone wrote: @wrr eto kad je tako kao sto ti kazes i tvrdis da nije, bas me cudi ono sto vidim od svog radnog mjesta do kruga ljudi s kojima se druzim a da ne pricam o onome sto prica pola grada... aha, svi vi volite duse od momaka, romanticare i intelektualce , nemoj molim te meni te suplje prosipati80% vas voli kad se neko dobro istrese na vama i kda vas ne hebe ni 5%
Izvini i ti i svi drugi koje tangira moja izjava, ali nikada necu prihvatiti da RAZUMNA, pametna djevojka ne zeli pored sebe kulturnog, finog, pazljivog momka, nego neku kabadahiju. toliko.
-
begovačorba
#138 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
iz svega navedenog, mogu zaključiti da mi koji smo nenasilne prirode i koji ne bi tukli žene, i koji bi im se sjetili rođendana, pazili djecu i tako to ... možemo samo doživjeti da nas žene varaju sa krkanima koji rade sve suprotno od nas ?????
- htcxone
#139 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
da , cim istinu kazes odmah si "ogorceni muskarac kojem je svaka zena drolja"WildRedRose wrote:joj, nemoj mi tih postotaka molim te. ma sta god da napisem ja, ili bilo koja druga zena, ti ces napisati nesh u fazonu sto je LB vec gore napisala..htcxone wrote: @wrr eto kad je tako kao sto ti kazes i tvrdis da nije, bas me cudi ono sto vidim od svog radnog mjesta do kruga ljudi s kojima se druzim a da ne pricam o onome sto prica pola grada... aha, svi vi volite duse od momaka, romanticare i intelektualce , nemoj molim te meni te suplje prosipati80% vas voli kad se neko dobro istrese na vama i kda vas ne hebe ni 5%
Izvini i ti i svi drugi koje tangira moja izjava, ali nikada necu prihvatiti da RAZUMNA, pametna djevojka ne zeli pored sebe kulturnog, finog, pazljivog momka, nego neku kabadahiju. toliko.
eto zivite u zabludi da ste sve svetice, i da birate samo najbolje, da vam nema ravnih itd.
i meni je cudno da postoje zene-djevojke koje pored finog, kulturnog itd izaberu kabadahiju al ...
- Ramzess Veliki
#140 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Tako nekako ... ali ipak vam daju ono što krkanu nikada neće, a to je ... šta ono bi ???begovačorba wrote:iz svega navedenog, mogu zaključiti da mi koji smo nenasilne prirode i koji ne bi tukli žene, i koji bi im se sjetili rođendana, pazili djecu i tako to ... možemo samo doživjeti da nas žene varaju sa krkanima koji rade sve suprotno od nas ?????
Koji sam ja krkan, ne mogu da se sjetim ...
-
begovačorba
#141 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ramzess Veliki wrote:Tako nekako ... ali ipak vam daju ono što krkanu nikada neće, a to je ... šta ono bi ???begovačorba wrote:iz svega navedenog, mogu zaključiti da mi koji smo nenasilne prirode i koji ne bi tukli žene, i koji bi im se sjetili rođendana, pazili djecu i tako to ... možemo samo doživjeti da nas žene varaju sa krkanima koji rade sve suprotno od nas ?????![]()
a ja još i vjerovao u ljubav
- _aja_
#142 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
meni nije jasno u kakvom se društvu kreću ovi što bacaju ovakve izjave...WildRedRose wrote:joj, nemoj mi tih postotaka molim te. ma sta god da napisem ja, ili bilo koja druga zena, ti ces napisati nesh u fazonu sto je LB vec gore napisala..htcxone wrote: @wrr eto kad je tako kao sto ti kazes i tvrdis da nije, bas me cudi ono sto vidim od svog radnog mjesta do kruga ljudi s kojima se druzim a da ne pricam o onome sto prica pola grada... aha, svi vi volite duse od momaka, romanticare i intelektualce , nemoj molim te meni te suplje prosipati80% vas voli kad se neko dobro istrese na vama i kda vas ne hebe ni 5%
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#143 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Nije svako zensko svetica, ali ne vidim nesto zene da idu po svakoj temi na forumu i pljuju konstantno po muskarcima. Ima i takvih postova, ali vi uhelaciste svaku temu sa pricom kako 70,80,90% zena je isto i kako vam ni jedna ne valja i kako zene hoce barabe koje ih omalovazaju i tuku.htcxone wrote: eto zivite u zabludi da ste sve svetice, i da birate samo najbolje, da vam nema ravnih itd.
Dosta vas ba vise.
Sto je najjace nijedan od vas nije primijetio da unistavate temu momku sa svojim pljuvanjem.
Ohanite.
- BlueBlood
- Ramzess Veliki
#145 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
I ti trebaš kupiti motor.begovačorba wrote:Ramzess Veliki wrote:Tako nekako ... ali ipak vam daju ono što krkanu nikada neće, a to je ... šta ono bi ???begovačorba wrote:iz svega navedenog, mogu zaključiti da mi koji smo nenasilne prirode i koji ne bi tukli žene, i koji bi im se sjetili rođendana, pazili djecu i tako to ... možemo samo doživjeti da nas žene varaju sa krkanima koji rade sve suprotno od nas ?????![]()
a ja još i vjerovao u ljubav
- ho oponopono
#146 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
...ubuduće ako vas neko poželi čitati, pobogu enter opalite ne boli slobodno, hvala! 
-
GaRGa
#147 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
begovačorba wrote:iz svega navedenog, mogu zaključiti da mi koji smo nenasilne prirode i koji ne bi tukli žene, i koji bi im se sjetili rođendana, pazili djecu i tako to ... možemo samo doživjeti da nas žene varaju sa krkanima koji rade sve suprotno od nas ?????
pa kad skontas, niste bolje ni zasluzili
-
begovačorba
#148 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
pa i nismo izgleda hahahahahaha... ništa ja ću čekati nekog ženskog izroda što je neće ložiti da joj izbijam zube 
- dale cooper
#149 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Jebiga, pa valjda si takav zbog sebe, jer imaš takav karakter i jer si tako odgojen?begovačorba wrote:iz svega navedenog, mogu zaključiti da mi koji smo nenasilne prirode i koji ne bi tukli žene, i koji bi im se sjetili rođendana, pazili djecu i tako to ... možemo samo doživjeti da nas žene varaju sa krkanima koji rade sve suprotno od nas ?????
To što naletiš na nekog ko to ne zna cijeniti, nije do tebe nego do te osobe.
A mijenjati sebe nagore da bi bio potaman nekome ko to evidentno ne zaslužuje mi nema smisla.
-
Angel_24
#150 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
dale cooper wrote:Jebiga, pa valjda si takav zbog sebe, jer imaš takav karakter i jer si tako odgojen?begovačorba wrote:iz svega navedenog, mogu zaključiti da mi koji smo nenasilne prirode i koji ne bi tukli žene, i koji bi im se sjetili rođendana, pazili djecu i tako to ... možemo samo doživjeti da nas žene varaju sa krkanima koji rade sve suprotno od nas ?????
To što naletiš na nekog ko to ne zna cijeniti, nije do tebe nego do te osobe.
A mijenjati sebe nagore da bi bio potaman nekome ko to evidentno ne zaslužuje mi nema smisla.
Upravo to i ja kazem