U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
silvana87

#126 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by silvana87 »

Znalac , bi li ti pogledao djevojku koja nema 2 km za kafe i nikada ne izlazi nigdje, jer je siromasna i nema novca jer joj je to luksuz, jesi merhametli duse da sjednes s takvom osobom iako nema puno, a preko puta tebe da sjedi neka situirana ? Iskreno samo iskreno.... pokusaj
znalac

#127 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

silvana87 wrote:Decki to vam je tako. Razumijem vas. Ali razumijte i vi . Danas ste vi muskarci vece sponzoruse. I vi se lozite na curu s autom i slicno. Pustimo maske da padnu.

Znate najbolje kad se to izbalansira i lijep i bogat

Ipak siromasni smo i to je cinjenica , tako da logicno je sto bijeli bmw-ovi i opel insignije kradu djevojke:D

Takodjer , da bi neko imao nekog dobrog tipa, hajmo tako reci i sama mora imati kapacitet za to.

Izvinite, ja nemam bas strpljena citati sviju, pa cu povrsno ...
vjeruj mi ja od takvih cura bjezim glavom bez obzira, trazim onu koja ce me voljeti zbog onog sto jesam a ne onog sto imam...ja imam, nije mi to sad problem, ali ja ne zelim da budem sa djevojkom kojoj je to glavna stvar; problem je sto su cure 10 puta lukavije od nas pa je skoro nemoguce otkriti zasto je ustvari sa tobom

a ti rece sta ima lose u tome da djevojke zele zivjeti bolje? pa nema nista, al nek to bude rezultat njihovog rada, znanja, sposobnosti a ne sirenja nogu
znalac

#128 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

silvana87 wrote:Znalac , bi li ti pogledao djevojku koja nema 2 km za kafe i nikada ne izlazi nigdje, jer je siromasna i nema novca jer joj je to luksuz, jesi merhametli duse da sjednes s takvom osobom iako nema puno, a preko puta tebe da sjedi neka situirana ? Iskreno samo iskreno.... pokusaj
sta ce mi situirana kad sam situiran? trazim, lijepu i pametnu (sto ne znaci da mora imati fakultetsku diplomu, jer nagledo sam ih se preglupih sa diplomom) i postenu
Kvačilo

#129 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

silvana87 wrote:Decki to vam je tako. Razumijem vas. Ali razumijte i vi . Danas ste vi muskarci vece sponzoruse. I vi se lozite na curu s autom i slicno. Pustimo maske da padnu.

Ipak siromasni smo i to je cinjenica , tako da logicno je sto bijeli bmw-ovi i opel insignije kradu djevojke:D

Takodjer , da bi neko imao nekog dobrog tipa, hajmo tako reci i sama mora imati kapacitet za to.

a jesi li ti svjesna da neko mozda ima pare ali ih je investirao potrosio na put oko svijeta, dok taj sto vozi bmw ima mozda manje ali je uzeo kredit i mukotrpno ga otplacuje da bi te zaveo?

a ti povrno mislis da svako ko ima pare prvu stvar sto uradi trci da kupi auto?!

kladim se da 90% sponzorusa ovako razmislja i zapravo nesvjesno bira samo veceg papka a ne bogatijeg lika.
burek_in_space

#130 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by burek_in_space »

Lako cemo za 18+ cm, imash li ti (.)(.) bar chetvorku? :oops:
silvana87

#131 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by silvana87 »

Znalac sto je za tebe Lijepo ?
:roll:
silvana87

#132 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by silvana87 »

Moderator, jos sam u homoseksualnim vodama. Kada izadjem iz njih , javim ti prvom .
Zahvaljujem na postovanju licnosti.
silvana87

#133 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by silvana87 »

SAMO KEŠ !
Last edited by silvana87 on 02/02/2013 17:55, edited 1 time in total.
burek_in_space

#134 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by burek_in_space »

silvana87 wrote:Moderator, jos sam u homoseksualnim vodama. Kada izadjem iz njih , javim ti prvom .
Zahvaljujem na postovanju licnosti.
Zahvaljujem na odgovoru, jako ste ljubazni.
znalac

#135 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

silvana87 wrote:Znalac sto je za tebe Lijepo ?
bez uvrede pitanje ti je glupo, svako za sebe definise sta je 'lijepo', to cak nema nikakve vese sa ovim o cemu pricamo...uglavnom stvar zbog koje bih ''dao nogu curi'' je ukoliko otkrijem da joj je vaznije ono sto imam vec ono sto osjecam prema njoj
silvana87

#136 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by silvana87 »

Kvačilo wrote:

a jesi li ti svjesna da neko mozda ima pare ali ih je investirao potrosio na put oko svijeta, dok taj sto vozi bmw ima mozda manje ali je uzeo kredit i mukotrpno ga otplacuje da bi te zaveo?

a ti povrno mislis da svako ko ima pare prvu stvar sto uradi trci da kupi auto?!

kladim se da 90% sponzorusa ovako razmislja i zapravo nesvjesno bira samo veceg papka a ne bogatijeg lika.

KEŠ! SVE JE PROVJERLJIVO. PA I PORIJEKLO NOVCA.
silvana87

#137 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by silvana87 »

znalac wrote:
bez uvrede pitanje ti je glupo, svako za sebe definise sta je 'lijepo', to cak nema nikakve vese sa ovim o cemu pricamo...uglavnom stvar zbog koje bih ''dao nogu curi'' je ukoliko otkrijem da joj je vaznije ono sto imam vec ono sto osjecam prema njoj

Mislim da musko ne moze previse osjecati.

Takodjer , musko nema ukusa za ljepotu. To je veliki problem.

Ono sto je lijepo, cesto muskarce straši...
insomnia78

#138 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by insomnia78 »

silvana87 wrote:Znalac , bi li ti pogledao djevojku koja nema 2 km za kafe i nikada ne izlazi nigdje, jer je siromasna i nema novca jer joj je to luksuz, jesi merhametli duse da sjednes s takvom osobom iako nema puno, a preko puta tebe da sjedi neka situirana ? Iskreno samo iskreno.... pokusaj
Zavisi kolike sise ima

s' moje sokocalo
silvana87

#139 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by silvana87 »

insomnia78 wrote:
Zavisi kolike sise ima

s' moje sokocalo
Insomnia ocito si rano odbijen od sise:D
silvana87

#140 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by silvana87 »

znalac wrote:cure se uvijek zale kako smo mi previse sexisticki nastrojeni, objektiviziramo zene, posmatramo ih kao predmete s kojima zadovoljavamo sexualne potrebe dok iza tog licemjernog feminizma lezi cinjenica da su zene puno gore od nas i da na muskarce gledaju samo kao na sredstvo za zadovoljavanje materijalnih potreba. 90% djevojaka su upravo takve i mislim da je krajnje licemjerno od njih da nas optuzuju za sexisam, dok u isto vrijeme ne bi nikada priznale da uvijek prvo razmisljaju o tome koliko lik ima para u novcaniku pa onda iza toga redaju neke druge prioritete

svi svakog optuzuju definitivno....
kad bi se popravili svi spolovi !
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#141 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by ladyblue18 »

Dobro je ova tema napredovala, 10 se tema u jednoj sastavilo :lol:
Arax_diss

#142 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Arax_diss »

silvana87 wrote:
znalac wrote:cure se uvijek zale kako smo mi previse sexisticki nastrojeni, objektiviziramo zene, posmatramo ih kao predmete s kojima zadovoljavamo sexualne potrebe dok iza tog licemjernog feminizma lezi cinjenica da su zene puno gore od nas i da na muskarce gledaju samo kao na sredstvo za zadovoljavanje materijalnih potreba. 90% djevojaka su upravo takve i mislim da je krajnje licemjerno od njih da nas optuzuju za sexisam, dok u isto vrijeme ne bi nikada priznale da uvijek prvo razmisljaju o tome koliko lik ima para u novcaniku pa onda iza toga redaju neke druge prioritete

standard zivota u drzavi diktira nivo sponzorusha, formula glasi:
manji standard (manja kupovna moc) = veci postotak sponzorusha
veci standard (vecha kupovna moc) = manji postotak sponzorusha

npr. swiss(postotak sponzorusha jednak nuli) i moldavija (postotak sponzorusha jednak sto posto)

to Vam je isto kao i sa zagadjenosti zraka. sto si sitromashniji zagadjeniji ti je zrak jer nemash para za plin, lozish drva i ugalj.

standard sve diktira...
znalac

#143 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

silvana87 wrote:
znalac wrote:

Mislim da musko ne moze previse osjecati.

Takodjer , musko nema ukusa za ljepotu. To je veliki problem.

Ono sto je lijepo, cesto muskarce straši...
nidje veze
silvana87

#144 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by silvana87 »

Arax_diss wrote:
silvana87 wrote:

standard zivota u drzavi diktira nivo sponzorusha, formula glasi:
manji standard (manja kupovna moc) = veci postotak sponzorusha
veci standard (vecha kupovna moc) = manji postotak sponzorusha

npr. swiss(postotak sponzorusha jednak nuli) i moldavija (postotak sponzorusha jednak sto posto)

to Vam je isto kao i sa zagadjenosti zraka. sto si sitromashniji zagadjeniji ti je zrak jer nemash para za plin, lozish drva i ugalj.

standard sve diktira...

ARAX :D Ko te lagao maloprije? :lol: :lol: :lol:
silvana87

#145 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by silvana87 »

znalac wrote: nidje veze

vidjeces da ima veze :D dok porastes :D
Arax_diss

#146 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Arax_diss »

molim :? ?????????????
fidoremilienko

#147 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by fidoremilienko »

Treba nesto udarati :D
silvana87

#148 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by silvana87 »

Arax_diss wrote:molim :? ?????????????
ne odazivam se na molim :D

pitam ko te lagao hhhhh :D

al ocito cellula nigra u tvom cerebrumu ne funkcionise bas na levelu
Arax_diss

#149 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Arax_diss »

silvana de mi ba objasni da se i ja nasmijem :?
znalac

#150 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

silvana87 wrote:
znalac wrote: nidje veze

vidjeces da ima veze :D dok porastes :D
vise od ovog porast ne mogu, a koliko vidim ti si vrijeme provodila sa ovima iz bijelih BMW-ova pa imas takvo misljenje o muskarcima, jer takvima je jedini 'kvalitet' sto imaju auto
Post Reply