U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
silvana87
#126 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Znalac , bi li ti pogledao djevojku koja nema 2 km za kafe i nikada ne izlazi nigdje, jer je siromasna i nema novca jer joj je to luksuz, jesi merhametli duse da sjednes s takvom osobom iako nema puno, a preko puta tebe da sjedi neka situirana ? Iskreno samo iskreno.... pokusaj
- znalac
#127 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
vjeruj mi ja od takvih cura bjezim glavom bez obzira, trazim onu koja ce me voljeti zbog onog sto jesam a ne onog sto imam...ja imam, nije mi to sad problem, ali ja ne zelim da budem sa djevojkom kojoj je to glavna stvar; problem je sto su cure 10 puta lukavije od nas pa je skoro nemoguce otkriti zasto je ustvari sa tobomsilvana87 wrote:Decki to vam je tako. Razumijem vas. Ali razumijte i vi . Danas ste vi muskarci vece sponzoruse. I vi se lozite na curu s autom i slicno. Pustimo maske da padnu.
Znate najbolje kad se to izbalansira i lijep i bogat
Ipak siromasni smo i to je cinjenica , tako da logicno je sto bijeli bmw-ovi i opel insignije kradu djevojke:D
Takodjer , da bi neko imao nekog dobrog tipa, hajmo tako reci i sama mora imati kapacitet za to.
Izvinite, ja nemam bas strpljena citati sviju, pa cu povrsno ...
a ti rece sta ima lose u tome da djevojke zele zivjeti bolje? pa nema nista, al nek to bude rezultat njihovog rada, znanja, sposobnosti a ne sirenja nogu
- znalac
#128 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
sta ce mi situirana kad sam situiran? trazim, lijepu i pametnu (sto ne znaci da mora imati fakultetsku diplomu, jer nagledo sam ih se preglupih sa diplomom) i postenusilvana87 wrote:Znalac , bi li ti pogledao djevojku koja nema 2 km za kafe i nikada ne izlazi nigdje, jer je siromasna i nema novca jer joj je to luksuz, jesi merhametli duse da sjednes s takvom osobom iako nema puno, a preko puta tebe da sjedi neka situirana ? Iskreno samo iskreno.... pokusaj
-
Kvačilo
#129 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
a jesi li ti svjesna da neko mozda ima pare ali ih je investirao potrosio na put oko svijeta, dok taj sto vozi bmw ima mozda manje ali je uzeo kredit i mukotrpno ga otplacuje da bi te zaveo?silvana87 wrote:Decki to vam je tako. Razumijem vas. Ali razumijte i vi . Danas ste vi muskarci vece sponzoruse. I vi se lozite na curu s autom i slicno. Pustimo maske da padnu.
Ipak siromasni smo i to je cinjenica , tako da logicno je sto bijeli bmw-ovi i opel insignije kradu djevojke:D
Takodjer , da bi neko imao nekog dobrog tipa, hajmo tako reci i sama mora imati kapacitet za to.
a ti povrno mislis da svako ko ima pare prvu stvar sto uradi trci da kupi auto?!
kladim se da 90% sponzorusa ovako razmislja i zapravo nesvjesno bira samo veceg papka a ne bogatijeg lika.
- burek_in_space
#130 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Lako cemo za 18+ cm, imash li ti (.)(.) bar chetvorku? 
-
silvana87
#131 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Znalac sto je za tebe Lijepo ?

-
silvana87
#132 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Moderator, jos sam u homoseksualnim vodama. Kada izadjem iz njih , javim ti prvom .
Zahvaljujem na postovanju licnosti.
-
silvana87
#133 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
SAMO KEŠ !
Last edited by silvana87 on 02/02/2013 17:55, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#134 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Zahvaljujem na odgovoru, jako ste ljubazni.silvana87 wrote:Moderator, jos sam u homoseksualnim vodama. Kada izadjem iz njih , javim ti prvom .
- znalac
#135 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
bez uvrede pitanje ti je glupo, svako za sebe definise sta je 'lijepo', to cak nema nikakve vese sa ovim o cemu pricamo...uglavnom stvar zbog koje bih ''dao nogu curi'' je ukoliko otkrijem da joj je vaznije ono sto imam vec ono sto osjecam prema njojsilvana87 wrote:Znalac sto je za tebe Lijepo ?
-
silvana87
#136 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Kvačilo wrote:a jesi li ti svjesna da neko mozda ima pare ali ih je investirao potrosio na put oko svijeta, dok taj sto vozi bmw ima mozda manje ali je uzeo kredit i mukotrpno ga otplacuje da bi te zaveo?silvana87 wrote:Decki to vam je tako. Razumijem vas. Ali razumijte i vi . Danas ste vi muskarci vece sponzoruse. I vi se lozite na curu s autom i slicno. Pustimo maske da padnu.
a ti povrno mislis da svako ko ima pare prvu stvar sto uradi trci da kupi auto?!
kladim se da 90% sponzorusa ovako razmislja i zapravo nesvjesno bira samo veceg papka a ne bogatijeg lika.
KEŠ! SVE JE PROVJERLJIVO. PA I PORIJEKLO NOVCA.
-
silvana87
#137 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
znalac wrote:bez uvrede pitanje ti je glupo, svako za sebe definise sta je 'lijepo', to cak nema nikakve vese sa ovim o cemu pricamo...uglavnom stvar zbog koje bih ''dao nogu curi'' je ukoliko otkrijem da joj je vaznije ono sto imam vec ono sto osjecam prema njojsilvana87 wrote:Znalac sto je za tebe Lijepo ?
Mislim da musko ne moze previse osjecati.
Takodjer , musko nema ukusa za ljepotu. To je veliki problem.
Ono sto je lijepo, cesto muskarce straši...
- insomnia78
#138 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Zavisi kolike sise imasilvana87 wrote:Znalac , bi li ti pogledao djevojku koja nema 2 km za kafe i nikada ne izlazi nigdje, jer je siromasna i nema novca jer joj je to luksuz, jesi merhametli duse da sjednes s takvom osobom iako nema puno, a preko puta tebe da sjedi neka situirana ? Iskreno samo iskreno.... pokusaj
s' moje sokocalo
-
silvana87
#139 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Insomnia ocito si rano odbijen od sise:Dinsomnia78 wrote:Zavisi kolike sise imasilvana87 wrote:Znalac , bi li ti pogledao djevojku koja nema 2 km za kafe i nikada ne izlazi nigdje, jer je siromasna i nema novca jer joj je to luksuz, jesi merhametli duse da sjednes s takvom osobom iako nema puno, a preko puta tebe da sjedi neka situirana ? Iskreno samo iskreno.... pokusaj
s' moje sokocalo
-
silvana87
#140 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
znalac wrote:cure se uvijek zale kako smo mi previse sexisticki nastrojeni, objektiviziramo zene, posmatramo ih kao predmete s kojima zadovoljavamo sexualne potrebe dok iza tog licemjernog feminizma lezi cinjenica da su zene puno gore od nas i da na muskarce gledaju samo kao na sredstvo za zadovoljavanje materijalnih potreba. 90% djevojaka su upravo takve i mislim da je krajnje licemjerno od njih da nas optuzuju za sexisam, dok u isto vrijeme ne bi nikada priznale da uvijek prvo razmisljaju o tome koliko lik ima para u novcaniku pa onda iza toga redaju neke druge prioritete
svi svakog optuzuju definitivno....
kad bi se popravili svi spolovi !
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#141 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Dobro je ova tema napredovala, 10 se tema u jednoj sastavilo 
-
Arax_diss
#142 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
standard zivota u drzavi diktira nivo sponzorusha, formula glasi:silvana87 wrote:znalac wrote:cure se uvijek zale kako smo mi previse sexisticki nastrojeni, objektiviziramo zene, posmatramo ih kao predmete s kojima zadovoljavamo sexualne potrebe dok iza tog licemjernog feminizma lezi cinjenica da su zene puno gore od nas i da na muskarce gledaju samo kao na sredstvo za zadovoljavanje materijalnih potreba. 90% djevojaka su upravo takve i mislim da je krajnje licemjerno od njih da nas optuzuju za sexisam, dok u isto vrijeme ne bi nikada priznale da uvijek prvo razmisljaju o tome koliko lik ima para u novcaniku pa onda iza toga redaju neke druge prioritete
manji standard (manja kupovna moc) = veci postotak sponzorusha
veci standard (vecha kupovna moc) = manji postotak sponzorusha
npr. swiss(postotak sponzorusha jednak nuli) i moldavija (postotak sponzorusha jednak sto posto)
to Vam je isto kao i sa zagadjenosti zraka. sto si sitromashniji zagadjeniji ti je zrak jer nemash para za plin, lozish drva i ugalj.
standard sve diktira...
- znalac
#143 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
nidje vezesilvana87 wrote:znalac wrote:bez uvrede pitanje ti je glupo, svako za sebe definise sta je 'lijepo', to cak nema nikakve vese sa ovim o cemu pricamo...uglavnom stvar zbog koje bih ''dao nogu curi'' je ukoliko otkrijem da joj je vaznije ono sto imam vec ono sto osjecam prema njojsilvana87 wrote:Znalac sto je za tebe Lijepo ?
Mislim da musko ne moze previse osjecati.
Takodjer , musko nema ukusa za ljepotu. To je veliki problem.
Ono sto je lijepo, cesto muskarce straši...
-
silvana87
#144 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Arax_diss wrote:standard zivota u drzavi diktira nivo sponzorusha, formula glasi:silvana87 wrote:znalac wrote:cure se uvijek zale kako smo mi previse sexisticki nastrojeni, objektiviziramo zene, posmatramo ih kao predmete s kojima zadovoljavamo sexualne potrebe dok iza tog licemjernog feminizma lezi cinjenica da su zene puno gore od nas i da na muskarce gledaju samo kao na sredstvo za zadovoljavanje materijalnih potreba. 90% djevojaka su upravo takve i mislim da je krajnje licemjerno od njih da nas optuzuju za sexisam, dok u isto vrijeme ne bi nikada priznale da uvijek prvo razmisljaju o tome koliko lik ima para u novcaniku pa onda iza toga redaju neke druge prioritete
manji standard (manja kupovna moc) = veci postotak sponzorusha
veci standard (vecha kupovna moc) = manji postotak sponzorusha
npr. swiss(postotak sponzorusha jednak nuli) i moldavija (postotak sponzorusha jednak sto posto)
to Vam je isto kao i sa zagadjenosti zraka. sto si sitromashniji zagadjeniji ti je zrak jer nemash para za plin, lozish drva i ugalj.
standard sve diktira...
ARAX
-
silvana87
#145 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
znalac wrote: nidje veze
vidjeces da ima veze
-
Arax_diss
#146 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
molim
?????????????
- fidoremilienko
#147 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Treba nesto udarati 
-
silvana87
#148 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
ne odazivam se na molimArax_diss wrote:molim?????????????
pitam ko te lagao hhhhh
al ocito cellula nigra u tvom cerebrumu ne funkcionise bas na levelu
-
Arax_diss
#149 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
silvana de mi ba objasni da se i ja nasmijem 
- znalac
#150 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
vise od ovog porast ne mogu, a koliko vidim ti si vrijeme provodila sa ovima iz bijelih BMW-ova pa imas takvo misljenje o muskarcima, jer takvima je jedini 'kvalitet' sto imaju autosilvana87 wrote:znalac wrote: nidje veze
vidjeces da ima vezedok porastes