Slovenija vs BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nuken
#126 Re: Slovenija vs BiH
Džeko mahalcima karte podjelio 
- MOSALJOZE
#127 Re: Slovenija vs BiH
Eno sad gledam karta 80eura.Ma kupice to bosanci i hercegovci makar bila 500.
- Janjicar
#128 Re: Slovenija vs BiH
Evo npr ovo
http://www.bolha.com/vstopnice/sport/sl ... 1358700464
100 eura jedna
ja imam 3 kupio moglo bi se za 300e utopiti i laganini dva jaGnjeta okrenut

http://www.bolha.com/vstopnice/sport/sl ... 1358700464
100 eura jedna
ja imam 3 kupio moglo bi se za 300e utopiti i laganini dva jaGnjeta okrenut
- MOSALJOZE
#129 Re: Slovenija vs BiH
A sad stvarno kad pogledaš sve nas više (svaka tekma) na gostovanjima.Sve je počelo u Belgiji.Jedino gdje smo "podbacili" je Portugal baraž.Bilo nas je ali ne toliko(inače gubimo 6:2 1000 BHF glasniji od citavog stadiona).U Njemačkoj,Švedskoj,Amerika 2x strašna gostovanja i šlag na tortu Pariz.Mozda najbolje gostovanje ikada
- BHF_Manijak
#130 Re: Slovenija vs BiH
Da su u Parizu nasi navijaci bili skoncetrisani na jednom mjestu (sto je bilo nemoguce, ali eto, hipoteticki) prvo bi srusili Saint Denis a zatim bi hladno oderali Francuze!
Jebiga, kad ti je 24-25 hiljada ljudi na jednom mjestu nije isto ko kad ih imas na svih 8 strana svijeta.

- Logovan
#131 Re: Slovenija vs BiH
Po meni je najjače gostovanje bilo je u Belgiji, kada su nas nabušili 4:1. Rezultat nikakav, a navijanje prejebeno.MOSALJOZE wrote:A sad stvarno kad pogledaš sve nas više (svaka tekma) na gostovanjima.Sve je počelo u Belgiji.Jedino gdje smo "podbacili" je Portugal baraž.Bilo nas je ali ne toliko(inače gubimo 6:2 1000 BHF glasniji od citavog stadiona).U Njemačkoj,Švedskoj,Amerika 2x strašna gostovanja i šlag na tortu Pariz.Mozda najbolje gostovanje ikada
- MOSALJOZE
#132 Re: Slovenija vs BiH
a dobro tada je još BHF bacao baklje(opravdano zbog saveza)Sigurno najbolja domaća tekma BIH-Danska.Puno Koševo(bio sam ne zaboravlja se)zlo87 wrote:Po meni je najjače gostovanje bilo je u Belgiji, kada su nas nabušili 4:1. Rezultat nikakav, a navijanje prejebeno.MOSALJOZE wrote:A sad stvarno kad pogledaš sve nas više (svaka tekma) na gostovanjima.Sve je počelo u Belgiji.Jedino gdje smo "podbacili" je Portugal baraž.Bilo nas je ali ne toliko(inače gubimo 6:2 1000 BHF glasniji od citavog stadiona).U Njemačkoj,Švedskoj,Amerika 2x strašna gostovanja i šlag na tortu Pariz.Mozda najbolje gostovanje ikada
- MOSALJOZE
#133 Re: Slovenija vs BiH
Seferović: Čuo sam se sa Spahićem, dolazim u Ljubljanu
Haris Seferović, ofanzivac Fiorentine, dobio je poziv Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine za upoznavanje i druženje sa igračima i stručnim štabom u Ljubljani 6. februara.
U Nogometnom savezu naše zemlje iskoristit će odigravanje prijateljske utakmice sa Slovenijom za upoznavanje s mladim, talentiranim igračima, koji bi mogli u budućnosti činiti okosnicu naše reprezentacije. Poziv su tako dobili Sead Kološinac, Alen Halilović, Sead Hajrović, Haris Seferović...
Seferović je za SportSport.ba kazao kako će putovati u Ljubljanu i kako je spreman igrati za bh. reprezentaciju.
"Čuo sam se sa kapitenom Spahićem, doći ću u Ljubljanu, ostalo mi je još samo da rezervišem let. Velika mi je čast što ću imati priliku da upoznam sve bh. igrače. Već sam ranije upoznao Džeku, Spahića, Ibričića i evo nedavno i Pjanića", kaže Seferović u razgovoru za SportSport.ba, dodavši:
"Trebam da se odajvim iz švicarske mlade reprezentacije i da onda zaigram za bh. reprezentaciju. Naravno da mi je želja da zaigram za BiH, ali želim najprije da posjetim reprezentaciju i da popričam sa selektorom Safetom Sušićem, da vidim kakvo on ima mišljenje o meni i da li računa na mene za reprezentaciju."
U Fiorentini Seferović sve češće igra, zbog čega je jako sretan. "Zadovoljan sam, igram sve više i zasad je dobro. Do ljeta ćemo vidjeti šta i kako, ali moguće je da na ljeto odem iz kluba. No, ranije da bi se o tome pričalo."
Posebno je oduševljen Pjanićem, kojeg u budućnosti vidi u nekom velikom klubu.
"Veliki je igrač i čeka ga velika karijera. Mislim da će biti u samom vrhu svjetskog nogometa. Nedavno smo se upoznali kada je Fiorentina igrala protiv Rome. Odličan je momak i bit će mi drago ako budemo dijelili i reprezentativnu svlačionicu."
vezano je za tekmu
Haris Seferović, ofanzivac Fiorentine, dobio je poziv Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine za upoznavanje i druženje sa igračima i stručnim štabom u Ljubljani 6. februara.
U Nogometnom savezu naše zemlje iskoristit će odigravanje prijateljske utakmice sa Slovenijom za upoznavanje s mladim, talentiranim igračima, koji bi mogli u budućnosti činiti okosnicu naše reprezentacije. Poziv su tako dobili Sead Kološinac, Alen Halilović, Sead Hajrović, Haris Seferović...
Seferović je za SportSport.ba kazao kako će putovati u Ljubljanu i kako je spreman igrati za bh. reprezentaciju.
"Čuo sam se sa kapitenom Spahićem, doći ću u Ljubljanu, ostalo mi je još samo da rezervišem let. Velika mi je čast što ću imati priliku da upoznam sve bh. igrače. Već sam ranije upoznao Džeku, Spahića, Ibričića i evo nedavno i Pjanića", kaže Seferović u razgovoru za SportSport.ba, dodavši:
"Trebam da se odajvim iz švicarske mlade reprezentacije i da onda zaigram za bh. reprezentaciju. Naravno da mi je želja da zaigram za BiH, ali želim najprije da posjetim reprezentaciju i da popričam sa selektorom Safetom Sušićem, da vidim kakvo on ima mišljenje o meni i da li računa na mene za reprezentaciju."
U Fiorentini Seferović sve češće igra, zbog čega je jako sretan. "Zadovoljan sam, igram sve više i zasad je dobro. Do ljeta ćemo vidjeti šta i kako, ali moguće je da na ljeto odem iz kluba. No, ranije da bi se o tome pričalo."
Posebno je oduševljen Pjanićem, kojeg u budućnosti vidi u nekom velikom klubu.
"Veliki je igrač i čeka ga velika karijera. Mislim da će biti u samom vrhu svjetskog nogometa. Nedavno smo se upoznali kada je Fiorentina igrala protiv Rome. Odličan je momak i bit će mi drago ako budemo dijelili i reprezentativnu svlačionicu."
vezano je za tekmu
-
Hodidid
#134 Re: Slovenija vs BiH
Mali Seferovic bi nam dosao ko kec na desetku.Fali nam kvalitetan treci napadac ko suho zlato.
- MOSALJOZE
#135 Re: Slovenija vs BiH
A vidiš ljudi odma zaborave na Milana Đurića takav smo mi narod.Hodidid wrote:Mali Seferovic bi nam dosao ko kec na desetku.Fali nam kvalitetan treci napadac ko suho zlato.
- Edin H.
#136 Re: Slovenija vs BiH
Ne znam da li i kako igra, ali momka sigurno ne treba zaboraviti.MOSALJOZE wrote:A vidiš ljudi odma zaborave na Milana Đurića takav smo mi narod.Hodidid wrote:Mali Seferovic bi nam dosao ko kec na desetku.Fali nam kvalitetan treci napadac ko suho zlato.
Nadam se da Pape nece Seferovica istjerati iz hotela, posto on ne zna nista o tome (navodno).
- limeni
#137 Re: Slovenija vs BiH
koji je u serie c dok haris igra za fiorentinu..ne treba ni milana otjerati jer je talentovan ali trenutno je ovaj u boljoj poziciji..MOSALJOZE wrote:A vidiš ljudi odma zaborave na Milana Đurića takav smo mi narod.Hodidid wrote:Mali Seferovic bi nam dosao ko kec na desetku.Fali nam kvalitetan treci napadac ko suho zlato.
- splend
#139 Re: Slovenija vs BiH
pored dva napadace svjetske klase, nama fali treci kao suho zlatoHodidid wrote:Mali Seferovic bi nam dosao ko kec na desetku.Fali nam kvalitetan treci napadac ko suho zlato.
-
Hodidid
#140 Re: Slovenija vs BiH
Znalac, sta ako jedan od te dvojice bude povrijedjen a drugi bude van forme ili bude imao parne zute? Sucur Allahu dace bog jel? Imamo fala bogu Misketa a i Pjana je tu pa ce se vec zalomiti nekom da je utrpa.splend wrote:pored dva napadace svjetske klase, nama fali treci kao suho zlatoHodidid wrote:Mali Seferovic bi nam dosao ko kec na desetku.Fali nam kvalitetan treci napadac ko suho zlato.![]()
- BHF_Manijak
#141 Re: Slovenija vs BiH
Mislim neka malog, ali ciiiisto sumnjam da bi iole dostojno mogo zamjeniti svejedno da li Edina ili Vedada. Mislim momak ima potencijal ali daleko jos jos od kvalitetnog igraca koji bi zamjeno nase napadace. Kazem neka ga u repci, nek se vrti, pa cak i neka sansu dobije protiv Lihtenstajna i slicnih, no ovo govorim cisto da se ne zanosimo da smo dobili Radamela Falcaoa za klupe! 
-
Hodidid
#142 Re: Slovenija vs BiH
Poenta je da imamo kvalitetnog treceg napadaca koji ce moci da mijenja nekog od ove dvojice po potrebi i da na kraju krajeva vremenom i pocne preuzimati njihovu ulogu. Seferovic ima taj potencijal.Tu je i taj mali Djuric ali taj jos mora takodjer pure pojesti da bude onaj pravi. Kao sto je receno bolje da se vrte tu nego da ih nema.
- splend
#143 Re: Slovenija vs BiH
a sta ako u tom slucaju i seferovic bude povrijedjen ili van forme?Hodidid wrote:Znalac, sta ako jedan od te dvojice bude povrijedjen a drugi bude van forme ili bude imao parne zute? Sucur Allahu dace bog jel? Imamo fala bogu Misketa a i Pjana je tu pa ce se vec zalomiti nekom da je utrpa.splend wrote:pored dva napadace svjetske klase, nama fali treci kao suho zlatoHodidid wrote:Mali Seferovic bi nam dosao ko kec na desetku.Fali nam kvalitetan treci napadac ko suho zlato.![]()
-
Hodidid
#144 Re: Slovenija vs BiH
Onda zoves Djurica ili xy koji moze odigrati tu ulogu. Poenta je u tome da svaka ozbiljna ekipa ima uvijek tri kvalitetna napadaca s kojima moze racunati.
-
mikogoago
#145 Re: Slovenija vs BiH
Neka njih obadvojice.Oni su buducnost.Djurica sam pazljivo gledao protiv grka i svaba.Decko je pravi .Korpulentan,ima samopouzdanja i ja ga vidim kao nasljednika DJeke.Jer budimo posteni i DJeko ce najvjerojatnije poslije Brazila biti malo zasicen reprezentacijom.Dakle neka njih obadvojice i ako bogda nadju jos nekoga...Jer povrede nikoga ne maze,a najmanje napadace.Vedo je to najbolje osjetio na svojoj kozi i svaki od tih momaka je i vise nego dobrodosao i tako se treba i odnositi prema njima,a ne gledati pojedine kao neke nuzne rezerve 
- Kemal Malovčić
#146 Re: Slovenija vs BiH
ubiče zmajčeci zmajeve
-
MightyMatch
#147 Re: Slovenija vs BiH
Sucim.Kranjskom????Kemal Malovčić wrote:ubiče zmajčeci zmajeve
- Suicidal Siberian
#148 Re: Slovenija vs BiH
Slovenija je u fazi raspadanja. I da nije uzeli bi ih jer smo jednostavno bolji. Bivsi selektor Stojanovic je napravio rasulo od solidne ekipe, uz pomoc Samir Handanovica koji je ko svako dobri bošnjo sa slovenačkim mentalitetom koji dodje do malo para umislio da moze sastavljati ekipu. Katanec mu je vec uzeo traku.
0-3 glatko za nas

0-3 glatko za nas
- Edin H.
#149 Re: Slovenija vs BiH
ZmajoladaKemal Malovčić wrote:ubiče zmajčeci zmajeve
-
Korisničkoime
#150 Re: Slovenija vs BiH
Ma šta će nam i ta dva ima Ibra neka on napada.splend wrote:pored dva napadace svjetske klase, nama fali treci kao suho zlatoHodidid wrote:Mali Seferovic bi nam dosao ko kec na desetku.Fali nam kvalitetan treci napadac ko suho zlato.![]()
Šta nam fali je centralni / ofenzivni vezni, samo ako ikako može da ne trči baš plaho, ko će to gledat sad vam sad tam idi biži.