Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
-
sto je skupo
#126 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Zna li neko kada bi se trebao odrzati intervju i kada ce izaci zvanicni rezultati za ovo zadnje testiranje.
- HardCore
#127 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
uskoro, samo bez zurbe 
-
nemilac
#128 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Pa koliko ja vidim prvo idemo na ljekarski i psiholoski pregled pa tek onda intervju.sto je skupo wrote:Zna li neko kada bi se trebao odrzati intervju i kada ce izaci zvanicni rezultati za ovo zadnje testiranje.
- Hemera
#129 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
tim gore po tebe kad nisi u stanju shvatiti sto je hardcore objasnioMUP_KS wrote:Pametnjakovicu ja sam magistrirao na kriminalstici i dovoljno znam ove zakone napamet,i za mup je pisalko kg pa su svi normala radili i primljeni
-
Rubbie
#130 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
cim se posloze sve stele i namjeste bodovi da se zna koliko ko na intervju treba dobiti a koje kandidate sasjeci bice objavljen spisak, nije to lagan posao, ima puno kandidata....sto je skupo wrote:Zna li neko kada bi se trebao odrzati intervju i kada ce izaci zvanicni rezultati za ovo zadnje testiranje.
ne vidim drugo logicno objasnjenje, s obzirom da su za 10 dana ispravili 1500 pismenih radova, dok za 15 dana nisu u stanju upisati 500 brojeva pored imena...
-
sto je skupo
#131 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Nije, prvo se radi intervju pa tek onda ljekarski.nemilac wrote:Pa koliko ja vidim prvo idemo na ljekarski i psiholoski pregled pa tek onda intervju.sto je skupo wrote:Zna li neko kada bi se trebao odrzati intervju i kada ce izaci zvanicni rezultati za ovo zadnje testiranje.
-
sto je skupo
#132 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
To sam i pretpostavio ali reko da pitam mozda nam neko od ovih stela kaze tacnu informaciju.Rubbie wrote:cim se posloze sve stele i namjeste bodovi da se zna koliko ko na intervju treba dobiti a koje kandidate sasjeci bice objavljen spisak, nije to lagan posao, ima puno kandidata....sto je skupo wrote:Zna li neko kada bi se trebao odrzati intervju i kada ce izaci zvanicni rezultati za ovo zadnje testiranje.
ne vidim drugo logicno objasnjenje, s obzirom da su za 10 dana ispravili 1500 pismenih radova, dok za 15 dana nisu u stanju upisati 500 brojeva pored imena...
-
sto je skupo
#133 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Izasli rezultati danas. Kako vam se cini, koliko ste osvojili bodova ? Ja imam 63 boda izgleda da za sada nisu nista stimali. 
-
bez_suplje
#134 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
ja imam ukupno 61,,zadovoljan sam i toliko sam i mislio da cu imati, oko 30-32 na fizickoj spremi,,eh sad ide intervju
-
eeedin
#135 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Ove rezultate smo svi otprilike znali. Ja sam prosao sa 62 boda i zadovoljan sam.
-
RahatHurmašica
#136 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
sad da vidimo kakvi ćete biti na intervjuu....

-
eeedin
#137 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Ima li neko da je danas bio????
-
RahatHurmašica
#138 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
šta ste se ušutili. kakav je intervju, koliko ste uboli bodova?
-
RahatHurmašica
-
vazna
#140 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Hajde ko je isao na intervju neka napise kako je bilo i kazu li ti odmah koliko si dobio bodova.
-
RahatHurmašica
#141 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
ovo neki zavjet ćutanja?
- mr_niceee
#142 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Iz meni bliskih izvora, saznao sam da pitaju sljedece: ime, strucna sprema, bavljenje sportom, i par pitanja sa testa. U ovom slucaju, konkretno pitanje s testa je bilo da se nabroje oni cinovi oko insprektora. I cuo sam da je drugima bilo pitanje oko problema sa psima lutalicama, i onako neka pitanja vezana za drustvo. Intervju traje oko 5 minuta i to je to.
-
vazna
#143 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Evo meni sad javili da je promjenjen termin za intervju, pa eto neka provjere oni koji imaju termin za utorak.
-
vazna
#144 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Komedija od direkcije i komedija od posrane drzave. 
-
RahatHurmašica
#145 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
šta je reći?vazna wrote:Komedija od direkcije i komedija od posrane drzave.
-
vazna
#146 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Pa neke ljude pitaju samo ime i prezime i kakva je bila borba Denisa Stojinica, eventualno dodaju jos pitanje koja ti je zadnja procitana knjiga. Dok drugim ( vjerovatno onim cije ime nije podvuceno ) postave vise pitanja nego sto je bilo na pismenom testu a uz to pitanja budu teza nego sto su bila na pomenutom testu. Ali nisu oni budale, nego oni koji su se nadali da bi nesto u ovoj drzavi moglo proci bez stele.RahatHurmašica wrote:šta je reći?vazna wrote:Komedija od direkcije i komedija od posrane drzave.
-
aidiiin
#147 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Ljudi moji, ja sam sam povukao papire sa ovog konkursa,vazna wrote:Pa neke ljude pitaju samo ime i prezime i kakva je bila borba Denisa Stojinica, eventualno dodaju jos pitanje koja ti je zadnja procitana knjiga. Dok drugim ( vjerovatno onim cije ime nije podvuceno ) postave vise pitanja nego sto je bilo na pismenom testu a uz to pitanja budu teza nego sto su bila na pomenutom testu. Ali nisu oni budale, nego oni koji su se nadali da bi nesto u ovoj drzavi moglo proci bez stele.RahatHurmašica wrote:šta je reći?vazna wrote:Komedija od direkcije i komedija od posrane drzave.
kad sam vidio tko je sve prošao, a momci koji se bave MMA ili dr. borlilačkim sportovima nisu zadovoljili morfološki status,
malo mi smiješno oni nisu sposobni da čuvaju ,a ovi što nemaju grama mišića na sebi jesu, ovo je namjerno slabljenje policije i njenih snaga da se ne mogu nositi sa prijetnjama i prepuštanje sigurnosti privatnom sektoru.
Kad sam malo promislio da će mi ti momci biti kolege i da bi trebao računati na njih, rekao hvala nije ovo za mene, bolje je u Njemačku na bauštelu ili u diskoteci kao izbacivač, bar znam da se mogu osloniti na kolege.
Ovo je stvarno toliko smiješno, sad tek shvaćam zašto pričaju viceve o policajcima.
-
RahatHurmašica
#148 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
ne uzimaj to k srcu. ako nisi odabran da prođeš možeš znati bolje i od anštajna oni će ti dati malo bodova na intervjuu.vazna wrote:Pa neke ljude pitaju samo ime i prezime i kakva je bila borba Denisa Stojinica, eventualno dodaju jos pitanje koja ti je zadnja procitana knjiga. Dok drugim ( vjerovatno onim cije ime nije podvuceno ) postave vise pitanja nego sto je bilo na pismenom testu a uz to pitanja budu teza nego sto su bila na pomenutom testu. Ali nisu oni budale, nego oni koji su se nadali da bi nesto u ovoj drzavi moglo proci bez stele.RahatHurmašica wrote:šta je reći?vazna wrote:Komedija od direkcije i komedija od posrane drzave.
-
RahatHurmašica
#149 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
kad bi mogli rezultati?
-
RahatHurmašica