SP u rukometu- Španija 2013.

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
Bodkin

#126 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Bodkin »

crohanball wrote:
gost iz ZG wrote:
Mr. Brightside wrote:hmm, krajnje nejasnih zadnji par minuta u španskoj reprezentaciji :D
što je nejasno?
njihovi funkcioneri zadovoljno trljaju ruke, jer su izgubili ... komentar s kraja utkmice
deja vu... već viđeno
bojim se da je ovo naša pirova pobjeda. Image
a nisu ni francuzi nedodirljivi..
ali da bojim se kako smo napravili pogresku ali ako ima Boga i pravde bilo bi u redu da nas malo nagradi i da nam sreće koje gotovo nikad nismo imali i da nama suci malo pomognu u tom dvoboju.. :-?
ja mislim da su francuzi nocna mora za hrvatsku
crohanball

#127 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by crohanball »

ja mislim da su francuzi nocna mora za hrvatsku[/quote]

ma znam ali moraju jednom prec preko toga nikad nisu igrali bolje kad smo igrali ali nas sjebe uvjek nesto ili suci ili nesto... a sad i da smo mi izgubili mozda bi nas bas svabe dobile iako sumnjam.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#128 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by JoseMujica »

evo pogledah maloprije ESP-HR...prva tekma što sam gledao na ovom prvenstvu i oduševih se...odličan rukoment i napeta utakmica
Bodkin

#129 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Bodkin »

crohanball wrote:ja mislim da su francuzi nocna mora za hrvatsku
ma znam ali moraju jednom prec preko toga nikad nisu igrali bolje kad smo igrali ali nas sjebe uvjek nesto ili suci ili nesto... a sad i da smo mi izgubili mozda bi nas bas svabe dobile iako sumnjam.[/quote]

kad god hrvati igraju sa nekim osim fr ja sam sam siguran da dobijaju. kad igraju sa fr uprav suprotno :D ali eto nadam se da sad uzimaju :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#130 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by It_is_a_Leclerc »

Koliko sam ja pratio rukomet, Hrvatska je itekako znala dobiti Francusku. Ne znam o čemu melju ovi smetlarski portali tipa index o nekoj "nepobjedivosti protiv Francuza".

Sad ignoriram ovo prvenstvo, tako da ne mogu reći u kakvoj su formi pojedinci, al' mislim da ne bi trebalo biti toliko šokantno, pa da u polufinale ne prođu domaćin, susjedi, Francuzi i, rekao bih, možda čak i komšije.
crohanball

#131 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by crohanball »

It_is_a_Leclerc wrote:Koliko sam ja pratio rukomet, Hrvatska je itekako znala dobiti Francusku. Ne znam o čemu melju ovi smetlarski portali tipa index o nekoj "nepobjedivosti protiv Francuza".

Sad ignoriram ovo prvenstvo, tako da ne mogu reći u kakvoj su formi pojedinci, al' mislim da ne bi trebalo biti toliko šokantno, pa da u polufinale ne prođu domaćin, susjedi, Francuzi i, rekao bih, možda čak i komšije.
ne mogu proc i hr i fra jer igraju u 1/4 finalu jedan proitv drugog
crohanball

#132 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by crohanball »

evo dobiše nam susjedi :-D cestitke janezima :razz:
dječak sa šibicama

#133 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by dječak sa šibicama »

It_is_a_Leclerc wrote:Koliko sam ja pratio rukomet, Hrvatska je itekako znala dobiti Francusku. Ne znam o čemu melju ovi smetlarski portali tipa index o nekoj "nepobjedivosti protiv Francuza".
Prije samo godinu dana, bilo je +7 za Hrvatsku

Slovenci bravo, kako preslisase Srbe u zadnjih par minuta
crohanball

#134 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by crohanball »

dječak sa šibicama wrote:
Prije samo godinu dana, bilo je +7 za Hrvatsku

Slovenci bravo, kako preslisase Srbe u zadnjih par minuta
da dobili smo ih 29:22 ma mogli smo i na olimpijskim igrama ali nasi ko nasi..

Slovenci kao sto sam i reko igraju lijepo i brzo i mogli bi u 1/4 finalu pomrsit racune bilo kome
dječak sa šibicama

#135 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by dječak sa šibicama »

U Londonu je igrala najlosija Hrvatska od kada je uzeo Goluza, to je vec dvije godine i 4 takmicenje ja mislim, nijedan igrac nije imao svoj dan Cupic i Duvnjak 0 golova naprimjer, a Francuzi dobili samo 3 razlike.
crohanball

#136 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by crohanball »

dječak sa šibicama wrote:U Londonu je igrala najlosija Hrvatska od kada je uzeo Goluza, to je vec dvije godine i 4 takmicenje ja mislim, nijedan igrac nije imao svoj dan Cupic i Duvnjak 0 golova naprimjer, a Francuzi dobili samo 3 razlike.
e pa to ti kazem koliko god lose igrali s njima smo na egal tako da kad bi dule bio na visokoj razini a čupko i je mislim da imamo i sada uvjerljivo najjacu momcad i dosta siroku klupu... imamo velike sanse
Josip_

#137 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Josip_ »

Brat bratu, Hrvatska na OI u Londonu nije imala sanse protiv Francuske. Bilo je najmanje 10 napada u kojima nisu uopste uspjeli sutati na gol kakvu su ovi odbrani igrali. Sad reci da je Francuska dobila losu Hrvatsku samo 3 razlike je malo...
Prije ce biti da je Hrvatska bila losa jer je Francuska igrala strasnu odbranu. Da se razumijemo, volio bih i ja da Hrvatska uzme zlato ali nista od toga na ovom prvenstvu, bojim se. Francuska pa Danska :roll:
crohanball

#138 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by crohanball »

Josip_ wrote:Brat bratu, Hrvatska na OI u Londonu nije imala sanse protiv Francuske. Bilo je najmanje 10 napada u kojima nisu uopste uspjeli sutati na gol kakvu su ovi odbrani igrali. Sad reci da je Francuska dobila losu Hrvatsku samo 3 razlike je malo...
Prije ce biti da je Hrvatska bila losa jer je Francuska igrala strasnu odbranu. Da se razumijemo, volio bih i ja da Hrvatska uzme zlato ali nista od toga na ovom prvenstvu, bojim se. Francuska pa Danska :roll:
pa nisam ni reko da smo igrali dobro igrali smo katastrofa ali opet nisu napravili ni francuzi neku vecu razliku jer smo u obrani igrali dobro samo napad je bio koma samo dule od nezz tocno 7 ili 8 pokusaja nije nista zabio pa tako dalje...ali nisu nas razbili zna se kad je neka ekipa puno bolja npr. kad smo dobili Dance 11 razlike ljudi su igrali lose i spusili su..a sad da su tad francuzi bili vanserijski nisu.
Josip_

#139 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Josip_ »

crohanball wrote:
Josip_ wrote:Brat bratu, Hrvatska na OI u Londonu nije imala sanse protiv Francuske. Bilo je najmanje 10 napada u kojima nisu uopste uspjeli sutati na gol kakvu su ovi odbrani igrali. Sad reci da je Francuska dobila losu Hrvatsku samo 3 razlike je malo...
pa nisam ni reko da smo igrali dobro igrali smo katastrofa ali opet nisu napravili ni francuzi neku vecu razliku jer smo u obrani igrali dobro samo napad je bio koma samo dule od nezz tocno 7 ili 8 pokusaja nije nista zabio pa tako dalje...ali nisu nas razbili zna se kad je neka ekipa puno bolja npr. kad smo dobili Dance 11 razlike ljudi su igrali lose i spusili su..a sad da su tad francuzi bili vanserijski nisu.
Ma ovo prvenstvo ako ne bude zlato ili srebro, vrijeme je da Goluza odstupi. Red bi bio.
legenda reala

#140 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by legenda reala »

Francuska sa zadnja dva natjecanja sa prosječnim Nikolom se ne može nikako porediti sa Francuskom od prije i opet su uzeli zlato na Olimpijadi i dobili glavnog konkurenta Hrvatsku.

Izgleda da su Njemci vratili Nikolu u život
Better Man

#141 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Better Man »

Hrvati su na OI u Londonu igrali najljepši rukomet, ali glupi Goluža ih je sjebao svojom postavkom u polufinalu i forsiranjem igrača koji nisu mogli gola dati,a jednog Balića je držao na klupi! Da su imali pravog trenera uzeli bi glat zlato!
Mr. Brightside

#142 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Mr. Brightside »

legenda reala wrote: Izgleda da su Njemci vratili Nikolu u život
i meni se čini, od neke huje je zaredom zabio 3-4 gola, al' džaba :-) :D
crohanball

#143 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by crohanball »

Josip_ wrote:
crohanball wrote:
Ma ovo prvenstvo ako ne bude zlato ili srebro, vrijeme je da Goluza odstupi. Red bi bio.
Zasto svi napadaju Goluzu te zbog Balica a svi vide i znaju da se bez Balica moze,uzeo je dosad 3 medalje 1 srebro i 2 bronce.. na ovom prvenstvu zasad bez poraza..ekipu je dobro pripremio.. kad bi mjenjali trenera svako malo pa ekipa bi nam u kurcu bila..treba nam covjek koji ce nas vodit 10 godina i neka bude goluza jer treba nam kontinuitet a kad bi stalno mjenjali trenere ne bi nista postigli..a covjek ima reziltate da ih nema druga stvar
legenda reala

#144 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by legenda reala »

Mr. Brightside wrote:
Al kakvi skok šutevi njega i Acambrya, sa 10-11 metara uskaču na 6 metara :lol:
Ali vidjelo se protiv Švaba da su za klasu jači, čim su malo stisli ovi se gube, sa igrom iz posljednjih desetak minuta iz meča sa Njemcima mogu do zlata bez problema :wink:
Mr. Brightside

#145 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Mr. Brightside »

legenda reala wrote:
Mr. Brightside wrote:
Al kakvi skok šutevi njega i Acambrya, sa 10-11 metara uskaču na 6 metara :lol:
Ali vidjelo se protiv Švaba da su za klasu jači, čim su malo stisli ovi se gube, sa igrom iz posljednjih desetak minuta iz meča sa Njemcima mogu do zlata bez problema :wink:
nema se motiva više, jebi ga :D
old school23

#146 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by old school23 »

Dobra utakmica Spanija-Hrvatska :thumbup:
Logovan

#147 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Logovan »

hodža wrote:joj hrvata jesu levati u pm :lol: :lol: :lol: :lol:
Vole ljudi da igraju sa jačim reprezentacijama. :D
Djuro

#148 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Djuro »

Samo jedan komentar.
Ne znam jeste li zamijetili, na ovom SP su bile:
Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Makedonija.
Samo je BIH falila
Šteta - da je bila - to bi bio svjetski raritet.. :-)

Na ovom prvenstvu je manje više sve standardno, Hrvati melju dok ne nalete na Francuze (nadam se ovoga puta
da će nam i oni naići "na volej" iako nema Balića, Lackovića a sada i Šprema ) , Srbi imaju stvarno jaku repku i slabu glavu, a Slovenci igraju kao da su napušeni...

Bit će napeto...

.
gost iz ZG

#149 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by gost iz ZG »

Djuro wrote:Samo jedan komentar.
Ne znam jeste li zamijetili, na ovom SP su bile:
Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Makedonija.
Samo je BIH falila
Šteta - da je bila - to bi bio svjetski raritet.. :-)
8-)
da... i sada su za očekivati slični komentari kao i u nogometu: "Wow, šta bismo im svima radili da smo YU repka"
Ništa, jer opet nebi bilo volje/elana, opet bi bile priče "njega su pozvali, mene nisu iako sam bolji,
yebesh republički ključ itd"
Ovako je bolje; svak igra za sebe-svim srcem i žarom ...
Neki uspijevaju jer imaju muda, znanje ... neki su rođeni luzeri jer,kak je rečeno, nemaju ni u glavi ...
Mr. Brightside

#150 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Mr. Brightside »

jah, YU nije nikad ništa osvojila... :mrgreen:
Locked