ja mislim da su francuzi nocna mora za hrvatskucrohanball wrote:a nisu ni francuzi nedodirljivi..gost iz ZG wrote:što je nejasno?Mr. Brightside wrote:hmm, krajnje nejasnih zadnji par minuta u španskoj reprezentaciji
njihovi funkcioneri zadovoljno trljaju ruke, jer su izgubili ... komentar s kraja utkmice
deja vu... već viđeno
bojim se da je ovo naša pirova pobjeda.
ali da bojim se kako smo napravili pogresku ali ako ima Boga i pravde bilo bi u redu da nas malo nagradi i da nam sreće koje gotovo nikad nismo imali i da nama suci malo pomognu u tom dvoboju..
SP u rukometu- Španija 2013.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Bodkin
#126 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
-
crohanball
#127 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
ja mislim da su francuzi nocna mora za hrvatsku[/quote]
ma znam ali moraju jednom prec preko toga nikad nisu igrali bolje kad smo igrali ali nas sjebe uvjek nesto ili suci ili nesto... a sad i da smo mi izgubili mozda bi nas bas svabe dobile iako sumnjam.
ma znam ali moraju jednom prec preko toga nikad nisu igrali bolje kad smo igrali ali nas sjebe uvjek nesto ili suci ili nesto... a sad i da smo mi izgubili mozda bi nas bas svabe dobile iako sumnjam.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#128 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
evo pogledah maloprije ESP-HR...prva tekma što sam gledao na ovom prvenstvu i oduševih se...odličan rukoment i napeta utakmica
-
Bodkin
#129 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
ma znam ali moraju jednom prec preko toga nikad nisu igrali bolje kad smo igrali ali nas sjebe uvjek nesto ili suci ili nesto... a sad i da smo mi izgubili mozda bi nas bas svabe dobile iako sumnjam.[/quote]crohanball wrote:ja mislim da su francuzi nocna mora za hrvatsku
kad god hrvati igraju sa nekim osim fr ja sam sam siguran da dobijaju. kad igraju sa fr uprav suprotno
- It_is_a_Leclerc
#130 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Koliko sam ja pratio rukomet, Hrvatska je itekako znala dobiti Francusku. Ne znam o čemu melju ovi smetlarski portali tipa index o nekoj "nepobjedivosti protiv Francuza".
Sad ignoriram ovo prvenstvo, tako da ne mogu reći u kakvoj su formi pojedinci, al' mislim da ne bi trebalo biti toliko šokantno, pa da u polufinale ne prođu domaćin, susjedi, Francuzi i, rekao bih, možda čak i komšije.
Sad ignoriram ovo prvenstvo, tako da ne mogu reći u kakvoj su formi pojedinci, al' mislim da ne bi trebalo biti toliko šokantno, pa da u polufinale ne prođu domaćin, susjedi, Francuzi i, rekao bih, možda čak i komšije.
-
crohanball
#131 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
ne mogu proc i hr i fra jer igraju u 1/4 finalu jedan proitv drugogIt_is_a_Leclerc wrote:Koliko sam ja pratio rukomet, Hrvatska je itekako znala dobiti Francusku. Ne znam o čemu melju ovi smetlarski portali tipa index o nekoj "nepobjedivosti protiv Francuza".
-
crohanball
#132 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
evo dobiše nam susjedi
cestitke janezima 
- dječak sa šibicama
#133 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Prije samo godinu dana, bilo je +7 za HrvatskuIt_is_a_Leclerc wrote:Koliko sam ja pratio rukomet, Hrvatska je itekako znala dobiti Francusku. Ne znam o čemu melju ovi smetlarski portali tipa index o nekoj "nepobjedivosti protiv Francuza".
Slovenci bravo, kako preslisase Srbe u zadnjih par minuta
-
crohanball
#134 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
da dobili smo ih 29:22 ma mogli smo i na olimpijskim igrama ali nasi ko nasi..dječak sa šibicama wrote:Prije samo godinu dana, bilo je +7 za HrvatskuIt_is_a_Leclerc wrote:Koliko sam ja pratio rukomet, Hrvatska je itekako znala dobiti Francusku. Ne znam o čemu melju ovi smetlarski portali tipa index o nekoj "nepobjedivosti protiv Francuza".
Slovenci bravo, kako preslisase Srbe u zadnjih par minuta
Slovenci kao sto sam i reko igraju lijepo i brzo i mogli bi u 1/4 finalu pomrsit racune bilo kome
- dječak sa šibicama
#135 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
U Londonu je igrala najlosija Hrvatska od kada je uzeo Goluza, to je vec dvije godine i 4 takmicenje ja mislim, nijedan igrac nije imao svoj dan Cupic i Duvnjak 0 golova naprimjer, a Francuzi dobili samo 3 razlike.
-
crohanball
#136 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
e pa to ti kazem koliko god lose igrali s njima smo na egal tako da kad bi dule bio na visokoj razini a čupko i je mislim da imamo i sada uvjerljivo najjacu momcad i dosta siroku klupu... imamo velike sansedječak sa šibicama wrote:U Londonu je igrala najlosija Hrvatska od kada je uzeo Goluza, to je vec dvije godine i 4 takmicenje ja mislim, nijedan igrac nije imao svoj dan Cupic i Duvnjak 0 golova naprimjer, a Francuzi dobili samo 3 razlike.
-
Josip_
#137 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Brat bratu, Hrvatska na OI u Londonu nije imala sanse protiv Francuske. Bilo je najmanje 10 napada u kojima nisu uopste uspjeli sutati na gol kakvu su ovi odbrani igrali. Sad reci da je Francuska dobila losu Hrvatsku samo 3 razlike je malo...
Prije ce biti da je Hrvatska bila losa jer je Francuska igrala strasnu odbranu. Da se razumijemo, volio bih i ja da Hrvatska uzme zlato ali nista od toga na ovom prvenstvu, bojim se. Francuska pa Danska
Prije ce biti da je Hrvatska bila losa jer je Francuska igrala strasnu odbranu. Da se razumijemo, volio bih i ja da Hrvatska uzme zlato ali nista od toga na ovom prvenstvu, bojim se. Francuska pa Danska
-
crohanball
#138 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
pa nisam ni reko da smo igrali dobro igrali smo katastrofa ali opet nisu napravili ni francuzi neku vecu razliku jer smo u obrani igrali dobro samo napad je bio koma samo dule od nezz tocno 7 ili 8 pokusaja nije nista zabio pa tako dalje...ali nisu nas razbili zna se kad je neka ekipa puno bolja npr. kad smo dobili Dance 11 razlike ljudi su igrali lose i spusili su..a sad da su tad francuzi bili vanserijski nisu.Josip_ wrote:Brat bratu, Hrvatska na OI u Londonu nije imala sanse protiv Francuske. Bilo je najmanje 10 napada u kojima nisu uopste uspjeli sutati na gol kakvu su ovi odbrani igrali. Sad reci da je Francuska dobila losu Hrvatsku samo 3 razlike je malo...
-
Josip_
#139 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Ma ovo prvenstvo ako ne bude zlato ili srebro, vrijeme je da Goluza odstupi. Red bi bio.crohanball wrote:pa nisam ni reko da smo igrali dobro igrali smo katastrofa ali opet nisu napravili ni francuzi neku vecu razliku jer smo u obrani igrali dobro samo napad je bio koma samo dule od nezz tocno 7 ili 8 pokusaja nije nista zabio pa tako dalje...ali nisu nas razbili zna se kad je neka ekipa puno bolja npr. kad smo dobili Dance 11 razlike ljudi su igrali lose i spusili su..a sad da su tad francuzi bili vanserijski nisu.Josip_ wrote:Brat bratu, Hrvatska na OI u Londonu nije imala sanse protiv Francuske. Bilo je najmanje 10 napada u kojima nisu uopste uspjeli sutati na gol kakvu su ovi odbrani igrali. Sad reci da je Francuska dobila losu Hrvatsku samo 3 razlike je malo...
-
legenda reala
#140 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Francuska sa zadnja dva natjecanja sa prosječnim Nikolom se ne može nikako porediti sa Francuskom od prije i opet su uzeli zlato na Olimpijadi i dobili glavnog konkurenta Hrvatsku.
Izgleda da su Njemci vratili Nikolu u život
Izgleda da su Njemci vratili Nikolu u život
- Better Man
#141 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Hrvati su na OI u Londonu igrali najljepši rukomet, ali glupi Goluža ih je sjebao svojom postavkom u polufinalu i forsiranjem igrača koji nisu mogli gola dati,a jednog Balića je držao na klupi! Da su imali pravog trenera uzeli bi glat zlato!
-
Mr. Brightside
#142 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
i meni se čini, od neke huje je zaredom zabio 3-4 gola, al' džabalegenda reala wrote: Izgleda da su Njemci vratili Nikolu u život
-
crohanball
#143 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Zasto svi napadaju Goluzu te zbog Balica a svi vide i znaju da se bez Balica moze,uzeo je dosad 3 medalje 1 srebro i 2 bronce.. na ovom prvenstvu zasad bez poraza..ekipu je dobro pripremio.. kad bi mjenjali trenera svako malo pa ekipa bi nam u kurcu bila..treba nam covjek koji ce nas vodit 10 godina i neka bude goluza jer treba nam kontinuitet a kad bi stalno mjenjali trenere ne bi nista postigli..a covjek ima reziltate da ih nema druga stvarJosip_ wrote:Ma ovo prvenstvo ako ne bude zlato ili srebro, vrijeme je da Goluza odstupi. Red bi bio.crohanball wrote:pa nisam ni reko da smo igrali dobro igrali smo katastrofa ali opet nisu napravili ni francuzi neku vecu razliku jer smo u obrani igrali dobro samo napad je bio koma samo dule od nezz tocno 7 ili 8 pokusaja nije nista zabio pa tako dalje...ali nisu nas razbili zna se kad je neka ekipa puno bolja npr. kad smo dobili Dance 11 razlike ljudi su igrali lose i spusili su..a sad da su tad francuzi bili vanserijski nisu.Josip_ wrote:Brat bratu, Hrvatska na OI u Londonu nije imala sanse protiv Francuske. Bilo je najmanje 10 napada u kojima nisu uopste uspjeli sutati na gol kakvu su ovi odbrani igrali. Sad reci da je Francuska dobila losu Hrvatsku samo 3 razlike je malo...
-
legenda reala
#144 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Al kakvi skok šutevi njega i Acambrya, sa 10-11 metara uskaču na 6 metaraMr. Brightside wrote:i meni se čini, od neke huje je zaredom zabio 3-4 gola, al' džabalegenda reala wrote: Izgleda da su Njemci vratili Nikolu u život![]()
Ali vidjelo se protiv Švaba da su za klasu jači, čim su malo stisli ovi se gube, sa igrom iz posljednjih desetak minuta iz meča sa Njemcima mogu do zlata bez problema
-
Mr. Brightside
#145 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
nema se motiva više, jebi galegenda reala wrote:Al kakvi skok šutevi njega i Acambrya, sa 10-11 metara uskaču na 6 metaraMr. Brightside wrote:i meni se čini, od neke huje je zaredom zabio 3-4 gola, al' džabalegenda reala wrote: Izgleda da su Njemci vratili Nikolu u život![]()
![]()
Ali vidjelo se protiv Švaba da su za klasu jači, čim su malo stisli ovi se gube, sa igrom iz posljednjih desetak minuta iz meča sa Njemcima mogu do zlata bez problema
-
old school23
#146 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Dobra utakmica Spanija-Hrvatska 
- Logovan
#147 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Vole ljudi da igraju sa jačim reprezentacijama.hodža wrote:joj hrvata jesu levati u pm![]()
![]()
![]()
-
Djuro
#148 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Samo jedan komentar.
Ne znam jeste li zamijetili, na ovom SP su bile:
Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Makedonija.
Samo je BIH falila
Šteta - da je bila - to bi bio svjetski raritet..
Na ovom prvenstvu je manje više sve standardno, Hrvati melju dok ne nalete na Francuze (nadam se ovoga puta
da će nam i oni naići "na volej" iako nema Balića, Lackovića a sada i Šprema ) , Srbi imaju stvarno jaku repku i slabu glavu, a Slovenci igraju kao da su napušeni...
Bit će napeto...
.
Samo je BIH falila
Šteta - da je bila - to bi bio svjetski raritet..
Na ovom prvenstvu je manje više sve standardno, Hrvati melju dok ne nalete na Francuze (nadam se ovoga puta
da će nam i oni naići "na volej" iako nema Balića, Lackovića a sada i Šprema ) , Srbi imaju stvarno jaku repku i slabu glavu, a Slovenci igraju kao da su napušeni...
Bit će napeto...
.
-
gost iz ZG
#149 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Djuro wrote:Samo jedan komentar.
Samo je BIH falila
Šteta - da je bila - to bi bio svjetski raritet..![]()
da... i sada su za očekivati slični komentari kao i u nogometu: "Wow, šta bismo im svima radili da smo YU repka"
Ništa, jer opet nebi bilo volje/elana, opet bi bile priče "njega su pozvali, mene nisu iako sam bolji,
yebesh republički ključ itd"
Ovako je bolje; svak igra za sebe-svim srcem i žarom ...
Neki uspijevaju jer imaju muda, znanje ... neki su rođeni luzeri jer,kak je rečeno, nemaju ni u glavi ...
-
Mr. Brightside
#150 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
jah, YU nije nikad ništa osvojila...