BHF_Manijak wrote:TurioSamGa wrote: Zena je napravila vece pare nego sto cemo mi svi s foruma za zivata zajedno napraviti. Dobro neko rece, ne moze glupa osoba puniti i rasprodati dvoranu jednim velikim "nista". Jelena je upravo ono sto 90% ljudi iz BiH, Srbije, Hrvatske trazi. I sta ima veze sto pjeva TF, jel to znaci da je nepismena, da ne zna dvije sastaviti?
Ja se mogu kladiti da stave nju i bilo koga sa foruma nesto kao face to face, da se zada bilo koja tema, zena bi nas sve redom razvalila.
A ovi koji tvrde da je neko drugi pisao tekstove, sto se cude da zena zna pisati, sto smatraju da ako pjeva TF ne moguce je da pise ove tekstove, su vjerovatno oni koji se ne druze sa ljudima koji slusaju TF, ne idu na mjesta gdje se ta muzika pusta, ne gledaju Hayat i Pink, ne znaju ko je Sasa Popovic ... e da mi je samo vidjeti s kakvim se likovima ti ljudi druze i po kakvim mjestima zalaze.

1. Pa to upravo govori vise o sistemu vrijednosti i stanju ovog naroda, a ne o samoj Jeleni kao kvaziumjetnici. Ako je to tebi neki podvig, meni nije. Uvijek cu vise cjeniti kada neko svojim radom i znanjem dodje do bogastva nego li na sise i guzove, ali dzaba ja to tebi pricam.
2. Hahahahhaha

Cekaj, je l' mi mislimo na istu Jelenu?! Cuj da ona nekog razvali face to face i to da se zada bilo koja tema, jebote ko da pricas o expertu atomske fizike a ne o obicnoj estradnoj pjevacici!

1. De mi reci boga ti, gdje je to sistem vrijednosti "normalan"? Jel to u Tokiju, Moskvi, New Yorku, Becu, Minhenu standard da vecina kafica pusta Bacha, Mocarta, Beatlese, Elvisa? Ili i tamo tresti Lady gaga i Gangam style? Doduse, oni ne pjevaju na nasem jeziku, oni su kultura, a JK je dno dna.
2. Zasto potcjenjivanje? Koliko god da i ja prezirem TF, to ne znaci da u tom svijetu nema pametnih i obrazovanih ljudi? Ima dosta turbo folkera (medju njima i JK) kad ih slusas, vidis da imaju i kulturu dijaloga, da pametno pricaju, ima se sta cuti od njih. S druge strane, kad vidis Dodika i ostale politicare, magistre doktore, akademike, kako se izrazavaju i kakve gluposti valjaju .... Zika ih je najbolje opisao: "Sve moj do mojega" ... tako da potcjenjivanje i predrasude su jebena stvar .... Adi Sarajlic zna kako je to