Kad ozenjeni glume frajere!!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Dali si u vezi sa ozenjenim?

Da
17
24%
Ne
55
76%

Total votes: 72

pitt

Post by pitt »

Jes vala. Strah mozes glumiti za kamere samo :D:D:D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ti kad ne bi na usta, na guzicu bi progovorio :D:D
pitt

Post by pitt »

Znam. Velik jezik mi je nekad mana :D:D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Mirci, ne boj se ti kamera :D:D nego uskoci u to kinky stuff odijelce, pa da pocnemo :D:D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Mah, pricajte vi kome hocete sta hocete, mene necete izivcirat :D radno vrijeme je gotovo :D
idem sada doma da Bubili namirim (Aristokrato, hvala ti sto si mi je dao )

Vid' je jes' narasla

Image

prava svjetska krava :D

citamo se :D

BBL
pitt

Post by pitt »

Image
hananah

Post by hananah »

Oprosti zreli ali si izuzetno glup. Vidis ja nikad, ama bas nikad nisam bila u vezi sa ozenjenim, niti bih. Ma da sam sutra luda za nekim i da mi se on ozeni ispred nosa i da hoce pored toga i sa mnom, nikad ne bih bila s njim. Meni je to grozno, razaranje necije porodice, pravljenje nekoga budalom. Prije bih citav zivot zivjela bez sexa nego taj sex imala sa ozenjenim, ili s nekim ko je u ozbiljnoj vezi. I nema to veze sa moralom nego sa postovanjem necije supruge ili djevojke, a pogotovo same sebe.

Micerko, pretpostavila sam, i fala na objasnjenju, vjeruj mi da mi je laknulo :)
FortunaBela

#133 Re: Kad ozenjeni glume frajere!!!!

Post by FortunaBela »

ALENA wrote:Vozdra Raja,

poznato je da u nasolj zemlji 99% ozenjenih muskaraca, pored svoje zene i nekoliko djece ima i djevojku sa strane

Sta vi mislite o ovome?
Što ne bi kad mugu uvjek nači glupaču kojoj to ne smeta...
Ne zna se tu ko je gori on ili ona...
pitt

Post by pitt »

Nije da sam sovinista ali ona je tu gluplja. Mislim, ako zna da je ozenjen, sta ocekuje od njega? Ljubav, vezu, sigurnost.... :?
cvrc

Post by cvrc »

Sovinista si :)
pitt

Post by pitt »

Malo, al tisu misu :D:D
nen-a

Post by nen-a »

pitt wrote:Nije da sam sovinista ali ona je tu gluplja. Mislim, ako zna da je ozenjen, sta ocekuje od njega? Ljubav, vezu, sigurnost.... :?
donekle se slažem stobom, većina žena udje u vezu sa oženjenim čisto iz interesa (zbog sexa najmanje) jer one sex mogu imati skom zažele, od oženjenih očekuju mnogo više, novac gotivu skupe poklone itd..itd.. a uvijek imaju u rezervi da će ih moći ucijenite ako stvar nebude išla po njihovom,i kad se to sve fino završi mnoge naše dame budu ucvjeljene i onda bi se svetile muškim i svašta pričale na njih e pa neće moći :lol: drage moje dame zar i vi niste sa oženjenim izravno i samo radi sex kao i oni sa vama :-?
očito tema nije dobro postavljena, al je otišla u sipmatičnom smjeru baš zabavno nisam ni znala koliko ovaj svijet posjeduju deha :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

Sve zavisi da li je ona svjesna njegove bracne situacije. Mislim ako cura nezna da je frajer ozenjen onda nju nemozes kriviti. :roll:
nen-a

Post by nen-a »

pitt wrote:Sve zavisi da li je ona svjesna njegove bracne situacije. Mislim ako cura nezna da je frajer ozenjen onda nju nemozes kriviti. :roll:
to je već nešto drugo ako nije znala ili ako je on to prikrio, ali zaista treba izbjegavati takve veze zbog samoh sebe jer one donose samo bol,patnju i na kraju blamažu tu se dovodi mnogo nedužnih ljudi u patnju zato OPREZ !
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

hananah wrote:Njegovo je da pita, njeno je da pristane ili ne. Ako se upustas u vezu sa ozenjenim onda je do tebe, a ne do njega. Smogni snage i reci NE
Molim? Ne slazem se uopste Hana. Pa on ako je ozenjen sta ima traziti sa strane? :roll: Zasto to NJEMU opravdas nije mi jasno?

Njegovo je da bude vjeran, ili da se razvede pa trazi drugu.
Njeno je da ne hoda sa ozenjenim.
Svako je odgovoran za svoja djela INDIVIDUALNO.
hananah

Post by hananah »

Princezo ne opravdavam "njega" ali u muskoj prirodi je da voli da svrlja sa strane. Zato i "pita", a njeno je da kaze da ili ne
Eto, to sam htjela reci :)
Pospanko

Post by Pospanko »

Znaci da u Bosni pod hitno treba uvesti serijatski zakon po kome je dozvoljeno da muskarac ima vise zena, tako da nece biti prevare. Zene se bune kada mi spomenemo drugu zenu u braku, mada pristaju za neku tajnu vezu sa ozenjenim, kada bi nam neka od ucesnica foruma mogla otkriti tajnu zasto je to tako??
Muski dio foruma nadam se da se slaze sa mnom, a oni koji se ne slazu su ocito u grupi od 1%.
sada odoh malo da :zzzz:
hananah

Post by hananah »

Pospani, ti si jos bunovan od spavanja, pa lupetas, procitaj komentare u kojima ti je vec odgovoreno na tvoje bizarno pitanje. Najbolje ti je da ides u krpe, promjeni pelene pa na spavanje :D
Pospanko

Post by Pospanko »

Tebi ocito fali jedan ozenjeni ili ne ozenjeni, koji ce bar na trenutak uljepsati tvoj zivot. Naravno ako si ti jos uvijek nekome zanimljiva.
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

No_oNe__ wrote:uzas, ja sam prije za razvod nego za ljubavne afere!
Ja isto znam jarana koji je OZENJEN - a znam mu i zenu. Kod njega je redoslijed isao ovako:

1. Brak sa osobom A ( njena inicijativa - slicno ultimatumu, ili se ozeni ili prekidamo)
2. Problem sa osobom A ( nezadovoljstvo, ne osjeca se cijenjenim, postovanim, ima osjecaj da nije dovoljno dobar, da ga hoce da mijenja, nema drustva, sve je zabranjeno, izlasci, sloboda totalno ukinuta jer "ozenjen si sada" nema vise mrdanja, pritisak veliki na zaradjivanje para, na rad, na zalaganje, zrtvovavnje, malo ili nikako na ljubav, paznju... itd)
3. S njene strane problem s njim ( ne osjeca se voljenom, pita se zasto je uopste ozenio, kritikuje ga puno, nije ljubazna, drsko se ponasa, smeta joj skoro sve, on je vrijedja, nema postovanja, nece da joj pomogne...).
4. Niko nikog ne vara - ideja o razvodu se javlja, ON inicijator razvoda
5. On upoznaje "djevojku" koja mu je nevjerovatno slicna
6. Djevojka nece sa "ozenjenim"
7. On inicira razvod braka.
8. Razvod braka
9. On sa djevojkom.

Nisu svi ljudi isti. Neki varaju jer MOGU, a drugi nece iz moralnih razloga.
hananah

Post by hananah »

Ne boj se ti za mene pospani, ne beri brigu je li meni ko fali ili ne. Nego se postaraj da ti ne fali pampersica :D
Pospanko

Post by Pospanko »

Zapinjes za te pampersice kao da si u ovisnica o njima, ima jedna stara kineska poslovica koja kaze "svak se cese tamo gdje ga svrbi", podsjeca me na tebe.
hananah

Post by hananah »

jest jest pospani sve je kako ti kazes :D
Pospanko

Post by Pospanko »

Budali je uvijek Bajram.
hananah

Post by hananah »

jest jest tako je :D zivio govornik :lol: :lol: :lol: :lol:
nego haj ti promjeni pampersice pa :zzzz:
Post Reply