Kad ozenjeni glume frajere!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ti kad ne bi na usta, na guzicu bi progovorio
:D
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Mirci, ne boj se ti kamera
:D nego uskoci u to kinky stuff odijelce, pa da pocnemo
:D
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Mah, pricajte vi kome hocete sta hocete, mene necete izivcirat
radno vrijeme je gotovo 
idem sada doma da Bubili namirim (Aristokrato, hvala ti sto si mi je dao )
Vid' je jes' narasla

prava svjetska krava
citamo se
BBL
idem sada doma da Bubili namirim (Aristokrato, hvala ti sto si mi je dao )
Vid' je jes' narasla

prava svjetska krava
citamo se
BBL
-
hananah
Oprosti zreli ali si izuzetno glup. Vidis ja nikad, ama bas nikad nisam bila u vezi sa ozenjenim, niti bih. Ma da sam sutra luda za nekim i da mi se on ozeni ispred nosa i da hoce pored toga i sa mnom, nikad ne bih bila s njim. Meni je to grozno, razaranje necije porodice, pravljenje nekoga budalom. Prije bih citav zivot zivjela bez sexa nego taj sex imala sa ozenjenim, ili s nekim ko je u ozbiljnoj vezi. I nema to veze sa moralom nego sa postovanjem necije supruge ili djevojke, a pogotovo same sebe.
Micerko, pretpostavila sam, i fala na objasnjenju, vjeruj mi da mi je laknulo
Micerko, pretpostavila sam, i fala na objasnjenju, vjeruj mi da mi je laknulo
-
FortunaBela
#133 Re: Kad ozenjeni glume frajere!!!!
Što ne bi kad mugu uvjek nači glupaču kojoj to ne smeta...ALENA wrote:Vozdra Raja,
poznato je da u nasolj zemlji 99% ozenjenih muskaraca, pored svoje zene i nekoliko djece ima i djevojku sa strane
Sta vi mislite o ovome?
Ne zna se tu ko je gori on ili ona...
-
nen-a
donekle se slažem stobom, većina žena udje u vezu sa oženjenim čisto iz interesa (zbog sexa najmanje) jer one sex mogu imati skom zažele, od oženjenih očekuju mnogo više, novac gotivu skupe poklone itd..itd.. a uvijek imaju u rezervi da će ih moći ucijenite ako stvar nebude išla po njihovom,i kad se to sve fino završi mnoge naše dame budu ucvjeljene i onda bi se svetile muškim i svašta pričale na njih e pa neće moćipitt wrote:Nije da sam sovinista ali ona je tu gluplja. Mislim, ako zna da je ozenjen, sta ocekuje od njega? Ljubav, vezu, sigurnost....
očito tema nije dobro postavljena, al je otišla u sipmatičnom smjeru baš zabavno nisam ni znala koliko ovaj svijet posjeduju deha
-
nen-a
to je već nešto drugo ako nije znala ili ako je on to prikrio, ali zaista treba izbjegavati takve veze zbog samoh sebe jer one donose samo bol,patnju i na kraju blamažu tu se dovodi mnogo nedužnih ljudi u patnju zato OPREZ !pitt wrote:Sve zavisi da li je ona svjesna njegove bracne situacije. Mislim ako cura nezna da je frajer ozenjen onda nju nemozes kriviti.
-
Sarajevska Princeza
Molim? Ne slazem se uopste Hana. Pa on ako je ozenjen sta ima traziti sa strane?hananah wrote:Njegovo je da pita, njeno je da pristane ili ne. Ako se upustas u vezu sa ozenjenim onda je do tebe, a ne do njega. Smogni snage i reci NE
Njegovo je da bude vjeran, ili da se razvede pa trazi drugu.
Njeno je da ne hoda sa ozenjenim.
Svako je odgovoran za svoja djela INDIVIDUALNO.
-
Pospanko
Znaci da u Bosni pod hitno treba uvesti serijatski zakon po kome je dozvoljeno da muskarac ima vise zena, tako da nece biti prevare. Zene se bune kada mi spomenemo drugu zenu u braku, mada pristaju za neku tajnu vezu sa ozenjenim, kada bi nam neka od ucesnica foruma mogla otkriti tajnu zasto je to tako??
Muski dio foruma nadam se da se slaze sa mnom, a oni koji se ne slazu su ocito u grupi od 1%.
sada odoh malo da
Muski dio foruma nadam se da se slaze sa mnom, a oni koji se ne slazu su ocito u grupi od 1%.
sada odoh malo da
-
Sarajevska Princeza
Ja isto znam jarana koji je OZENJEN - a znam mu i zenu. Kod njega je redoslijed isao ovako:No_oNe__ wrote:uzas, ja sam prije za razvod nego za ljubavne afere!
1. Brak sa osobom A ( njena inicijativa - slicno ultimatumu, ili se ozeni ili prekidamo)
2. Problem sa osobom A ( nezadovoljstvo, ne osjeca se cijenjenim, postovanim, ima osjecaj da nije dovoljno dobar, da ga hoce da mijenja, nema drustva, sve je zabranjeno, izlasci, sloboda totalno ukinuta jer "ozenjen si sada" nema vise mrdanja, pritisak veliki na zaradjivanje para, na rad, na zalaganje, zrtvovavnje, malo ili nikako na ljubav, paznju... itd)
3. S njene strane problem s njim ( ne osjeca se voljenom, pita se zasto je uopste ozenio, kritikuje ga puno, nije ljubazna, drsko se ponasa, smeta joj skoro sve, on je vrijedja, nema postovanja, nece da joj pomogne...).
4. Niko nikog ne vara - ideja o razvodu se javlja, ON inicijator razvoda
5. On upoznaje "djevojku" koja mu je nevjerovatno slicna
6. Djevojka nece sa "ozenjenim"
7. On inicira razvod braka.
8. Razvod braka
9. On sa djevojkom.
Nisu svi ljudi isti. Neki varaju jer MOGU, a drugi nece iz moralnih razloga.