Unicredit banka - sve o tome
Moderator: anex
- iceman ze
#126 Re: Unicredit banka, all about
Da li ima mogucnost uplate novca putem bankomata?. Cini mi se da sam u BBI vidio natpis, da se moze izvrsiti i uplata i isplata na bankomatu.
-
kakavdanakneiskustvu
#127 Re: Unicredit banka, all about
iceman ze wrote:Da li ima mogucnost uplate novca putem bankomata?. Cini mi se da sam u BBI vidio natpis, da se moze izvrsiti i uplata i isplata na bankomatu.
i ja sam to vidio u BBI,a ženi mi rekli da se to može i i u zenici na bankomatu na zgradi banke,iako ja nisam vidio
-
miss v
#128 Re: Unicredit banka, all about
..
Last edited by miss v on 26/12/2013 20:51, edited 1 time in total.
-
azdralovic
#129 Re: Unicredit banka, all about
imas i preko puta hotela europa jedan takav... isto kao i isplata, ubacis karticu,ukucas pin i ubacivas novcanice jednu po jednu u onaj otvor i cekas da ih on raspozna i to je tomiss v wrote:ima taj bankomat za uplatu i kod hoše na socijalnom, al ga nisam koristila.. a ne znam ni kako bih
- drndalo
#130 Re: Unicredit banka, all about
Uplatnicom ? To su uvijek naplacivali.... Dok uplatu drugom fizickom licu unutar banke nisu...
-
kakavdanakneiskustvu
#131 Re: Unicredit banka, all about
zna li ko može li se na nekim benzinskim pumpama gorivo plaćati visa classic karticama na više rata?
- drndalo
#132 Re: Unicredit banka, all about
Niti slucajno...
- iceman ze
#133 Re: Unicredit banka, all about
Ja sam registrovao auto na 6 rata bez kamata, to je jedino sto sam uzeo na rate za auto. Ako ima jos pogodnosti volio bih znati.
Ako se podigne kredit preko Visa kartice na 12 mjeseci, postoji li mogucnost prijevremene otplate?
Ako se podigne kredit preko Visa kartice na 12 mjeseci, postoji li mogucnost prijevremene otplate?
-
Lounge Act
#134 Re: Unicredit banka, all about
iceman ze wrote:Ja sam registrovao auto na 6 rata bez kamata, to je jedino sto sam uzeo na rate za auto. Ako ima jos pogodnosti volio bih znati.
hvala za info za registraciju
a za kredit postoji mogucnost prijevremene otplate, ja sam imala onaj visa24 koji sam ranije otplatila
-
cranberries
#135 Re: Unicredit banka, all about
Apsurd banka koja ne radi isplatu ceka ( kaze to je zastarjelo ) haha
- drndalo
#136 Re: Unicredit banka, all about
A koja to banka kod nas radi isplatu ckekova ? A da to nije sa cekanjem od min. mjesec dana, da ga prvo oni naplate, pa tek onda da ti isplate umanjeno za provizije...?
-
kakavdanakneiskustvu
#137 Re: Unicredit banka, all about
iceman ze wrote:Ja sam registrovao auto na 6 rata bez kamata, to je jedino sto sam uzeo na rate za auto. Ako ima jos pogodnosti volio bih znati.
na koji si način to platio oko registracije?
- iceman ze
#138 Re: Unicredit banka, all about
U agenciji Automotiv imaju mogucnost placanja na rate putem Unicredit Visa kartice bez kamata. Putem pos terminala, sve na licu mjesta zavrsis, bez hodanja i papirologije, na nacin kao da si kupio neku drugu robu u radnji na rate. Ja upravo otplacujem zadnju ratu.kakavdanakneiskustvu wrote:iceman ze wrote:Ja sam registrovao auto na 6 rata bez kamata, to je jedino sto sam uzeo na rate za auto. Ako ima jos pogodnosti volio bih znati.
-
kakavdanakneiskustvu
#139 Re: Unicredit banka, all about
iceman ze wrote:U agenciji Automotiv imaju mogucnost placanja na rate putem Unicredit Visa kartice bez kamata. Putem pos terminala, sve na licu mjesta zavrsis, bez hodanja i papirologije, na nacin kao da si kupio neku drugu robu u radnji na rate. Ja upravo otplacujem zadnju ratu.kakavdanakneiskustvu wrote:iceman ze wrote:Ja sam registrovao auto na 6 rata bez kamata, to je jedino sto sam uzeo na rate za auto. Ako ima jos pogodnosti volio bih znati.
ok,nema toga u zenici nigdje,bar koliko znam
-
terremoto
#140 Re: Unicredit banka, all about
LP,moze li mi neko reci oko uplacivanja novca u Bosni na moj racun,kako i sta trebam dati osobi koja uplacuje na moj racun(koje brojeve sa kartice),imam JES paket,visa electron karticu?
- drndalo
#141 Re: Unicredit banka, all about
Otidji do svoje banke da ti za taj racun izracunaju IBAN broj, koji ces poslati posiljatelju...
- iceman ze
#142 Re: Unicredit banka, all about
@ kakavdanakneiskustvu
Raspitace se moj prijatelj u Zenici pa cu ti javiti ako budem nasao. Slucajno sam i ja naletio u Sarajevu prosle godine.
Raspitace se moj prijatelj u Zenici pa cu ti javiti ako budem nasao. Slucajno sam i ja naletio u Sarajevu prosle godine.
-
kakavdanakneiskustvu
#143 Re: Unicredit banka, all about
iceman ze wrote:@ kakavdanakneiskustvu
hvala
- iceman ze
#144 Re: Unicredit banka, all about
Brzi krediti preko Visa kartice na 12 mjeseci je 13,99% kamate. Ovjere se samo saglasnosti o zapljeni plate u opstini i plate se 4 KM takse. Zar to nije lov u mutnom?!
-
kakavdanakneiskustvu
#145 Re: Unicredit banka, all about
iceman ze wrote:Brzi krediti preko Visa kartice na 12 mjeseci je 13,99% kamate. Ovjere se samo saglasnosti o zapljeni plate u opstini i plate se 4 KM takse. Zar to nije lov u mutnom?!
koliki iznos kredita?
-
Lounge Act
#146 Re: Unicredit banka, all about
4 iznosa limita odobrenog na kartici
ako ti je limit 1000 kredit moze max iznositi 4000
ovo za kamatu ne znam kolika je tacno, ali uvijek sam dizala na mali period, max 6 mjeseci i kamata mi je tako bila bas mala
@terremoto - ako ti je racun u bosni i osoba koja uplacuje u bosni onda nazoves banku i trazis transakcijski broj za svoj racun, banka ce ti traziti da procitas broj s kartice i onda ce ti iscitati tvoj transakcijski broj (koji se na uplatnici onda upisuje kao racun primatelja)
mene je to malo zbunilo jer sam mislila da je moj broj taj koji pise na kartici kao sto je to npr u sparkase
ako ti je limit 1000 kredit moze max iznositi 4000
ovo za kamatu ne znam kolika je tacno, ali uvijek sam dizala na mali period, max 6 mjeseci i kamata mi je tako bila bas mala
@terremoto - ako ti je racun u bosni i osoba koja uplacuje u bosni onda nazoves banku i trazis transakcijski broj za svoj racun, banka ce ti traziti da procitas broj s kartice i onda ce ti iscitati tvoj transakcijski broj (koji se na uplatnici onda upisuje kao racun primatelja)
mene je to malo zbunilo jer sam mislila da je moj broj taj koji pise na kartici kao sto je to npr u sparkase
-
terremoto
#147 Re: Unicredit banka, all about
mene je to malo zbunilo jer sam mislila da je moj broj taj koji pise na kartici kao sto je to npr u sparkase[/quote]
Da bas je i mene to zbunilo,nije mi dosad niko uplacivao novac u Bosni pa nisam znala,ja sam mislila da je dovoljan br.sa kartice,ali sam nasla na izvodu svoj trans.broj,ipak hvala vam.
mene je to malo zbunilo jer sam mislila da je moj broj taj koji pise na kartici kao sto je to npr u sparkase[/quote]
Da bas je i mene to zbunilo,nije mi dosad niko uplacivao novac u Bosni pa nisam znala,ja sam mislila da je dovoljan br.sa kartice,ali sam nasla na izvodu svoj trans.broj,ipak hvala vam.
- iceman ze
#148 Re: Unicredit banka, all about
Zatrebali mi izvodi sa racuna, odem u banku, oni to fino naplate pausalno 3 KM. Ima li sta u korist klijenata?!
-
kakavdanakneiskustvu
#149 Re: Unicredit banka, all about
iceman ze wrote:@ kakavdanakneiskustvu
ima li šta?
- iceman ze
#150 Re: Unicredit banka, all about
Za sada nista. Ne mogu da vjerujem da nema.kakavdanakneiskustvu wrote:iceman ze wrote:@ kakavdanakneiskustvu
ima li šta?