Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
- emigrazione
#126 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Imas i obdaniste "nur", nije puno skuplje, a mozes kod serife u jelecu, ionako je sama jedva bi docekala
- FOČANSKI PROPISI
#127 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
To je izrod!zateznistub wrote:U mojoj firmi ce biti organizovana dodjela paketica, a direktor je SDA, da mu dohaberim da se Arzija vraca pa da ukine i dodjelu paketica?
-
Terenc
#128 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
kako je to ruzno i tuzno reći ljudima koji su da bi izbjegli masovne egzekucije pobjegli.i meni smetaju neke stvari ali takvo sto mi ne pada na pamet.srami selavic wrote:Nazalost svi ste dosli u grad, pa niko nije ostao.FOČANSKI PROPISI wrote:Zašto ti nebi u Jeleču dijelio paketiće.lavic wrote: Dok je drzavnih vrtica neka i "Deda Mraza", tebi ako nevalja drzi se Jeleca ili dijete vodi u privatni vrtic kod Reisa ili u IVZ.
Evo ja ću ti to organizovati na svom imanju.
- Drvosjeca iz Dejcica
#129 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Ma ja, imaš pravo, prava minder politika. Nismo u stanju počistiti kako treba 5 cm snijega i riješiti problem pasa lutalica al' neka se mrski Deda Mraz ukloni iz vrtića. Samo tako, takva nas je politika dovela u stanje u kojem se nalazimo, elhamdulillah.Rajvosa26 wrote:Neka DEDA MRAZA,ali daleko od moje kuće i obdaništa u koje ide moje dijete
Prva tvoja pametna. To je ok, ako neces da ti dijete zna za deda mraza i ne prisustvuje dodjeli paketica, ti mu lijepo objasnis sto je to tako. Pa ja, niko nikoga ni na sta ne tjera.
-
Terenc
#130 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
zateznistub wrote:U mojoj firmi ce biti organizovana dodjela paketica, a direktor je SDA, da mu dohaberim da se Arzija vraca pa da ukine i dodjelu paketica?
to si ti nesto fulo
- FOČANSKI PROPISI
#131 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Ima i obdanište pri crkvi na Stupu,besplatno sa velikim DEDA MRAZOM.emigrazione wrote:Imas i obdaniste "nur", nije puno skuplje, a mozes kod serife u jelecu, ionako je sama jedva bi docekala
- seln
#132 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Je, a Ratkov pampers je dokaz da on voli djecu.FOČANSKI PROPISI wrote:I to je dokaz njenog kosmopolitizma!suncica24 wrote:Nego, kako stojimo sa Arzijinim stjecanjem znanja i saznanja na Univerzitetu na Palama?
Ne dira li to malo taj kontekts "svete" žene Bošnjakinje
- zateznistub
#133 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Nisam, budi siguran.Terenc wrote:zateznistub wrote:U mojoj firmi ce biti organizovana dodjela paketica, a direktor je SDA, da mu dohaberim da se Arzija vraca pa da ukine i dodjelu paketica?
to si ti nesto fulo
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#134 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
i sta treba roditelj da vodi dijete iz starog grada na stup pored hejbet vrtica oko kuce , nisi ti prisebi
Last edited by crysis on 18/12/2012 14:06, edited 1 time in total.
-
lavic
#135 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Nema potrebe ni za tim. Jednostavno nek budu, pa roditelji nek odlucuju hoce li ili ne. Al tuzno je sve ovo, bas smo u k.... otisli.[/quote]
Ma idu na zivce ove "dosle", malo im sto su dosli, vec bi sad i da se pitaju, i da komanduju.
Sarajevo je najljepse bilo u ljeto 95, papka ni na puskomet.
Ma idu na zivce ove "dosle", malo im sto su dosli, vec bi sad i da se pitaju, i da komanduju.
- FOČANSKI PROPISI
#136 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Sve sam slutio ,ali sad znam.seln wrote:Je, a Ratkov pampers je dokaz da on voli djecu.FOČANSKI PROPISI wrote:I to je dokaz njenog kosmopolitizma!suncica24 wrote:Nego, kako stojimo sa Arzijinim stjecanjem znanja i saznanja na Univerzitetu na Palama?
Ne dira li to malo taj kontekts "svete" žene Bošnjakinje
- FOČANSKI PROPISI
#137 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Ja sam aktivno sudjelovao u izgradnji Sarajeva i vrlo sam važan njegov stanovnik.lavic wrote: Ma idu na zivce ove "dosle", malo im sto su dosli, vec bi sad i da se pitaju, i da komanduju.
-
Rajvosa26
#138 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Ma idu na zivce ove "dosle", malo im sto su dosli, vec bi sad i da se pitaju, i da komanduju.lavic wrote:Nema potrebe ni za tim. Jednostavno nek budu, pa roditelji nek odlucuju hoce li ili ne. Al tuzno je sve ovo, bas smo u k.... otisli.
Sarajevo je najljepse bilo u ljeto 95, papka ni na puskomet.[/quote]
Sve znam. Cim je glavnom zagovorniuk tjeranja deda mraza i neistomisljnika nik Focanski Propisi, sta reci.
- emigrazione
#139 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Jel ima u Hrasnici neki drzavni vrtic
-
Terenc
#140 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
http://www.saff.ba/index.php?option=com ... &Itemid=82
evo jedan intervju nakon smjene prije 3 tri godine
-
Rajvosa26
#141 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Ma libo me racku za ono sto ona kaze. Jedino sto je bitno jeste sto je uradila, tj nije uradila. Naginje ka jednoj strani i ponasa se kao da su sva djeca muslimani.Terenc wrote:http://www.saff.ba/index.php?option=com ... &Itemid=82
- FOČANSKI PROPISI
#142 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Rajvosa26 wrote:Ma idu na zivce ove "dosle", malo im sto su dosli, vec bi sad i da se pitaju, i da komanduju.lavic wrote:Nema potrebe ni za tim. Jednostavno nek budu, pa roditelji nek odlucuju hoce li ili ne. Al tuzno je sve ovo, bas smo u k.... otisli.
Sve znam. Cim je glavnom zagovorniuk tjeranja deda mraza i neistomisljnika nik Focanski Propisi, sta reci.[/quote]
Nisam ja da se neko i nešto tjera,nego da se ne utjeruje.
-
Rajvosa26
#143 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Ma libo me racku za ono sto ona kaze. Jedino sto je bitno jeste sto je uradila, tj nije uradila. Naginje ka jednoj strani i ponasa se kao da su sva djeca muslimani.Terenc wrote:http://www.saff.ba/index.php?option=com ... &Itemid=82
- FOČANSKI PROPISI
#144 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Nisam ja da se neko i nešto tjera,nego da se ne utjeruje.Rajvosa26 wrote:uote]
Sve znam. Cim je glavnom zagovorniuk tjeranja deda mraza i neistomisljnika nik Focanski Propisi, sta reci.
-
lavic
#145 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
[kako je to ruzno i tuzno reći ljudima koji su da bi izbjegli masovne egzekucije pobjegli.i meni smetaju neke stvari ali takvo sto mi ne pada na pamet.srami se[/quote]
Sta je tvoj problem, izbjegao je egzekucije nek se sad vrati na svoje. Nemam cega da se stidim, nisam nikog ponizio ni uvrjedio, ne dam nikome da mi namece svoje obicaje ni navike, a pogotovo da odlucuje u moje ime sta cu da omogucim svom djetetu.
Sta je tvoj problem, izbjegao je egzekucije nek se sad vrati na svoje. Nemam cega da se stidim, nisam nikog ponizio ni uvrjedio, ne dam nikome da mi namece svoje obicaje ni navike, a pogotovo da odlucuje u moje ime sta cu da omogucim svom djetetu.
-
Rajvosa26
#146 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Kako nije tjeranje necega sto vec u vrticima od pamtivijeka postoji. Mozda u Foci nije toga bilo, ali prijatelju u Sarajevu oduvijek.FOČANSKI PROPISI wrote:Nisam ja da se neko i nešto tjera,nego da se ne utjeruje.Rajvosa26 wrote:uote]
- emigrazione
#147 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Dijete treba natjerati da se raduje, a tebi treba utjerati
- FOČANSKI PROPISI
#148 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Tebi niko ne brani da radiš sa svojim djetetom šta god hoćeš,ali ti ja ne dozvoljavam da to radiš sa mojim.Jasno!lavic wrote:
-
Terenc
#149 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Sta je tvoj problem, izbjegao je egzekucije nek se sad vrati na svoje. Nemam cega da se stidim, nisam nikog ponizio ni uvrjedio, ne dam nikome da mi namece svoje obicaje ni navike, a pogotovo da odlucuje u moje ime sta cu da omogucim svom djetetu.[/quote]lavic wrote:[kako je to ruzno i tuzno reći ljudima koji su da bi izbjegli masovne egzekucije pobjegli.i meni smetaju neke stvari ali takvo sto mi ne pada na pamet.srami se
niko ne odlucuje u tvoje ime,dijete ide gdje ti hoces a ne arzija ,peti ili deseti
-
Rajvosa26
#150 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Ti imas ozbiljnih problema. Ko radi sta sa tvojim. Vec sam ti rekao, kad budu paketici odvedes dijete kuci i objasnis mu zast ih on nece primati. Sta je tu problem????? Ili se vrati gdje si nekad bio i gdje nema tih obicaja.FOČANSKI PROPISI wrote:Tebi niko ne brani da radiš sa svojim djetetom šta god hoćeš,ali ti ja ne dozvoljavam da to radiš sa mojim.Jasno!lavic wrote:
Last edited by Rajvosa26 on 18/12/2012 14:22, edited 1 time in total.