Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post Reply
BHF_Manijak

#126 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by BHF_Manijak »

Jah eto nek vama valja Fahro i ala Fahro likovi... Frajer konstantno spominje bosnjacku mafiju, kriminal, korumpiranost itd, a ja ne znam onda odakle su Gasiji, Keljmendiji i ostala bagra? :lol: :zzzz:

Ali me ne cudi otkud u gradu ovoliko Fahrinih pristalica, kad je ionako pola Sandzaka u BiH se doselilo i drze pola Sarajeva.

Osuo levat paljbu po SDA-a, a ne sjeca se ko mu je pripomogo da osnuje Avaz i ko ga je godina gurao, gnjida obicna. Dosta je bilo 17 godina lose vlasti a mrcina se hljebila zajedno sa njima, fuj!
ušće

#127 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by ušće »

bosan wrote:
Sikter i ti zajedno s njim
Njegov babo je bio predsjednik a ne moj ,a ja sam ovu zemlju branio puskom a cime je on -svojom inteligencijom mozda
-Sikterisati nekog možeš samo kod kuće ...Zato malo kontrole
-I ja sam ovu zemlju branio puškom i prošao sam više Bosne na tom putu nego što ti možeš svoji mozgom i zamisliti ...nego ti to što si odbranio zagradi pa tamo sikteraj...
-Ja nisam advokat Princa Neonka samo pokušavam staviti sve na svoje mjesto ....
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#128 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by PipiDugaDevetka »

Granichar wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
Granichar wrote: Hajde bolan to je jedini covjek sto sad brani BiH. Neznate kako ce te ga vise blatit.
Hvala mu do neba, ali neka mene prestane braniti! Državni sud ima, pa tamo neka ispriča sve o Ševama.
Kakve te Seve snasle, covjek trazi investicije, radi nesta dok vi trabunjate
Ha,...dobio lafo turski kredit, a vamo ko aplicira za kredit potrebno je da plati 5000 KM...klauzule IMT:
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/povratn ... ski-kredit
ušće

#129 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by ušće »

PipiDugaDevetka wrote: Ha,...dobio lafo turski kredit, a vamo ko aplicira za kredit potrebno je da plati 5000 KM...klauzule IMT:
E jest ti pouzdan izvor informacija :lol: :lol:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#130 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

ušće wrote:
PipiDugaDevetka wrote: Ha,...dobio lafo turski kredit, a vamo ko aplicira za kredit potrebno je da plati 5000 KM...klauzule IMT:
Nema drugog izvora, t.j. ima i drugi izvor, samo malen mu tiraž, pa propada.
Granichar

#131 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

ušće wrote:
Stipu ga Metuzalem, u pauzi citanja ko je preselio :lol: baci pogled i na politicke teme pa onda trabunja ovdje po forumu. Nesta on cuo kofol o Bakiru
FFC

#132 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by FFC »

Razočaran sam kako je Bakir blag i umjeren. ova zemlja zaslužuje jednog jakog muslimanskog lidera a ne mekušca koji priča neku patetičnu liberalnu priču.
Granichar

#133 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

FFC wrote:Razočaran sam kako je Bakir blag i umjeren. ova zemlja zaslužuje jednog jakog muslimanskog lidera a ne mekušca koji priča neku patetičnu liberalnu priču.
Jaci je on nego sto mislis, nemoj se ti sikirati.
FFC

#134 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by FFC »

Granichar wrote:
FFC wrote:Razočaran sam kako je Bakir blag i umjeren. ova zemlja zaslužuje jednog jakog muslimanskog lidera a ne mekušca koji priča neku patetičnu liberalnu priču.
ne interesuje me skrivena snaga. hocu da cujem pravu muslimansku retoriku. on pricao kao nekakav ćafir.
XXS

#135 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by XXS »

Image
Granichar

#136 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

FFC wrote:
Granichar wrote:
ne interesuje me skrivena snaga. hocu da cujem pravu muslimansku retoriku. on pricao kao nekakav ćafir.
jadan ne bio pa sta treba da radi da poziva na djihad? On je pravi politicar novog doba koji se ne stidi sta je i ko je. U tome i jest razlika
pirpa

#137 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by pirpa »

FOČANSKI PROPISI wrote:Jedni kažu krio se od granata u sef narodne banke,drugi pokrao Fahru na izborima,treći vele preuzima SDA...
Ko je ustvari Bakir Izetbegović ?
Što je TITO bio u jugoslaviji, bakir je u federaciji.
to ti je bakir izmetbegovic.
palermo

#138 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by palermo »

pirpa wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:Jedni kažu krio se od granata u sef narodne banke,drugi pokrao Fahru na izborima,treći vele preuzima SDA...
To ti na Tita ????
Granichar

#139 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

pirpa wrote:
vrjedzanje na licnoj osnovi je znak osobne slabosti!
FFC

#140 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by FFC »

pa bakir uopste se ne ponasa kao musliman. sta ce nam takav politicar mogli smo dovesti božu ljubića da vodi sda.
Gradski

#141 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Gradski »

pirpa wrote:
To je sramota BiH i onog naroda koji glasa za njega i njemu slične on TITI pokojnom nije ni do članaka.
Granichar

#142 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

Gradski wrote:
pirpa wrote:
To je sramota BiH i onog naroda koji glasa za njega i njemu slične on TITI pokojnom nije ni do članaka.
Tito je bio Bosnjacki dusman :run:
FOČANSKI PROPISI

#143 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by FOČANSKI PROPISI »

Gradski wrote: To je sramota BiH i onog naroda koji glasa za njega i njemu slične on TITI pokojnom nije ni do članaka.
Tito njemu nije ni do koljena.On je kontrolisao ,a i sad vjerovatno kontoliše sve tokove novca u FBiH.
Granichar

#144 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

FFC wrote:pa bakir uopste se ne ponasa kao musliman. sta ce nam takav politicar mogli smo dovesti božu ljubića da vodi sda.
jok eto ti si musliman a Bakir nije :lol:
Granichar

#145 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Gradski wrote: To je sramota BiH i onog naroda koji glasa za njega i njemu slične on TITI pokojnom nije ni do članaka.
Tito njemu nije ni do koljena.On je kontrolisao ,a i sad vjerovatno kontoliše sve tokove novca u FBiH.
najlakse je jaro pljuvat. sta si ti licno uradio upitaj se?
FFC

#146 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by FFC »

Granichar wrote:
FFC wrote:pa bakir uopste se ne ponasa kao musliman. sta ce nam takav politicar mogli smo dovesti božu ljubića da vodi sda.
jok eto ti si musliman a Bakir nije :lol:

nije bitno sta je on nego koga predstavlja. ako nece da predstavlja muslimane da dovedemo nekoga ko hoce?
FOČANSKI PROPISI

#147 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by FOČANSKI PROPISI »

Granichar wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
najlakse je jaro pljuvat. sta si ti licno uradio upitaj se?
Gdje ti vidiš pljuvanje?
PipiDugaDevetka

#148 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Granichar wrote:
ušće wrote:
Stipu ga Metuzalem, u pauzi citanja ko je preselio :lol: baci pogled i na politicke teme pa onda trabunja ovdje po forumu. Nesta on cuo kofol o Bakiru
Glavno je to da ja tvrdim da se ''Kirbini turski krediti'' tuše uz klauzulu ugovoraa IMT (5 tisuća KM). Dokaz je ispod datog linka. Niko se ni iz njegovog kabineta, ni od turskih banaka nije javio da kaže da ova vijest nije tačna.
Granichar

#149 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

FFC wrote: nije bitno sta je on nego koga predstavlja. ako nece da predstavlja muslimane da dovedemo nekoga ko hoce?
Ustaske provokatore sigurno ne pretstavlja ;)
palermo

#150 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by palermo »

PipiDugaDevetka wrote: Glavno je to da ja tvrdim da se ''Kirbini turski krediti'' tuše uz klauzulu ugovoraa IMT (5 tisuća KM). Dokaz je ispod datog linka. Niko se ni iz njegovog kabineta, ni od turskih banaka nije javio da kaže da ova vijest nije tačna.
Pa sad, koliko čujem mnogi su dobili kredit.....je li to znači da su svi dali mito ? A ne vidim zašto bi turska banka davala demant na ovo......tvoje je da vjeruješ ili ne vjeruješ.....
Post Reply