Edvard Said bi te hrakno u lice zbog ove poganštineturbofolk je orijentalizam, papanluk, primitivizam u najcistijem obliku!
Aca Lukas -Zetra 15.12
Moderator: _BataZiv_0809
- hrastov žižak
#126 Re: aca lukas -zetra 15.12
-
ArthurSpooner
#127 Re: aca lukas -zetra 15.12
^^Edvard Said je supljator i "culture relativist" par ekselans 
- Muhamed Đakmić
#128 Re: aca lukas -zetra 15.12
KEMAL MALOVČIĆ APPROVES. OVAJ GRAD TREBA SPEKTAKL, A TO ĆE MU OVAJ GLAZBENO OBRAZOVANI DŽENTLMEN I PONUDITI.
DA ZAŽIVI BIJELA KULTURNA REVOLUCIJA!
DROGOM PROTIV SEKSA!
DA ZAŽIVI BIJELA KULTURNA REVOLUCIJA!
DROGOM PROTIV SEKSA!
Last edited by Muhamed Đakmić on 03/12/2012 02:44, edited 1 time in total.
- hrastov žižak
#129 Re: aca lukas -zetra 15.12
naravno. svaki zapadnjački fašista tako misliArthurSpooner wrote:^^Edvard Said je supljator i "culture relativist" par ekselans
- Obskurni
#130 Re: aca lukas -zetra 15.12
Kulturne mesije koje ce svakoga izvesti na pravi put...hrastov žižak wrote:mrži su mi ovi urbani puritanci, samoproklamovani starosjedioci i zaštitnici visoke kulture Sarajeva dok imagniraju neku bivšu kulturnu čistoću, naspram kojih staje hiljade nepismenih čobana-došljaka, od bilo kojeg cirkusanta iz svijeta folklornog melosa nakalemljenog na ritam mašinu.
- luckylaka
#131 Re: aca lukas -zetra 15.12
normalno bi bilo da aca hasisar gostuje na recimo koridi na Grmecu,na koridi na bilo kojem drugom mjestu ali takva su vremena dosla da aca hasisar pjeva u zetri i da jos na taj papanluk dodje 5000-6000 hiljada necega
Meni smijesno samo procitati aca u zetri 
-
ArthurSpooner
#132 Re: aca lukas -zetra 15.12
Bas je Irshad Manji zapadnjacki fasista.hrastov žižak wrote:naravno. svaki zapadnjački fašista tako misliArthurSpooner wrote:^^Edvard Said je supljator i "culture relativist" par ekselans
-
Edge
#133 Re: aca lukas -zetra 15.12
Ako je ova narkomačina umjetnik bilo kakve vrste, onda je umjetnost oznojeno mudo.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#134 Re: aca lukas -zetra 15.12
jeb'o vas on'Hrvatima je lako, oni nemaju Natašu Kandić'
Tekst bez intervencija prenosimo s portala Kurir-info.rs
Aca Lukas osetio je potrebu da se suprotstavi, kako kaže, licemerju onih što sada napadaju hrvatske pevače koji pozdravljaju odluku Haškog tribunala da oslobodi krivice generale Gotovinu i Markača.
- Povodom našeg patriotskog busanja u prsa, jedno kratko pitanje: Zašto Hrvati nemaju, a mi imamo Natašu Kandić? To što se naša estrada ostrvila na pevače iz Hrvatske zato što su uradili nešto što je više nego logično i normalno, naš je problem. Problem je i što se mi odavde oglašavamo uglavnom i gotovo uvek kasno i pogrešno! Zašto nama smeta kada neko veliča i brani svoje?! Meni ne smeta, ali smeta mi što mi svoje ne branimo. Kada kažem mi, ne mislim na sebe, jer ja, kao i moje hrvatske kolege, takođe podržavam haške optuženike, ali naše, i siguran sam da njima to ne smeta, kao što ni nama „ne smeta“ to što oni podržavaju svoje - naglašava Lukas za Kurir i dodaje:
- Ja se izuzimam iz ovih gluposti i dajem preporuku našoj estradi: Nemojte se baviti politikom, ne ide vam! I pored toga što smatram da je presuda potpuno nekorektna i van svake logike, našao sam za shodno da to kažem. Da niste možda očekivali da će hrvatski pevači pisati peticiju da se Gotovina vrati u Hag?
Lukas je istakao da svi treba da učimo od Hrvata.
- Hrvatskim kolegama još jednom bravo, ponovo ste podelili lekciju iz patriotizma celom okruženju! Tako se voli svoja zemlja, a ja kao patriota saosećam i žalim nad žrtvama „Oluje“! Bilo bi bolje da razmišljamo koliko dugo ćemo dozvoljavati ovim degenericima, pedofilima i pederčinama iz EU da nas ponižavaju ne bismo li ispunili sve uslove za dobijanje datuma za početak pregovora, da bi na kraju konačno počeli pregovori kada ćemo dobiti konačan datum za početak pregovora o dobijanju datuma.
Kolege, nudili ste se Hrvatima!
- Mi smo dali Hagu ono što su tražili, a i ono što nisu! Mi se naših ljudi stidimo, a smeta nam kada drugi svoje veličaju. Što se tiče još licemernijih izjava o tome kako kod nas uzimaju pare, neka se svi koji to izjavljuju prisete na koliko su koncerata tih istih pevača bili prisutni ne bi li ih ko iz hrvatskih medija uslikao, pa posle da ih eventualno neko pozove na gostovanje u Hrvatsku. Pun mi je k.rac licemera, dvoličnih ljudi!
Radiosarajevo.ba
pametnom je dosta da skonta o kakvom se tipu radi
Last edited by F&N on 03/12/2012 07:01, edited 2 times in total.
- burekdzijabezmesa
#135 Re: aca lukas -zetra 15.12
hrastov žižak wrote:mrži su mi ovi urbani puritanci, samoproklamovani starosjedioci i zaštitnici visoke kulture Sarajeva dok imagniraju neku bivšu kulturnu čistoću, naspram kojih staje hiljade nepismenih čobana-došljaka, od bilo kojeg cirkusanta iz svijeta folklornog melosa nakalemljenog na ritam mašinu.
- starii
#136 Re: aca lukas -zetra 15.12
aci idu jedino hašišari i drogerasi na koncert..uz kartu dobiju i malo bijelog da smrću 
- ultima_palabra
#138 Re: aca lukas -zetra 15.12
O tipu koji je proračunato skontao kakav tip muzike je ovdje komercijalan... sad isto radi i sa izjavama. Vjerovatno će ubrzo dati intervju u Expressu pa reći da je sarajevska publika najbolja ili tako neštoF&N wrote:pametnom je dosta da skonta o kakvom se tipu radi
Turbofolk je soundtrack agresije na BiH i Hrvatsku... ali hajde ti to objasni nekome mlađem od 25.
- DiplomataSaSela
#139 Re: aca lukas -zetra 15.12
Informacija za ove mladje...i prije rata papci su punili Zetru...l(ij)epa Brena dvije tri noci zaredom,vesna zmijanac isto tako samo u skenderiji...sve to prije rata u tom nekom gradjanskom SA...i jos nekih festivala da Bog sacuva...uvijek puno...a npr na Scorpionsima 200-300 raje...bio i ja
,bruka...sve prije rata...Motorhead oko dvije milje isto u Zetri...bio i ja
...jedni papci otisli drugi dosli...stas...al eto...onda je ipak bilo raje...sto jest jest...
- Aleluja
#140 Re: aca lukas -zetra 15.12
uuuu što si ti u zabludi pobogu...starii wrote:aci idu jedino hašišari i drogerasi na koncert..uz kartu dobiju i malo bijelog da smrću
- Riddle
#141 Re: aca lukas -zetra 15.12
Vidim da je Leet u top formi. 
- ultima_palabra
#142 Re: aca lukas -zetra 15.12
Položio za vozača troleRiddle wrote:Vidim da je Leet u top formi.
- Riddle
#143 Re: aca lukas -zetra 15.12
I jos koliko je samo popularan, trola mu stalno krcata. 
- skafiskafsnjak
#144 Re: aca lukas -zetra 15.12
Kako ce bit' sada kad bude vozio prema Jezeru na koncert Acin .. 
- Veliko Stopalo
#145 Re: aca lukas -zetra 15.12
aca schmrkas. 
-
Volim_samo_Mostar
#146 Re: aca lukas -zetra 15.12
Jao likova ovdje na forumu.
Pa sta ima veze ko sta slusa? I neznam sto pojedinci ovdje glume neku bosansku gospodu ála jetset, da se nekrije onaj mali slino Adnan Brankovic pod jednim od ovi nickova
?
Ja necu ici, ali nemam nista protiv Lukasa jer covjek razvaljuje instrumente, zna sve svirati i ima dobar glas. A sada sto je prije bio narkoman pa sta?
Od Metallice do Red Hot chilli peppersa pa sve do Ozzy ozborna SVAKA rokerska grupa u americi ima 1 ili vise narkomana.
Ja sam Lukasa gledao u Mostaru i samo me jedno zanima :
Kako ce ovo rijesiti? U Mostaru je publici dao da pjeva (50% pjevali ljiljani 50% tamjani) pjesmu ce pjevati i u Sarajevu u to sam ubjedjen. Ali ljiljane ili tamjane?
Pa sta ima veze ko sta slusa? I neznam sto pojedinci ovdje glume neku bosansku gospodu ála jetset, da se nekrije onaj mali slino Adnan Brankovic pod jednim od ovi nickova
Ja necu ici, ali nemam nista protiv Lukasa jer covjek razvaljuje instrumente, zna sve svirati i ima dobar glas. A sada sto je prije bio narkoman pa sta?
Od Metallice do Red Hot chilli peppersa pa sve do Ozzy ozborna SVAKA rokerska grupa u americi ima 1 ili vise narkomana.
Kako ce ovo rijesiti? U Mostaru je publici dao da pjeva (50% pjevali ljiljani 50% tamjani) pjesmu ce pjevati i u Sarajevu u to sam ubjedjen. Ali ljiljane ili tamjane?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#147 Re: aca lukas -zetra 15.12
pa treba ici na koncert i provjeriti sta ce pjevatiVolim_samo_Mostar wrote:Jao likova ovdje na forumu.
Pa sta ima veze ko sta slusa? I neznam sto pojedinci ovdje glume neku bosansku gospodu ála jetset, da se nekrije onaj mali slino Adnan Brankovic pod jednim od ovi nickova?
oho mu se ako ljiljane ne spomene
- Don Zivconi
#149 Re: aca lukas -zetra 15.12
luckylaka wrote:normalno bi bilo da aca hasisar gostuje na recimo koridi na Grmecu,na koridi na bilo kojem drugom mjestu ali takva su vremena dosla da aca hasisar pjeva u zetri i da jos na taj papanluk dodje 5000-6000 hiljada necegaMeni smijesno samo procitati aca u zetri
sve si rekao
-
Volim_samo_Mostar
#150 Re: Aca Lukas -Zetra 15.12
Pa vi stvarno niste normalni.
Dodje onaj DJ Cox - nevalja vam jer je "tehno mehno i skupe karte"
Dodje onaj Riblja Corba - Nevalja vam jer je Bora cheto.
Dodje onaj Aca Lukas - Nevalja vam jer je narodnjak.
Dodju one Arabeske - Nevalja vam jer je to za vehabije.
Dodje Crvena Jabuka - Nevalja vam jer je Zera supak.
Dodje Plavi Orkestar - Nevalja vam jer su snimili pjesmu sa Draganom.
Dodje Elton John - Nevalja vam jer je gay i dosadna muzika.
Pa sta bi vi mene samo zanima? Niko vam nevalja.
Ili je preglasno ili seljacki ili ovo ili ono, da vam neznam ko dodje nasli bi se ovdje pametnjakovici da kazu da su "prefini" za tu vrstu muzike. Da gotivite neki bend u citavome svijetu ili nekog pjevaca pa haj,
Ali bas niko vam nevalja. Ja neznam da ko dodje u Sarajevo pa makar bili Rolling Stones 100% nece doci vise od 10.000 ljudi.
Izuzetak Dino Merlin i Bjelo dume ali tu je bilo raje iz citave BIH.
Dodje onaj DJ Cox - nevalja vam jer je "tehno mehno i skupe karte"
Dodje onaj Riblja Corba - Nevalja vam jer je Bora cheto.
Dodje onaj Aca Lukas - Nevalja vam jer je narodnjak.
Dodju one Arabeske - Nevalja vam jer je to za vehabije.
Dodje Crvena Jabuka - Nevalja vam jer je Zera supak.
Dodje Plavi Orkestar - Nevalja vam jer su snimili pjesmu sa Draganom.
Dodje Elton John - Nevalja vam jer je gay i dosadna muzika.
Pa sta bi vi mene samo zanima? Niko vam nevalja.
Ili je preglasno ili seljacki ili ovo ili ono, da vam neznam ko dodje nasli bi se ovdje pametnjakovici da kazu da su "prefini" za tu vrstu muzike. Da gotivite neki bend u citavome svijetu ili nekog pjevaca pa haj,
Ali bas niko vam nevalja. Ja neznam da ko dodje u Sarajevo pa makar bili Rolling Stones 100% nece doci vise od 10.000 ljudi.
Izuzetak Dino Merlin i Bjelo dume ali tu je bilo raje iz citave BIH.