A koliko si ti to veza imala ha?
Ja cu tebi vratiti to auto, ali pod uslovom jednim! Da te ja ozenim, i da zivis samnom do kraja zivota a ne 3 mjeseca
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Kad se razvedes baci mu jos koju stoju "na kafu" i budi sretna sto je trajalo samo tri mjeseca jer bi te zavalio do guse u kredite da je duze potrajalo.Nekatamo wrote:Ne,auto je kupljeno mojim parama koje sam skupila da kupim auto prije braka ali sam ga kupila u braku.Bilo na moje ime dok nije ikrao pa mu ga prepisala pod prisilom.Kredit je otplacivao jer je ispravljao sprat roditeljima.
Nije ni meni jasno kako smo se razisli nakon 3 mjeseca.Nista me ne pitaj.Moje su veze trajale duze nego brak.On se samo pokupio i vratio roditeljima na selo.Nikada vise nije ni nazvao
Čuj uložio žalbu ...alhemicarka wrote:Evo da se ukljucim. Nisam odavno...
Nazalost, jos nisam razvedena. U aprilu prosle godine je bila presuda o razvodu, na koju je gospodin ulozio zalbu. Evo, jos uvijek cekam novo rociste nakon te zalbe...
Necu da ti pristajem na muku, al' bil' se ti udavala, poslije razvoda, treba mi zirant za kredit a ti si dokazano pouzdana.alhemicarka wrote:Evo da se ukljucim. Nisam odavno...
Nazalost, jos nisam razvedena. U aprilu prosle godine je bila presuda o razvodu, na koju je gospodin ulozio zalbu. Evo, jos uvijek cekam novo rociste nakon te zalbe...
uMproforac?Veliko razocarenje wrote:Poz! Molim hitan odgovor, ako ga iko zna: brak sklopljen u Sarajevu sa stranim drzavljaninom. Zelimo sporazumni razvod braka. Sta nam sve treba, odakle poceti, koliko ce trajati razvod? Dodatne info: strani drzavljanin je van BIH, imamo nesto zajednicke imovine koje se on odrice u moju korist? Molim hitan odgovor! I cijene razvoda:). Thx.
Dva do tri mjeseca. Oko 1.000 km. Dobit ce punomoc u emailu koju ce advokat sastaviti, on ce je potpisati i poslati nazad na adresu advokata. Advokat zakaze prvo rociste, i zavrsi se sve na prvom. Ti dolazis na sud i advokat. Advokat prica za tebe ti potvrdzujes. Advokat zastupa njega. Advokat je u zenici, licno moj. Kostalo me 500 km njemu, a uplate takse 450. Posto si ti u sa, mozda da ce skuplje. Otidji nekom advokatu, i ne idi nekom sto kazu da je najbolji. Jer najbolji je i najskuplji. Nadji nekog srednjeg jer ce on za manje para uraditi isto kao i svaki drugi. Advokat mora saslusati tebe da bih sastavio punomoc i njemu posla, u kojoj ce navesti ja taj i taj se sporazumno razvodim sa tom i tom.. zbog toga.. imovinu svu prepisujem njoj bla bla.. potpis njegov je kvaka.Veliko razocarenje wrote:Poz! Molim hitan odgovor, ako ga iko zna: brak sklopljen u Sarajevu sa stranim drzavljaninom. Zelimo sporazumni razvod braka. Sta nam sve treba, odakle poceti, koliko ce trajati razvod? Dodatne info: strani drzavljanin je van BIH, imamo nesto zajednicke imovine koje se on odrice u moju korist? Molim hitan odgovor! I cijene razvoda:). Thx.
Na odluku Suda da mu nisam dužna plaćati alimentaciju.Nekatamo wrote:Zasto je ulozio zalbu?
alhemicarka wrote:Na odluku Suda da mu nisam dužna plaćati alimentaciju.Nekatamo wrote:Zasto je ulozio zalbu?
Ne. Mrtva ozbiljna!sha_ba wrote:alhemicarka wrote:Na odluku Suda da mu nisam dužna plaćati alimentaciju.Nekatamo wrote:Zasto je ulozio zalbu?trazio da mu placas alimentaciju?
molim te reci da se salis.....
Placas li mu alimentacijualhemicarka wrote:Evo da se ukljucim. Nisam odavno...
Upravo, covjek objasnio.Black swan wrote:ako je zbog tebe zanemario karijeru i sada trpi zbog toga onda je logično
Da je zanemario kladionicu, možda bih mu i plaćala!Black swan wrote:ako je zbog tebe zanemario karijeru i sada trpi zbog toga onda je logično
alhemicarka wrote: Ne. Mrtva ozbiljna!
sha_ba wrote:alhemicarka wrote:Na odluku Suda da mu nisam dužna plaćati alimentaciju.Nekatamo wrote:Zasto je ulozio zalbu?trazio da mu placas alimentaciju?
molim te reci da se salis.....