Pa rade (radili) su to i Rokeri s Moravu i Mica Trofrtaljka i Pero Deformero i mnogi drugi, pa ne vjerujem nesto da ih slusate...NenjiA wrote:A ne kontaju ljudi to, jer su ovdje sve vrli akademici koji su kompetentni da daju ocjenu i strucni komentar na artisticku vrijednostdamke_85 wrote:Svi ovi sto spocitavaju umetnicku vrijednost pjesme, je li vam jasno da ova pjesma nije popularna zbog neke umjetnicke vrijednosti? Niko nikad nije ni reko da je dobra, popularna je iz skroz drugih razloga a jedan od tih je i sto je smijesna.
Tako da svi koji govore da je pjesam bezveze nisu skontali nista
Ja fakat ne volim elektronsku muziku, ali tipovi poput PSY-a i LMFAO-a to rade nekako bez kompleksa, nego jednostavno "let's have a good time" i zato ih mogu slusati
Za razliku od Guette i slicnih na koje mogu samo povratiti...
GANGNAM STYLE
Moderator: _BataZiv_0809
-
kojeime
#126 Re: GANGNAM STYLE
- madtv
#127 Re: GANGNAM STYLE
s gangnam style se bolje jedeBobi wrote:
- Averus
#128 Re: GANGNAM STYLE
Svejedno je da li ih slusam ili ne.kojeime wrote:Pa rade (radili) su to i Rokeri s Moravu i Mica Trofrtaljka i Pero Deformero i mnogi drugi, pa ne vjerujem nesto da ih slusate...NenjiA wrote:A ne kontaju ljudi to, jer su ovdje sve vrli akademici koji su kompetentni da daju ocjenu i strucni komentar na artisticku vrijednostdamke_85 wrote:Svi ovi sto spocitavaju umetnicku vrijednost pjesme, je li vam jasno da ova pjesma nije popularna zbog neke umjetnicke vrijednosti? Niko nikad nije ni reko da je dobra, popularna je iz skroz drugih razloga a jedan od tih je i sto je smijesna.
Tako da svi koji govore da je pjesam bezveze nisu skontali nista
Ja fakat ne volim elektronsku muziku, ali tipovi poput PSY-a i LMFAO-a to rade nekako bez kompleksa, nego jednostavno "let's have a good time" i zato ih mogu slusati
Za razliku od Guette i slicnih na koje mogu samo povratiti...
Ako mi se svidi ono sto cujem, izazove pravu reakciju, onda cu slusati.
Ali necu tvrditi da ne valja qrcu i da nemaju pojma i blablabla jer ocigledno im nije cilj da budu fantasticni muzičari nego zabavljači/entertainer-i
Mene zabavlja GANGNAM STYLE, a vala mu je i Right Now dobra za slusati
- ekrem jevrić
#129 Re: GANGNAM STYLE
Već zamišljam Gašija i Ziju Turkovića kako igraju gangam (prizn) stajl dens .grunt wrote:mogli bi i kod nas ovako nesto u zenici da snimeplain vanilla wrote:u zatvoru![]()
![]()
svaka im cast za ovo
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#130 Re: GANGNAM STYLE
pjesma vraća vjeru u čovječanstvo 
pogotovo zatvorenici i ova naša što skače
ako je i naša nebitno 
mada me zanima što li leže u zatvoru
pogotovo zatvorenici i ova naša što skače
mada me zanima što li leže u zatvoru
-
DougHeffernan
#132 Re: GANGNAM STYLE
+1super_woofer wrote:Da na klipu ne stoji Bosnian girl tj. da je iz njemacke ili italije, 90% bi vas hvalilo ovaj klip i govorilo kako je cura simpa i opustena i bla bla...
za ostalo mi se ne da diskutovati, jer mi je mrsko![]()
Ne znam sta je nama (mislim kao narod). Evo na temi se svi slazu da su ovi Beogradjani "super" i "simpaticni" iako su amateri, jer eto, oni se "zabavljaju" i simpaticno je sve to. A nasa Soraja je fuj, seljanka', treba da je bude sramota
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#133 Re: GANGNAM STYLE
tacnoDougHeffernan wrote:+1super_woofer wrote:Da na klipu ne stoji Bosnian girl tj. da je iz njemacke ili italije, 90% bi vas hvalilo ovaj klip i govorilo kako je cura simpa i opustena i bla bla...
Ne znam sta je nama (mislim kao narod). Evo na temi se svi slazu da su ovi Beogradjani "super" i "simpaticni" iako su amateri, jer eto, oni se "zabavljaju" i simpaticno je sve to. A nasa Soraja je fuj, seljanka', treba da je bude sramotaKakav smo pogan i proklet narod u pm
nekima je vazda draze tudje go*no nego nash kolac...da budu urbaniji
- ekrem jevrić
#134 Re: GANGNAM STYLE
panglu ti koment.DougHeffernan wrote:+1super_woofer wrote:Da na klipu ne stoji Bosnian girl tj. da je iz njemacke ili italije, 90% bi vas hvalilo ovaj klip i govorilo kako je cura simpa i opustena i bla bla...
Ne znam sta je nama (mislim kao narod). Evo na temi se svi slazu da su ovi Beogradjani "super" i "simpaticni" iako su amateri, jer eto, oni se "zabavljaju" i simpaticno je sve to. A nasa Soraja je fuj, seljanka', treba da je bude sramotaKakav smo pogan i proklet narod u pm
- MrM
#136 Re: GANGNAM STYLE
Ma treba opaliti jedan Gangnam ispred BBI. Pjesma je party zezancija, pa kad se sirom svjeta prave parodije na temui da i mi jednu opalimo po gradovima pa ko bude bolji.... 
- MrM
#137 Re: GANGNAM STYLE
Jedino ako vehabije ne zabrane....
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#138 Re: GANGNAM STYLE
boogy wrote:Mitt Romney Gangnam Style
- sheilak
#139 Re: GANGNAM STYLE
hahahhahah odlicno...ipak nije letva after all.boogy wrote:Mitt Romney Gangnam Style
ali ja jedva cekam komentar Jona Stewarta na ovo.
- ultima_palabra
#140 Re: GANGNAM STYLE
Soraja je beton armirani, oprostio bih joj i gluplje stvari od ovog "spota"
A pjesma ko pjesma ne vrijedi vala ni pomena... otkako je YT glavni mjerač popularnosti, ljudi se i ne trude da naprave nešto kreativno... jer znaju da mogu kreveljenjem i gluposti stići do svojih 5 minuta slave. Sve se svodi na parodije i parodije parodija
A pjesma ko pjesma ne vrijedi vala ni pomena... otkako je YT glavni mjerač popularnosti, ljudi se i ne trude da naprave nešto kreativno... jer znaju da mogu kreveljenjem i gluposti stići do svojih 5 minuta slave. Sve se svodi na parodije i parodije parodija
- Lakat Jebić
#141 Re: GANGNAM STYLE
ovo s romnijem je montaza ba, vidite po glavi
a i RNC je prosao ima mjesec i po, stewart je otkomentarisao to 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#142 Re: GANGNAM STYLE
pa normala da je fotomontaža vidi se po vratu 
- So What!
#143 Re: GANGNAM STYLE
Soraja razvaljuje i jako mi je simpatična. A samo debilima se ovo ne sviđa, pa svak normalana vidi da je pjesma dobra zajebancija kao i ova parodija na nju. Znači jedan globalni trend u relaksaciji o dobroj zezanciji pa tako da ja ne znam šta hipsteri i degeni rade na ovoj stranici uopšte.poznanik wrote:Bosnian girl Gangnam as Hyuna

- necko_hz
#144 Re: GANGNAM STYLE
A zašto vama smeta kada neko kaže da ovo ne valja qrcu ?! Jeste li vi u ovom slučaju kompetentni da odlučujete šta valja ili šta ne valja i mislite da svi imamo isti ukus?! Preslušao jednom i shvatio da je glupo, da nije ni trunke smiješno ni simpatično, pa to nisam nikome nabijao na nos i ibretio se kako neko može ovo da sluša. Dok vi skačete na svaki post koji je negativno nastrojen prema dotičnoj izvedbi.NenjiA wrote:Ako mi se svidi ono sto cujem, izazove pravu reakciju, onda cu slusati.
Ali necu tvrditi da ne valja qrcu i da nemaju pojma i blablabla jer ocigledno im nije cilj da budu fantasticni muzičari nego zabavljači/entertainer-i
Rinaka i ko pjesma, i ko izvedba i ko klip.
- sheilak
#145 Re: GANGNAM STYLE
Lakat Jebić wrote:ovo s romnijem je montaza ba, vidite po glavia i RNC je prosao ima mjesec i po, stewart je otkomentarisao to
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#146 Re: GANGNAM STYLE
@ necko_hz
ima svako pravo da mu se nesto ne svidja, ali posebno su negativni komentari bili usmjereni na Soraju, od toga da je odron, da se treba ubiti, pa do toga da je trebamo politi benzinom i zapaliti
e pa stvarno, ako to nije pretjerivanje, onda
ima svako pravo da mu se nesto ne svidja, ali posebno su negativni komentari bili usmjereni na Soraju, od toga da je odron, da se treba ubiti, pa do toga da je trebamo politi benzinom i zapaliti
e pa stvarno, ako to nije pretjerivanje, onda
- poznanik
#147 Re: GANGNAM STYLE
"Bureku" ni do koljenaA zašto vama smeta kada neko kaže da ovo ne valja qrcu ?! Rinaka i ko pjesma, i ko izvedba i ko klip
- necko_hz
#148 Re: GANGNAM STYLE
Nisam ni ja pobornik takvih komentara, niti sam vidio spomenuti klip, ali ne mogu ja uticati na njihovo mišljenje ili još bolje rečeno način na koje iskazuju isto. Pročitao sam i gore komentare na račun Papeta, pa ne sjećam se da su sijevali banovi zbog toga. Niti je ta famozna Soraja član foruma da se tako zdušno brani, niti je rođeni otac akademicima poput Nenjie na klipu da se ne smije ostaviti negativan ili kritički iznesen komentar na račun istog. Nije da branim jednu stranu, niti imam razloga za to, jer su mi čudaci koji ne mogu shvatiti da neko može slušati ili ne slušati ono što mu se đasvi ili ne, jednaki sa obje strane, ali osvrnuo sam se konkretno na post dotičnog forumaša koji se ibreti upravo zbog toga. Meni se mnogo toga ne sviđa na forumu, a kakvih sam se komentara naslušao u životu ili načitao po internetu, bolje da i ne pričam, pa sam shvatio da je najbolje neodgovarati na takvo nešto, jer nema svrhe.
Evo ti ovaj post @poznanika, klasično padobranski, nazor pokušaj da nekome šukne, a jednostavno ne zna kako se to radi. Nastavi pokušavati, sve je stvar vježbe.

Evo ti ovaj post @poznanika, klasično padobranski, nazor pokušaj da nekome šukne, a jednostavno ne zna kako se to radi. Nastavi pokušavati, sve je stvar vježbe.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#149 Re: GANGNAM STYLE
Ja temu necu kljucati, nego ce opet da sijevaju banovi ako ne primirite i prestanete shukati jedni drugima.
- Cracked
#150 Re: GANGNAM STYLE
Pjesmu treba proglasiti najboljom zadnje 1-2 decenije. Ne zato sto je meni odlicna pjesma nego zato sto je ovoliko ljudi navela da parodiraju i prave zezancije. Ko bi rekao da jedna pjesma moze ovoliki dernek po cijelom svijetu napraviti.