Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
- ortodont
#126 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Bosanac naravno. 
- Kemal Malovčić
#127 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
tooo careeeArteta wrote:Razmnozavanje ne uspijeva izmedju dvije osobe istog spola.JoseMujica wrote: ko kaže da neće...pruži im priliku i naguzi se
A homoseksualizam treba tretirati kao i svaku bolest,
- Arteta
#128 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Ime i prezime dosta govori.JoseMujica wrote:ne kontam kako zaključuješ da je neko iz "bošnjačkog nacionalnog korpusa" a izjašnjava se kao BosanacArthurSpooner wrote:Vec je uspjelo. Idi na bilo koju stranicu fejsbuka tipa "Bosanac sam nisam Bosnjak, Srbin ili Hrvat" i vidjet ces samo ljude iz bosnjackog etnickog korpusa. Katolika i pravoslavaca ima samo u promilima. Tako ti je i u realnom zivotuMuaDib wrote: I napomena bošnjačenje Bosanaca neće uspjeti.
Inace, "jedna tamo" je objasnila![]()
kojom argumentacijom ...logikom
- Klavikula
#129 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
ne moras se desrati, svi te cujemoAkadi wrote:1. BOŠNJAK
2. MUSLIMAN
3. BOSANSKI JEZIK
-
ArthurSpooner
#130 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Rekoh ti vec, mogu se i ja izjasnjavati kao Kinez ali sam i dalje iz bosnjackog etnickog korpusa. Znaci biras kako se osjecas, ali ne sta jesi porijeklom.JoseMujica wrote:ne kontam kako zaključuješ da je neko iz "bošnjačkog nacionalnog korpusa" a izjašnjava se kao Bosanac![]()
A u "Bosance" spadaju u 95% slucajeva ljudi koji su bosnjackog porodicnog naslijedja. To je cinjenica.
- hrastov žižak
#131 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
objasnio čoikKemal Malovčić wrote:tooo careeeArteta wrote:Razmnozavanje ne uspijeva izmedju dvije osobe istog spola.JoseMujica wrote: ko kaže da neće...pruži im priliku i naguzi se
A homoseksualizam treba tretirati kao i svaku bolest,![]()
-
ArthurSpooner
#132 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Inace, nisam mislio da ce na ovom forumu biti ni 40% Bosnjaka. Veliko ugodno iznenadjenje 
- Klavikula
#133 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
onda po tome si ti klasicni JugoslovenArthurSpooner wrote:Rekoh ti vec, mogu se i ja izjasnjavati kao Kinez ali sam i dalje iz bosnjackog etnickog korpusa. Znaci biras kako se osjecas, ali ne sta jesi porijeklom.JoseMujica wrote:ne kontam kako zaključuješ da je neko iz "bošnjačkog nacionalnog korpusa" a izjašnjava se kao Bosanac![]()
A u "Bosance" spadaju u 95% slucajeva ljudi koji su bosnjackog porodicnog naslijedja. To je cinjenica.
-
pino silvestre
#134 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Patriotizam jeste blizu nacionalizmu, ali nema potrebe bosnjacima da pripisujes sovinizam, jer mi dok smo bili u najvecem nacionalnom i patriotskom zanosu, cuvali smo nemuslimanske bogomolje i borili se za drzavu jednakopravnih naroda.hrastov žižak wrote:i patriotizam im je blizupino silvestre wrote:Tvoj smajli nece pojacat tvoju konstataciju.čuj zdrav nacionalizam
hoćemo još
To sto izjednacavas nacionalizam i sovinizam, to je do tebe nije do mene
- hrastov žižak
#135 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Moji roditelji bili Muslimani kad sam rođenArthurSpooner wrote:Rekoh ti vec, mogu se i ja izjasnjavati kao Kinez ali sam i dalje iz bosnjackog etnickog korpusa. Znaci biras kako se osjecas, ali ne sta jesi porijeklom.JoseMujica wrote:ne kontam kako zaključuješ da je neko iz "bošnjačkog nacionalnog korpusa" a izjašnjava se kao Bosanac![]()
- Kemal Malovčić
#136 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
čuvali bogomolje da vam ne bi pripisivali da ste isti ko oni 
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#137 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Bosanac
ateista
jezik bosanski
ateista
jezik bosanski
- hrastov žižak
#138 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
ne pripisujem ništa Bošnjacima, to rade patnaciovinisti kao ti, mislim, prirpisuje karakterne odlike cijelim grupama ljudi. Ne znam gdje si to pročitao da sam prikačio.pino silvestre wrote:
Patriotizam jeste blizu nacionalizmu, ali nema potrebe bosnjacima da pripisujes sovinizam, jer mi dok smo bili u najvecem nacionalnom i patriotskom zanosu, cuvali smo nemuslimanske bogomolje i borili se za drzavu jednakopravnih naroda.
Za mene su sve te kategorije regresivne.
- Faruk
#139 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
nema na čemu i drugi putHalcyon wrote:Ne, zahvalit ćemo se Bosancima.JoseMujica wrote:zato se reisu Seriću zahvaliArteta wrote:Koliko sam primijetio,ovaj popis ce da bude jedna velika glupost gdje cemo se upoznati sa cinjenicom da ima najvise Srba u BiH pa da oni kao vecinski narod mogu slobodno da se odvoje.
-
ArthurSpooner
#140 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Nisam (gluho bilo!). Ako cemo vec o genima postoji veca mogucnost da imam ilirske ili tracarske gene nego slavenske. No to mi je sasvim nebitno, ko to jos osim nacista i Jugoslovena govore o svojim "genima" sa ponosom?Klavikula wrote: onda po tome si ti klasicni Jugosloven
Super zanimljivo samo ne vidim kakve to veze ima sa onim sto sam ja rekao.Moji roditelji bili Muslimani kad sam rođen
- Arteta
#141 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Mozes li mi odgovoriti na par pitanja?hrastov žižak wrote: Moji roditelji bili Muslimani kad sam rođen
1.Sta mislis o Zeljku Komsicu?
2.Sta mislis o prosjecnom Banjaluckom fanu VRS?
3.Sta mislis o prosjecnom gradjanu Lištice i fanu HVO-a?
4.Da li imas isto misljenje o nekom prosjecnom gradjaninu Srbije i prosjecnom gradjaninu BiH?
-
sgunited
#142 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Faruk wrote:Bosanac
ateista
jezik bosanski
-
underwater
#143 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Akadi wrote:1. BOŠNJAK
2. MUSLIMAN
3. BOSANSKI JEZIK
-
pino silvestre
#144 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Patriotizam nikad nije regresivan, osim ako ne mastas o nekoj vrhovnoj jedinstvenoj svjetskoj vladi, sa centrom u vasingtonu ili tel avivu. Patriotizam pokrece ekonomiju, umjetnost, patriotizam je kad volim mehmedaliju maka, milkosov kefir...hrastov žižak wrote:ne pripisujem ništa Bošnjacima, to rade patnaciovinisti kao ti, mislim, prirpisuje karakterne odlike cijelim grupama ljudi. Ne znam gdje si to pročitao da sam prikačio.pino silvestre wrote:
Patriotizam jeste blizu nacionalizmu, ali nema potrebe bosnjacima da pripisujes sovinizam, jer mi dok smo bili u najvecem nacionalnom i patriotskom zanosu, cuvali smo nemuslimanske bogomolje i borili se za drzavu jednakopravnih naroda.
-
Melo15
#145 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Bosanac
Pravoslavac
Bosanski
Pravoslavac
Bosanski
- Kemal Malovčić
#146 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
... tinku milinović...pino silvestre wrote:Patriotizam nikad nije regresivan, osim ako ne mastas o nekoj vrhovnoj jedinstvenoj svjetskoj vladi, sa centrom u vasingtonu ili tel avivu. Patriotizam pokrece ekonomiju, umjetnost, patriotizam je kad volim mehmedaliju maka, milkosov kefir...hrastov žižak wrote:ne pripisujem ništa Bošnjacima, to rade patnaciovinisti kao ti, mislim, prirpisuje karakterne odlike cijelim grupama ljudi. Ne znam gdje si to pročitao da sam prikačio.pino silvestre wrote:
- Faruk
#147 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
ako se ikad bude pravila lista greateast shits ovog foruma, evo mog prijedlogaMan of steel wrote:Bosanci, su naivni i izmanipulirani neprijatelji naše države protiv kojih se treba boriti svim raspoloživim sredstvima dok ne postane prekasno.
- hrastov žižak
#148 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
mrsko mi crtatArthurSpooner wrote:Nisam (gluho bilo!). Ako cemo vec o genima postoji veca mogucnost da imam ilirske ili tracarske gene nego slavenske.Klavikula wrote: onda po tome si ti klasicni Jugosloven
Super zanimljivo samo ne vidim kakve to veze ima sa onim sto sam ja rekao.Moji roditelji bili Muslimani kad sam rođen
- Akadi
#149 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
"Ostalih" je svake godine sve manje i manjeArthurSpooner wrote:Inace, nisam mislio da ce na ovom forumu biti ni 40% Bosnjaka. Veliko ugodno iznenadjenje
- hrastov žižak
#150 Re: Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu....
Pitanja su ti besmilena, ali evo da probam.Arteta wrote:Mozes li mi odgovoriti na par pitanja?hrastov žižak wrote: Moji roditelji bili Muslimani kad sam rođen
1.Sta mislis o Zeljku Komsicu?
2.Sta mislis o prosjecnom Banjaluckom fanu VRS?
3.Sta mislis o prosjecnom gradjanu Lištice i fanu HVO-a?
4.Da li imas isto misljenje o nekom prosjecnom gradjaninu Srbije i prosjecnom gradjaninu BiH?
1. Ne znam, nisam baš načisto s tim čovjekom
2. Ne znam kako izgleda prosječan fan VRS-a, ali svakako ne volim militantne nacionaliste
3. Nisam nikad bio u Lištici, ne poznajem nikog iz Lištice
4. Da i ne. Opet ne znam kakav je prosječan građanin BiH ili Srbije, to je jednostavno nemoguće spoznati, taj prosjek je svođenje čovjeka i mislim da je glupa kategorija.