Ma najebali smo davno samo sad koriste sve manje i manje vazelina pa počinje da boliCholina_Lokica wrote:Al' smo najebali
Smiješna strana izbora - all about
- O'zone
- Globalni moderator
#126 Re: Smiješna strana izbora - all about
-
StupskaBitanga
#127 Re: Smiješna strana izbora - all about
hitno karta u jednom pravcu pa makar i za Zimbabve
-
Maybach
#128 Re: Smiješna strana izbora - all about
Evo jedna inicjativa za sve stranacke kadrove koji citaju,a ima ih i na ovom forumu nadam se bar nekoliko.Umjesto besmislenih stranackih javnih skupova i seljakluka,neka barem jedna stranka te novce preumsjeri na neki od hiljadu apela za pomoc bolesnim gradjanima ove drzave.Neka otvore bar jednu stranicu toga tipa i podijele novac po apelima redom.Ja ne znam bolju kampanju od te.Em bi bila humana em bi dobili glasove i tih porodica i njihovih prijatelja i svih redom normalnih ljudi.
- Edinho2011
#129 Re: Smiješna strana izbora - all about
cetmi wrote:Da smo najebali, najebali smo davo. Jebo nas ko god je stigao.
Ali ako nas Fahro naguzi, onda ćemo moliti Boga da se nismo ni rodili.
Čovjek je stvarno govno, a oni koji ga slijede govnari obični.
Samo me zanima sta je u glavama onih sto za Radoncica glasaju, pa ti SBB-ovci u svojim nastupima samo SDA spominju i nista vise. Jad i cemer !
-
Doktor29
#130 Re: Smiješna strana izbora - all about
To je nevjerovatno da oni pokusavaju izgraditi svoj identitet time sto spominju SDA i 20 godina lose vladavine ali zaboravljaju da vecinu njihovih kadrova koji su danas na celnim pozicijama te stranke ili u izvrsnoj vlasti dio te dvadesetogodisnje lose vladavine, tako da oni zapravo pricaju o sebi kada spominju SDA ili SBIHEdinho2011 wrote:cetmi wrote:Da smo najebali, najebali smo davo. Jebo nas ko god je stigao.
Ali ako nas Fahro naguzi, onda ćemo moliti Boga da se nismo ni rodili.
Čovjek je stvarno govno, a oni koji ga slijede govnari obični.![]()
Samo me zanima sta je u glavama onih sto za Radoncica glasaju, pa ti SBB-ovci u svojim nastupima samo SDA spominju i nista vise. Jad i cemer !
-
salter071
#131 Re: Smiješna strana izbora - all about
Male tajne velikih majstora izborne kuhinje!

Sa jednom žlicom ...

Sa jednom žlicom ...
-
muzicar_iz_parka
#132 Re: Smiješna strana izbora - all about
Najsmješniji je broj aktivnih stranaka na izborima, još malo pa će biti više kandidata nego glasača.
A pošto će glasački listići uskoro biti poput nekog romana, onda bi predložio da se postave WC šolje u glasačke kabine, najbolje se čita sjedeći na njoj, naučno dokazano.
A pošto će glasački listići uskoro biti poput nekog romana, onda bi predložio da se postave WC šolje u glasačke kabine, najbolje se čita sjedeći na njoj, naučno dokazano.
- iVar
#133 Re: Smiješna strana izbora - all about
Evo jos jednog Fahrinog pulena u borbi protiv kriminala

-
Doktor29
#134 Re: Smiješna strana izbora - all about
iVar wrote:Evo jos jednog Fahrinog pulena u borbi protiv kriminala![]()
Reci da je ovo zezancija
P.S.
Ovo iza njega je 8. traka kroz Sarajevo
-
mrgreen
#135 Re: Smiješna strana izbora - all about
nekim likovima se smiješ i ne možeš da vjeruješ koji su odroni, za svih onih smiješnih tema po forumima, i onda ih vidiš na ovakvim plakatima, kandidovali se... 
- iVar
#136 Re: Smiješna strana izbora - all about
Onda se igraju u PS-u

- hamza_sa
#137 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ko je sinoc gledao na TVSA suceljavanje kandidata za nacelnika opcine Hadzici, mogao je da vidi sav jad i bijedu onih koji se trude da preuzmu vlast i da sebe predstave kao najbolji izbor za tu funkciju.
Ja sam se ismijao kao nikada u zivotu.
Jedan od kandidata pored toga sto mu za rukom nije polazilo da sastavi suvislu recenicu, izmedju ostalog, uz ogroman napor, jedino sto je uspio reci jeste da je on prije nekih 30-ak godina pokrenuo privatni biznis medju prvim u bivsoj jugi. tj. da je poceo kao taksista, pa potom otvorio nekakav granap, a danas je vlasnik etno sela negdje u ukolini Hadjica i da ima farme ovaca, krava i koza uz pomoc kojih zeli da razvije eko turizam na podrucju iste.
A, jedan mladi pulen (ne znam iz koje je stranke) je rekao da ce se on boriti da se na podrucje opcine Hadzici vrate njima dobro poznati teferici.
Jedan od kandidata pored toga sto mu za rukom nije polazilo da sastavi suvislu recenicu, izmedju ostalog, uz ogroman napor, jedino sto je uspio reci jeste da je on prije nekih 30-ak godina pokrenuo privatni biznis medju prvim u bivsoj jugi. tj. da je poceo kao taksista, pa potom otvorio nekakav granap, a danas je vlasnik etno sela negdje u ukolini Hadjica i da ima farme ovaca, krava i koza uz pomoc kojih zeli da razvije eko turizam na podrucju iste.
A, jedan mladi pulen (ne znam iz koje je stranke) je rekao da ce se on boriti da se na podrucje opcine Hadzici vrate njima dobro poznati teferici.
-
Doktor29
#138 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ja sam gledao, neki tip iz Tarcina ili Pazarica prica protiv Hadzica, kako ne bi dao plin da dobiju i jos neke gluposti a kandidat za tu Opstinuhamza_sa wrote:Ko je sinoc gledao na TVSA suceljavanje kandidata za nacelnika opcine Hadzici, mogao je da vidi sav jad i bijedu onih koji se trude da preuzmu vlast i da sebe predstave kao najbolji izbor za tu funkciju.
Taj tip je neki Hurem (Etno selo), pricao vise o njemu nego li o programu, on je isped SBB-a ali mislim za vijece, ne znam tko je bio za Nacelnika ali ono je takav cirkus bio, gledao sam nekih 10 minuta i bilo je previse
- karanana
#139 Re: Smiješna strana izbora - all about
preuzeto sa teme o ovoj bicakcicevoj stranci.

- O'zone
- Globalni moderator
#140 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ovo mi sinoć zaokupi pažnju,plakat ZAgraBiH na kome iz nekog razloga nema slika dva kandidata u pitanju su: Ajdina Smajić i Belma Grcić

- O'zone
- Globalni moderator
#141 Re: Smiješna strana izbora - all about
karanana wrote:preuzeto sa teme o ovoj bicakcicevoj stranci.
Jel ti na ovim slikama Bićo ima jagodice ko Mariah Carey
- karanana
#142 Re: Smiješna strana izbora - all about
ljep je bichke
- Cholina_Lokica
- Dark Emperor
#144 Re: Smiješna strana izbora - all about
Doktor29 wrote:Ja sam gledao, neki tip iz Tarcina ili Pazarica prica protiv Hadzica, kako ne bi dao plin da dobiju i jos neke gluposti a kandidat za tu Opstinuhamza_sa wrote:Ko je sinoc gledao na TVSA suceljavanje kandidata za nacelnika opcine Hadzici, mogao je da vidi sav jad i bijedu onih koji se trude da preuzmu vlast i da sebe predstave kao najbolji izbor za tu funkciju.
A, jedan mladi pulen (ne znam iz koje je stranke) je rekao da ce se on boriti da se na podrucje opcine Hadzici vrate njima dobro poznati teferici., nisam skontao iz koje je stranke ali mi to nije imalo nikakvog smisla.
Taj tip je neki Hurem (Etno selo), pricao vise o njemu nego li o programu, on je isped SBB-a ali mislim za vijece, ne znam tko je bio za Nacelnika ali ono je takav cirkus bio, gledao sam nekih 10 minuta i bilo je previse
Ima li gdje snimak toga? Hurem Ramiz je za nacelnika iz BPS.
- Dark Emperor
#145 Re: Smiješna strana izbora - all about
Mozda Faruk bude bolji od ostalih.
- Cholina_Lokica
#146 Re: Smiješna strana izbora - all about
MoRe bit', ali je shega kako godDark Emperor wrote:
Mozda bude bolji od ostalih.
-
Doktor29
#147 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ne znam jel ima, onda je ovaj iz Tarcina iz SBB-a, ja sam ocito pogresno cuao ali to ne umanjuje onaj cirkus od sinocDark Emperor wrote:Doktor29 wrote:Ja sam gledao, neki tip iz Tarcina ili Pazarica prica protiv Hadzica, kako ne bi dao plin da dobiju i jos neke gluposti a kandidat za tu Opstinuhamza_sa wrote:Ko je sinoc gledao na TVSA suceljavanje kandidata za nacelnika opcine Hadzici, mogao je da vidi sav jad i bijedu onih koji se trude da preuzmu vlast i da sebe predstave kao najbolji izbor za tu funkciju.
A, jedan mladi pulen (ne znam iz koje je stranke) je rekao da ce se on boriti da se na podrucje opcine Hadzici vrate njima dobro poznati teferici., nisam skontao iz koje je stranke ali mi to nije imalo nikakvog smisla.
Ima li gdje snimak toga? Hurem Ramiz je za nacelnika iz BPS.
-
Doktor29
#148 Re: Smiješna strana izbora - all about
Mozda Faruk bude bolji od ostalih.Dark Emperor wrote:
On je iz reda ostalih
- Dark Emperor
#149 Re: Smiješna strana izbora - all about
On je iz reda ostalihDoktor29 wrote:Mozda Faruk bude bolji od ostalih.Dark Emperor wrote:
Neka i njih
Gore od turbo folka nemoze biti.
Kad vidim ko se sve kandiduje, da zivim u Bosni odmah bi se i ja prijavio. Mozda na sljedecim 2016.
-
suplja
#150 Re: Smiješna strana izbora - all about
sDP u borbi protiv korupcije, siromaštva i Gramatike