Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post Reply
Kona__

#126 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Kona__ »

Veći su ti dušmani "tvoji" od dodika i snsd-a! :D
bogumila

#127 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by bogumila »

ne znam koja si stranka nit me interesuje, al znam da si nekulturan.
Tiger 033

#128 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

bogumila wrote:ne znam koja si stranka nit me interesuje, al znam da si nekulturan.
Ako je meni upuceno :?: ni mene tvoj komentar 8)
SDA SDP SBB

#129 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by SDA SDP SBB »

Tiger 033 wrote:Slave SDA jurisnici smijenili vladu "KS"(strasan uspjeh) :-) ...i ja bih sa vama slavio kad bi toliko energije ulozili da smijenite SNSD i Dodika :!: ali tu ste male mace...ovo je samo dokaz koliko se SDA banda na celu s' klempom Tihicem bori za FOTELJE!!!Pa sad SDA jurisnici oŠinite kako sam SDP-ovac,SBB-ovac :-) i ko sve NE

Ne rade ti oni nedjeljom,a što se tiče Tihića i njegovi indijanaca u Sarajevu štite interese Bošnjačkoga naroda i hvale se time kako ne daju BiH nikome. Ako ne znate pogledajte sjednicu Predstavničkog doma i vidjet ćete da je se SDA spojila sa SNSD, SDS u smijeni Bećirovića. Ovdje možete vidjeti kako SDA funkcionira i kako vara napaćeni Bošnjački narod. Predstojeći izbori će biti kobni za SDA i njihove korumpirane kandidate.
Bosnjak333

#130 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Bosnjak333 »

SDA SDP SBB wrote:
Tiger 033 wrote:Slave SDA jurisnici smijenili vladu "KS"(strasan uspjeh) :-) ...i ja bih sa vama slavio kad bi toliko energije ulozili da smijenite SNSD i Dodika :!: ali tu ste male mace...ovo je samo dokaz koliko se SDA banda na celu s' klempom Tihicem bori za FOTELJE!!!Pa sad SDA jurisnici oŠinite kako sam SDP-ovac,SBB-ovac :-) i ko sve NE

Ne rade ti oni nedjeljom,a što se tiče Tihića i njegovi indijanaca u Sarajevu štite interese Bošnjačkoga naroda i hvale se time kako ne daju BiH nikome. Ako ne znate pogledajte sjednicu Predstavničkog doma i vidjet ćete da je se SDA spojila sa SNSD, SDS u smijeni Bećirovića. Ovdje možete vidjeti kako SDA funkcionira i kako vara napaćeni Bošnjački narod. Predstojeći izbori će biti kobni za SDA i njihove korumpirane kandidate.
Samo mi jedno reci,kako si mogao podrzati SDP-ovo i SBB-ovo udruzivanje sa SDS-om i SNSD-om na drzavnom nivou da se izbace ministri SDA?Zasto si tako dvolican. :shock: :shock:
bogumila

#131 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by bogumila »

tema je stari grad a ne kosovo i dodik
Northstar

#132 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Northstar »

Mironis wrote:Zeleni pokušavaju smiješnim plakatima da pobijede na izborima protiv Ibrahima. Postavljanjem slika Fahre, Nasera i Ibrahima im neće uspijeti, jer svi u Starom Gradu znaju da je Ibrahim pošten.
Mozda je posten, ali je samo zbog fotelje otisao jer je znao da ga zbog podrske Abdulharisu Seti stranka nece kandidovati za nacelnika. Licno znam da covjek ne moze smisliti Sandzaklije pa mi je bilo cudno da je otisao Radoncicu. Mogao je pobijediti i kao nezavisni.Resic je uspio kao kandidat ispred beznacajnog SDU-a.Uostalom zna se ko bira nacelnika u Starom Gradu.
bogumila

#133 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by bogumila »

gradjani? :D
Northstar

#134 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Northstar »

bogumila wrote:gradjani? :D
naravno :lol:
dinoEL

#135 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by dinoEL »

nafree wrote:
Northstar wrote: Abduharis Šeta je jedan od rijetkih poštenih ljudi u SDA ,zbog toga je i dobio nogu iz stranke ,znam kada je zadnja sjednica OOSDA bila sa Šetom.
šeta je izletio iz SDA onog momenta kad su skontali da je on Fahrin "ubačeni elemenat". par godina je uspješno izvršavao zadatak pritajenog sabotiranja stranke preko kantonalnog odbora, a otišao je onog momenta kad su opstrukcije postale očigledne.
NekiUser

#136 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by NekiUser »

Heh... pricao sam sa puno starosjedioca i skoro pa svim je prestrasna pomisao da bi im Fahrina šapa bila nad Starim Gradom.
Mislim da ce prije ljudi glasat i za SNSD nego za "Fahru sandzu utemeljitelja", kako ga zovu.
bogumila

#137 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by bogumila »

nafree wrote: Glupost, ali glupost, čovjek koji je jedan od osnivača SDA zajedno sa Rahmetli Alijom da se ubaci poslije 15 godina ?
Pa kako to brate dragi, pa on je bio bliži politički Rahmetli Aliji bio nego Bakir ,a Bakir je za svaki savjet dolazio kod Šete čak i da trenira govore da bi zvučao kao Rahmetli Alija kada je počinjao sa politikom.
dvoumila sam se da li da uopste komentarisem ovoliku mjeru gluposti. pa avaz je amater za tebe. ovo za bakira cu preskocit jer zaista nema potrebe kontrirat. a osnivac sda cu reci da sheta NIJE u 40 ljudi koji su oformili sda (dok npr. Abdullah Skaka jest, ne ovaj mali normalno, nego amidza njegov, ovo cisto jer je tema stari grad), dalje, na 1. kongresu SDA nema shete ni u glavnom ni u izvrsnom odboru. glavni je tada brojao 100 ljudi, a izvrsni 25. toliko o sheti kao "utemeljitelju".
King Kenny

#138 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by King Kenny »

Počela je debata na TVSA, Skaka i Hadžibajrić u centru pažnje.
bogumila

#139 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by bogumila »

King Kenny wrote:Počela je debata na TVSA, Skaka i Hadžibajrić u centru pažnje.
ko ovo nije dosao, nisam od pocetka gledala?
Tvrtko II Kotromanić

#140 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tvrtko II Kotromanić »

jel ovo Lulica nema?
King Kenny

#141 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by King Kenny »

Ne znam, nisam u toku. Uglavnom, Skaka veoma samouvjeren i ne sumnjam u njegov uspjeh.
ibizza

#142 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by ibizza »

Meni ovaj iz SBiH najbolje "pjeva" :D
Ovaj iz Nardine stranke nije za portira a ne za načelnika.
H4v4t4R

#143 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by H4v4t4R »

Vidim da je Hadžibajrić našao novu omiljenu temu nakon što je otkrio kako izgleda uzimanje procenta od namještanja poslova za poločanje Ferhadije, a to izgradnja svega i svačega. Priča o izgradnji nekakvih igrališta, a ne pominje pitanje sigurnosti i što će ljude ili djecu na tim igralištima opljačkati grupa narkomana koja već par godina hara po Starom Gradu, ili napasti jedna od mnogobrojnih grupa pasa lutalica. Da ne spominjemo da ljudi mahalama hodaju sa strahom u po' bijela dana, a po mraku samo najodvažniji. Naravno da Ibrahim priča o izgradnji svega i svačega, valja tala nakupit'...
pashica

#144 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by pashica »

Osim što je popločo čaršiju, šta je uradio za mahale??? Na sunčanoj strani, ne znam da se i po čemu istakao, osim onim reklamama na mejdanu i na zmajevcu :x
dinoEL

#145 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by dinoEL »

pashica wrote:Osim što je popločo čaršiju, šta je uradio za mahale??? Na sunčanoj strani, ne znam da se i po čemu istakao, osim onim reklamama na mejdanu i na zmajevcu :x
E drug moj, zato se Hadžibajrić hvali plaketom Europskog načelnika FBiH, jer nije bilo niti jedne pritužbe na kršenje ljudskih prava. Zaboravlja dodati da on nije učinio ništa da ljudima da do znanja kome i gdje da se prituže. Ljudska prava, kao i svako osnovno pravilo pristojnosti u Starom Gradu krše se na svakom mogućem šalteru, čast izuzecima...
splinter

#146 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by splinter »

Joj kandidata ocam, onaj renovica je za sklaku dingospo pravi, još bar ima pojma o nadležnostima načelnika i općina u cijelini :skoljka:
Cafe Camargue

#147 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Cafe Camargue »

Hadžibajrić možda i jeste bio najbolji načelnik, neko kaže da je dobar i pošten čovjek.. ali brate prelaskom kod onog mafijaša je sve o sebi rekao.

Obična glad za vlašču, a takvi nam ne trebaju.

:bih:
splinter

#148 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by splinter »

Cafe Camargue wrote:Hadžibajrić možda i jeste bio najbolji načelnik, neko kaže da je dobar i pošten čovjek.. ali brate prelaskom kod onog mafijaša je sve o sebi rekao.

Žalosno j da živimo u državi u kojoj na lokalnom nivou gledaš ko dolazi iz koje političke opcije, ne mislim ništa loše, samo kažem žalosno.
Nadam se da će u budućnosti biti bolje i više se gledati rad i učinak nego politička podobnost
GlamBlam

#149 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by GlamBlam »

nafreevs wrote:
splinter wrote:
Cafe Camargue wrote:Hadžibajrić možda i jeste bio najbolji načelnik, neko kaže da je dobar i pošten čovjek.. ali brate prelaskom kod onog mafijaša je sve o sebi rekao.

Žalosno j da živimo u državi u kojoj na lokalnom nivou gledaš ko dolazi iz koje političke opcije, ne mislim ništa loše, samo kažem žalosno.
Nadam se da će u budućnosti biti bolje i više se gledati rad i učinak nego politička podobnost
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: taman kad pomislim da su svi zatucani kadrovi jedne stranke pojavi se neko pametan :thumbup: :thumbup: :thumbup:
vidim da je tvoj rezon ako nisi za SBB onda si zatucan :x
mala mahala

#150 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by mala mahala »

Samo ne SDA !!
Post Reply