Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići

Post Reply
Petit_Beurre

#126 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Petit_Beurre »

muzicar_iz_parka wrote:Naš Fahro je postigao ono šta se zove "američki san", od običnog siromaha iz CG postao milioner u veoma kratkom roku, ko mu zavidi neka zasuče rukave pa će imati barem za novog golfa ako ne već za avion.
"Naš" Fahro je postigo ono što se zove ratno-profiterski san i poznat je u skoro svim regionima svijeta. Od siromaha iz CG dođe u ratom poharanu BiH i postade milioner. Ako se, ne daj Bože desi još jedan rat, mislim da možemo barem do neke kuće/vikendice ako već ne možemo do novina.
Dženana Čamdžić

#127 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Dženana Čamdžić »

Entropio wrote:
Dženana Čamdžić wrote:
Entropio wrote:Gospođo Čamdžić, zamolio bih Vas da s nama podjelite Vaše mišljenje o predsjedniku SBB-a Fahrudinu Radončiću.

Hvala.
Uspješan čovjek !
Uspjeh je relativan pojam. Biću konkretan: da li mislite da su njegove namjere čiste? Da li je njemu cilj da pomogne narodu ili sebi?
Svako pred Bogom odgovara za sebe , tako i ja , a tako i Fahro i svi ostali niti ću nositi "breme" Fahrino "na onom svijetu" a niti će on moje "breme nositi"..Ja znam za sebe da sam i više nego poštena , možda i previše za ovako korumiprano društvo...
Dženana Čamdžić

#128 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Mjesanac wrote:Draga Dzenana, ljudi koji su registrovani na forumu su ipak kompjuterski pismeni ljudi i ljudi koji pomocu najjaceg medija i.e. interneta imaju pristup informacijama. Ovdje nisu ljudi kojima je citava zivotna preokupacija stado ovaca i koji imaju ogranicen pristup informacijama. Zamoliti cu te da nam ne prodajes ublehe i da nas ne vrijedjas. Znamo mi dobro ko je Fahro. On je sve osim uspjesan biznismen. Jako bi ti bila zainteresovana za sve probleme koje nam nabrajas kad bi dosla na vlast :-)
Znam da su pismeni i zaista bih brinula makar ti i ne želiš da vjeruješ...
susc_ovjek

#129 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by susc_ovjek »

muzicar_iz_parka wrote:Naš Fahro je postigao ono šta se zove "američki san", od običnog siromaha iz CG postao milioner u veoma kratkom roku, ko mu zavidi neka zasuče rukave pa će imati barem za novog golfa ako ne već za avion.

Kojim metodama je postao milioner, to je glavno pitanje.

Postenim nije sigurno!
Mr.Penguin

#130 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Mr.Penguin »

Svasta, mogu misliti kako bi izgledao intervju:

Q:Koji je vas program za nezaposlenost?
A:Nezaposleni trebaju pogledati u svoju dusu.

Q: Ne razumijem, mozete li to malo objasniti?
A:Vi ste zavidni.

Q:Kakve to veze ima sa zavidnoscu?
A:Sume gore ljudi moji!
Mjesanac

#131 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Mjesanac »

Dženana Čamdžić wrote:
Mjesanac wrote:Draga Dzenana, ljudi koji su registrovani na forumu su ipak kompjuterski pismeni ljudi i ljudi koji pomocu najjaceg medija i.e. interneta imaju pristup informacijama. Ovdje nisu ljudi kojima je citava zivotna preokupacija stado ovaca i koji imaju ogranicen pristup informacijama. Zamoliti cu te da nam ne prodajes ublehe i da nas ne vrijedjas. Znamo mi dobro ko je Fahro. On je sve osim uspjesan biznismen. Jako bi ti bila zainteresovana za sve probleme koje nam nabrajas kad bi dosla na vlast :-)
Znam da su pismeni i zaista bih brinula makar ti i ne želiš da vjeruješ...
Haj evo da kazemo da ti vjerujem. Zasto si onda otisla u lopovsku stranku? Fahro zeli na vlast da ne bi vise zavisio od ikoga da mu pare odobrava vec bi on sam sebi. Kao drugo Fahro ne radi za dobrobit BiH vec za njeno rascljepljenje.
muzicar_iz_parka

#132 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by muzicar_iz_parka »

Petit_Beurre wrote: "Naš" Fahro je postigo ono što se zove ratno-profiterski san i poznat je u skoro svim regionima svijeta. Od siromaha iz CG dođe u ratom poharanu BiH i postade milioner. Ako se, ne daj Bože desi još jedan rat, mislim da možemo barem do neke kuće/vikendice ako već ne možemo do novina.
Sve optužbe na sudu su pale kao kule od karata, zakonski gledano Fahraon je velika pošetnjačina.:lol:
Težak je život tamo odakle on potiče, ljudi žive gdje je samo kamenje na kome ništa ne raste, pa kad dođu u veću sredinu svojim trudom, radom i šparanjem postignu ogromno bogastvo. :D
forest gump

#133 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by forest gump »

Mr.Penguin wrote:Svasta, mogu misliti kako bi izgledao intervju:

Q:Koji je vas program za nezaposlenost?
A:Nezaposleni trebaju pogledati u svoju dusu.

Q: Ne razumijem, mozete li to malo objasniti?
A:Vi ste zavidni.

Q:Kakve to veze ima sa zavidnoscu?
A:Sume gore ljudi moji!

Hahahahhahahahah:):) Oplakah :D :D :D
Petit_Beurre

#134 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Petit_Beurre »

muzicar_iz_parka wrote:
Petit_Beurre wrote: "Naš" Fahro je postigo ono što se zove ratno-profiterski san i poznat je u skoro svim regionima svijeta. Od siromaha iz CG dođe u ratom poharanu BiH i postade milioner. Ako se, ne daj Bože desi još jedan rat, mislim da možemo barem do neke kuće/vikendice ako već ne možemo do novina.
Sve optužbe na sudu su pale kao kule od karata, zakonski gledano Fahraon je velika pošetnjačina.:lol:
Težak je život tamo odakle on potiče, ljudi žive gdje je samo kamenje na kome ništa ne raste, pa kad dođu u veću sredinu svojim trudom, radom i šparanjem postignu ogromno bogastvo. :D
Znam ljudi, asfalt su grizli... :mrgreen:

@Mr.Penguin
:lol: :lol:
Dženana Čamdžić

#135 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

PORUKA BIRAČIMA.

Neka pogledaju od čega žive koji im je standard života koliko im je u porodici
zaposlenih a koliko nezaposlenih osjećaju li sreću ili strah perspektivnosti ili bez
perspektivnosti neka razmisle koja ih je politika do toga dovela i ako smatraju da nisu
zadovoljni nek glasaju za politiku dobra čije je oličenje SBB-e.
Čamdžić Dženana dipl.pravnik
Last edited by Dženana Čamdžić on 01/09/2012 16:07, edited 1 time in total.
Petit_Beurre

#136 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Petit_Beurre »

Koliko znam ovo je kršenje izbornih pravila. Datum za početak predizborne kampanje je 06. / 07.
Dženana, Dženana...
StupskaBitanga

#137 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by StupskaBitanga »

smatraju da nisu
zadovoljni nek glasaju za politiku dobra čije je oličenje SBB-e.
Čamdžić Dženana dipl.pravnik

Zemljo Indijo :lol: :lol:
Last edited by StupskaBitanga on 01/09/2012 16:10, edited 1 time in total.
Dženana Čamdžić

#138 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Petit_Beurre wrote:Koliko znam ovo je kršenje izbornih pravila. Datum za početak predizborne kampanje je 06. / 07.
Dženana, Dženana...
Nije plaćeno političko oglašavanje i nema ni govora o kršenju bilo čega !
suncandan

#139 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by suncandan »

Vala Dzenana dodijala si :D :D :D :D :D
Dženana Čamdžić

#140 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

suncandan wrote:Vala Dzenana dodijala si :D :D :D :D :D
Ti to samo misliš jer si umoran, odmori se pa se vrati..
Petit_Beurre

#141 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Petit_Beurre »

Dženana Čamdžić wrote:
Petit_Beurre wrote:Koliko znam ovo je kršenje izbornih pravila. Datum za početak predizborne kampanje je 06. / 07.
Dženana, Dženana...
Nije plaćeno političko oglašavanje i nema ni govora o kršenju bilo čega !
Zabranjeno je bilo kakvo reklamiranje političkih subjekata...
muzicar_iz_parka

#142 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by muzicar_iz_parka »

Da sam iz Zavidovića dao bi tebi glas.
Svaka čast kad se tako visokokvalifikovana osoba kandiduje za nebitno poslaničko mjesto na lokalnim izborima, ne zaradiš ni 1000 KM sa svim dodacima, a mogla bi te pare u svojoj profesiji zaraditi za sedmicu dana.
To se zove pravo žrtvovanje za svoju lokalnu zajednicu i u širem smislu za čitavu državu.
Dženana Čamdžić

#143 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

muzicar_iz_parka wrote:Da sam iz Zavidovića dao bi tebi glas.
Svaka čast kad se tako visokokvalifikovana osoba kandiduje za nebitno poslaničko mjesto na lokalnim izborima, ne zaradiš ni 1000 KM sa svim dodacima, a mogla bi te pare u svojoj profesiji zaraditi za sedmicu dana.
To se zove pravo žrtvovanje za svoju lokalnu zajednicu i u širem smislu za čitavu državu.
Eto vidiš ..Baš se žrtvujemo... :thumbup:
suncandan

#144 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by suncandan »

Dobro sam proso :D :D nisi mi rekla da sam zavidan :D :D
Kemal Malovčić

#145 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Kemal Malovčić »

Dženana, da li bi se ikada, recimo za Lokalpatriotizam i Solidarnost, odrekla svoje poslaničke plate? :thumbup:
Dženana Čamdžić

#146 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Kemal Malovčić wrote:Dženana, da li bi se ikada, recimo za Lokalpatriotizam i Solidarnost, odrekla svoje poslaničke plate? :thumbup:
Da bih, ali bih plaću dala zasita sirotinji kojoj je potrebna a ne kao što drugi daju u džamiju i "Merhamet" pa to i ne dođe do sirotinje..
Kemal Malovčić

#147 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Kemal Malovčić »

Dženana Čamdžić wrote:
Kemal Malovčić wrote:Dženana, da li bi se ikada, recimo za Lokalpatriotizam i Solidarnost, odrekla svoje poslaničke plate? :thumbup:
Da bih, ali bih plaću dala zasita sirotinji kojoj je potrebna a ne kao što drugi daju u džamiju i "Merhamet" pa to i ne dođe do sirotinje..
Eh sad, sirotinja je relativan pojam. Ne mistificiraj. :) Znači bi. Svaka čast. :thumbup:
Platformas

#148 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Platformas »

Dženana Čamdžić je heroj a ne zločinac!
danny_boy

#149 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by danny_boy »

Dženana Čamdžić wrote:Ukoliko budem izbrana za općinsku vijećnicu u općini Zavidovići energično ću se boriti protiv ovakve prakse imenovanja u Upravne i Nadzorne odbore .
Lično protiv ljudi kao ljudi nemam ništa ali imam protiv samog načina imenovanja ljudi u Upravne i Nadzorne odbore koji imaju stalne poslove sa izuzetno dobrom plaćom a sa druge strane imamo masu mladih fakultetski obrazovanih ljudi na Biroima za zapošljavanje koji nemaju nikakva primanja a na ovaj način im se neda da uđu makar u neki od Upravnih ili Nadzornih odbora i da sebi obezbjede bar minimum egzistencije.
Na ovaj način kako se radi opet se daje onima koji imaju a oni koji nemaju a završili su fakultete ostavljaju se na Biroima za zapošljavanje bez ikakve naknade i perspektive za život (kao intelektualni proletarijat).
Uz sve to oni što imaju svoje redovne poslove (osam sati dnevno) i nisu ni fizički ni intelektualno u mogućnosti da prate i kontrolišu rad organizacija u koje se imenuju kao članovi Upravnih i Nadzornih odbora.Niti imaju vremena za to a niti mogu stići na sve, jer obavezno nalaze se pored radnog mjesta i u više upravnih i nadzornih odbora.I zato nam je sve loše jer svako grabi samo sebi i ne stiže da zaradi svoju naknadu .Ljudi bez stalnog zaposlenja u Upravnom ili Nadzornom odboru bi to mnogo kvalitetnije pratili i kontrolisali jer bi imali svo vrijeme svijeta za tu aktivnost i bilo bi sigurno bolje.
Sa ovom nepravdom treba prestati !
E zaista šta reći na sve ovo?! :sad:

Činjenica da se problem nezaposlenosti mladih i neiskusnih osoba planira riješiti postavljanjem u
nadzorne odbore javnih preduzeća jasno sve govori o ozbiljnosti kandidata koji se želi predstaviti.

:run:
zvrk

#150 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by zvrk »

a meeeeeeeeeeeni odgovori

ako biste potpisali ugovor sa nama da cete se odreci pausala i svega - gdje bismo se svi obavezali da to dodje u prave ruke

eto me da se prijavim u zavidovice i glasam za vas
Post Reply