Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Smail Aga

#126 Re: Varate li?

Post by Smail Aga »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ja stvarno zelim @Aga misliti da se ti zezas :roll: al' stvarno...ovo priznanje je iz korijena poljuljalo sliku postovanja koju sam naivno kreirala :x
Meni je veoma stalo do tvoga postovanja i mislim da ga zasluzujem :D Ja sam ti : Uzoran i koristan clan drustva,clan partije ( vladajuce ),uzoran otac,koji ostavlja svoje kosti i zdravlje po bjelosvjetskim vukojebinama,da bi mu djeca zivila dostojno. Pazim roditelje,izdrzavam ih i njima omogucujem dostojan zivot. Clan mnogih dobrotvornih organizacija,uvijek dajem priloge za kuce i mace. Pomazem sirotim i ubogima. Uvijek djelujem pozitivno,sirim ideje mira,ljubavi ,tolerancije,razumjevanja.
Dobar sam i muz,ne bi me trpjela evo vec nekih 11-13 godina da nije tako :D
Sada sto volim malo sa strane umociti,kakve to veze ima,pa nije o glavu,nije mi od sapuna :D :D
Ljudski je sa strane nesto pomalo. Svjedocanstvo vlastite ljudskosti .
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#127 Re: Varate li?

Post by plain vanilla »

nek' se vala osushi svakom ko vara :evil: :mrgreen:
*mima*

#128 Re: Varate li?

Post by *mima* »

hocemo se smijat?
alchak.ba

#129 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

plain vanilla wrote:nek' se vala osushi svakom ko vara :evil: :mrgreen:
a onoj koja vara?
*mima*

#130 Re: Varate li?

Post by *mima* »

zasto si zla?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#131 Re: Varate li?

Post by plain vanilla »

alchak.ba wrote:
a onoj koja vara?
i njoj vala :D
ona nek trudna ostane :lol:
alchak.ba

#132 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

*mima* wrote:

zasto si zla?
da ne vara on tebi bi bila suha, Jesi vidla je?
jazzer

#133 Re: Varate li?

Post by jazzer »

alchak.ba wrote:
a onoj koja vara?
Otpala joj sisa k'o jabuka :)
sokkia

#134 Re: Varate li?

Post by sokkia »

puuuuuno sam više ocekivao od ove teme,sad žao mi što procitah sve ove stranice :lol:
MokeQc

#135 Re: Varate li?

Post by MokeQc »

Mozda sam i ja malo out of time, kao sto je @Ray...

Nisam nikad niti imam namjeru, a prilika sam imao i nemam namjeru podleci i ubuduce. I koliko znam nisam bio prevaren.
Sto se tice onih koji varaju, nemam bas respekta prema njima, bilo da je rijec o mukarcima ili zenama. Narocito nemam respekta prema onima koji to rahat i sistematski rade. Evo jedne, meni poprilicno dirljive, po tom pitanju:

http://www.youtube.com/watch?v=tqjZ3bXVLs4

A sad jedno podpitanje, da li ste bili ljubavnik ili ljubavnica ? Ako jeste, kako se osjecate u toj ulozi, dobro/prljavo/svejedno vam je....? Ako niste, kako gledate na osobe koje se svjesno upustaju u vezu s nekim za koga znate da je zauzet ?

Nisam nikad bio u toj situaciji. Meni ni to nije u redu, gori je onaj ko vara, ali se ne bih lijepo osjecao u toj situaciji.
Ray

#136 Re: Varate li?

Post by Ray »

MokeQc wrote:Mozda sam i ja malo out of time, kao sto je @Ray...

Nisam nikad niti imam namjeru, a prilika sam imao i nemam namjeru podleci i ubuduce. I koliko znam nisam bio prevaren.
Sto se tice onih koji varaju, nemam bas respekta prema njima, bilo da je rijec o mukarcima ili zenama. Narocito nemam respekta prema onima koji to rahat i sistematski rade. Evo jedne, meni poprilicno dirljive, po tom pitanju:

http://www.youtube.com/watch?v=tqjZ3bXVLs4

A sad jedno podpitanje, da li ste bili ljubavnik ili ljubavnica ? Ako jeste, kako se osjecate u toj ulozi, dobro/prljavo/svejedno vam je....? Ako niste, kako gledate na osobe koje se svjesno upustaju u vezu s nekim za koga znate da je zauzet ?

Nisam nikad bio u toj situaciji. Meni ni to nije u redu, gori je onaj ko vara, ali se ne bih lijepo osjecao u toj situaciji.
Ja sam fkt zalutao u ovom vremenu,pa mi je i ovo pitanje odbojno; radije cu naci normalno zensko,i upustiti se u normalnu vezu,nego i šemu imati...Mada,nije da nisam imao par šema,dobro dodje...Ali da se nekome petljam u vezu,budem uzrok i prekida njihovog,a da znam da sutra nece biti nesto ozbiljno sa doticnom (mada nije ni valjala veza ocito,cim sam se mogao upetljati) - neka hvala...Sto bi moj prijatelj rekao : ne vozim tudja auta,i ne ljubim tudje cure :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#137 Re: Varate li?

Post by Velkoski »

ja, arhitektica wrote:Varala sam momka s njegovim najboljim prijateljem u vise navrata
Ja najboljeg prijatelja i govana.
Ray

#138 Re: Varate li?

Post by Ray »

leet wrote:
ja, arhitektica wrote:Varala sam momka s njegovim najboljim prijateljem u vise navrata
:thumbup:
jazzer

#139 Re: Varate li?

Post by jazzer »

.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#140 Re: Varate li?

Post by Velkoski »

Ako je tebi ovo moralisanje onda ti nisi dobar.. :mrgreen:
Ray

#141 Re: Varate li?

Post by Ray »

leet wrote:Ako je tebi ovo moralisanje onda ti nisi dobar.. :mrgreen:
ako si ovo ovaj post uputio meni, " :thumbup: " je bio za tebe,i tvoj komentar :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#142 Re: Varate li?

Post by Velkoski »

Ma nije za tebe, editovala je ova momčina iznad. :D
miki.ba

#143 Re: Varate li?

Post by miki.ba »

ja, arhitektica wrote:Bila sam oboje:i prevarena i varala.(nista seksualno da se zna,vec odrzavanje dvije paralelne veze)Nije lijep osjecaj nijedno. Varala sam momka s njegovim najboljim prijateljem u vise navrata,okoncala bih to i opet bih isto uradila i sve tako.
Kad sam prekinula s tim momkom onda je s tim njegovim prijteljem islo fino neko vrijeme, prijateljski, kontali smo sta i kako dalje, da bi se on naglo ohladio i skontao da zapravo uopste ne zeli biti sa mnom nista vise od poznanika :roll: bila sam mu zanimljiva dok sam bila nedostupna,nakon toga ga vise nisam privlacila :roll: Necu reci da mi je bilo zao, jer nije, nije mi se bas toliko ni svidjao i od tog vjerovatno ne bi ni bilo nista ali sam naucila da se sve u zivotu vrati. Kao dodatak svemu taj prvi momak je mene pred kraj veze prevario sto sam tek kasnije saznala.
Poenta je da nije lijepo biti nijedno ni drugo i zbog svih tih stvari tokom tog vremena nikad nisam bila istinski sretna.
Naucila sam lekciju,bez sumnje i sadasnjeg decka ne bih prevarila ni za 1000 godina, jer zrelija sam, ozbiljnija, posvecenija, veza je zaista ona prava sto dosad ocito nije bio slucaj.
Bravo, varala si momka sa njegovim najboljim prijateljom koji ti se nije ni sviđao, što si sama rekla.
Fakat nema smisla valjda ti se trebao sviđati ako si se odlucila prevariti momka s njim, il si to cisto uradila zato sto si pogana. :x
A što si ga onda varala, prosvjetli nas?
Last edited by miki.ba on 28/08/2012 13:30, edited 1 time in total.
Lakat Jebić

#144 Re: Varate li?

Post by Lakat Jebić »

leet wrote:
al nije seksualno :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#145 Re: Varate li?

Post by Velkoski »

Lakat Jebić wrote: al nije seksualno :D
Samo su se gledali jelde ? :lol: :D
jazzer

#146 Re: Varate li?

Post by jazzer »

Svi kao lesinari cekaju da neko prizna da je varao pa da opletu. Da im se najebu majke majcine.
Da im spomenu od gramatickih gresaka do nemoralnosti njihovog postupka.

Koliko sam upratio tema je ''Varate li'' a ne ''Osudimo i jebimo majku onima koji varaju'' :)
Valjda bi nam oni koji varaju trebali objasniti svoje osjecaje nakon prevare, razmisljanja i sl. Neki su i pokusali
ali ih, kao i na drugim temama, doceka par visokomoralnih forumasa i prospe palamudu.

A svi ono fini, ne bi prevarili, zgrazavaju se nad takvima.
hanady

#147 Re: Varate li?

Post by hanady »

@jazzer : Svaka ti cast! Nazovimo stvari pravim imenom!!!!
sokkia

#148 Re: Varate li?

Post by sokkia »

ja pomislih sad ce jedno 505 što švalera što švalerki osuti rafalno kad su,koliko puta,sa kim,zašto i kako pocinilu slatki grjeh,kad ono skoro svi pošteni . :?
Joker88

#149 Re: Varate li?

Post by Joker88 »

P
Last edited by Joker88 on 18/04/2013 23:54, edited 1 time in total.
Smail Aga

#150 Re: Varate li?

Post by Smail Aga »

jazzer wrote:Svi kao lesinari cekaju da neko prizna da je varao pa da opletu. Da im se najebu majke majcine.
Da im spomenu od gramatickih gresaka do nemoralnosti njihovog postupka.

Koliko sam upratio tema je ''Varate li'' a ne ''Osudimo i jebimo majku onima koji varaju'' :)
Valjda bi nam oni koji varaju trebali objasniti svoje osjecaje nakon prevare, razmisljanja i sl. Neki su i pokusali
ali ih, kao i na drugim temama, doceka par visokomoralnih forumasa i prospe palamudu.

A svi ono fini, ne bi prevarili, zgrazavaju se nad takvima.
:thumbup:
Sta reci,sta dodati :D :D :D
Post Reply