Mnogo srece i obavjestavaj nas o razvoju situacije
Greška ili ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mušema
#126 Re: Greška ili ?
Greska jeste u svakom slucaju, ali to opet ne mora nista da znaci.. Ovdje je bitno koliko imate godina i koliko je on zreo za vezu i da li zeli vezu s tobom.. Ako zeli vezu, ne mislim da ces mu nesto previse pasti u ocima sto ste odmah spavali.. Ali mislim da njemu ovo odgovara i da taj lik ne zeli vezu.. A ti draga, popricaj s njim, vidi na cemu si, pa ako nema nista od toga, onda okreni list i trazi drugog, ali onda budi MUDRIJA
- Miro1986
#127 Re: Greška ili ?
Pa vala ne morate generalizovati - neće ni svako muško (koje iole drži do sebe) tek tako uletiti u sexualni odnos "na prvu". Kad pričam uvijek polazim prvo od sebe ,a da sam ja kojim slučajem bio u parku ,ja bi pobjegao od nje glavom bez obzira ,jel bi stekao vrlo loše mišljenje o njoj zbog njenog utiska. I sigurno nisam usamljen u ovakvom razmišljanju.VenomousV wrote: cinjenica je da skoro svako musko ce iskoristiti priliku kad mu se pruzi
i da, imam jednu poznanicu koja sa svakim likom kojeg upozna i malo joj se svidi, uputi joj par (fejk) komplimenata, ide u krevet/klupu/auto/zid/sumarak/mracni prolaz, nek joj je Bog na pomoci jer je vec stvorila REPUTACIJU i niko sa njom ne zeli vezu...
Što se tiče vaše prijateljice ,ona će po isprobanom receptu mnogih takvih "radodajki" da otputuje u neko drugo mjesto i tamo će dobro da se "proda" (čitaj uda)..
Bog najviše voli "radodajke" ,zato one na kraju uvijek prođu bolje i nađu nekog jadnika kojem pomute mozak. On jadan živi u ubjeđenju da je našao "pravu curu" i sturi se da joj udovolji (drži je ko malo vode na dlanu) dok ona kulira i čeka da joj bolja prilika namigne ,da odleprša u zelenije travnjake...
-
tare89
#128 Re: Greška ili ?
Ti si očigledno napisala ovo sve iz jednog razloga... A to je da ti forumaši kažu kako nisi ti kriva, kako je to ok, kako nisi prva koja je to uradila... 
Ima članak o tome na klixu...
http://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks/ ... /120817107

Ima članak o tome na klixu...
http://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks/ ... /120817107
- VenomousV
#129 Re: Greška ili ?
napisala sam SKORO svakoMiro1986 wrote:Pa vala ne morate generalizovati - neće ni svako muško (koje iole drži do sebe) tek tako uletiti u sexualni odnos "na prvu". Kad pričam uvijek polazim prvo od sebe ,a da sam ja kojim slučajem bio u parku ,ja bi pobjegao od nje glavom bez obzira ,jel bi stekao vrlo loše mišljenje o njoj zbog njenog utiska. I sigurno nisam usamljen u ovakvom razmišljanju.VenomousV wrote: cinjenica je da skoro svako musko ce iskoristiti priliku kad mu se pruzi
i da, imam jednu poznanicu koja sa svakim likom kojeg upozna i malo joj se svidi, uputi joj par (fejk) komplimenata, ide u krevet/klupu/auto/zid/sumarak/mracni prolaz, nek joj je Bog na pomoci jer je vec stvorila REPUTACIJU i niko sa njom ne zeli vezu...
Što se tiče vaše prijateljice ,ona će po isprobanom receptu mnogih takvih "radodajki" da otputuje u neko drugo mjesto i tamo će dobro da se "proda" (čitaj uda)..
Bog najviše voli "radodajke" ,zato one na kraju uvijek prođu bolje i nađu nekog jadnika kojem pomute mozak. On jadan živi u ubjeđenju da je našao "pravu curu" i sturi se da joj udovolji (drži je ko malo vode na dlanu) dok ona kulira i čeka da joj bolja prilika namigne ,da odleprša u zelenije travnjake...
a znam jos jednu takvu, koja je davala svakom ko isce a vala ko i ne isce i en' se udala u SveTsku... jucer sam u prici sa momkom zakljucila da im je to strategija, da daju svima u Sarajevu pa da ih niko poslije nece i onda da ganjaju strane relacije tj dijasporu
- Miro1986
#130 Re: Greška ili ?
Pa ajde da kažemo da je to "malena" generalizacija...VenomousV wrote: napisala sam SKORO svakonije generalizacija
![]()
![]()
a znam jos jednu takvu, koja je davala svakom ko isce a vala ko i ne isce i en' se udala u SveTsku... jucer sam u prici sa momkom zakljucila da im je to strategija, da daju svima u Sarajevu pa da ih niko poslije nece i onda da ganjaju strane relacije tj dijasporu![]()
Ja ih znam više ,i većina takvih preko ljeta "zasuče rukave" da nađu kakvog dijasporca! To je zato što je ovdje navikano da je bolje živjeti u "Šveckoj ,Švici ,Austriji" na socijali nego slamati se od posla po Bosni...
Uglavnom takve osobe žalim jel znam da krajnji ishod cijele te priče neće ni malo biti dobar...
- Averus
#131 Re: Greška ili ?
za one kojima je mrsko čitati uvod u temu:

- dita von teese
#132 Re: Greška ili ?
Draga Blueeyes...čuh jednom jednu pametnu pricu od jedne prijateljice. Uglavnom, prijateljica ima prijateljicu koja je nakon prvog sastanka spavala sa svojim sadasnjim muzem.. Spomene joj to muzic s vremena na vrijeme (da kako je mogla spavati s njim na prvom sastanku), ali su se uredno uzeli i zive skupa vec 20 godina. Tako da, ako je on istinski zainteresovan za tebe, jedan tvoj postupak (u kojem ste na kraju krajeva skupa ucestvovali) nece ga tako lako uvjeriti da odustane od tebe. Inace,
http://www.youtube.com/watch?v=7y3RjMEXBnw
Last edited by dita von teese on 26/08/2012 19:21, edited 1 time in total.
-
Blueeyes
#133 Re: Greška ili ?
Nakon što ste me dosta iznapadali, osudili, nasavjetovali, mogu samo da se zahvalim na vremenu izdvojenom mom postu i vašim odgovorima. Uradila sam ono što mi je većina i savjetovala, popričala sam s njim otvoreno, rekla sam mu sve što me muči i što osjećam. Nije prošlo baš najbolje
Rekao je da mu je bilo predobro sa mnom, da sam mu jako draga i ne samo zbog sexa, izgleda, već i zbog ponašanja, ali da on ne želi vezu te da nemam potrebe da budem ljuta na sebe, da se stidim, bilo nam je super i on bi volio da se to ponovi. Ne misli ništa loše o meni, (pošto smo se znali i prije toga) naprotiv sad sam mu još draža. Helem sve je super, krasno, al neće vezu, obaveza mu je to sad, on mnogo trenira, zavrsava fax bla bla i eto rekla sam mu da je onda to to što se nas tiče, prihvatio je to i eto kao prijatelji smo
- Averus
#134 Re: Greška ili ?
dita von teese wrote:Draga Blueeyes...čuh jednom jednu pametnu pricu od jedne prijateljice. Uglavnom, prijateljica ima prijateljicu koja je nakon prvog sastanka spavala sa svojim sadasnjim muzem.. Spomene joj to muzic s vremena na vrijeme (da kako je mogla spavati sa njim na prvom sastanku), ali su se uredno uzeli i zive skupa vec 20 godina. Tako da, ako je on istinski zainteresovan za tebe, jedan tvoj postupak (u kojem ste na kraju krajeva skupa ucestvovali) nece ga tako lako uvjeriti da odustane od tebe. Inace,
dva
Last edited by Averus on 26/08/2012 19:08, edited 1 time in total.
- pussysmoke
#135 Re: Greška ili ?
Za vezu uvijek ima vremena, naravno ako je stvarno želi.
- JThomas
#136 Re: Greška ili ?
pa očito je da je od početka htio samo seks. i to se ne bi promijenilo i da mu nije odmah udovoljila, realno.
-
Mr.Penguin
#137 Re: Greška ili ?
Upravo tako.JThomas wrote:pa očito je da je od početka htio samo seks. i to se ne bi promijenilo i da mu nije odmah udovoljila, realno.
-
slavonka.bosanka
#138 Re: Greška ili ?
jeste, greska. velka.
- Averus
#139 Re: Greška ili ?
JThomas wrote:pa očito je da je od početka htio samo seks. i to se ne bi promijenilo i da mu nije odmah udovoljila, realno.
uostalom, treba s njim razgovarati o tome, a ne sa nama. on neće shvatiti da ona želi vezu, a ne sex bez obaveza sve dok mu ona to ne (po)kaže
- JThomas
#140 Re: Greška ili ?
zna momak šta radi očito 
- pussysmoke
#141 Re: Greška ili ?
patakdaca wrote:Al joj covjek slatku suplju slozi, sad ce da dobije ponovo kad pozeli![]()
sheilak wrote:Nastavi se vidjati s njim, vidi kako ce se razvijati situacija. Vidis li da je zaista takav, sutni to. Nije jedini.
- Miro1986
#142 Re: Greška ili ?
Iskreno ,meni i nije bio cilj da te "popljujem" (izvini iskreno ,ako si takav dojam stekla) ,ali sestro draga ,vidiš sad i sama na čemu si. Slijedeći put pamet u glavu i dotičnog zaobiđi u širokom luku.Blueeyes wrote:Nakon što ste me dosta iznapadali, osudili, nasavjetovali, mogu samo da se zahvalim na vremenu izdvojenom mom postu i vašim odgovorima. Uradila sam ono što mi je većina i savjetovala, popričala sam s njim otvoreno, rekla sam mu sve što me muči i što osjećam. Nije prošlo baš najboljeRekao je da mu je bilo predobro sa mnom, da sam mu jako draga i ne samo zbog sexa, izgleda, već i zbog ponašanja, ali da on ne želi vezu te da nemam potrebe da budem ljuta na sebe, da se stidim, bilo nam je super i on bi volio da se to ponovi. Ne misli ništa loše o meni, (pošto smo se znali i prije toga) naprotiv sad sam mu još draža. Helem sve je super, krasno, al neće vezu, obaveza mu je to sad, on mnogo trenira, zavrsava fax bla bla i eto rekla sam mu da je onda to to što se nas tiče, prihvatio je to i eto kao prijatelji smo
Pozz...
-
Smail Aga
#143 Re: Greška ili ?
Ako je on cemu,ako je Maconja,nemoj ti nista njega zaobilaziti,nego se prasni sa njim kada god uhvatis priliku. Svaki dan bez seksa je jedan izgubljen dan zivota. Naravno sa druge strane trazi ozbiljnu vezu.Miro1986 wrote:Iskreno ,meni i nije bio cilj da te "popljujem" (izvini iskreno ,ako si takav dojam stekla) ,ali sestro draga ,vidiš sad i sama na čemu si. Slijedeći put pamet u glavu i dotičnog zaobiđi u širokom luku.Blueeyes wrote:Nakon što ste me dosta iznapadali, osudili, nasavjetovali, mogu samo da se zahvalim na vremenu izdvojenom mom postu i vašim odgovorima. Uradila sam ono što mi je većina i savjetovala, popričala sam s njim otvoreno, rekla sam mu sve što me muči i što osjećam. Nije prošlo baš najboljeRekao je da mu je bilo predobro sa mnom, da sam mu jako draga i ne samo zbog sexa, izgleda, već i zbog ponašanja, ali da on ne želi vezu te da nemam potrebe da budem ljuta na sebe, da se stidim, bilo nam je super i on bi volio da se to ponovi. Ne misli ništa loše o meni, (pošto smo se znali i prije toga) naprotiv sad sam mu još draža. Helem sve je super, krasno, al neće vezu, obaveza mu je to sad, on mnogo trenira, zavrsava fax bla bla i eto rekla sam mu da je onda to to što se nas tiče, prihvatio je to i eto kao prijatelji smo
Pozz...
-
DON_eARL
#144 Re: Greška ili ?
Pa možda je bio prvi.NenjiA wrote:dita von teese wrote:Draga Blueeyes...čuh jednom jednu pametnu pricu od jedne prijateljice. Uglavnom, prijateljica ima prijateljicu koja je nakon prvog sastanka spavala sa svojim sadasnjim muzem.. Spomene joj to muzic s vremena na vrijeme (da kako je mogla spavati sa njim na prvom sastanku), ali su se uredno uzeli i zive skupa vec 20 godina. Tako da, ako je on istinski zainteresovan za tebe, jedan tvoj postupak (u kojem ste na kraju krajeva skupa ucestvovali) nece ga tako lako uvjeriti da odustane od tebe. Inace,
dva
- Janjicar
#145 Re: Greška ili ?
curi se jednom dvaput omaklo 
-
Lounge Act
#146 Re: Greška ili ?
Janjicar wrote:curi se jednom dvaput omaklo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#147 Re: Greška ili ?
E posto se pokretacica fino javila i rijesila situVaciju, mislim da je doslo vrijeme da se zakljuca tema, ali evo pustit cu nju da se oglasi povodom toga. 
- antonija
#148 Re: Greška ili ?
Bit ce da jeastrid wrote:Ovo je neka nova saFunjara ili kratka serija![]()
- pirpa
#149 Re: Greška ili ?
no sikiriki
u danasnje doba je to sasvim normala i 70% djevojaka vole "popricat" kao ti
u danasnje doba je to sasvim normala i 70% djevojaka vole "popricat" kao ti
-
Maslinovo ulje
#150 Re: Greška ili ?
PotpisujemSmail Aga wrote:
Ako je on cemu,ako je Maconja,nemoj ti nista njega zaobilaziti,nego se prasni sa njim kada god uhvatis priliku. Svaki dan bez seksa je jedan izgubljen dan zivota. Naravno sa druge strane trazi ozbiljnu vezu.![]()
![]()