Esed Radeljaš - lik i djelo

Locked
Oligarh

#126 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by Oligarh »

Pa ova uvrijeda za ljudski rod je svojevremeno falcifikovala i prepis javnog bilježnika (notara) iz Australije kod jedne "kupoprodaje". To sve stoji u Sipi, ali neki su očigledno uvijek iznad zakona.
blue033

#127 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by blue033 »

Ne znam da li je Eso, dobio sve što je tražio sa ovog spiska, iako po člancima jeste. Na prvi pogled izgleda skandalozno, ali ako se malo razmisli i pročita između redova ovaj gospodin je pošteniji od drugih.
Ako je Radeljaš dobio ovo sve, gdje su spiskovi ovih drugih sličnih njemu? Svi ti ljudi imaju svoje spiskove.
Ako je on dobio ovoliko, pa koliko su onda uzeli oni koji su mu omogućili ovo sve?

Radeljaš nije intelekltualna gromada, on je ovo "prepisao" od nekoga, što znači da je ovo dugogodišnja praksa.
Cherry-Cherry

#128 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by Cherry-Cherry »

mi smo esini, eso je naš !

:mrgreen:
mikasa

#129 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by mikasa »

Kandidat Redni broj Broj glasova %
RADELJAŠ ESED 1 1359 18.97
KOJOVIĆ PREDRAG 4 1004 10.30
FAZLIJA NEDŽAD 39 3218 6.39
SRNA SEGMEDINA 2 6686 13.27
MAŠOVIĆ AMOR 1 15892 42.50
KONAKOVIĆ ELMEDIN 19 3088 8.26
ADEMOVIĆ KENAN 1 4130 11.47
RAĐO DŽEVAD 3 3618 10.04

Sta hocete, Raki je 2010 imao vise glasova od Pedje :run:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#130 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by JoseMujica »

2014-Te za Esa +1 od mene :D

za najtransparentnijeg političara u BiH.......ako ste primjetili Esino djelovanje ni Transparency International nije komentarisao....em sve po zakonu SDA, em sve javno :D
sarajlija01

#131 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by sarajlija01 »

Papak koji nezna da se izrazava.Na sjednici oko Grasa izgovara
Dže ,Što
ako nam on predstavlja drzavu njbali smo .
hevi metalac

#132 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by hevi metalac »

sarajlija01 wrote:Papak koji nezna da se izrazava.Na sjednici oko Grasa izgovara
Dže ,Što
ako nam on predstavlja drzavu njbali smo .
sta fali :mrgreen: vidi forumase kako znaju pokazati pismenost
JoseMujica

#133 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by JoseMujica »

Eso je najvjerniji reprezent produkta SDA silovanja društva, napaćenog Bošnje koji, kad se pogleda u špiglu, misli da vidi križanca Anštajna-Gejbla-Tajsona-šeika Mansura, pri tom potpuno nesvjesnog da zapravo živi u zoološkom vrtu Princa Neonka.

svi smo lavica, samo ona imade više sreće
dado100

#134 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by dado100 »

Radeljaš ponovo u akciji! Polako pocinje razotkrivanje cilja SDA-"eksperti"-Radeljaš-Gavrankapetanović-Sebija/Bakir Izetbegović.
SDA je i napravila vlast eksperata, jer imajući u vidu Radeljaševe sklonosti za falsifikovanje i krađu upravo je on "prava" osoba za ove pozicije. Poznat po krađi kako pašteta za vojnike u ratu tako i aparata za bolesnike u miru.

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/na-magn ... va-miliona
Innovation

#135 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by Innovation »

Na prvom dijelu teksta na toj stranici,je Sekinom slicicom prekriven datum i ko je obradio aneks.Na drugom dijelu je zaboravljeno prekriti datum aneksa ugovora koji je sacinjen 17.09. 2012. god. Potpisi naravno nisu prikazani.
Sumnjam da je g. Naser Nabil izrekao takvu laz.
JoseMujica

#136 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by JoseMujica »

ma tu je jedino bitno da se iskoristi prilika i jedan saff lopova zamjeni drugima..... zašto bi neko krao a da ne plati harač gospodaru Don Neonku? sad će da se projekat završi u trouglu Seka-Eso-BBI
Bezimeni
Grijem se na: Toplinu
Vozim: Paciklo

#137 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by Bezimeni »

Vecina voli lopine to su im uzori
hevi metalac

#138 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by hevi metalac »

Bezimeni wrote:Vecina voli lopine to su im uzori
ima tu povece zrno istine.
veljaca

#139 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by veljaca »

Kakve talove SDP i SBB imaju u austrijskom kreditu za medicinsku opremu
Esed Radeljaš, predsjednik Upravnog odbora Zavoda zdravstvenog osiguranja KS-a, trn je u oku opoziciji koju čine SDP i SBB.

Uprkos stenogramima i snimcima sa sjednice Skupštine Kantona Sarajevo, na kojoj je javno rekao šta su kadrovi pomenute dvije stranke smjerali sa austrijskim kreditom, namijenjenim za opremanje Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš", teze su u naklonjenim medijima zamijenjene, pa je upravo on optužen za pokušaj nabavke aparata po znatno višim cijenama od onih na tržištu.

- Riječ je o kreditu od 50 miliona eura za cijelu BiH, ne samo za Sarajevo. U Zeničko-dobojskom kantonu Vlada koju čine kadrovi SDP-a i SBB-a spriječi istu stvar koju smo mi ovdje zaustavili, još ističući u novinama kako je držač za toaletni papir trebao biti plaćen po cijeni od 200 maraka, a rukohvat za peškir 600 KM, dok su u Sarajevu podržali tu nabavku. Kredit su dogovarali bivši članovi Vlade, premijer i ministri iz SDP-a Musić, Vuković, Sendijarević, zajedno sa bivšim direktorom Opće bolnice Bakirom Nakašem. Na sjednici Skupštine KS-a sam tražio da se kaže zbog čega je magnetna rezonanca trebala biti plaćena 1.729.000 eura, ako ona na tržištu košta 1.100.000, kaže za Oslobođenje Radeljaš.

...............

Lud, zbunjen, normalan ....
VjecitiStudent

#140 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by VjecitiStudent »

veljaca wrote:Kakve talove SDP i SBB imaju u austrijskom kreditu za medicinsku opremu
Esed Radeljaš, predsjednik Upravnog odbora Zavoda zdravstvenog osiguranja KS-a, trn je u oku opoziciji koju čine SDP i SBB.

Uprkos stenogramima i snimcima sa sjednice Skupštine Kantona Sarajevo, na kojoj je javno rekao šta su kadrovi pomenute dvije stranke smjerali sa austrijskim kreditom, namijenjenim za opremanje Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš", teze su u naklonjenim medijima zamijenjene, pa je upravo on optužen za pokušaj nabavke aparata po znatno višim cijenama od onih na tržištu.

- Riječ je o kreditu od 50 miliona eura za cijelu BiH, ne samo za Sarajevo. U Zeničko-dobojskom kantonu Vlada koju čine kadrovi SDP-a i SBB-a spriječi istu stvar koju smo mi ovdje zaustavili, još ističući u novinama kako je držač za toaletni papir trebao biti plaćen po cijeni od 200 maraka, a rukohvat za peškir 600 KM, dok su u Sarajevu podržali tu nabavku. Kredit su dogovarali bivši članovi Vlade, premijer i ministri iz SDP-a Musić, Vuković, Sendijarević, zajedno sa bivšim direktorom Opće bolnice Bakirom Nakašem. Na sjednici Skupštine KS-a sam tražio da se kaže zbog čega je magnetna rezonanca trebala biti plaćena 1.729.000 eura, ako ona na tržištu košta 1.100.000, kaže za Oslobođenje Radeljaš.

...............

Vjeruješ riječima osobe osuđene za prevaru?
veljaca

#141 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by veljaca »

VjecitiStudent wrote:
veljaca wrote:Kakve talove SDP i SBB imaju u austrijskom kreditu za medicinsku opremu

...............

Ja samo prenosim sto se pise .... :D
StupskaBitanga

#142 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by StupskaBitanga »

Ko o čemu ku**a o poštenju i to u Oslobodjenju
JoseMujica

#143 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by JoseMujica »

Eso gigant!

što ti je zavist miševa prema Gospodaru...mali lopov je vazda kivan na velikog jer nemre doći sam do izražaja
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#144 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by antimobbing »

Samo jedan podatak za borce Armije R. BIH koji ovih dana umirete pod teretom doživotnih kredita i koji ste podigli bijednih 50.000 KM kredita, a Banci vraćate 70.000 KM da isplatite jednosobne i dvosobne stanove jedva preživljavajući …

Sjetite se gdje ste bili, a gdje ste sada ...

U imovinskom kartonu CIK-a ''imovina Radeljaša'' (čitaj ukradena od BiH građana) iznosi preko 800.000 KM, a nedavno je kupio BMW vrijednog 150.000 KM.

Image

Enyoj Bosnia!
Last edited by antimobbing on 16/04/2013 12:49, edited 2 times in total.
VjecitiStudent

#145 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by VjecitiStudent »

veljaca wrote:
VjecitiStudent wrote:

I onda podebljaš u onom što se piše SDP i SBB?
Ili uključi mozak u potpunosti ili nemoj nikako.
Parcijalna upotreba mislećeg organa izaziva opravdane sumnje u pristrasnost.

A ko od obraza još može podržati učešće ovog osuđenog prevaranta u politici?
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#146 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by antimobbing »

antimobbing wrote:Samo jedan podatak za borce Armije R. BIH koji ovih dana umirete pod teretom doživotnih kredita i koji ste podigli bijednih 50.000 KM kredita, a Banci vraćate 70.000 KM da isplatite jednosobne i dvosobne stanove jedva preživljavajući …

Sjetite se gdje ste bili, a gdje ste sada ...

U imovinskom kartonu CIK-a ''imovina Radeljaša'' (čitaj ukradena od BiH građana) iznosi preko 800.000 KM, a nedavno je kupio BMW vrijednog 150.000 KM.

Image

Enyoj Bosnia!
... ali Eseda je ima još svuda oko nas ... i puno bogatijih ...
veljaca

#147 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by veljaca »

VjecitiStudent wrote:
veljaca wrote:
VjecitiStudent wrote:
I onda podebljaš u onom što se piše SDP i SBB?
Ili uključi mozak u potpunosti ili nemoj nikako.
Parcijalna upotreba mislećeg organa izaziva opravdane sumnje u pristrasnost.

A ko od obraza još može podržati učešće ovog osuđenog prevaranta u politici?
Kao prvo nemas potrebe da me tako etiketiras.

Pogledaj po cijelom forumu ( a dosta postam ) da u svakoj vijesti koju postavim - podebljam naslov .... A ako ti imas neke teorije zavjere ili paranoje - to je druga stvar ....
JoseMujica

#148 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by JoseMujica »

veljača ne udaraj na Esa gigantea...ako treba da ga Student i ja branimo golim telima.....branićemo!
veljaca

#149 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by veljaca »

JoseMujica wrote:veljača ne udaraj na Esa gigantea...ako treba da ga Student i ja branimo golim telima.....branićemo!

Herr Jose :thumbup: nisam ti ja od onih koji udaraju .... Samo sam postavio clanak iz Oslobodjenja i kao uvijek povecam naslov, a nekima to zasmeta i okarakterise me kao PRO ili KONTRA ....

Nastojim gdje je god to moguce da postavim sto vise novinskih clanaka, jer jedno je novinski clanak ( a tamo takodjer ima svasta ) a drugo necije forumsko misljenje ( a tu takodjer ima puno vise svasta ). I kod tih novinskih clanaka uvijek povecam naslov ....
antimobbing

#150 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by antimobbing »

Ćuo si dobro, ostavi nam Eseda on je naš ... :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GhABQtaxt0[/youtube]
Locked