[Djevojka] Plaćanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
honky tonk

#126 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by honky tonk »

:lol: :lol: :lol:
Platformas

#127 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Platformas »

187 wrote:Ja sam jednu ostavio zbog tih racua.Moze kume popit more al se ta za dzep ne zna uhvatit.Da sam je bar opalio , nisam ni to.Joj Alija crni ,jebem ti ovu drzavu.kad meni fikreta glumi trebu

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2

:D
Ljuska_u_BaklaFi

#128 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Great Cornholio wrote:Predloži joj da izađete u narodnu kuhinju :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
miki.ba

#129 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by miki.ba »

187 wrote:Spolova, kucam sa telefona a debeli.mi prsti .Krsna momcina

Tako i ovi gasarbajteri kad dođu sa novim iphone-ima, a od žuljeva ne mogu koristit taČskrin.
Kinaski

#130 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Kinaski »

Sandra N. wrote:

Sto klucati sa mobitela, pored tako lijepih tastatura ?
Prod'o sam tastaturu zajedno s racunarom da bih sa djevojkom izas'o.Sad bih prodao nju ili zamjenio za racunar

Mr.Penguin

#131 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Mr.Penguin »

Sevap je djevojci platiti pice, veci sevap je ako je ozenis i onda si osiguran.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#132 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by ladyblue18 »

Mr.Penguin wrote:Sevap je djevojci platiti pice, veci sevap je ako je ozenis i onda si osiguran.
:lol: :lol: :lol: ssamo pazis da se usput ne zaljubis :D
Kinaski

#133 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Kinaski »

miki.ba wrote:

Tako i ovi gasarbajteri kad dođu sa novim iphone-ima, a od žuljeva ne mogu koristit taČskrin.
Jebat ih , obidjose cijeli svijet.Dok se ja mucim I strahujem da li cu uslov dat drugi prozivise zivot.Oatvarise svoje licne legende sto rece koelje, kreten jedan.Nisam izaso iz sobe od augusta, samo ucim.Zensko ni na vidiku .Al nije lose

honky tonk

#134 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by honky tonk »

@187
sabura malo, bice i za tebe.. recimo ova http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... t=1&ref=nf , moze jel'de? :D
Mr.Penguin

#135 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Mr.Penguin »

ladyblue18 wrote:
Mr.Penguin wrote:Sevap je djevojci platiti pice, veci sevap je ako je ozenis i onda si osiguran.
:lol: :lol: :lol: ssamo pazis da se usput ne zaljubis :D
Kao drug Kumberlator, malo mu je falilo da se osigura kad ono ostao neosiguran i postao slavni pisac. :D
Ajatolah_

#136 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Ajatolah_ »

SaneSmithOfficial wrote:Zdravooo :D

Naime, imam jedan problem...
Inače, nemam problema kada su u pitanju djevojke ali kada izađemo u kafić ili odemo u prodavnicu najveći mi je blam ko će platiti, naime, problem je u tome što ja kad imam novca uvijek platim kaficu, piće, sladoled, ali šta kada nemam novca (imam 17 godina, pa još uvijek zavisim od džeparca) šta onda ?
Kako reći svako plaća sebi, ili plaćamo po pola ?
Ma šta imaš govoriti, konobar dođe da naplatiš, ti daš pare za sebe i ušutiš se. ;-) :D
mala_curica

#137 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by mala_curica »

Sunrise00 wrote:
mala_curica wrote:Znas sta ! Nemoj ni da trazis djevojku, kad joj obicnu kafu ne mozes platiti ;-)
fuj

zalim svakog momka koji sa ovakvom zavrsi
Zalim i ja tebe, jer kako vidim smatras da je cura sponzorusa ako joj momak plati kafu (koja kosta 1.5 KM)...
Nemas ti pojma sta sam htjela time reci !
mala_curica

#138 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by mala_curica »

patakdaca wrote:
Sunrise00 wrote:
mala_curica wrote:Znas sta ! Nemoj ni da trazis djevojku, kad joj obicnu kafu ne mozes platiti ;-)
fuj

Nazalost dosta muskaraca sa ovakvima zavrsi, epidemija ovakvih zavladala :twisted:
Pa ti ako nemas para da joj platis kafu, sta ce ti onda djevojka ? Nije tesko meni platiti, ali to je neka stvar kulture, bontona ;-)

P.S. Sponzorusa je djevojka koja ocekuje da joj kupuje odjecu, obucu, poklone, parfeme..bla..bla....a ne djevojka kojoj ce platiti obicnu kafu...
mala_curica

#139 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by mala_curica »

187 wrote:Ja sam jednu ostavio zbog tih racua.Moze kume popit more al se ta za dzep ne zna uhvatit.Da sam je bar opalio , nisam ni to.Joj Alija crni ,jebem ti ovu drzavu.kad meni fikreta glumi trebu

Pa jesi ti njoj samo placao kafe iz tog razloga da bi dobio nesto vise :o :shock:
Mr.Penguin

#140 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Mr.Penguin »

mala_curica wrote:
Sunrise00 wrote:
fuj

Zalim i ja tebe, jer kako vidim smatras da je cura sponzorusa ako joj momak plati kafu (koja kosta 1.5 KM)...
1.5KM ali ako pijes je samo jednom, ali 150KM ako je sto puta zaredom platio.
Mr.Penguin

#141 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Mr.Penguin »

mala_curica wrote: P.S. Sponzorusa je djevojka koja ocekuje da joj kupuje odjecu, obucu, poklone, parfeme..bla..bla....a ne djevojka kojoj ce platiti obicnu kafu...
To je definicija u Americi, ovdje je mnogo manji BDP.
mala_curica

#142 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by mala_curica »

1.5KM ali ako pijes je samo jednom, ali 150KM ako je sto puta zaredom platio.[/quote]

Pa bilo bi bezveze da djevojka nikad ne plati, ali na pocetku treba muskarac biti muskarac :-D
Platformas

#143 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Platformas »

Došli smo do toga da je plaćanje kafe curi stvar kulture i bontona :D
Mr.Penguin

#144 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Mr.Penguin »

mala_curica wrote:1.5KM ali ako pijes je samo jednom, ali 150KM ako je sto puta zaredom platio.
Pa bilo bi bezveze da djevojka nikad ne plati, ali na pocetku treba muskarac biti muskarac :-D[/quote]
Mene su ucili da su zene ravnopravne :sad:

A muskarac je uvijek muskarac i ne treba da potrosi 1,5 marku vise da bi i dalje to i bio.
Sunrise00

#145 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Sunrise00 »

mala_curica wrote:
Sunrise00 wrote:
fuj

Neka hvala, ne moras me zaliti. Ako ti muskost gledas po tome, svaka ti cast. Ne pada mi napamet nikog da izdrzavam ali mi nece kruna spasti s glave ako ga pocastim svaki recimo drugi put kad izadjemo. Ne bih imala obraza trpiti da me neko stalno casti.
Bimmer_ wrote:Realno ovde bi svi cini mi se p... dzabe :D Ako hoces da dobijes kvalitetne moras potrosit, ako je zapelo da se ne moze skockat za kafu 2KM i ne treba ti koka realno. Sta ces kad dodje rodjandan ako nemas ni za kafu. I ona uloži u sebe da bude dobra, mozes makar ti malo to cijenit pa platit pice, poklon, poklon, pice, veceru, pa hotel i taksi onda ujutro da ide kuci, mozes al i ne moras :lol:
:lol: mi koje necemo da nam momak bas uvijek placa se i ne sredjujemo jelde :D cuj da kupim sminku, haljine, cipele :lol: valja mi kafe poplacati :lol:
svasta :oops:
mala_curica

#146 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by mala_curica »

patakdaca wrote:
mala_curica wrote:
patakdaca wrote:
Nazalost dosta muskaraca sa ovakvima zavrsi, epidemija ovakvih zavladala :twisted:
Pa ti ako nemas para da joj platis kafu, sta ce ti onda djevojka? Nije tesko meni platiti, ali to je neka stvar kulture, bontona ;-)

P.S. Sponzorusa je djevojka koja ocekuje da joj kupuje odjecu, obucu, poklone, parfeme..bla..bla....a ne djevojka kojoj ce platiti obicnu kafu...
Djevojko draga, platio sam vise kafa u zivotu drugima, nego sto si ih ti popila do sad i sto ces ih popiti u sljedecih 10 godina. Ovo boldirano je reklo vise o tebi nego sto ce iko ikad reci, nebih da vrijeđam al imas jako plitko razmisljanje. Po tvom razmisljanju se moze zakljuciti da covjek koji nema para nije zasluzio da zivi, a ne da ima djevojku.

p.s. Ja kako vidim ovdje nigdje u postu, a i onom iznad sto sam komentarisao nemaju spomenute sponzoruse osim u tvom izlaganju, tako da ako si se pronasla, tvoj problem. ;-)

Kako sudis o meni, kad ne znas ko sam, sta sam ??? A u pravu si to za kafu, ja je svakako i ne pijem, tako da te necu stici u tom 'ispijanju' iste ;-)
I ne znam zasto ti momci uopce placaju te kafe, kad ce poslije pricati o tome kako je trosio pare na djevojku....
Jesam sponozorusa, ali samoj sebi, hvala Bogu imam dobar posao tako da si mogu priustiti sve sto mi treba !
NigdjeVeze

#147 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by NigdjeVeze »

patakdaca wrote:
mala_curica wrote:
patakdaca wrote:
Pa ti ako nemas para da joj platis kafu, sta ce ti onda djevojka? Nije tesko meni platiti, ali to je neka stvar kulture, bontona ;-)

Djevojko draga, platio sam vise kafa u zivotu drugima, nego sto si ih ti popila do sad i sto ces ih popiti u sljedecih 10 godina. Ovo boldirano je reklo vise o tebi nego sto ce iko ikad reci, nebih da vrijeđam al imas jako plitko razmisljanje. Po tvom razmisljanju se moze zakljuciti da covjek koji nema para nije zasluzio da zivi, a ne da ima djevojku.

p.s. Ja kako vidim ovdje nigdje u postu, a i onom iznad sto sam komentarisao nemaju spomenute sponzoruse osim u tvom izlaganju, tako da ako si se pronasla, tvoj problem. ;-)

.
Last edited by NigdjeVeze on 31/08/2012 23:55, edited 1 time in total.
mrtva kokoš

#148 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by mrtva kokoš »

mala_curica wrote: Jesam sponozorusa, ali samoj sebi, hvala Bogu imam dobar posao tako da si mogu priustiti sve sto mi treba !
hoce li je neko posuti domestosom ?! ne mogu vise ove "hvala Bogu" gluposti da citam, ravnjanje svijeta prema sebi i nekim drustveno nametnutim normama :roll:
NigdjeVeze

#149 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by NigdjeVeze »

šime.sparina wrote:
mala_curica wrote: Jesam sponozorusa, ali samoj sebi, hvala Bogu imam dobar posao tako da si mogu priustiti sve sto mi treba !
hoce li je neko posuti domestosom ?! ne mogu vise ove "hvala Bogu" gluposti da citam, ravnjanje svijeta prema sebi i nekim drustveno nametnutim normama :roll:
ma vidis da je to samo los pokusaj laznog moralisanja, al' joj nesto ne ide :lol:
Not My Idea

#150 Re: [Djevojka] Plaćanje

Post by Not My Idea »

šimeeeeeeeeeee :kiss: nemoj tih glupih komentara :-) :D
Post Reply