[Djevojka] Plaćanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- honky tonk
- Platformas
#127 Re: [Djevojka] Plaćanje
187 wrote:Ja sam jednu ostavio zbog tih racua.Moze kume popit more al se ta za dzep ne zna uhvatit.Da sam je bar opalio , nisam ni to.Joj Alija crni ,jebem ti ovu drzavu.kad meni fikreta glumi trebu
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
- Ljuska_u_BaklaFi
#128 Re: [Djevojka] Plaćanje
Great Cornholio wrote:Predloži joj da izađete u narodnu kuhinju
-
miki.ba
#129 Re: [Djevojka] Plaćanje
Tako i ovi gasarbajteri kad dođu sa novim iphone-ima, a od žuljeva ne mogu koristit taČskrin.187 wrote:Spolova, kucam sa telefona a debeli.mi prsti .Krsna momcina
- Kinaski
#130 Re: [Djevojka] Plaćanje
Prod'o sam tastaturu zajedno s racunarom da bih sa djevojkom izas'o.Sad bih prodao nju ili zamjenio za racunarSandra N. wrote:Sto klucati sa mobitela, pored tako lijepih tastatura ?187 wrote:Spolova, kucam sa telefona a debeli.mi prsti .Krsna momcina
-
Mr.Penguin
#131 Re: [Djevojka] Plaćanje
Sevap je djevojci platiti pice, veci sevap je ako je ozenis i onda si osiguran.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#132 Re: [Djevojka] Plaćanje
Mr.Penguin wrote:Sevap je djevojci platiti pice, veci sevap je ako je ozenis i onda si osiguran.
- Kinaski
#133 Re: [Djevojka] Plaćanje
Jebat ih , obidjose cijeli svijet.Dok se ja mucim I strahujem da li cu uslov dat drugi prozivise zivot.Oatvarise svoje licne legende sto rece koelje, kreten jedan.Nisam izaso iz sobe od augusta, samo ucim.Zensko ni na vidiku .Al nije losemiki.ba wrote:Tako i ovi gasarbajteri kad dođu sa novim iphone-ima, a od žuljeva ne mogu koristit taČskrin.187 wrote:Spolova, kucam sa telefona a debeli.mi prsti .Krsna momcina
- honky tonk
#134 Re: [Djevojka] Plaćanje
@187
sabura malo, bice i za tebe.. recimo ova http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... t=1&ref=nf , moze jel'de?
sabura malo, bice i za tebe.. recimo ova http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... t=1&ref=nf , moze jel'de?
-
Mr.Penguin
#135 Re: [Djevojka] Plaćanje
Kao drug Kumberlator, malo mu je falilo da se osigura kad ono ostao neosiguran i postao slavni pisac.ladyblue18 wrote:Mr.Penguin wrote:Sevap je djevojci platiti pice, veci sevap je ako je ozenis i onda si osiguran.![]()
![]()
ssamo pazis da se usput ne zaljubis
- Ajatolah_
#136 Re: [Djevojka] Plaćanje
Ma šta imaš govoriti, konobar dođe da naplatiš, ti daš pare za sebe i ušutiš se.SaneSmithOfficial wrote:Zdravooo
Naime, imam jedan problem...
Inače, nemam problema kada su u pitanju djevojke ali kada izađemo u kafić ili odemo u prodavnicu najveći mi je blam ko će platiti, naime, problem je u tome što ja kad imam novca uvijek platim kaficu, piće, sladoled, ali šta kada nemam novca (imam 17 godina, pa još uvijek zavisim od džeparca) šta onda ?
Kako reći svako plaća sebi, ili plaćamo po pola ?
- mala_curica
#137 Re: [Djevojka] Plaćanje
Zalim i ja tebe, jer kako vidim smatras da je cura sponzorusa ako joj momak plati kafu (koja kosta 1.5 KM)...Sunrise00 wrote:fujmala_curica wrote:Znas sta ! Nemoj ni da trazis djevojku, kad joj obicnu kafu ne mozes platiti
zalim svakog momka koji sa ovakvom zavrsi
Nemas ti pojma sta sam htjela time reci !
- mala_curica
#138 Re: [Djevojka] Plaćanje
Pa ti ako nemas para da joj platis kafu, sta ce ti onda djevojka ? Nije tesko meni platiti, ali to je neka stvar kulture, bontonapatakdaca wrote:Nazalost dosta muskaraca sa ovakvima zavrsi, epidemija ovakvih zavladalaSunrise00 wrote:fujmala_curica wrote:Znas sta ! Nemoj ni da trazis djevojku, kad joj obicnu kafu ne mozes platiti
P.S. Sponzorusa je djevojka koja ocekuje da joj kupuje odjecu, obucu, poklone, parfeme..bla..bla....a ne djevojka kojoj ce platiti obicnu kafu...
- mala_curica
#139 Re: [Djevojka] Plaćanje
187 wrote:Ja sam jednu ostavio zbog tih racua.Moze kume popit more al se ta za dzep ne zna uhvatit.Da sam je bar opalio , nisam ni to.Joj Alija crni ,jebem ti ovu drzavu.kad meni fikreta glumi trebu
Pa jesi ti njoj samo placao kafe iz tog razloga da bi dobio nesto vise
-
Mr.Penguin
#140 Re: [Djevojka] Plaćanje
1.5KM ali ako pijes je samo jednom, ali 150KM ako je sto puta zaredom platio.mala_curica wrote:Zalim i ja tebe, jer kako vidim smatras da je cura sponzorusa ako joj momak plati kafu (koja kosta 1.5 KM)...Sunrise00 wrote:fujmala_curica wrote:Znas sta ! Nemoj ni da trazis djevojku, kad joj obicnu kafu ne mozes platiti
-
Mr.Penguin
#141 Re: [Djevojka] Plaćanje
To je definicija u Americi, ovdje je mnogo manji BDP.mala_curica wrote: P.S. Sponzorusa je djevojka koja ocekuje da joj kupuje odjecu, obucu, poklone, parfeme..bla..bla....a ne djevojka kojoj ce platiti obicnu kafu...
- mala_curica
#142 Re: [Djevojka] Plaćanje
1.5KM ali ako pijes je samo jednom, ali 150KM ako je sto puta zaredom platio.[/quote]
Pa bilo bi bezveze da djevojka nikad ne plati, ali na pocetku treba muskarac biti muskarac
Pa bilo bi bezveze da djevojka nikad ne plati, ali na pocetku treba muskarac biti muskarac
- Platformas
#143 Re: [Djevojka] Plaćanje
Došli smo do toga da je plaćanje kafe curi stvar kulture i bontona 
-
Mr.Penguin
#144 Re: [Djevojka] Plaćanje
Pa bilo bi bezveze da djevojka nikad ne plati, ali na pocetku treba muskarac biti muskaracmala_curica wrote:1.5KM ali ako pijes je samo jednom, ali 150KM ako je sto puta zaredom platio.
Mene su ucili da su zene ravnopravne
A muskarac je uvijek muskarac i ne treba da potrosi 1,5 marku vise da bi i dalje to i bio.
- Sunrise00
#145 Re: [Djevojka] Plaćanje
Neka hvala, ne moras me zaliti. Ako ti muskost gledas po tome, svaka ti cast. Ne pada mi napamet nikog da izdrzavam ali mi nece kruna spasti s glave ako ga pocastim svaki recimo drugi put kad izadjemo. Ne bih imala obraza trpiti da me neko stalno casti.mala_curica wrote:Zalim i ja tebe, jer kako vidim smatras da je cura sponzorusa ako joj momak plati kafu (koja kosta 1.5 KM)...Sunrise00 wrote:fujmala_curica wrote:Znas sta ! Nemoj ni da trazis djevojku, kad joj obicnu kafu ne mozes platiti
Bimmer_ wrote:Realno ovde bi svi cini mi se p... dzabeAko hoces da dobijes kvalitetne moras potrosit, ako je zapelo da se ne moze skockat za kafu 2KM i ne treba ti koka realno. Sta ces kad dodje rodjandan ako nemas ni za kafu. I ona uloži u sebe da bude dobra, mozes makar ti malo to cijenit pa platit pice, poklon, poklon, pice, veceru, pa hotel i taksi onda ujutro da ide kuci, mozes al i ne moras
![]()
svasta
- mala_curica
#146 Re: [Djevojka] Plaćanje
patakdaca wrote:Djevojko draga, platio sam vise kafa u zivotu drugima, nego sto si ih ti popila do sad i sto ces ih popiti u sljedecih 10 godina. Ovo boldirano je reklo vise o tebi nego sto ce iko ikad reci, nebih da vrijeđam al imas jako plitko razmisljanje. Po tvom razmisljanju se moze zakljuciti da covjek koji nema para nije zasluzio da zivi, a ne da ima djevojku.mala_curica wrote:Pa ti ako nemas para da joj platis kafu, sta ce ti onda djevojka? Nije tesko meni platiti, ali to je neka stvar kulture, bontonapatakdaca wrote:
Nazalost dosta muskaraca sa ovakvima zavrsi, epidemija ovakvih zavladala![]()
P.S. Sponzorusa je djevojka koja ocekuje da joj kupuje odjecu, obucu, poklone, parfeme..bla..bla....a ne djevojka kojoj ce platiti obicnu kafu...
p.s. Ja kako vidim ovdje nigdje u postu, a i onom iznad sto sam komentarisao nemaju spomenute sponzoruse osim u tvom izlaganju, tako da ako si se pronasla, tvoj problem.
Kako sudis o meni, kad ne znas ko sam, sta sam ??? A u pravu si to za kafu, ja je svakako i ne pijem, tako da te necu stici u tom 'ispijanju' iste
I ne znam zasto ti momci uopce placaju te kafe, kad ce poslije pricati o tome kako je trosio pare na djevojku....
Jesam sponozorusa, ali samoj sebi, hvala Bogu imam dobar posao tako da si mogu priustiti sve sto mi treba !
- NigdjeVeze
#147 Re: [Djevojka] Plaćanje
patakdaca wrote:Djevojko draga, platio sam vise kafa u zivotu drugima, nego sto si ih ti popila do sad i sto ces ih popiti u sljedecih 10 godina. Ovo boldirano je reklo vise o tebi nego sto ce iko ikad reci, nebih da vrijeđam al imas jako plitko razmisljanje. Po tvom razmisljanju se moze zakljuciti da covjek koji nema para nije zasluzio da zivi, a ne da ima djevojku.mala_curica wrote:Pa ti ako nemas para da joj platis kafu, sta ce ti onda djevojka? Nije tesko meni platiti, ali to je neka stvar kulture, bontonapatakdaca wrote:
Nazalost dosta muskaraca sa ovakvima zavrsi, epidemija ovakvih zavladala![]()
p.s. Ja kako vidim ovdje nigdje u postu, a i onom iznad sto sam komentarisao nemaju spomenute sponzoruse osim u tvom izlaganju, tako da ako si se pronasla, tvoj problem.
.
Last edited by NigdjeVeze on 31/08/2012 23:55, edited 1 time in total.
- mrtva kokoš
#148 Re: [Djevojka] Plaćanje
hoce li je neko posuti domestosom ?! ne mogu vise ove "hvala Bogu" gluposti da citam, ravnjanje svijeta prema sebi i nekim drustveno nametnutim normamamala_curica wrote: Jesam sponozorusa, ali samoj sebi, hvala Bogu imam dobar posao tako da si mogu priustiti sve sto mi treba !
- NigdjeVeze
#149 Re: [Djevojka] Plaćanje
ma vidis da je to samo los pokusaj laznog moralisanja, al' joj nesto ne idešime.sparina wrote:hoce li je neko posuti domestosom ?! ne mogu vise ove "hvala Bogu" gluposti da citam, ravnjanje svijeta prema sebi i nekim drustveno nametnutim normamamala_curica wrote: Jesam sponozorusa, ali samoj sebi, hvala Bogu imam dobar posao tako da si mogu priustiti sve sto mi treba !
- Not My Idea
#150 Re: [Djevojka] Plaćanje
šimeeeeeeeeeee
nemoj tih glupih komentara