Stadion Koševo - "Asim Ferhatović Hase".
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#126 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Ovo je definitivno tačno da ova firma izvodi radove, jer sam imao priliku vidjeti kopiju ugovora kojom ova firma dobija ovaj posao i zaista se radi o 12000 stolica....znamo da je kapacitet zapada AFH veći, ali bitno je da se napokon krene....
Prema informacijama koje smatram pouzdanim, radovi bi trebali čak početi vrlo brzo, izuzev ako snijeg ne porani i ne odgodi početak radova ili se šta sa strane ne upetlja, ali ne bi trebalo pošto je sa papirima napokon sve ok..
Prema informacijama koje smatram pouzdanim, radovi bi trebali čak početi vrlo brzo, izuzev ako snijeg ne porani i ne odgodi početak radova ili se šta sa strane ne upetlja, ali ne bi trebalo pošto je sa papirima napokon sve ok..
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#127 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Hajde super, samo neka se radinorth wrote:Ovo je definitivno tačno da ova firma izvodi radove, jer sam imao priliku vidjeti kopiju ugovora kojom ova firma dobija ovaj posao i zaista se radi o 12000 stolica....znamo da je kapacitet zapada AFH veći, ali bitno je da se napokon krene....
Imas li slucajno mogucnost da provjeris i boju stolica, mada znam da je to trivijalna stvar, ali eto...interesuje me
- Logovan
#128 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Budu li radovi krenuli vrlo brzo kao što kažeš, imaš od mene pivu ili šta već piješ.north wrote:Ovo je definitivno tačno da ova firma izvodi radove, jer sam imao priliku vidjeti kopiju ugovora kojom ova firma dobija ovaj posao i zaista se radi o 12000 stolica....znamo da je kapacitet zapada AFH veći, ali bitno je da se napokon krene....
-
miki.ba
#129 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Stolice bordo izuzev onih bijelih koje služe za ispisivanje imena Sarajevo.-LIBERO- wrote:Hajde super, samo neka se radinorth wrote:Ovo je definitivno tačno da ova firma izvodi radove, jer sam imao priliku vidjeti kopiju ugovora kojom ova firma dobija ovaj posao i zaista se radi o 12000 stolica....znamo da je kapacitet zapada AFH veći, ali bitno je da se napokon krene....
Prema informacijama koje smatram pouzdanim, radovi bi trebali čak početi vrlo brzo, izuzev ako snijeg ne porani i ne odgodi početak radova ili se šta sa strane ne upetlja, ali ne bi trebalo pošto je sa papirima napokon sve ok..![]()
Imas li slucajno mogucnost da provjeris i boju stolica, mada znam da je to trivijalna stvar, ali eto...interesuje me
- van Basten
#130 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
pa valjda je savez pristao da plati ostatak do 18.000 ili koliko je već tačan kapacitet Koševa, a da mu se to računa u buduće aktivnosti na stadionu, organizacije utakmica, turnira i sl. Bila je vijest da su odobrili 60ak hiljada km za tu svrhu. Valjda sada treba sa savezom potpisati ugovor i za ostatak stolica?
- vozač
#131 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
baš bi me začudilo da padne snijeg, recimo u decembrunorth wrote:Ovo je definitivno tačno da ova firma izvodi radove, jer sam imao priliku vidjeti kopiju ugovora kojom ova firma dobija ovaj posao i zaista se radi o 12000 stolica....znamo da je kapacitet zapada AFH veći, ali bitno je da se napokon krene....
malo sarkazma, tipično za nas, nema kiše mjesecima i kad krenu kiše, evo i njih sa radovima, oj živote
samo da krenu više, pa kako god
-
El_comadante
#132 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
rok je 28 dana od početka. treba tu dodati i praznike znači bajram pa 25.11. ako nebi krenuli ove sedmice i to ode preko mjesec dana. dakle ako bi sada počeli možemo očekivat završetak oko 1 decembra.
- Kemal Malovčić
#133 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
nek ih meću nek je srechno i berichetno
- valterbranisarajevo
#134 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Evo i portal je objavio vijest...Napokon nešto lijepo u moru ružnih stvari...
Ali kada je ovako kilavo išlo sa plastikom šta tek onda treba očekivati sa nekim krupnijim zahvatima, kada dođe do betona....
http://www.klix.ba/vijesti/bih/firma-ma ... /121015073
http://www.klix.ba/vijesti/bih/firma-ma ... /121015073
- valterbranisarajevo
- Logovan
#136 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Počelo se na zapadu raditi. Konačno.
- valterbranisarajevo
#137 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Ako neko može slikati, sa balkona ili u prolazu..
- amoninan
- ledeni_caj
#139 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Jos malo i do mog reda dosli.
Nek pozure to. 
- Baltazar_khan
#140 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
šteta, kapacitet stadiona će biti za 5000 mjesta manji
kako god, bolje i ovo od 12 hiljada nego nikako 
- ledeni_caj
#141 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
To su one stare stolice samo dignute. 
-
miki.ba
#142 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Ovo su slike skidanja starih stolica.-LIBERO- wrote:Nesto mi ovi naslonjaci pokratki nekako, jesu li ovi sigurni da ova visina naslonjaca ispunjava te uslove od UEFA???
Ima li slika novih?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#143 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Ja pobriso post kada sam skontao gresku u rasudjivanju
, al' vidim ovdje ima likova brzih od zvuka
Fakat sam kontao na onim prvim slikama da su nove stolice, nekako su ih ukosili pa su mi djelovale k'o nove stolice.
Znaci, jos nema novih stolica....
Fakat sam kontao na onim prvim slikama da su nove stolice, nekako su ih ukosili pa su mi djelovale k'o nove stolice.
Znaci, jos nema novih stolica....
-
todd_smith
#144 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
EDIT: nista nista zakasnio sam
- Cossack
#145 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Valjda ce se sjetiti da "zakrpe" i ostale tribine. Dosta stolica i tamo fali.... 
- Koshpa
#146 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
a sta ce biti s ovim starim stolicama, mogu li se one iskoristiti.......................
Last edited by -LIBERO- on 19/10/2012 00:42, edited 1 time in total.
Reason: Editovan dio radi zaustavljanja bespotrebne rasprave.
Reason: Editovan dio radi zaustavljanja bespotrebne rasprave.
- valterbranisarajevo
#147 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Ja bih bio najsretniji da ove stolice završe u Vogošći ili Semizovcu na stadionima koji su u proteklim decenijama bezbroj puta otvarali svoje kapije Sarajevu kada mu je bilo najteže i kada su bukvalno bili prisiljeni trenirati na livadama. 
- valterbranisarajevo
#148 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
U svakom slučaju pozdrav starim stolicama na zapadu. Odslužile su svoje časno i bile svjedok mnogih važnih kulturno sportskih događaja u istoriji našeg grada. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#149 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Ovo se slazem. Sa 17 000 stolica se mogu popuniti svi mali stadioni u kantonu, ima ih 5-6, a i sire. Svakako bi se to trebalo uraditi.valterbranisarajevo wrote:Ja bih bio najsretniji da ove stolice završe u Vogošći ili Semizovcu na stadionima koji su u proteklim decenijama bezbroj puta otvarali svoje kapije Sarajevu kada mu je bilo najteže i kada su bukvalno bili prisiljeni trenirati na livadama.
- valterbranisarajevo
#150 Re: Hoćemo nove stolice na zapadnoj tribini! (anketa)
Sada bi bilo fora sjesti na beton i osjetiti kako je to bilo nekada "kada je igrao Hase" i sve to ovjekovječiti...