Nejse hajd, ja samo kazem da je ok cestitati i sam sam jer jeste bolji bolji od fasista, no sad nesto po temaam a ici, kiloemtarske postove pisati i ostalo, a do prije dva dana ti isti ljudi te jebali, eh to mi je nidje veze, ali eto, svak ima svoje.just principe wrote:bhf![]()
ja bi prvi cestitao vama da ste razvlili nekog protivnika ko mi Levskog. Mislim sta je tu problem![]()
Da ste vi prosli cestitali bi vam, kad ste ispali malo vas podjebajemo. Tako bi i vi nassjeti se konobara
BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#126 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
-
todd_smith
#127 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
nemas sta pisati, cestitao i to je to, na razliku od nekih, hvala na cestitkama i to je toBHF_Manijak wrote:Nejse hajd, ja samo kazem da je ok cestitati i sam sam jer jeste bolji bolji od fasista, no sad nesto po temaam a ici, kiloemtarske postove pisati i ostalo, a do prije dva dana ti isti ljudi te jebali, eh to mi je nidje veze, ali eto, svak ima svoje.just principe wrote:bhf![]()
ja bi prvi cestitao vama da ste razvlili nekog protivnika ko mi Levskog. Mislim sta je tu problem![]()
Da ste vi prosli cestitali bi vam, kad ste ispali malo vas podjebajemo. Tako bi i vi nassjeti se konobara
leet wrote:Ko sad ima više tekmi u Europi ?![]()
-
mistek
#128 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
@BHF_Manijak, nemoj bar ti ba luditi ko drugi (sa obje strane). Pa ti spadaš u najnormalnije likove na cijelom forumu i volim te čitati plaho, a sad tako
Levski, zdra'o. Utakmica odigrana pametno, zdravo i sada imamo Play off na tacni. Ako Bog da.
Levski, zdra'o. Utakmica odigrana pametno, zdravo i sada imamo Play off na tacni. Ako Bog da.
- horty225
#129 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Da sad netrazim bezveze jer vjerujem da kod vas ima onih koji znaju to. Ako Sarajevo prodje i Zetu, onda mora opet jos jednog protivnika pobjednika do ulaska jel?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
todd_smith
#131 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
svake godine nam dodaju jos jedno kolo, dok ih sve predjemo ukinut` ce takmicenje 
- just principe
#132 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
todd_smith wrote:svake godine nam dodaju jos jedno kolo, dok ih sve predjemo ukinut` ce takmicenje
da, cini mi se protiv Cluja je bilo 3 pretkolo playoff. Kasnije uveli jos jedno pretkolo
Ma kako god, proci u grupnu fazu Evropa liga je veoma tesko, da ne kazem nemoguca misija barem za nase klubove.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#133 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Cluj je bio četvrto pretkolo također, samo smo te godine počeli odmah od drugog 
- just principe
#134 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
da, zaboravio sam Trnavu
- BHF_Manijak
#135 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma dzaba da uvedu 18 pretkola, dok god ti ne dodju ekipe koje su spremne da te pokaraju, nema grupne faze, tu prvenstveno mislim dok ti ne pocnu dolaziti ili ti ga imas mogucnost da ti dodje, klubovi iz liga petice, sve dotle ti je dobro.
Dakle nebitno koji je redni broj pretkola, bitno je vrte li se oko njega extra jaki klubovi ili ne.
Transformaciju su napravili i u CL, pa sad imas ustvari 4 pretkola umjesto prije 3, ali opet sadasnje 4. je ekvivalent prijasnjem 3-em. S tim sto su uveli malu promjenu tj da te ne mogu zapasti ekipe iz liga petice i jos poneke jace lige, sto je dodatno olaksalo "manjim" klubovima da se kvalifikuju. No mi to jos uvijek mozemo samo sanjati
a ova godina je zrela bila za nesto vise, no eto zbog levata na terenu nam se ne dade! 
-
bosnjo89
#136 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
u tom slucaju bi i levski bio nenosioc u 2 pretkolu tako da...just principe wrote:todd_smith wrote:svake godine nam dodaju jos jedno kolo, dok ih sve predjemo ukinut` ce takmicenje
da, cini mi se protiv Cluja je bilo 3 pretkolo playoff. Kasnije uveli jos jedno pretkoloZamislite da je sad Zeta playoff
![]()
Ma kako god, proci u grupnu fazu Evropa liga je veoma tesko, da ne kazem nemoguca misija barem za nase klubove.
-
tcz
#137 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
znas kako kazu prvi 10g je najteze kasnije se navikneshypko_nurko wrote:ako budete dovljno dugo ponavljali mozda nekog i uvjerite.![]()
-
Smail Aga
#138 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Uopste nije nemoguca misija. Evo cim si jednoga nosioca/favorita izbacio otvara ti se mogucnost. Zeta je realno slabija ,upstalom idemo na nju kao nosioc,sto smo preuzeli od Levskog. Onda u play-offu zavisi puno od srece. Tamo ima 5-6 timova sa kojima se mozemo hladno nositi i proci ih ,isto tako ima timova protiv kojih nemamo ni 0,1 % sanse. Znaci od zdrijeba puno zavisi. A ako klub vodi iole smislenu politiku,pa odrzava kostur ekipe ,koji pojacava po potrebi sa par igraca godisnje,uopste nije tesko. Naprimjer Sarajevo do iduceg ljeta zadrzi 90 % ove ekipe,koje ce se za godinu uigrati ii doda 2-3 prava pojacanja za iduce ljeto. Sa takvom politikom u roku dvije-tri sezone ces ubosti malo povoljniji zdrijeb i plasirati se.just principe wrote:todd_smith wrote:svake godine nam dodaju jos jedno kolo, dok ih sve predjemo ukinut` ce takmicenje
da, cini mi se protiv Cluja je bilo 3 pretkolo playoff. Kasnije uveli jos jedno pretkoloZamislite da je sad Zeta playoff
![]()
-
Smail Aga
#139 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ovo povecano je point,ona ekipa koju ste ostavili 17 poena iza sebe i ova sad,koja ima 7-8 novih igraca nije ista ekipa.BHF_Manijak wrote:Cestitam vam, teska srca i slago bih kada bih napisao da mi je drago, naravno da nije ko sto ni vama nije zao jer je Zeljeznicar ispao! Realno.
Oderali ste ove fasiste. Said beton.
I dan danas sebi ne mogu doci da ekipa koju smo ostavili 17 bodova ovako odiga Evropu, uz to promjeni 7-8 igraca, a mi koji zadrzasmo kostur, dovedosmo jos eto na zimu pojacanja, da ispadosmo ko zadnje picke!![]()
![]()
Mame li vam se sjetim one alkoholicarsko-narkomanske, picke jedne pickaste! Ovo je naravno nasim zvjezdicama.![]()
![]()
Bili ste bolji ,proslu sezonu a za novu cemo vidjeti. Kao si rekao,vi ste zadrzali kostur uz par pojacanja a mi smo promijenili skoro cijeli tim. Ako je suditi po igrama u u euro-kupovima,crno vam se pise. No,ko je bolji sada u novoj sezoni,vidjecemo uskoro,kada prvenstvo pocne. Mada cete imati u pocetku prednost,jer cemo mi igrati na tri fronta do decembra
- ultima_palabra
#140 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Niđe veze, svega miMame li vam se sjetim one alkoholicarsko-narkomanske, picke jedne pickaste! Ovo je naravno nasim zvjezdicama.![]()
![]()
-
north
#141 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ti da imaš imalo obraza, ko što nemaš, ko crčak bi se ispalio na remo jedno 30-ak dana, da se malo ohladiš...tvoje besmislene mnogobrojne postove o blamaži Sarajeva prvo u Sofiji, pa onda i sinoć, nisu smiješne, meni su onako baš pomalo žalosne..hypko_nurko wrote:sad idite i osvetiti borac
Šta kažu košpe ,Levski u rangu Zrinjskog, nenadjebivi su sviju mi, pa eto neka su, ali bi i kao takvi iskarali i Želju i Širokog zajedno...samo to protiv Sarajeva malo teže ide, baš kao što je išlo Genku i još nekim....
Hvala čestitkama iskrenim košpicara koji su to uradili i na temi FCS...
- nosara
#142 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nema sta, na stranu levski, koji je los i bezopasan, igrali ste na nivou... Sta ce bit dalje, a posebno sta ce bit u prvenstvu, o tom po tom...north wrote:Ti da imaš imalo obraza, ko što nemaš, ko crčak bi se ispalio na remo jedno 30-ak dana, da se malo ohladiš...tvoje besmislene mnogobrojne postove o blamaži Sarajeva prvo u Sofiji, pa onda i sinoć, nisu smiješne, meni su onako baš pomalo žalosne..hypko_nurko wrote:sad idite i osvetiti borac
Šta kažu košpe ,Levski u rangu Zrinjskog, nenadjebivi su sviju mi, pa eto neka su, ali bi i kao takvi iskarali i Želju i Širokog zajedno...samo to protiv Sarajeva malo teže ide, baš kao što je išlo Genku i još nekim....
Hvala čestitkama iskrenim košpicara koji su to uradili i na temi FCS...
Ljudski je cestitat...
- Charuga
- Globalni moderator
#143 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
@internacionale
Izbrisao sam ti post jer spomenuti sudija nije dio ove teme a citav post ti je bio vezan za istog.
P.S. Ja neki dan napisah jednom forumasu da cu mu otvoriti posebnu temu ako ima dokaze za to sto ti pricas jer je i on isto spominjao. Poslije toga nije nista napisao. Ako imas dokaze, bilo kakve, samo reci da otvorimo temu.
Izbrisao sam ti post jer spomenuti sudija nije dio ove teme a citav post ti je bio vezan za istog.
P.S. Ja neki dan napisah jednom forumasu da cu mu otvoriti posebnu temu ako ima dokaze za to sto ti pricas jer je i on isto spominjao. Poslije toga nije nista napisao. Ako imas dokaze, bilo kakve, samo reci da otvorimo temu.
- ultima_palabra
#144 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Stipu trola, ponavlja isti post zadnje tri godine.Plavih_11 wrote:@internacionale
- dino84
#145 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
@BHF
Malo si "odlijepio",krivina ti je,sve kontam,ali ohladi malo.Ja se sjecam da su i oni najzesci pitari odmah dosli i cestitali nakon nasih uspjeha prosle sezone,a znamo sta smo uradili prosle sezone,od duple krune pa sve do Brage i Reala i ostalih finih stvari.
Ja ih ne volim niti sam ih ikada volio zbog milion razloga,ali treba brate postovati neke stvari i pohvaliti ono sto treba pohvaliti,brate ginuli su na terenu i pokazali kako se bori za klub,onaj Sesar je igrao kao gladijator,plus Hadziceva partija,ma citava ekipa ba.
Psovanje nasima je nidje veze,znam ja dobro da ga Jamak voli "mahnuti",da Svraka pripali koju,da se igraci sretnu u zoru ponekad na ulici,ali ispratili smo ih pjesmom i aplauzom brate u revansu.Nije nam jos sve jasno oko onog dvomeca,sudija nas je poprilicno unistio u oba meca,a drugi je pogotovo bio cirkus tako da ti prica ne stoji onako stopostotno.
Sretno pitarima dok god su u Evropi (kao i svim nasim klubovima jer dizu koeficijent),a kada se vrate iz nje nastavit cemo se boriti protiv njih i to je to,jednostavno i prosto.
Malo si "odlijepio",krivina ti je,sve kontam,ali ohladi malo.Ja se sjecam da su i oni najzesci pitari odmah dosli i cestitali nakon nasih uspjeha prosle sezone,a znamo sta smo uradili prosle sezone,od duple krune pa sve do Brage i Reala i ostalih finih stvari.
Ja ih ne volim niti sam ih ikada volio zbog milion razloga,ali treba brate postovati neke stvari i pohvaliti ono sto treba pohvaliti,brate ginuli su na terenu i pokazali kako se bori za klub,onaj Sesar je igrao kao gladijator,plus Hadziceva partija,ma citava ekipa ba.
Psovanje nasima je nidje veze,znam ja dobro da ga Jamak voli "mahnuti",da Svraka pripali koju,da se igraci sretnu u zoru ponekad na ulici,ali ispratili smo ih pjesmom i aplauzom brate u revansu.Nije nam jos sve jasno oko onog dvomeca,sudija nas je poprilicno unistio u oba meca,a drugi je pogotovo bio cirkus tako da ti prica ne stoji onako stopostotno.
Sretno pitarima dok god su u Evropi (kao i svim nasim klubovima jer dizu koeficijent),a kada se vrate iz nje nastavit cemo se boriti protiv njih i to je to,jednostavno i prosto.
- Arteta
#146 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Vrijednost Zete na transfermarktu je 1 600 000,a Sarajeva 5 400 000.
- jazzer
#147 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Da kazemo nesto i o druga dva predstavnika BiH u evro kupovima. Stvarno sramota. Ne mogu drugoligasa iz CG i
one Irce da prodju. Mentalitet malih klubova, sta li je. Morali su bar po pobjedu ostvariti, pa onda ispasti,
ovako.. Ali ce zato jedva cekati da im Sarajevo i Zeljo dodju na gostovanje, da pokazu svu raskos svog primitivizma, to je za njih vrhunac svake sezone.
Onda nekako izbore evropu, izblamiraju se i ajd ponovo.
one Irce da prodju. Mentalitet malih klubova, sta li je. Morali su bar po pobjedu ostvariti, pa onda ispasti,
ovako.. Ali ce zato jedva cekati da im Sarajevo i Zeljo dodju na gostovanje, da pokazu svu raskos svog primitivizma, to je za njih vrhunac svake sezone.
-
tcz
#148 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
tesko mu pao ovaj prolazultima_palabra wrote:Niđe veze, svega miMame li vam se sjetim one alkoholicarsko-narkomanske, picke jedne pickaste! Ovo je naravno nasim zvjezdicama.![]()
![]()
Prvo ovako psovati na Ramazanu
Pa onda ovaj mazohizam... cijeli stadion je u utorak ispratio igrače aplauzom i pjesmom, a sad ti našao biti pametan
Iskreno si me iznenadio.
- M_e_m_o
#149 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Konačno neko! Svaka ti čast za iskrenost!BHF_Manijak wrote:Cestitam vam, teska srca i slago bih kada bih napisao da mi je drago, naravno da nije ko sto ni vama nije zao jer je Zeljeznicar ispao! Realno.
Oderali ste ove fasiste. Said beton.
Ako već glumatate u stvarnom životu, pa kao glumite da se ne jedete što smo prošli, ne znam čemu potreba da na forumu šupljirate sa šatro čestitkama. Posebno ovi što su se satrali prethodnih dana da kažu kako je Levski karina a svi ostali strašni, konobari, tokari, željama da nas sudija zakine, itd. Znamo da se jedete i ne znam čemu potreba da glumite.
Sarajevo po ko zna koji put pokazalo kako se bori za svoj klub i kako se predstavlja grad i država!
Kako volim ovu Evropu, samo zato što pokaže ko je ko.
DIVOVI!
- limeni
#150 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
svaka cast sarajevu, ali je tuga da su ostali timovi iz nase lige odigrali ispod svojih mogucnosti..svi su bili previse uvjereni da ce proci, treneri borca i sirokog su obecavali prolaz govoreci da su bolja ekipa od protivnika ali su pali na nos...kod zelje je jedino trener bio oprezan, dok je strucni stab navijao da izvuku maribor umjesto da dovedu 5-6 igraca makar da pojacaju konkurenciju u ekipi..a sad bi mogli sanjati o grupnoj fazi samo da se koja marka ulozila..
sarajevo ima sanse da dodje u play off, a u dvije utakmice je sve moguce.
sarajevo ima sanse da dodje u play off, a u dvije utakmice je sve moguce.