gdje naci istu trilogiju? po mogucnosti na DVD-u7putnik wrote:Od "novijih" preporucio bih "Sea Inside" spanski film koji je dobio oscara ja mislim ove godine za najbolji strani film. film je mrak.
od "starijih" trilogiju Krysztofa Kieslowskog Red, White i Blue.
Cista, nerazrjedjena, 100% genijalstina.
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
-
The_Fluid
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
jesi zapeo više za DVD
oš da ti poklonim 3 CD-a sa ta tri filma da ne gnjaviš raju više
bemu DVD koliko puta spominjem prednosti divx-a od dostupnosti brzini snimanja a kvalitet je zanemarljivo manji... pogotovo u filmovima gdje se kamera ne radi brze kretnje
:D:D
bemu DVD koliko puta spominjem prednosti divx-a od dostupnosti brzini snimanja a kvalitet je zanemarljivo manji... pogotovo u filmovima gdje se kamera ne radi brze kretnje
-
The_Fluid
komi wrote:jesi zapeo više za DVD![]()
![]()
bemu DVD koliko puta spominjem prednosti divx-a od dostupnosti brzini snimanja a kvalitet je zanemarljivo manji... pogotovo u filmovima gdje se kamera ne radi brze kretnje:D:D
eh, komi, ti i tvoji danajski darovi
- Truba
http://www.imdb.com/title/tt0104155/
A shape shifter comes from the desert in search of victims, a spirit the locals call the dust devil. He prays on the lonely and the unloved, those that have already lost everything but life itself. Wendy has broken up with her husband and wanders aimlessly in her car. She picks up a stranger and begins having misgivings about picking him up when strange things begin to occur. Meanwhile a local police officer tracks the killer. Aided by a shaman's admonishments about witchcraft he sets off to try and stop the beast before it can complete its grisly task.
A shape shifter comes from the desert in search of victims, a spirit the locals call the dust devil. He prays on the lonely and the unloved, those that have already lost everything but life itself. Wendy has broken up with her husband and wanders aimlessly in her car. She picks up a stranger and begins having misgivings about picking him up when strange things begin to occur. Meanwhile a local police officer tracks the killer. Aided by a shaman's admonishments about witchcraft he sets off to try and stop the beast before it can complete its grisly task.
- Kareem Abdul-Jabbar
iceman ze wrote:Jel neko gledao ''BLADE Trinity''.....ja sam gledao prva dva dijela i bio sam zadovoljan......nisam znao da je u martu bio u Unitic-u pa sam ga propustio. U videotekama nema jos na DVD-u, a na kaseti losa kopija, pa ne bih htio pokvariti gledanje ovog filma.
-
Lisac
napeto
k'o crijevo

bez shale. dobar film. i gledat cu ga opet.
http://www.apple.com/trailers/paramount ... inist.html
bez shale. dobar film. i gledat cu ga opet.
http://www.apple.com/trailers/paramount ... inist.html
- Alfons Kauders
Kung fu hustle 
- sorge_sa

odlican film, ovogodisnji dobitnik oskara za najbolji strani film, ili za film sa tzv govornog neengleskog podrucja........javier bardem predobar, uz Sean Penna sigurno trenutno najbolji glumac, nakon odlicne uloge u Malkovichevom Dancer Upstairs, jos jedna vrhunsko izdanje i potvrda glumackih kvaliteta
-
dinash
preporucujem dokumentarac
THE TAKE
by Awi Lewis (CounterSpin) & Naomi Klein (NoLogo)
sajt
trailer (quicktime)

THE TAKE
by Awi Lewis (CounterSpin) & Naomi Klein (NoLogo)
sajt
trailer (quicktime)

-
dinash
- Alfons Kauders
Nesto se bojim da nikakav film nije u stanju da docara sve one brilijantne Adamsove budalastinje, al valja ga pogledat, ako nista da ga crnim... 
- Truba
http://www.imdb.com/chart/
prvi na boksofisu
prvi na boksofisu