STIPU MESICA Simpatisu Bosanski muslimani ! ! ZASTO ?

regina

Post by regina »

Mesic je vrhunski politicar, bivsi predsjednik bivse nam domovine i sadasnji predsjednik susjedne nam drzave, dobar covjek i njega cijene dobri ljudi, sto nema veze sa muslimanima, hrvatima ili srbima
violentjack

Post by violentjack »

Kiki..Keki ili Kike..ja bar ponavljam isto za razliku od tebe koji se gubis u iluzijama svoga vlastitotg uma..

Ps jops si prepun fragmentacija..ali necu ti zamjeriti osnovno obrazovanje..zar ne? :oops:
|N

Post by |N »

regina wrote:Mesic je vrhunski politicar, bivsi predsjednik bivse nam domovine i sadasnji predsjednik susjedne nam drzave, dobar covjek i njega cijene dobri ljudi, sto nema veze sa muslimanima, hrvatima ili srbima
hahaha,regina puna samohvale,njega cijene osobe poput tebe koje pokusavaju namjestiti rezultate.Kao u emisiji na HRT1 "Nedeljom u 2" jedan bravo za tebe ,Mesica,Pusicku i ostale istomisljenike .

SKANDAL U povodu jučerašnjeg gostovanja čelnika narodnjaka u emisijama HTV-a
Haenesovci pozvani da zovu za Čačića i V. Pusić
http://www.vecernji-list.hr/system/gall ... ic-txt.jpg

"Molim sve tajnike županijskih organizacija HNS-a da zamole članstvo stranke da glasuje u emisijama Nedjeljom u dva i Piramida u korist Vesne Pusić i Radimira Čačića, kao i da se osigura dežurstvo u županijskim uredima te nekoliko volontera koji će u vrijeme emisije upućivati pozive jer je jako bitno da budemo organizirani i na taj način damo podršku našim čelnicama".

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/ne ... 3/index.do

Vrli ste ljudi regina :) i ti i tvoj jasho i ostala kompanija :)
Meyra

Post by Meyra »

Boze, boze, da li bi se dva Njemca posvadjali oko toga kakav je Predsjednik Holandije.

Ovo je humor (jako crn)!

M.

:shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol:
Pravaš

#130 znam tko je ovo

Post by Pravaš »

|N wrote:
regina wrote:Mesic je vrhunski politicar, bivsi predsjednik bivse nam domovine i sadasnji predsjednik susjedne nam drzave, dobar covjek i njega cijene dobri ljudi, sto nema veze sa muslimanima, hrvatima ili srbima
hahaha,regina puna samohvale,njega cijene osobe poput tebe koje pokusavaju namjestiti rezultate.Kao u emisiji na HRT1 "Nedeljom u 2" jedan bravo za tebe ,Mesica,Pusicku i ostale istomisljenike .

SKANDAL U povodu jučerašnjeg gostovanja čelnika narodnjaka u emisijama HTV-a
Haenesovci pozvani da zovu za Čačića i V. Pusić
http://www.vecernji-list.hr/system/gall ... ic-txt.jpg

"Molim sve tajnike županijskih organizacija HNS-a da zamole članstvo stranke da glasuje u emisijama Nedjeljom u dva i Piramida u korist Vesne Pusić i Radimira Čačića, kao i da se osigura dežurstvo u županijskim uredima te nekoliko volontera koji će u vrijeme emisije upućivati pozive jer je jako bitno da budemo organizirani i na taj način damo podršku našim čelnicama".

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/ne ... 3/index.do

Vrli ste ljudi regina :) i ti i tvoj jasho i ostala kompanija :)
Poznat mi je ovaj "N", diskutiramo mi na jednom drugom forumu o tim stvarima, i on ne želi neke stvari razumjeti. Jeli tako Croatino?

Lijep pozdrav svima
zlata

Post by zlata »

Ma poslije TITE....samo STIPE.
Stipan Tomašević

Post by Stipan Tomašević »

Simpatiziraju ga zato što nemaju svog predsjednika :)

............. jer Bosnom vlada diktator Paddy Ashdown :)
tenor

Post by tenor »

zlata wrote:Ma poslije TITE....samo STIPE.
Fair Life

Post by Fair Life »

RAZGOVOR SA PREDSJEDNIKOM REPUBLIKE HRVATSKE STJEPANOM MESIĆEM

Image

Video zapisi (real player):

http://www.hrt.hr/arhiv/hrvati_u_svijet ... sicem.html
Last edited by Fair Life on 26/01/2005 07:28, edited 2 times in total.
Fair Life

Post by Fair Life »

Image

Pomislih... Pejakovic.
margareta

Post by margareta »

Stipan Tomašević wrote:Simpatiziraju ga zato što nemaju svog predsjednika :)

............. jer Bosnom vlada diktator Paddy Ashdown :)
Jeste zato ga simpatishu. Stipe M. je samo jedan predsjednik u jednoj drzavi.

Zemlja Bh. od Daytona do danas nije drzava nego nakaradni experiment
jedne tvorevine, sa tri predsjednika i dva KRETENTITETA sa TRI *konstitutivna* naroda (plemena) od kojih dva NEUGODNO ZIVOTINJARE a jedan UGODNO ZIVI!
To smo mi *narodi* bez drzave.

U nedostatku svoga NEMORALNO i NENORMALNO trazimo TUDJE
umjesto da mi koji bi trebali ciniti drzavu drzavom SVRGNEMO sa vlasti
one koji koce razvoj prave drzave , mi bi da malo posudimo tudjeg predsjednika. Ko tako *razmislja* lijepa mu tudja zemlja! Put pod noge , nije daleko Lijepa vasa.

Mi cemo graditi nama nasu sa samo jednim predsjednikom bez rezervnih igraca sa nasim sudbinama.
vozdra
margareta

Post by margareta »

Fair Life wrote:Image

Pomislih... Pejakovic.
Stipe jednom rece na nasoj lokalnoj TV stanici , na pitanje zasto ga vole Bh. gradjani , da je to zato sto lici na Turcina. Na pitanje kako i zasto 'misli' da lici na Turcina, rekao je da je to posljedica boravka turaka na ovim prostorima - naravno uz onaj sav svoj sharm. Izuzetno karizmaticna licnost jeste ali Pejakovic je daleko iznad njega po mome ukusu.
vozdra
Fair Life

Post by Fair Life »

margareta wrote: Izuzetno karizmaticna licnost jeste ali Pejakovic je daleko iznad njega po mome ukusu.
Ukusan ?
margareta

Post by margareta »

Fair Life wrote:
margareta wrote: Izuzetno karizmaticna licnost jeste ali Pejakovic je daleko iznad njega po mome ukusu.
Ukusan ?
Stilska metafora , koja se koristi u svakocnevnom zargonu.
Post Reply